Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

VARTALOHOITOJEN VIIDAKKO

Teksti: Heidi Tamminen | aromaterapeutti, kosmetologi, kouluttaja

Moni kamppailee paino-ongelmien kanssa ja ei tiedä miten pääsisi alkuun. Monet turhat dieetit ja uuden vuoden lupaukset ovat kariutuneet ja epäonnistuneet. Syynä on usein tiedon puute ja vääränlaiset painonpudotuksen kokeilut. Tärkeää on tiedostaa, että pelkkää porkkanaa syömällä ei laihdu, sohvalla makoilemalla ei kiinteydy, ilman vettä ja ravinteita keho ei toimi!

Kun pääsee alkuun oikealla tavalla ja huomaa positiivisia muutoksia kehossaan, ihminen alkaa vaistomaisesti muuttaa elämäntapojaan terveellisemmäksi ja silloin tulokset ovat pysyviä.

100 % luonnonmukainen vartalohoito

Phyt ́s Minceur Bio-Active on kiinteyttävä, kuona-aineita poistava ja keventävä luonnonmukainen vartalonhoito. Se on hyvä vaihtoehto tulokselliseen ja miellyttävään vartalonhoitoon. Lisäksi sen 100 % luonnonmukaisuus on yksi parhaista ja ajankohtaisista markkinointia edesauttavista ominaisuuksista.

Hoito toteutetaan 6 kerran sarjahoitona käyttäen hoitotuotteita, jotka tehostavat kuona-aineiden poistumista. Hoitotuotteet stimuloivat kehon lipolyyttistä toimintaa eli rasva-aineenvaihduntaa ja kiinteyttävät ihokudosta. Sarjahoidon jälkeen suositellaan asiakkaalle ylläpitohoitoa, jolloin asiakas käy 1 x kk kiinteyttävässä vartalon hierontahoidossa. Samalla käydään läpi kotihoidon tärkeyttä sekä kannustetaan sen jaksamiseen.

Kotihoito-ohjelma tukee hoitolassa tehtäviä hoitoja ja se suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa. Kotihoito on yksilöllinen riippuen kunkin asiakkaan mahdollisuuksista ja tavoitteista. Suunnitelmaan valitaan tarvittavat kotihoitotuotteet ja muokataan ruokavalio-ohjelmaa terveellisempään suuntaan.

Hoitokokonaisuus sisältää viisi erilaista ampullia yhteen hoitokertaan. Ampullien raaka-aineet ovat 100 % luonnonmukaisia, ne tehostavat kehon puhdistusmekanismia ja lisäävät kudoksen kiinteyttä.

Super yhdistelmä saa aikaan 6 tehokasta toimintaa.

1. Hillitsee lipogeneesin toimintaa

2. Tehostaa rasva-aineenvaihduntaa

3. Estää glukoosin muuttumista varastorasvoiksi

4. Estää adiposyyttien kasvua

5. Tehostaa lipolyyttistä toimintaa

6. Estää liiallisen rasvan varastoitumista

Käyttö:

Levitä Gel Double Action geeliä aamuin illoin kuivaharjauksen kera ongelma-alueille (pakarat, reidet, vatsa, allit).

Ota 2 Booster Minceur kapselia aamulla ja illalla aterian yhteydessä ison vesilasin kera 14 päivän ajan.

Onnistu painonpudotuksessa, joka kestää ja on 100 % luonnonmukaisilla metodeilla tehty

Painonpudotus ei ole pelkkää hoitolassa tehtävää vartalonhoitoa, vaan onnistuaksesi ja saadaksesi tyytyväisiä asiakkaita, ota huomioon nämä neljä kokonaisuuteen liittyvää asiaa.

  1. Hoitolassa tehtävät Phyt ́s vartalohoidot
  2. Kotihoito Phyt´s tuotteilla
  3. Kotihoito-ohjelmaan suunnitelma liikkumisesta ja terveellisestä ruokavaliosta
  4. Tärkeää on myös asiakkaan kannustus/mentorointi ja ylläpitokäynnit