1
Footlogix –koulutuspäivä ammattilaisille!

Ainutlaatuinen mahdollisuus tavata Footlogix-sarjan kehittäjä Katharin von Gavel! Katharin saapuu tiiminsä kanssa Kanadasta vastaamaan kysymyksiin ja antamaan vinkkejä sekä tuotteiden käyttöön että myyntiin. Päivän aikana luvassa tuotetarjouksia ja kivaa extraa hoitolaasi – jokainen osallistuja saa myös reilun alennuksen tapahtuman aikana tehdystä tuotetilauksesta!

1
Kaikki, mitä hoitolassasi tarvitset!

Hoitolatukku on Suomen suurin ammattikosmetiikan tavaratalo. Me huolehdimme siitä, että Sinä ammattilaisena saat laajimman tuotevalikoiman ja parhaat palvelukonseptit. Saat pakettisi aina mahdollisimman nopeasti, yleensä jo seuraavaksi päiväksi.

2
Kaunis, päivettynyt iho!

Palkittujen He-Shi –itseruskettavien valikoimasta löydät laadukkaat tuotteet kasvoille ja vartalolle.
E-vitamiini, avokado- ja arganöljy kosteuttavat ja hoitavat ihoa. Sarja on vegaaninen, parabeeniton ja cruelty free.

3
Xylitol - todellinen helmi ihonhoidossa!

Skin Candy ei ole pelkästään karvanpoistoa - se on myös ihonhoitoa. Xylitol tekee tuotteista ainutlaatuisia, ihoa kosteuttavia ja hygieenisiä.

previous arrow
next arrow

Hoitolatukku suosittelee

Hoida ihoa kohti kesää!

 • Kotimainen monitoimituoli
 • Markkinoiden paras takuu!
 • Teline luuppilamppua varten
Uutuus
Afrodite-hoitotuoli 3 moottoria MUSTA

Afrodite-hoitotuoli 3 moottoria MUSTA

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Hoitolatukun leasing-rahoituksella esimerkiksi n.100,00 €/kk alv 0, 36kk sopimuksella. Hintaan lisätään rahti ja sisäänkanto. ERÄ mustia Afrodite hoitotuoleja heti toimitukseen. Uusi Afrodite-hoitotuoli on hoitolasi tärkein kaluste ja katseenvangitsija. Se on entistä tyylikkäämpi: hillitty harmaa runko sopii jokaisen hoitolan tyyliin. Päällinen on helppohoitoinen ja erikoispehmuste sen sisällä pysyy kuosissa ja suo asiakkaalle miellyttävän hoitokokemuksen. Tuoliin on helppo istuutua ja siinä on reilusti leveyttä. Tuolin käsinojan alapuolella on teline luuppilamppua varten, jolloin valon voi kohdistaa yhtä helposti niin kasvoille kuin jaloillekin. Siirtopyörien avulla tuolia voi kevyesti liikutella nostamalla jalkopäästä. Ominaisuudet: -Istuinosan korkeudensäätö moottorilla 58-94 cm, säätö jalkakytkimellä. -Istuinosan kallistuksen säätö moottorilla, säätö jalkakytkimellä. -Selkänojan kallistuksen säätö moottorilla, säätökytkin niskatuen takana. -Korkeussäädettävät, sivulle käännettävät käsituet. -Käsitukeen asennettu teline luuppilamppua varten (luuppilamppu ei sisälly hintaan). -2-osaiset jalkatuet, (pidennysosa +15cm). -Jalkaosien portaaton korkeudensäätö kaasujousella. -Kasvo-osan säätö kaasujousella. -Erikoispehmuste vakiona. -Käsituet voidaan irrottaa kuljetuksen ajaksi. -Siirtopyörät takana. -Niskatyyny vakiona, säätö tarranauhalla. Lisäoptiot: 97904 Polvi/nilkkatyyny 97903 Lisäkäsituet 22620 Froteepäällinen, valkoinen Mitat: Kantavuus 200 kg Paino 60 kg Pituus 190 cm +15 cm lisäjalkaosilla Leveys 55 cm (käsituet huomioiden 86 cm) Korkeus 54-94 cm Rungon väri harmaa Pehmusteen varastoväri MUSTA
Lue Lisää
 • Uusin tuotekuvasto
 • Sisältää 10 € arvokupongin
Hoitolatukku tuotekuvasto 22/23 + lahjakortti

Hoitolatukku tuotekuvasto 22/23 + lahjakortti

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Hoitolatukun uusin tuotekuvasto on nyt tilattavissa. Huomioi, että jokaisen ostetun kuvaston mukana saat 10 € (alv 0) arvokupongin Hoitolatukun verkkokauppaan!
Lue Lisää
 • Käytännöllinen perustuoli
 • Neljä moottoria
 • Säädöt käsikytkimellä
B-light hoitotuoli 4-moottorilla valkoinen

B-light hoitotuoli 4-moottorilla valkoinen

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Käytännöllinen perustuoli 4 moottorilla. Tilaustuote. Säädöt käsikytkimellä: -korkeus -selkänoja -kallistus -jalkaosa Taakse kääntyvät ja irrotettavat käsinojat. Lisäkäsituet hierontaan saat vaihtamalla käsinojat puolelta toiselle. Teräsrunko. Mitat: 193x56cm (istuin) ilman käsitukia, 192×82,5cm käsituilla Korkeussäätö välillä 60/92cm Paino: 94kg Pehmuste: PU, valkoinen Lisäoptiot: jalkakytkin Kantavuus: 175kg Valkoiset led-valot on/off katkaisijalla rungon alaosassa.
Lue Lisää
 • Käytännöllinen perustuoli
 • Kolme moottoria
 • Säädöt käsikytkimellä
B-light hoitotuoli 3-moottorilla tumman harmaa

B-light hoitotuoli 3-moottorilla tumman harmaa

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Käytännöllinen perustuoli 3 moottorilla. Tilaustuote. Säädöt käsikytkimellä: -korkeus -selkänoja -kallistus Taakse kääntyvät ja irrotettavat käsinojat. Lisäkäsituet hierontaan saat vaihtamalla käsinojat puolelta toiselle. Erilliset pidennettävät jalkatuet. Teräsrunko. Mitat: 192x56cm (istuin) ilman käsitukia, 193×82,5cm käsituilla. Korkeussäätö välillä 60/92cm Paino: 94kg Pehmuste: PU, tummanharmaa, saatavana myös valkoisena. Lisäoptiot: jalkakytkin Kantavuus: 175kg Valkoiset led-valot on/off katkasijalla rungon alaosassa.
Lue Lisää
 • Kotimainen monitoimituoli
 • Markkinoiden paras takuu!
 • Teline luuppilamppua varten
Afrodite-hoitotuoli 3 moottoria Valkoinen

Afrodite-hoitotuoli 3 moottoria Valkoinen

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Hoitolatukun leasing-rahoituksella esimerkiksi 36 kk sopimuksella  110,00 € /kk alv 0. Hintaan lisätään rahti ja sisäänkanto. Uusi Afrodite –hoitotuoli on hoitolasi tärkein kaluste ja katseenvangitsija. Se on entistä tyylikkäämpi: hillitty harmaa runko sopii jokaisen hoitolan tyyliin. Päällinen on helppohoitoinen ja erikoispehmuste sen sisällä pysyy kuosissa ja suo asiakkaalle miellyttävän hoitokokemuksen. Tuoliin on helppo istuutua ja siinä on reilusti leveyttä.  Tuolin käsinojan alapuolella on teline luuppilamppua varten, jolloin valon voi kohdistaa yhtä helposti niin kasvoille kuin jaloillekin. Siirtopyörien avulla tuolia voi kevyesti liikutella nostamalla jalkopäästä.   Pehmusteen varastoväri valkoinen. Muut värikartan värit tilauksesta, katso lisäkuvasta värivalikoima. Markkinoiden paras takuu: Teräksisten runkorakenteiden 10 vuotta, muiden osien ja komponenttien 3 vuotta.  Ominaisuudet: Istuinosan korkeudensäätö moottorilla 58-94 cm, säätö jalkakytkimellä.  Istuinosan kallistuksen säätö moottorilla, säätö jalkakytkimellä. Selkänojan kallistuksen säätö moottorilla, säätökytkin niskatuen takana.  Korkeussäädettävät, sivulle käännettävät käsituet. Käsitukeen asennettu teline luuppilamppua varten (luuppilamppu ei sisälly hintaan).  2-osaiset jalkatuet, (pidennysosa +15cm).  Jalkaosien portaaton korkeudensäätö kaasujousella. Kasvo-osan säätö kaasujousella. Erikoispehmuste vakiona. Käsituet voidaan irrottaa kuljetuksen ajaksi. Siirtopyörät takana. Niskatyyny vakiona, säätö tarranauhalla.   Lisäoptiot: 97904 Polvi/nilkkatyyny 97903 Lisäkäsituet 22620 Froteepäällinen, valkoinen Mitat: Kantavuus 200 kg. Paino 60 kg. Pituus 190 cm +15 cm lisäjalkaosilla. Leveys 55 cm (käsituet huomioiden 86 cm). Korkeus 54-94 cm. Hoitolatukun rahoituksella voit tehdä isommatkin hankinnat. Rahoitus lasketaan toivotun ajan mukaan, kysy rahoitustarjousta myynnistä: info@hoitolatukku.fi tai 02-21 22 200.
Lue Lisää

Hoitolatukun uutuudet

Hoitolatukun valikoima kasvaa jatkuvasti uusilla tuotteilla – tutustu ja tilaa!

 • Täydellinen setti varpaankynsien jälleenrakentamiseen
Uutuus
UV-kovetteinen varpaankynsien korjaussetti

UV-kovetteinen varpaankynsien korjaussetti

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Täydellinen ammattilaisen menetelmä varpaankynsien jälleenrakentamiseen. Menetelmässä käytetään yksivaiheista geeliä, joka mahdollistaa kynnen pinnan rekonstruoinnin yksinkertaisella tavalla ja turvallisin tuloksin. TecniFootin etuna muihin rekonstruktiomenetelmiin verrattuna on UV-geelin fysikaaliset ominaisuudet: yksivaiheinen, itsemallinnus ja valokovettuminen, joiden fysikaalis-kemialliset lujuus- ja kimmoisuusominaisuudet on suunniteltu erityisesti varpaankynsille. Kaava on rikastettu Piroctone Olaminella, vaikuttavalla aineella, jolla on antibakteerisia ominaisuuksia ja joka auttaa suojaamaan kynsiä ulkoiselta aggressiolta. TecniFoot-geeleillä on erinomainen vakaus ja huomattava joustavuus, kaksi ominaisuutta, jotka mahdollistavat pitkäkestoisen ja tehokkaan rekonstruktion, joka kestää painetta ja mikroiskuja, joita voi esiintyä toistuvasti kengän sisällä. Pakkaus sisältää: – Geeli Transparent (kirkas) 1 kpl – Geeli Milky White (maidonvalkoinen) 1 kpl – Twin Silver -pohjustusaine 1 kpl – Sivellin Twin Silver -pohjustusaineelle 1 kpl – Teräväkärkinen sivellin 1 kpl – Litteä sivellin 1 kpl – Kynnen puhdistusaine Cleaner 1 kpl – Siveltimien puhdistusaine – 1 kpl – UV-lamppu – 1 kpl
Lue Lisää
 • Pohjustusaine varpaankynsien korjaamiseen
 • Aktivoituu altistumalla ilmalle
Uutuus
Twin Silver pohjustusaine 10ml

Twin Silver pohjustusaine 10ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Pohjustusaine/bonderi varpaankynsien korjaamiseen. Pohjustusaine aktivoituu altistumalla ilmalle noin 2 minuutin kuluttua, käytetään saamaan geeli kiinni luonnolliseen kynteen. Koostumus on rikastettu Piroctone Olamine -aktiivisella ainesosalla, jolla on antibakteerisia ominaisuuksia ja joka auttaa suojaamaan kynttä ulkoisten tekijöiden vaikutuksilta. Koko 10 ml
Lue Lisää
 • Titaanilankaoikaisuun
 • Kovettaa massan nopeasti
Uutuus
UV-Led polymerisointilamppu

UV-Led polymerisointilamppu

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Titaanilankaoikaisuun. Kovettaa Wave-massan n.20 sekunnissa. Suuntaa valo lähelle kovetettavaa kohdetta.
Lue Lisää
 • Erittäin pehmeiden ja elastisten ortoosien valmistukseen
 • Painealueiden ja kovettumien vähentämiseen
 • Nopea käsittelyaika
Uutuus
Siliconi Extra pehmeä

Siliconi Extra pehmeä

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Shore 2-4 polykondensoitu silikoni, erityisesti erittäin pehmeiden ja elastisten ortoosien valmistukseen, ihanteellinen painealueiden ja kovettumien vähentämiseen. Bioteknisiä komponentteja sisältävän innovatiivisen koostumuksensa ansiosta se estää maseraatioilmiöitä tai bakteerien lisääntymistä ja sopii siksi jalkineiden kuumaan ja kosteaan ympäristöön. Se voidaan sekoittaa saman sarjan silikoneihin, joilla on eri kovuus, jotta saadaan tietty Shore, ja se voidaan katalysoida millä tahansa nestemäisellä tai geelikatalysaattorilla. Työskentely- ja kovettumisaika on erittäin nopea, mikä takaa tarkan ja tehokkaan työn. Helppo käsitellä ja viimeistellä. Voidaan leikata tai hioa poranterillä. Medical Device Pakkaus 200g Väri: Pinkki Shore 2-4 Silikonin/kovettimen sekoitussuhde: 100:7 Sekoitusaika: 23-30 sekuntia Käsittely- ja kovettumisaika: n. 5 minuuttia Hoito-ohje: Kun ortoosi on valmis, odota 24 tuntia ennen kuin annat asiakkaan käyttää sitä. Ortoosi voidaan pestä miedolla saippualla ja vedellä, pyyhkiä kuivaksi liinalla tai jättää ilmakuivumaan. Ripottele päälle runsaasti talkkia.
Lue Lisää
 • Nopea ja vakaa geelikovete
 • Kaikille Tecniworks-silikoneille
Uutuus
Kovetingeeli/katalysaattori silikoneille 60ml

Kovetingeeli/katalysaattori silikoneille 60ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Väri: punainen Nopea ja vakaa geelikovete laadukkaisiin jalkaortooseihin. Sopii kaikille Tecniworks-silikoneille.
Lue Lisää
 • Katalysaattori silikoneille
Uutuus
Kovetin neste/katalysaattori silikoneille 20ml

Kovetin neste/katalysaattori silikoneille 20ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Katalysaattori silikoneille. Väri, kirkas 5 g silikonia 3-7 tippaa 10 g silikonia 6-10 tippaa 15 g silikonia 10-15 tippaa
Lue Lisää
 • Titaanilangan ohjaustyökalu
 • Ergonominen varsi
Uutuus
Kaksipäinen instrumentti kynnenoikaisulangalle

Kaksipäinen instrumentti kynnenoikaisulangalle

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Ruostumattomasta teräksestä valmistettu titaanilangan ohjaustyökalu kynnenoikaisuun. Ergonominen varsi ja kaksipäinen, suoralla ja kaarevalla päällä varustettu täsmäinstrumentti titaanilangan asentamiseen oikeaan asentoon. Medical Device.
Lue Lisää
 • Korjaavien ortoosien valmistukseen
 • Painealueiden ja kovettumien vähentämiseen
 • Varvasvälierottajan valmistukseen
 • Nopea työskentelyaika
Uutuus
Siliconi Medium

Siliconi Medium

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Shore 12-15 polykondensoitu silikoni, korjaavien ortoosien valmistukseen, ihanteellinen painealueiden ja kovettumien vähentämiseen sekä varvasvälierottajien valmistukseen. Bioteknisiä komponentteja sisältävän innovatiivisen koostumuksensa ansiosta se estää maseraatioilmiöitä tai bakteerien lisääntymistä ja sopii siksi jalkineiden kuumaan ja kosteaan ympäristöön. Se voidaan sekoittaa saman sarjan silikoneihin, joilla on eri kovuus, jotta saadaan tietty Shore , ja se voidaan katalysoida millä tahansa nestemäisellä tai geelikatalysaattorilla. Työskentely- ja kovettumisaika on erittäin nopea , mikä takaa tarkan ja tehokkaan työn. Helppo käsitellä ja viimeistellä. Voidaan leikkata tai hioa poranterillä. Medical Device Pakkaus 200g Väri: Pinkki Shore 12-15 Silikonin/kovettimen sekoitussuhde: 100:7 Sekoitusaika: 23-30 sekuntia Käsittely- ja kovettumisaika: n. 5 minuuttia Hoito-ohje: Kun ortoosi on valmis, odota 24 tuntia ennen kuin annat asiakkaan käyttää sitä. Ortoosi voidaan pestä miedolla saippualla ja vedellä, pyyhkiä kuivaksi liinalla tai jättää ilmakuivumaan. Ripottele päälle runsaasti talkkia.
Lue Lisää
 • Suolakuorinta vartalolle
Uutuus
Face Facts Body Scrubs Pink Himalayan salt 400g

Face Facts Body Scrubs Pink Himalayan salt 400g

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Himalajan vaaleanpunaista suolauutetta sisältävä vartalokuorinta. Suola auttaa poistamaan kuolleita ihosoluja sekä tasoittaa ihon väriä. Iho tuntuu pehmeältä ja sileältä. Vegaaninen. Levitä 1-2 kertaa viikossa. Hiero hellävaraisesti kostealle iholle, anna vaikuttaa 5 minuuttia ja huuhtele hyvin suihkussa.
Lue Lisää
 • Suolakuorinta vartalolle
Uutuus
Face Facts Body Scrubs Mango Butter 400g

Face Facts Body Scrubs Mango Butter 400g

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Mangouutetta sisältävä ravitseva vartalokuorinta. Merisuola poistaa kuolleita ihosoluja sekä tasoittaa ihon väriä. Iho tuntuu pehmeältä ja sileältä. Vegaaninen. Levitä 1-2 kertaa viikossa. Hiero hellävaraisesti kostealle iholle, anna vaikuttaa 5 minuuttia ja huuhtele hyvin suihkussa.
Lue Lisää
 • Paperikassi
 • Koko 180 x 100 x 230 mm
Uutuus
Vaaleanpunainen paperikassi kannakkeilla

Vaaleanpunainen paperikassi kannakkeilla

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Vaaleanpunainen lahjakassi, paperia. Koko 180 x 100 x 230 mm. Valmistettu valkoisesta voimapaperista. Kassin ulkopuoli vaaleanpunainen, sisäpuoli valkoinen.
Lue Lisää
 • Paperikassi
 • Koko 180 x 100 x 230 mm
Uutuus
Siniharmaa paperikassi kannakkeilla

Siniharmaa paperikassi kannakkeilla

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Siniharmaa lahjakassi, paperia. Koko 180 x 100 x 230 mm. Valmistettu valkoisesta voimapaperista. Kassin ulkopuoli siniharmaa, sisäpuoli valkoinen.
Lue Lisää

Viikkotarjoukset

Vaihtuvat tarjoukset voimassa viikoittain maanantaista sunnuntaihin!

Tilaa edullisempaan hintaan!

 • Koronatesti töihin tai kotiin
 • Kotitesti ei ole virallinen koronatesti
Ale
Koronatesti sars-Cov-2 Safe 1 kpl

Koronatesti sars-Cov-2 Safe 1 kpl

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
HUOM! Testin uuttoliuos on hieman vähentynyt putkilossa, testi toimii täysin moitteettomasti.   KORONATESTI SARS-COV-2 SAFE Fimean hyväksymällä Boson SARS-CoV-2 -koronatestillä saat tuloksen helposti ja nopeasti kotona tai töissä. Testi on helppokäyttöinen ja mukana tulevat selkeät käyttöohjeet. Tulos valmistuu 15 minuutissa ja testin varmuus on 98,72 prosenttia. Paketti sisältää: näytepuikon, testiä varten tarvittavat uuttoputken ja uuttoliuoksen sekä näytekortin, joka näyttää testin tuloksen. Kotitesti ei ole virallinen koronatesti, vaan toimii suuntaa-antavana. Olethan siis tarvittaessa yhteydessä terveydenhuoltoon. Luethan pakkauksen mukana tulevan ohjeen ennen käyttöä. Alv 0 38e§ Laki on voimassa 1.1. – 31.12.2022.
Lue Lisää
 • Ergonominen työtuoli 
Ale
Satulatuoli Samba selkänojalla, musta

Satulatuoli Samba selkänojalla, musta

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Selkänojallinen satulatuoli, jossa näyttävä kromattu jalkaosa. Verhoilu keinonahkaa. Korkeus 55-73 cm. Vain korkeussäätö
Lue Lisää
 • Istu ergonomisesti
Ale
Satulatuoli Samba selkänojalla, musta

Satulatuoli Samba selkänojalla, musta

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Selkänojallinen satulatuoli ohjaa istumaan satulassa ryhdikkäästi. Hyvin liikkuva, kromattu jalkaosa. Verhoilu helposti puhtaanapidettävää keinonahkaa. Korkeus 55-73 cm.
Lue Lisää
 • Istu ergonomisesti
Ale
Satulatuoli Samba, musta

Satulatuoli Samba, musta

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Joka hoitolaan sopiva satulatuoli, jossa hyvin liikkuva, kromattu jalkaosa. Verhoilu helposti puhtaanapidettävää keinonahkaa. Korkeus 55-73 cm.
Lue Lisää
 • Suosittu työtuoli
 • Säädettävä korkeus
Ale
Satulatuoli Samba, valkoinen

Satulatuoli Samba, valkoinen

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Joka hoitolaan sopiva satulatuoli, jossa hyvin liikkuva, kromattu jalkaosa. Verhoilu helposti puhtaanapidettävää keinonahkaa. Korkeus 55-73 cm.
Lue Lisää
 • Istu ergonomisesti
Ale
Satulatuoli Samba selkänojalla, valkoinen

Satulatuoli Samba selkänojalla, valkoinen

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Selkänojallinen satulatuoli ohjaa istumaan satulassa ryhdikkäästi. Hyvin liikkuva, kromattu jalkaosa. Verhoilu helposti puhtaana pidettävää keinonahkaa. Korkeus 55-73 cm. – Korkeuden säätö– Kallistuksen säätö– Selkänojan säätö
Lue Lisää

Blogi

Ajankohtaisia aiheita ja parhaita vinkkejä hoitoalan ammattilaisilta.

Kynsileikkuri, terä poikittain katkaistu

Erittäin tykätyt leikkurit!

Mattapintainen leikkuri poikittaisella terällä, joka on hiottu lyhyeksi, joten viereisetkin varpaat ovat turvassa.
Pituus 14 cm.

Tilaa