Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

TURVALLISEN AURINGONOTON ABC: PHYT’S -AURINKOSUOJAT JA HOITOTUOTTEET KESÄIHOLLE

Kesäaikaan monien mieli vetää ulos nauttimaan auringon lämmöstä ja valosta. Auringonvalo on tunnetusti hyväksi mielialalle ja D-vitamiinin lähteeksi, mutta auringonoton terveyshyödyt saavutetaan vain oikeanlaisella suojautumisella. On tärkeää suojata iho UV-säteilyn haitallisilta vaikutuksilta, jotka voivat aiheuttaa ihon ennenaikaista vanhenemista ja jopa ihosyöpää. Tässä artikkelissa esittelemme, kuinka voit nauttia auringosta turvallisesti ja vastuullisesti, käyttämällä Phyt’s -sarjan korkealaatuisia aurinkotuotteita.

Phyt’s -aurinkosuojat tuovat turvaa koko perheelle

Phyt’s Fluide Protecteus Solaire SPF30 ja SPF50 -aurinkovoiteet tarjoavat tehokkaan suojan vaalealle ja herkälle iholle. Nämä aurinkovoiteet heijastavat auringonsäteet pois iholta fysikaalisen suojakertoimensa ansiosta, suojaten näin ihoa UVA- ja UVB-säteiden polttavalta vaikutukselta. Koska aurinkosuojan tulisi olla osa päivittäistä ihonhoitorutiinia, Phyt’s -tuotteet ovat kehitetty käytettäväksi sekä kasvoille että vartalolle. Ne ovat 100 % luonnonmukaisia, vegaanisia ja biohajoavia, joten voit suojata ihosi huolehtimatta ympäristön tai merenelämän vahingoittamisesta.

Erityisen herkkä lapsen iho vaatii suojakseen Phyt’s Fluide Protecteus Solaire Kids SPF50:n. Tämä tuote on suunniteltu erityisesti lapsille, tarjoten korkeimman mahdollisen suojan ilman hajusteita. Se on ihanteellinen valinta lapsille, jotka viettävät aikaa ulkona leikkien.

Ennen ja jälkeen auringon

Phyt’s Bronzoral 1 on lisäravinne, joka valmistelee ihoa auringonottoon auttaen saavuttamaan tasaisen ja kestävän rusketuksen, kun taas Bronzoral 2 auttaa ihoa palautumaan auringonotosta, ylläpitäen rusketusta ja kosteuttaen ihoa sisältäpäin. Nämä tuotteet täydentävät ulkoista suojautumista ja hoitoa, tarjoten kattavan tuen ihon terveydelle ja kauneudelle auringonotossa.

Auringonottoon voi myös valmistautua ulkoisesti käyttämällä Phyt’s Stimulateur Bronzage -voidetta, joka aktivoi ihossa melaniinin tuotantoa. Voide toimii tehokkaana kosteuttajana ja valmistaa ihoa kestämään UV-säteitä ja saamaan kauniin päivetyksen.

Auringonoton jälkeen iho tarvitsee erityistä hoitoa. Phyt’s Creme Adoucissante Apres-Soleil on rauhoittava ja kosteuttava voide, joka viilentää ja kosteuttaa auringossa ollutta ihoa. Phyt’s Prolongateur de Bronzage auttaa puolestaan ylläpitämään kaunista rusketusta pidempään, estäen ihon kuivumista.

Kesän auringonoton iloista voidaan nauttia täysin rinnoin, kun muistamme suojata ja hoitaa ihoamme oikein. Phyt’s:n laadukkaat, luonnonmukaiset aurinkotuotteet tarjoavat luotettavan suojan ja hoidon koko perheelle, ottaen samalla huomioon ympäristön ja merenelävien suojelun. Näin voimme nauttia auringosta vastuullisesti ja turvallisesti, samalla ihon terveyttä vaalien.