Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

PIDENNÄ GEELIKEVENNYSTEN KÄYTTÖIKÄÄ HUOLTAMALLA NIITÄ OIKEIN

Teksti: Tiina Rouvali | Jalkahoitaja, hieroja, diplomi aromaterapeutti, Hoitolatukun kouluttaja

Muistathan ohjeistaa asiakastasi geelikevennysten hankinnan yhteydessä oikeaan huoltoon, jotta tuote palvelee heitä mahdollisimman pitkään. Tämä ei ainoastaan paranna asiakkaidesi jalkojen hyvinvointia, vaan myös vahvistaa heidän luottamustaan ammattitaitoosi ja palveluihisi.

Oikeanlaisen tuen ja suojan tarjoaminen asiakkaiden jaloille on avainasemassa heidän jalkojensa hyvinvoinnissa. Iloiset varpaat -geelikevennykset ovat innovatiivinen ratkaisu, joka tarjoaa sekä mukavuutta että tukea, erityisesti heille, jotka kärsivät jalkojen epämukavuudesta tai erityistarpeista, kuten diabeetikoille. Tässä artikkelissa käymme läpi, miten näitä geelikevennyksiä tulisi käyttää ja huoltaa, jotta niiden hyödyt maksimoituvat.

Geelikevennysten oikea valinta ja kestävyys

Valitessasi geelikevennystä asiakkaallesi, on tärkeää ottaa huomioon heidän yksilölliset tarpeensa. Kun geelikevennys on valittu oikein ja huollettu asianmukaisesti, sen käyttöikä voi olla jopa kuusi kuukautta. On kuitenkin muistettava, että liiallinen kuormitus tai vääränlainen käyttötilanne voi johtaa geelin murtumiseen. Siksi on tärkeää valita tuote huolellisesti ja ohjeistaa asiakasta sen oikeasta käytöstä.

Käyttöohjeet

Geelikevennykset tulee asettaa aina kuivalle ja puhtaalle iholle. Ne on suunniteltu aktiiviseen käyttöön – kävellessä ja liikuttaessa ne suojaavat ja oikaisevat nivelen linjausta sekä ehkäisevät iskuja ja hiertymiä. Suosittelemme, että asiakkaasi pitää taukoa geelikevennyksistä vähintään neljä tuntia päivässä, jotta iho saa tarvittavan hengitystauon. Yleensä tämä luonnollinen tauko tulee yöllä.

Geelien oikea huoltotapa

Geelikevennysten huolto on yksinkertaista, mutta erittäin tärkeää. Suosittelemme mietoa saippuapesua ja ilmakuivausta. Säännöllinen puuterointi tai talkitseminen joko kahden viikon välein tai kerran kuukaudessa, riippuen käyttötiheydestä, auttaa ylläpitämään geelin kuntoa ja mukavuutta.

Diabeetikon jalkojenhoito

Geelikevennykset ovat erityisen suositeltavia diabeetikoille. Niiden rakenne on suunniteltu huolehtimaan herkistyneestä ihosta tarjoten turvallista, ihoa hoitavaa ja suojaavaa vaikutusta.