Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

Innovatiiviset biomikroneulaushoidot – Dr. Spicule

Kauneushoitolat ympäri maailman etsivät jatkuvasti uusia ja tehokkaita tapoja tarjota asiakkailleen parhaita mahdollisia hoitotuloksia. Dr. Spicule -hoitokokonaisuudet ovat juuri se innovatiivinen ratkaisu! Näillä biomikroneulaushoidoilla voidaan käsitellä monia erilaisia iho-ongelmia, ja ne tarjoavat näkyviä tuloksia kaikille ihotyypeille. Kohdennetut hoidot voidaan toteuttaa eri ihotyypeille ja -ongelmille hyödyntäen koko hoitoprotokollaa, jolloin kokonaisuuteen kuuluu neljä eri hoitokertaa. Hoitoja voi kuitenkin tehdä myös kohdennetusti yksittäisinä hoitokertoina, jolloin yhdestä pakkauksesta saa neljä hoitoa neljälle eri asiakkaalle.

1. Dr. Spicule Nourishing Hydrating System

Nourishing Hydrating System uudistaa ihon pintaa ja parantaa sen kosteudensitomiskykyä. Tämä hoito on antioksidanttinen ja kirkastava, joten se tekee ihosta terveen näköisen ja tuntuisen. Hoito rauhoittaa punoittavaa ihoa ja silottaa kuivuudesta johtuvia juonteita. Se on ihanteellinen kuivalle, sekaiholle ja herkälle iholle, ja auttaa ratkaisemaan yleisiä iho-ongelmia, kuten kuivuutta, karheutta ja kutinaa.

2. Dr. Spicule Acne Solutions System

Acne Solutions System puhdistaa ihoa, rauhoittaa tulehduksia ja tasoittaa aknen aiheuttamia arpia. Tämä hoito supistaa laajentuneita huokosia ja hillitsee öljyn tuotantoa, parantaen ihon kosteuspitoisuutta. Se on ihanteellinen rasvoituvalle ja sekaiholle, ja auttaa ratkaisemaan akneongelmia, laajentuneita ihohuokosia, talin ylituotantoa ja mustapäitä.

3. Dr. Spicule Anti-Pigmentation & Brightening System

Anti-Pigmentation & Brightening System kirkastaa ihoa ja tasoittaa sen sävyä. Tämä hoito uudistaa ihon pintaa, rauhoittaen ja vahvistaen samalla ihoa. Se on ihanteellinen rasvoittuvalle, kuivalle ja sekaiholle, ja auttaa ratkaisemaan ongelmia, kuten epätasaista ihonväriä ja hyperpigmentaatiota.

4. Dr. Spicule Firming Revitalizing System

Firming Revitalizing System auttaa ihoa korjaamaan itseään ja vahvistaa ihon happovaippaa. Tämä hoito tekee ihosta pehmeän ja sileän, silottaa kuivuuden aiheuttamia juonteita ja napakoittaa ihoa. Se on anti-aging ja antioksidanttinen, ja sopii rasvoittuvalle, kuivalle, sekaiholle ja herkälle iholle. Se auttaa ratkaisemaan pienet rypyt ja elastisuuden menetyksen.

5. Dr. Spicule Anti-Aging System

Anti-Aging System uudistaa ja tasoittaa ihon pintaa, kosteuttaa ja silottaa ihoa sekä lisää sen elastisuutta. Tämä hoito auttaa ihoa korjaamaan itseään, parantaa ihon kimmoisuutta ja häivyttää nasolabiaalijuonteita sekä otsaryppyjä. Se on ihanteellinen rasvoittuvalle, kuivalle, sekaiholle ja herkälle iholle, ja ratkaisee ongelmia, kuten veltostunutta ihoa ja syviä juonteita.

Turvallinen käyttää kesällä

Monet asiakkaat miettivät, voiko mikroneulaushoitoja tehdä kesällä turvallisesti. Kaikki Dr. Spicule -hoitokokonaisuudet ovat suunniteltu niin, että ne sopivat käytettäväksi ympäri vuoden, myös kesäaikaan. Biomikroneulaushoito on iholle hellempi, sillä sponge spicule -neulaset eivät riko ihon pintaa, vaan auttavat tuotteiden imeytymistä syvälle ihoon mikrokanavia pitkin. Hoitojen jälkeen on suositeltavaa käyttää fyysistä aurinkosuojaa, kuten aurinkohattuja, -laseja ja -varjoja, välttääkseen suoraa auringonvaloa kahden päivän ajan. Tänä aikana mikroneulaset pysyvät ihossa, ja asiakkaiden olisi hyvä välttää meikkaamista tai ihon manuaalista puhdistusta. Tämä auttaa vähentämään sekundaarista ärsytystä ja estää ihohuokosia tukkiutumasta.

Kolmannesta seitsemänteen päivään hoidon jälkeen tulee käyttää aurinkovoidetta. Sekä aurinkovoidetta että fyysistä aurinkosuojaa voidaan käyttää samanaikaisesti. Ihon uusiutumisprosessi kestää tyypillisesti seitsemän päivää mikroneulaushoidon jälkeen, joten aurinkosuojaus on tärkeää koko tämän ajanjakson ajan. Auringolta suojautumista suositellaan myös hoitojen välillä.

Hoitolatukku auttaa markkinoinnissa

Hoitolatukku tarjoaa mediapankin asiakkailleen, josta löytyy markkinointimateriaalia hoitoihin liittyen. Tämä sisältää kuvia, videoita ja muuta sisältöä, joita hoitolat voivat käyttää omissa markkinointikanavissaan.

Sosiaalisen median kanavat, kuten Instagram, Facebook ja TikTok, ovat erinomaisia alustoja esitellä hoitotuloksia ja asiakaskokemuksia. Hoitoloiden kannattaa myös hyödyntää videomateriaalia, ennen ja jälkeen -kuvia sekä asiakaspalautteita houkutellakseen uusia asiakkaita.