Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

ANNA LUONNON HOITAA – VAIHTOEHTOENERGIAA LUONNOSTA

Teksti: Ulla-Maija Grace | Hyvinvointia Ulla Grace

Luonto hoitaa sinua

Ulla Gracen tuotteissa yhdistyvät luonnon parhaat ja tutkitut eteeriset öljyt, jotka antavat käyttäjilleen energiaa ja elinvoimaa. Tuotteistamme löytyy vaihtoehto sekä aktiiviselle liikkujille sekä hyvinvoinnistaan huolehtiville, jotka haluavat luonnonmukaisia hoitoja. Alkuperäinen luonto kohtaa tieteen, missä eteeriset öljyt ovat huolellisesti valittuja sertifioituja organic-laatua. Ulla Grace on asiakastarpeiden mukaan yhdistänyt klassisen englantilaisen aromaterapian ja liittänyt joitain ranskalaisia suuntauksia tarpeen mukaan. Tuotteiden vaikuttavina aineina on monen eteerisen öljyn yhdiste, joka vaikuttaa fyysisesti ihon ja elimistön toimintoihin sekä psyykisesti mielialaamme hajuaistin kautta. Eteeriset öljyt ovat 100% luonnon tuotteita, niiden teho tunnettiin jo muinaisina aikoina.

Vanha luonnonviisaus kärkenä

Luonnon hoitavat aineet ja itsehoito ovat olennainen osa elämäntapoja ja jokapäiväistä hyvinvointia. Aivan yhtä tärkeää on hoitoaineissa, joita käytämme eteeristen öljyjen tuoksujen harmoniassa niin että huoneen tuoksu on osa hoitavaa kokonaisuutta.
Kylmenevän syksyn ja talven myötä iho kaipaa suojaa. Ulla Grace -tuotesarjamme sisältää useita ihonhoito tuotteita, joista valitsin lämmittimeksi Firming Serumin ja Balancing Day Creamin.

Firming Serum
Kasvojen ihon hyvinvointia varten eritysesti suojaamaan vaihtelevien ilmaston muutoksia. Tyrniöljyn C-vitamiini, flavonoidit ja omega rasvahapot ovat tehokkaita antioksidantteja ja antiageing vaikuttajia. Peltokortteen luonnollinen silica tukee ja vahvistaa ihoa.

Balancing Day Cream
Vahvistaa ja suojaa vaihtelevien ilmastomuutosten aikaan. Se sisältää muun muassa hyvin tunnettuja suojaavia kasvirasva öljyjä kuten jojoba- ja tyrniöljyt.

Eteerisiä öljyjä

Laventeli (Lavandula angustifolia) eteerinen öljy
Lievittää kipuja, rauhoittaa ja tyynnyttää, ehkäisee tulehduksia ja vahvistaa sydäntä. On erittäin monipuolinen ja monikäyttöinen eteerinen öljy.

Ylang Ylang (Cananga odorata) eteerinen öljy
Erinomainen apu vaihdevuosivaivoihin. Päivittäin käytettynä, sivelemällä pari tippaa laimennettuna alavatsalle ja alaselkään öljy auttaa kuumiin aaltoihin.

Rosmariini (Rosmarinus officinalis) eteerinen öljy
Virkistää ja raikastaa ajatuksen sekä aktivoi liikunnan toiminnan.