Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

HYVINVOINTI ON KIINNOSTANUT MINUA KOKO AIKUISIKÄNI

Hoitolatukun brändivastaava ja kouluttaja Tiina Rouvali kertoo omasta urapolustaan.

Mitä olet opiskellut ja aiotko vielä opiskella lisää?

Olen koulutettu hieroja, FISAF kuntosali- sekä ryhmäliikunnan ohjaaja, diplomi aromaterapeutti, hivenravintoterapeutti, koirahieroja, jalkojenhoitaja ja lisäksi opiskellut monenlaisia täydennyskoulutuksia, kuten vauvojen vyöhyketerapiaa, intialaista päähierontaa ja thai-hierontaa. Tällä hetkellä täydennän osaamistani jalkojen hyvinvoinnista Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulussa opiskelemalla jalkaterapeutti AMK-tutkintoa.

Mikä sai sinut kiinnostumaan jalkojenhoidosta?

Ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi on kiinnostanut minua koko aikuisikäni, jalat kuuluvat tärkeänä osana hyvinvointiin, joka vaikuttaa elämänlaatuun ja toimintakykyyn. On mielekästä auttaa ihmisiä voimaan hyvin ja tukea kivutonta kävelyä/juoksemista/liikkumista.

Mitä työhösi Hoitolatukussa sisältyy?

Työni koostuu monipuolisesti asiakkaiden palvelusta: vastaan puhelimeen, otan vastaan tilauksia, neuvon tuotevalinnoissa, pidän yritys- ja tuote-esittelyjä ryhmille, kirjoitan jalkojen hyvinvointiin liittyviä artikkeleita sekä luon sosiaaliseen mediaan päivityksiä.

Olet myös Iloiset varpaat -tuotesarjan brändivastaava – mitä tuotteita sinun mielestäsi jokaisen hoitolan valikoimassa olisi hyvä olla?

Tuotevalikoimasta on vaikea nostaa yhtä erityistä, sillä se on niin kattava kokonaisuus, joka mahdollistaa täydellisen jalkojenhoidon toteuttamisen. Jokaiselle hoitajalle tärkeää ovat tehokkaat hoitotuotteet, joilla saadaan luvattuja tuloksia. Liiketoimintaa ajatellen Iloiset varpaat -sarja on kustannustehokas ja sisältää mainioita kotihoitotuotteita, joista yrittäjällä on erinomainen mahdollisuus saada lisätuloa.

Tyytyväinen asiakas kokee saaneensa jalkahoitokäynniltä hieman enemmän, mitä osasi odottaa. Suosittelen jokaista hoitajaa miettimään, millä palvelulla tai valikoimamme tuotteella voi varmistaa asiakkaan tyytyväisyyden ja sitoutumisen pitkäaikaiseen
asiakkuuteen. Oma suosikkini on Super kantapäävoide, jonka avulla moni asiakas on saanut avun iho-ongelmiinsa.

Mitä osaa jalkojenhoidossa monet suomalaiset mielestäsi laiminlyövät?

Yleisesti jalat ja jalkojen hyvinvointi on meillä erityisesti talviaikaan hyvinkin pitkälti laiminlyöty. Jalkojen perus omahoito, eli päivittäinen pesu, perusteellinen kuivaus ja hyvä rasvaus ovat yksi kaikkein tärkeimmistä asioista, johon me hoitajat voimme vaikuttaa tarjoamalla asiakkaalle laadukkaat kotihoito-ohjeet sekä tuotteet.

Mitä Iloiset varpaat -tuotteita käytät itse?

Meillä koko perheellä on käytössä monia sarjan tuotteita. Super kantapäävoide on yksi suosituimmista, myös vanhempani käyttävät sitä. Vahvana kanta-astujana, geelituotteista kantapääkupit ovat käytössäni ja niistä onkin ollut todella paljon apua polven vanhassa urheiluvammassa. Lisäksi käytän Rauha-jalkavoidetta mm. koirien ihonhoidossa. Kannattaakin käyttää rajattomasti mielikuvitusta tuotteiden hyödyntämisessä. Miedon tuoksuiset tai kokonaan hajusteettomat tuotteet ovat todella monikäyttöisiä!