Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.
Tervetuloa Hoitolatukkuun!
Harri Kujala ja Henna Meriharju, omistajat toisessa polvessa.

Hoitolatukku -Suomen suurin ammattikosmetiikan tavaratalo käytössäsi

Menestyvän hoitolan edellytyksenä ovat ammattimaiset tuotteet, asianmukaiset välineet, turvalliset laitteet ja laadukkaat kalusteet. Me Hoitolatukussa teemme työtä, jotta sinä hoitolayrittäjänä saisit käyttöösi mahdollisimman laajan valikoiman ammattituotteita mahdollisimman kilpailukykyiseen hintaan.

Hoitolatukku on vuonna 1985 perustettu hoitoalan tuotteiden, kalusteiden ja laitteiden myyntiin erikoistunut perheyritys. Me huolehdimme siitä, että Sinä ammattilaisena saat laajimman tuotevalikoiman ja parhaat palvelukonseptit. Saat pakettisi halutessasi perille tuotuna mahdollisimman nopeasti – yleensä jo seuraavaksi päiväksi. Pyrimme myös jatkuvasti laajentamaan tuotevalikoimaa uusiin ja mielenkiintoisiin tuotteisiin. Palveluksessasi on 25 Hoitolatukkulaista ja kiireisimpinä aikoina joukko kiireapulaisia! Hoitolatukun verkkokauppa palvelee Sinua juuri silloin kuin sinulle parhaiten sopii! Jos olet uusi asiakas- ole hyvä ja jätä käyttäjätunnushakemus

Laaja valikoima suoraan varastosta

Tuotevalikoimamme on hoitola-alan laajin. Sinun ei tarvitse kuluttaa aikaasi tuotteiden etsimiseen, kun löydät kaiken tarvitsemasi saman katon alta. Suurin osa tuotteistamme on myös saatavilla heti varastosta, valmiina odottamassa tilaustasi ja toimitusta määränpäähän.

Aukioloajat ja noutotukku

Asiakaspalvelu palvelee arkisin kello 8-16. Meidät tavoittaa numerosta: 02 212 2200.
Myyntinäyttely/noutotukku on auki arkisin kello 8-16. Suosittelemme että tilaukset tehtäisiin ennakkoon, verkkokaupan kautta tai asiakaspalvelusta. (Maksutapa noudettaessa: korttimaksu/lasku).

Voit noutaa tilauksesi Hoitolatukusta, arkisin kello 8-16. Tilauksesi on noudettavissa kahden tunnin kuluttua siitä kun tilaus on tehty.

Isompien hankintojen yhteydessä tai jos haluat laajemman tuote-esittelyn, toivoisimme sinun varaavan ajan etukäteen soittamalla asiakaspalveluun tai sähköpostilla info@hoitolatukku.fi. Näin varmistat, että haluamasi tuotteet ovat saatavilla/esiteltävissä myymälässämme.

Huolto

Hoitolatukku Logistiikka Oy huoltaa kaikki kauttansa myydyt laitteet. Huoltoaika on keskimäärin 1 viikko ja huolto-takuuaika on yksi kuukausi. Ammattikäytössä olevat laitteet tulee huoltaa kerran vuodessa. Normaaliin määräaikaishuoltoon kuuluu laitteen puhdistus, osien kuntotarkistus ja pienet korjaukset. Suuremmat korjaukset sovitaan erikseen. Varaosat varastostamme kaikkiin myymiimme laitteisiin. Korjaamme ja huollamme myös muiden maahantuojien laitteita, mikäli meiltä löytyy tarvittavat varaosat.

Vakioasiakkaana saat meiltä vaihtoporan lainaan sillä aikaa kun me huollamme poraasi, maksat vain rahtikulut vaihtoporasta! Huollamme tai tarvittaessa korjaamme laitteenne mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti. Lue lisää >>

Nopeat toimitukset

Hoitolayrittäjänä sinun tehtäväsi ei ole varastoida suuria määriä tuotteita ja pitää rahaa kiinni myyntivarastossa. Me lähetämme tilauksesi pääsääntöisesti samana päivänä, mikäli tilauksesi on meillä ennen puolta päivää!

Tyytyväisyys

Pyrimme pitämään valikoimissamme aina useita eri hintaluokan vaihtoehtoja tuotteista. Myyjämme pyrkivät ostotapahtuman yhteydessä auttamaan oikean tuotteen valinnassa. 

Hoitolatukku Info -lehti

Julkaisemme säännöllisesti Hoitolatukku Info -asiakaslehteä, joka sisältää ajankohtaista tietoa, ammattiartikkeleita, ohjeita, tiedotteita sekä muuta alalla toimiville tärkeää tietoa. Saat Info-lehden maksutta tilauksesi yhteydessä. Voit myös lukea lehden digiversiona verkkosivuillamme (vaatii sisäänkirjautumisen). Info-lehti ilmestyy 4 kertaa vuodessa; helmikuussa, huhtikuussa, elo-/syyskuussa sekä marraskuussa.

Koulutukset

Pidä huolta ammattitaidostasi lisäkouluttautumalla. Koulutusvalikoimamme on erittäin laaja. Koulutamme esim. Skin Candy karvanpoistoa, eri kasvohoitoja sekä laitehoitoja. Vartalohoitokoulutuksissa tarjolla mm. bambuhierontaa ja suklaavartalohoitoa. Tarjolla on myös jalkahoitokoulutuksia sekä Hoitolatukun maahantuomien sarjojen tuotekoulutuksia! Järjestämme myös alan ammattilaisille seminaaripäiviä, niin kosmetologeille kuin jalkojenhoidon ammattilaisille. Voit myös soittaa meille ja kysyä koulutuksista 02 212 2200.

Vastuullisuus

Suomen Hoitolatukku on kotimainen vastuullinen perheomisteinen yritys, joka sijaitsee Vahdolla Varsinais-Suomessa. Olemme kannattavan liiketoiminnan kautta vakavarainen yhtiö, joka huolehtii yhteiskunnallisista velvoitteistaan ja tuottaa laadukkaita tuotteita ja palveluita. Haluamme jatkuvasti parantaa ympäristön ja henkilöstömme hyvinvointia ja teemme aktiivisesti töitä niiden eteen. Lue lisää vastuullisuustyöstämme.