Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

MEDIKAALINEN BIOMIKRONEULAUS PEITTOAA SEKÄ RULLAT, KYNÄT ETTÄ HAPOT NIIN TEHOSSA KUIN TURVALLISUUDESSAKIN

Kolumni: Anne Parkkinen | SKY- ja Cidesco -kosmetologi, kouluttaja, SKY:n puheenjohtaja vuosina 2017-2022.

Medikaalinen biomikroneulaus on uusi, kivuton ja turvallinen hoitomenetelmä, joka neulaa tehoaineet syvälle ihoon. Biomikroneulauksen miljoonat pienet neulat jäävät ihoon aktivoimaan, uudistamaan ja kiinteyttämään sen eri kerroksia 48–72 tunnin ajaksi.

Dr. Spiculen medikaalinen, sertifioitu biomikroneulaus toteutetaan perinteisten metallisten neulojen sijaan hyödyntäen puhtaan meriveden tai makeanveden piipitoisista sienistä eristettyjä pienen pieniä sponge spicule -neulasia, jotka läpäisevät ihon monista eri kulmista sen pintaa rikkomatta. Hoidossa iholle hierottavat neulaset painuvat ihon kaikkiin kerroksiin. Ne tuottavat hoidon aikana miljoonia pieniä mikrokanavia, jotka aktivoivat ihon aineenvaihduntaa, stimuloivat kollageenin muodostusta ja uudistavat ihoa.

Dr. Spicule eristää biomikroneulaset patentoidulla menetelmällä, jonka ansiosta saavutetaan 99 % puhdas medikaalisen tason raaka-aine, jossa yksittäisen neulasen paksuus on noin 15 nanometriä, eli noin yksi kymmenesosa hiuksen paksuudesta. Dr. Spicule tuottaa eri paksuisia ja pituisia neulasia eri ihotyyppien tarpeisiin. Hoidossa piineulasia sisältävä voide hierotaan ja painellaan iholle erissä. Hoidettava konkreettisesti tuntee kuinka neulaset pureutuvat ihoon ja painuivat syvälle sen kerroksiin. Biomikroneulaus lävistää ihon pinnan, mutta ei raavi ihoa eikä aiheuta verenvuotoa. Iho poistaa neulaset luonnollisesti 48–72 tunnin kuluessa hoidosta sen normaalin uudistumisprossin mukana.

“Biomikroneulaus on tehokas uutuushoito ilman laiteinvestointia.”

Dr. Spiculen biomikroneulaus-hoito on saatavilla täydellisinä hoitokokonaisuuksina, jotka on räätälöity viidelle eri ihotyypille: aknelle, kuivalle ja kosteusköyhälle-, pigmentoituneelle, veltostuneelle- ja ikääntyneelle iholle. Hoitokokonaisuudet sisältävät kullekin asiakkaalle tarvittavan steriilisti pakatun, lisäaineettoman neulausaineen, jossa neulojen paksuus ja pituus on suunniteltu tukemaan hoitoindikaatiota. Neulauksen jälkeen iholle imeytetään hoitokokonaisuutta tukeva, lisäaineeton tehoseerumi. Hoidon päätteeksi käytetään punoitusta laskevaa, rauhoittavaa ja korjaavaa liinanaamiota. Naamioita voi halutessaan säilyttää jääkaapissa, sillä viileä naamio tuntuu erityisen ihanalta kuumottavalla iholla. Hoitokokonaisuuden täydentää asiakkaalle kotiin annettavat ampullit, joita tulee käyttää seitsemänä peräkkäisen iltana hoitotuloksen maksimoimiseksi.

Hoitopaketin lisäksi hoitolassa tarvitaan vain ihonpuhdistusaineet, vanuja tai harsotaitoksia, keittosuolaliuosta tai steriiliä vettä sekä keväällä ja kesällä fysikaalinen aurinkosuoja. Muu kosmetiikka, perinteinen aurinkosuoja tai meikin käyttö ei ole sallittua hoidon aikana tai välittömästi sen jälkeen.

Hoidon jälkeisenä aamuna iho näyttää ja tuntuu aivan samalta kuin tehokkaan mikroneulauksen jälkeen, joten se on hellä, hieman punoittava ja kevyesti turvonnut. Seuraavaan iltaan mennessä punoitus laskee ja iho näyttää erityisen hyvältä. Tyypillisesti iho kuivuu ja kuoriutuu noin kolmen-neljän päivän kuluttua hoidosta. Hoitotulos on nähtävissä jo seitsemän päivän kuluttua. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi hoito kannattaa kuitenkin toteuttaa 4 kerran sarjana 7–14 vuorokauden välein.

Pitkän linjan neulaajana hämmästyin, kun testasin itselleni biomikroneulausta ensimmäistä kertaa. Uskomatonta mutta totta, hoito todella toimii!

Sopii myös neulakammoisille hoitajille ja asiakkaille, jopa miehille.