Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

HUOLETON KESÄ – RIPSET JA KULMAT KUNTOON

Kesä lähenee kovaa vauhtia, ja on aika valmistautua nauttimaan lämpimistä päivistä ja pitkistä illoista täysin rinnoin. Kesä on aikaa, jolloin haluamme näyttää ja tuntea olomme parhaaksi mahdollisimman vähällä vaivalla. Ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi ovat kaksi kauneudenhoitomenetelmää, jotka helpottavat kesän kauneusrutiineja. Näiden menetelmien avulla voi heittää hyvästit jatkuvasti valuvalle ripsivärille ja kulmakynille, sillä ne tarjoavat pitkäkestoisen, huolettoman ja ennen kaikkea luonnollisen upean katseen koko kesäksi.

Ripsien värjäys ja kestotaivutus

Ripsien kestotaivutus tarjoaa luonnollisen näköisen ja kestävämmän vaihtoehdon ripsipidennyksille. Menetelmässä omat ripset kaareutuvat pysyvästi ylöspäin, mikä saa ne näyttämään pidemmiltä ja silmät suuremmilta. Yhdistämällä taivutuksen ripsien värjäykseen, voidaan saavuttaa vielä intensiivisempi ja ilmeikkäämpi katse ilman päivittäistä ripsivärin käyttöä.

Ripsiä ei tarvitse käsittelyn jälkeen pahemmin varoa, joten kestovärjäys ja -taivutus on huippu valinta jokaiselle kesäreissulle! RefectoCil tarjoaa pyyhkimisen- ja vedenkestävän lopputuloksen, joka säilyy jopa kuusi viikkoa.

RefectoCil on alan johtava merkki, joka tarjoaa laajan valikoiman värejä ripsien ja kulmien värjäykseen. RefectoCil korostaa yksilöllistä lähestymistapaa kauneudenhoitoon, ottaen huomioon asiakkaan kasvojen muodon, hiusten ja ihon sävyn sekä henkilökohtaisen tyylin.

RefectoCilin tuotteilla saavutettu lopputulos ei ainoastaan näytä luonnolliselta, vaan se myös kestää arjen haasteet – olipa kyseessä sitten urheilu, uinti tai muu aktiivinen elämäntapa. Tämä tekee menetelmästä erinomaisen valinnan niille, jotka arvostavat kauneudenhoidossa kestävyyttä ja helppoutta.

Ripsien kestotaivutus ja värjäys RefectoCilin tuotteilla tarjoavat yksilöllisen ja kestävän ratkaisun kauneudenhoitoon. Olipa tavoitteenasi saada katseesi näyttämään luonnollisesti kauniilta tai haluat lisätä dramaattisuutta lookiisi, RefectoCil auttaa saavuttamaan toivotun tuloksen.

Vinkkejä värjäykseen:

1. Valmistelu

Poista piilolinssit ja puhdista silmänympärys öljyttömällä RefectoCil Micellar -silmämeikinpoistoaineella. Suojaa iho RefectoCilin suojavoiteella ja -lapuilla.

2. Sekoitus ja Levitys

Sekoita 2 cm väriä ja 10 tippaa RefectoCil Oxidant -hapetetta (nestemäinen) tai 15-20 tippaa (voidemainen) kunnes saat voidemaisen tahnan. Levitä se kulmiin ja ripsiin.

3. Vaikutusaika

Anna vaikuttaa ripsissä ja kulmissa 10 minuuttia.

4. Valmis!

Puhdista iho vedellä ja vanulapuilla.

Lisävinkkejä

Käyttö RefectoCil Blonde Brow -vaalennusaineen tai Eyelash Curl -käsittelyn jälkeen lyhentää värin vaikutusaikaa. Suorita allergiatesti ennen käyttöä erityisesti, jos on kulunut aikaa edellisestä kerrasta.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on vko-18-candybrows-blogi-1024x1024.jpg

Kulmien laminointi Candy Browsilla

Kulmien laminointi on viime vuosina noussut yhdeksi suosituimmista kauneustrendeistä, tarjoten pysyvän ja luonnollisen näköisen ratkaisun kaareviin ja hyvin muotoiltuihin kulmakarvoihin. Skin Candyn Candy Brows on suunnitellut kolmivaiheisen prosessin, jolla saa aikaan upeat kulmat.

Candy Brows keskittyy turvallisuuteen, käyttömukavuuteen ja ennen kaikkea kestäviin tuloksiin. Sen erityisesti suunnitellut tuotteet takaavat, että jokainen asiakas voi nauttia luonnollisesta ja huolettomasta kesästä.

Vaihe 1: Lift it

Candy Brows aloittaa kulmien muodonmuutoksen hellävaraisella, voidemaisella taivutusaineella. Tämän vaiheen tuote on suunniteltu turvalliseksi ja helpoksi käyttää, pehmentäen kulmakarvoja ja valmistellen niitä muotoilua varten. Sen vaaleanpunainen ohjausväri auttaa ammattilaisia suunnittelemaan muotoilun tarkasti ja varmistamaan, että tuotetta levitetään tasaisesti. Aineen ilmatiivis annostelija lisää käytön taloudellisuutta ja varmistaa tuotteen pitkän säilyvyyden. Vaikutusaika on 10-15 minuuttia, jonka aikana taivutusaine pehmittää karvat ja valmistelee ne seuraavaan vaiheeseen.

Vaihe 2: Set it

Seuraavaksi käytetään voidemaista kiinnitysainetta, joka on suunniteltu olemaan helppokäyttöinen sen paksun koostumuksen ansiosta. Sininen ohjausväri tässä tuotteessa takaa tarkan levityksen ja neutraloija varmistaa, että kulmakarvat pysyvät halutussa muodossa. Kuten ensimmäisessä vaiheessa, ilmatiivis annostelija takaa tuotteen taloudellisen käytön ja pitkän säilyvyyden. Kiinnitysaineen vaikutusaika on myös 10-15 minuuttia, jonka aikana kulmakarvat saavat pysyvän muodon.

Vaihe 3: Seal it

Viimeisenä askeleena kulmakarvat saavat hoitavan käsittelyn värittömällä hoitoaineella, joka suojaa ja hoitaa käsiteltyjä karvoja jopa 8 tunnin ajan. Sen vesipohjainen koostumus takaa maksimaalisen kiillon ja luonnollisen ilmeen, samalla muodostaen kulmiin näkymättömän suojakalvon. Tämä suojakalvo auttaa kulmakarvoja pysymään vahvoina ja kauniina, ja tuotteen helppo poistettavuus vedellä tai meikinpoistoaineella lisää käyttömukavuutta.

Viimeistele kulmien muotoilu Candy Brows -muotoilutuotteilla.