Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

Hoitolatukun huippulaatuisilla tuotteilla päivität valikoimaasi vaivatta.

Hoida ihoa kohti kesää!

Tammikuun teemana on mikroneulaus – tutustu suosikkituotteisiin alla ja vaihtuviin oheistuotteiden viikkotarjouksiin TÄÄLLÄ.

Hoitolatukku suosittelee

 • Uusin tuotekuvasto
 • Sisältää 10 € arvokupongin
Hoitolatukku tuotekuvasto 22/23 + lahjakortti

Hoitolatukku tuotekuvasto 22/23 + lahjakortti

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Hoitolatukun uusin tuotekuvasto on nyt tilattavissa. Huomioi, että jokaisen ostetun kuvaston mukana saat 10 € (alv 0) arvokupongin Hoitolatukun verkkokauppaan!
Lue Lisää
 • Kotimainen monitoimituoli
 • Markkinoiden paras takuu!
 • Teline luuppilamppua varten
Afrodite-hoitotuoli 3 moottoria Valkoinen

Afrodite-hoitotuoli 3 moottoria Valkoinen

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Hoitolatukun leasing-rahoituksella esimerkiksi 36 kk sopimuksella  110,00 € /kk alv 0. Hintaan lisätään rahti ja sisäänkanto. Uusi Afrodite –hoitotuoli on hoitolasi tärkein kaluste ja katseenvangitsija. Se on entistä tyylikkäämpi: hillitty harmaa runko sopii jokaisen hoitolan tyyliin. Päällinen on helppohoitoinen ja erikoispehmuste sen sisällä pysyy kuosissa ja suo asiakkaalle miellyttävän hoitokokemuksen. Tuoliin on helppo istuutua ja siinä on reilusti leveyttä.  Tuolin käsinojan alapuolella on teline luuppilamppua varten, jolloin valon voi kohdistaa yhtä helposti niin kasvoille kuin jaloillekin. Siirtopyörien avulla tuolia voi kevyesti liikutella nostamalla jalkopäästä.   Pehmusteen varastoväri valkoinen. Muut värikartan värit tilauksesta, katso lisäkuvasta värivalikoima. Markkinoiden paras takuu: Teräksisten runkorakenteiden 10 vuotta, muiden osien ja komponenttien 3 vuotta.  Ominaisuudet: Istuinosan korkeudensäätö moottorilla 58-94 cm, säätö jalkakytkimellä.  Istuinosan kallistuksen säätö moottorilla, säätö jalkakytkimellä. Selkänojan kallistuksen säätö moottorilla, säätökytkin niskatuen takana.  Korkeussäädettävät, sivulle käännettävät käsituet. Käsitukeen asennettu teline luuppilamppua varten (luuppilamppu ei sisälly hintaan).  2-osaiset jalkatuet, (pidennysosa +15cm).  Jalkaosien portaaton korkeudensäätö kaasujousella. Kasvo-osan säätö kaasujousella. Erikoispehmuste vakiona. Käsituet voidaan irrottaa kuljetuksen ajaksi. Siirtopyörät takana. Niskatyyny vakiona, säätö tarranauhalla.   Lisäoptiot: 97904 Polvi/nilkkatyyny 97903 Lisäkäsituet 22620 Froteepäällinen, valkoinen Mitat: Kantavuus 200 kg. Paino 60 kg. Pituus 190 cm +15 cm lisäjalkaosilla. Leveys 55 cm (käsituet huomioiden 86 cm). Korkeus 54-94 cm. Hoitolatukun rahoituksella voit tehdä isommatkin hankinnat. Rahoitus lasketaan toivotun ajan mukaan, kysy rahoitustarjousta myynnistä: info@hoitolatukku.fi tai 02-21 22 200.
Lue Lisää
 • Kotimainen monitoimituoli
 • Markkinoiden paras takuu!
 • Teline luuppilamppua varten
Uutuus
Afrodite-hoitotuoli 3 moottoria MUSTA

Afrodite-hoitotuoli 3 moottoria MUSTA

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Hoitolatukun leasing-rahoituksella esimerkiksi n.100,00 €/kk alv 0, 36kk sopimuksella. Hintaan lisätään rahti ja sisäänkanto. ERÄ mustia Afrodite hoitotuoleja heti toimitukseen. Uusi Afrodite-hoitotuoli on hoitolasi tärkein kaluste ja katseenvangitsija. Se on entistä tyylikkäämpi: hillitty harmaa runko sopii jokaisen hoitolan tyyliin. Päällinen on helppohoitoinen ja erikoispehmuste sen sisällä pysyy kuosissa ja suo asiakkaalle miellyttävän hoitokokemuksen. Tuoliin on helppo istuutua ja siinä on reilusti leveyttä. Tuolin käsinojan alapuolella on teline luuppilamppua varten, jolloin valon voi kohdistaa yhtä helposti niin kasvoille kuin jaloillekin. Siirtopyörien avulla tuolia voi kevyesti liikutella nostamalla jalkopäästä. Ominaisuudet: -Istuinosan korkeudensäätö moottorilla 58-94 cm, säätö jalkakytkimellä. -Istuinosan kallistuksen säätö moottorilla, säätö jalkakytkimellä. -Selkänojan kallistuksen säätö moottorilla, säätökytkin niskatuen takana. -Korkeussäädettävät, sivulle käännettävät käsituet. -Käsitukeen asennettu teline luuppilamppua varten (luuppilamppu ei sisälly hintaan). -2-osaiset jalkatuet, (pidennysosa +15cm). -Jalkaosien portaaton korkeudensäätö kaasujousella. -Kasvo-osan säätö kaasujousella. -Erikoispehmuste vakiona. -Käsituet voidaan irrottaa kuljetuksen ajaksi. -Siirtopyörät takana. -Niskatyyny vakiona, säätö tarranauhalla. Lisäoptiot: 97904 Polvi/nilkkatyyny 97903 Lisäkäsituet 22620 Froteepäällinen, valkoinen Mitat: Kantavuus 200 kg Paino 60 kg Pituus 190 cm +15 cm lisäjalkaosilla Leveys 55 cm (käsituet huomioiden 86 cm) Korkeus 54-94 cm Rungon väri harmaa Pehmusteen varastoväri MUSTA
Lue Lisää
 • Käytännöllinen perustuoli
 • Neljä moottoria
 • Säädöt käsikytkimellä
B-light hoitotuoli 4-moottorilla valkoinen

B-light hoitotuoli 4-moottorilla valkoinen

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Käytännöllinen perustuoli 4 moottorilla. Tilaustuote. Säädöt käsikytkimellä: -korkeus -selkänoja -kallistus -jalkaosa Taakse kääntyvät ja irrotettavat käsinojat. Lisäkäsituet hierontaan saat vaihtamalla käsinojat puolelta toiselle. Teräsrunko. Mitat: 193x56cm (istuin) ilman käsitukia, 192×82,5cm käsituilla Korkeussäätö välillä 60/92cm Paino: 94kg Pehmuste: PU, valkoinen Lisäoptiot: jalkakytkin Kantavuus: 175kg Valkoiset led-valot on/off katkaisijalla rungon alaosassa.
Lue Lisää
 • Käytännöllinen perustuoli
 • Kolme moottoria
 • Säädöt käsikytkimellä
B-light hoitotuoli 3-moottorilla tumman harmaa

B-light hoitotuoli 3-moottorilla tumman harmaa

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Käytännöllinen perustuoli 3 moottorilla. Tilaustuote. Säädöt käsikytkimellä: -korkeus -selkänoja -kallistus Taakse kääntyvät ja irrotettavat käsinojat. Lisäkäsituet hierontaan saat vaihtamalla käsinojat puolelta toiselle. Erilliset pidennettävät jalkatuet. Teräsrunko. Mitat: 192x56cm (istuin) ilman käsitukia, 193×82,5cm käsituilla. Korkeussäätö välillä 60/92cm Paino: 94kg Pehmuste: PU, tummanharmaa, saatavana myös valkoisena. Lisäoptiot: jalkakytkin Kantavuus: 175kg Valkoiset led-valot on/off katkasijalla rungon alaosassa.
Lue Lisää