Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

CLINICCARE – HUIPPUINNOVATIIVINEN AMMATTILAISTEN IHONHOITOSARJA

CLINICCARE tuli nopeasti arvostetuksi korkeatasoisten kauneusammattilaisten keskuudessa innovatiivisten kaavojensa ansiosta.

CLINICCARE on korkean teknologian kosmeseuttinen sarja, joka takaa välittömät ja näkyvät vaikutukset. Maailmanlaajuisesti patentoidut hyaluronihappoyhdisteet ovat molekyylikooltaan tuhansia kertoja tavanomaisen hyaluronihapon molekyylikokoa pienempiä ja voivat tunkeutua syvälle ihoon kosteuttaen ja uudistaen sitä. Sarjan vaikuttavat aineet takaavat häikäisevät tulokset. CLINICCARE-tuotteet ovat paitsi turvallisia myös erittäin korkealaatuisia. Kaikki CLINICCARE-ihonhoitotuotteet on suunniteltu antamaan pitkäkestoista kosteutta iholle.

Pitkäkestoista ihon kosteutta pienimolekyylisellä hyaluronihapolla

Pienimolekyylinen hyaluronihappo on yksi CLINICCARE-ihonhoitosarjan parhaista ainesosista. Hyaluronihappo näyttelee elintärkeää roolia metabolisissa prosesseissa, kuten solujen välisissä reaktioissa ja synteeseissä. Se auttaa parantamaan solujen immuniteettia ja torjumaan tulehduksia. Sen yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on kyky sitoa kosteutta – jopa 1000 kertaa oman painonsa verran. Solujen luonnollinen korjaantuminen on suoraan verrannollinen hyaluronihappotasooon, mikä valitettavasti laskee iän myötä. Tämä jättää ihon alttiiksi toksiineille ja kaikki hyaluronihappoa vaativat prosessit heikkenevät. Siksi hyaluronihappo on niin tärkeä komponentti ikääntyvän ihon hoidossa.

Ongelma perinteisen hyaluronihapon imeytymisessä on sen molekyylikoko, 3000 nm, kun taas solujen välinen tila on noin 100 nm. Tämä tekee perinteisen hyaluronihapon imeytymisen ihon syvempiin kerroksiin mahdottomaksi. Ennen tätä se on ollut mahdollista vain injektoimalla hyaluronihappoa ihon alle. Japanilaiset tiedemiehet ovat onnistuneet kehittämään hyaluronihappoa, jonka molekyylikoko on vain 5 nm. Sillä on korkea ionisaatio, mikä tarkoittaa, että se pystyy imeytyvään syvälle ihon
kerroksiin ilman injektiota.

Miksi valita CLINICCARE?

  • Teknologisesti edistyneitä kosmeettisia tuotteita, joilla on välittömiä ja näkyviä vaikutuksia.
  • Pienimolekyylinen hyaluronihappo on tuhansia kertoja pienempi kuin tavalliset hyaluronihappomolekyylit, ja se voi tunkeutua syvälle ihoon kosteuttaen ja uudistaen sitä sisältäpäin.
  • Erikoiskaavat takaavat merkittäviä tuloksia ainutlaatuisen, tehokkaiden aktiiviaineiden yhdistelmän ansiosta.
  • CLINICCARE käyttää uusimpia teknologioita saavuttaakseen mahdollisimman korkean turvallisuustason.
  • Kaikki CLINICCARE-ihonhoitotuotteet on kehitetty takaamaan syvällinen ja pitkäkestoinen kosteutus iholle.

Tutustu CLINICCARE-tuotteisiin.