Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

Pidätämme oikeuden muuttaa ostotiedoissa olevia hintoja sekä laskutusehtoja.

Tilaaminen

Voit tehdä tilauksen verkkokaupassa koska sinulle parhaiten sopii tai soittamalla asiakaspalveluun 02- 21 22 200, arkisin kello 8-17. Valitsemasi kuljetustapa ja/tai asuinpaikkakuntasi vaikuttavat kuitenkin rahdin kulkuun. Toimitamme tilaukset pääsääntöisesti Matkahuollon kautta, voit valita tilauksesi perille asti toimitettuna tai voit noutaa sen lähimmästä matkahuollon toimipisteestä. 

Toimitustavat

Matkahuolto toimittaa tuotteesi nopeasti! Me käsittelemme tilauksesi pääsääntöisesti samana päivänä, mikäli tilauksesi on meillä arkisin ennen puolta päivää. Toimitustavan voit valita itse verkkokaupan tarjoamista vaihtoehdoista. Matkahuolto tarjoaa eniten henkilökohtaista palvelua tarjoavia noutopisteitä Suomessa, Noutopisteitä ovat K-Marketit, R- Kioskit ja Matkahuollon omat noutopisteet ja terminaalit sekä pakettiautomaatit. Noutopisteet palvelevat K-markettien ja R-kioskien aukioloaikojen mukaisesti myös iltaisin ja viikonloppuisin. Matkahuolto tarjoaa toimitustavaksi myös jakopakettia, joka soveltuu erityisesti yrityksille perille toimitettaviin lähetyksiin. Jaetaan vastaanottajalle arkisin klo 8-16 välisenä aikana toimitusaikaa erikseen sopimatta. Lavalähetysten toimitusaika n. 3-4 arkipäivää.  Voit myös valita toimitustavaksi noudon Hoitolatukusta Kalliorannantie 4, 21310 VAHTO arkisin 8-16.00. Tilauksesi on noudettavissa arkisin kahden tunnin kuluttua siitä kun tilaus on tehty.

Toimitamme yli 320 € (alv 0 %) tilaukset aina rahtivapaasti! Ei koskea lavalähetystä!

  • Matkahuolto jakopaketti 15,90 € alv 0 %
  • Matkahuolto Lähellä/Bussi-paketti 10,90 € alv 0 %
  • Lavalähetys 140,00 € alv 0 %
  • Lavalähetys sisäänkannolla 210,00 € alv 0 %
  • Nouto Hoitolatukusta 0 €

Vakuutamme tuotteet puolestasi, vakuutus on 0,50 % laskun loppusummasta, vakuutusmaksu lisätään rahtikuluihin automaattisesti verkkokauppatilauksissa!

Voinko tehdä muutoksia tilaukseeni?

Pyydämme, että ennen tilauksen hyväksymistä tarkistatte, että se sisältää kaiken tarvitsemasi. Hoitolatukun tilauksen käsittelyprosessi on nopeaa ja voimme tehdä mahdollisia muutoksia tilaukseesi vain jos sitä ei ole maksettu tai käytetty maksutapana Walley-lasku/osamaksua (entinen Collector). Jos tilauksesi on ehtinyt jo pakkausvaiheeseen, emme valitettavasti ota muutoksia enää vastaan.

Palautukset

Tavaraa saa palauttaa vain Hoitolatukun suostumuksella. Tuotteen tulee olla käyttämätön sekä alkuperäispakkauksessa. Palauttaja maksaa rahdin. Huom! Joidenkin tuotteiden palautusosoitteena voi olla maahantuoja, joten älä palauta tuotteita automaattisesti Hoitolatukkuun!

Miten maksan tilaukseni?

Verkkokauppamme tarjoaa sinulle laajat ja joustavat maksuvaihtoehdot. Vakioasiakkaanamme voit saada tilauksesi Hoitolatukun laskulla, jolloin maksuaika on 14 päivää. Hoitolatukun lasku- vaihtoehtoon ei lisätä erillistä laskutuslisää! Opiskelija-asiakkaamme voi valita itselleen sopivan maksutavan Paytrail-tarjoamista laajoista maksutavoista. Asiakkaille jolla on maksuhäiriöitä, emme voi myöntää laskua, vaan asiakas voi valita itselleen sopivimman maksutavan Paytrail-tarjoamista maksutavoista.

  • Hoitolatukku lasku
  • Verkkopankkimaksut (Paytrail)
  • MobilePay (Paytrail)
  • Walley- lasku / osa-maksu (Paytrail)

Verkkopankki, korttimaksut ja Walley Checkout, maksunpalveluntarjoaja Paytrail

Kaikki kotimaiset verkkopankit: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-pankki.
Korttimaksut: Visa, Visa Electron, Mastercard sekä American Express. 
Mobiilimaksut: MobilePay

Walley Checkout

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla yhteistyössä Walley:n kanssa. Kun valitset maksutavaksi laskun ja sinulle myönnetään laskumahdollisuus, saat tilatut tavarat itsellesi ennen niiden maksamista. Voit maksaa koko laskun summan kerralla tai, jos sinulle myönnetään mahdollisuus maksaa tililuotolla, jakaa maksun pienempiin osiin maksamalla vähintään laskulla näkyvän vähimmäissumman eräpäivään mennessä. Ensimmäinen lasku on kuluton. Osamaksun korko on 1,66 % kuukaudessa (vuoksikorko 19,9%). Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta. Täydelliset ehdot Walley Checkout yrityksille löydät tästä linkistä: Ehdot

Walleyin laskuratkaisu

Tarjoamme yhdessä Walley:n kanssa yrityksille mahdollisuutta maksaa laskulla. Kun valitset maksutavaksi laskun, saat tuotteet itsellesi ennen maksamista. Laskutus tapahtuu yhteistyössä Walley:n kanssa. Myöhästyneestä tai maksamattomasta laskusta Walley perii muistutusmaksun ja viivästyskoron.

Walleyin koontilasku yrityksille

Tarjoamme yhdessä Walley:n kanssa yrityksille laskutusmahdollisuutta. Kaikki saman kuukauden ostot kootaan yhdelle laskulle, joka lähetetään asiakkaalle postitse seuraavassa kuussa. Palvelusta peritään laskutuslisä. Myöhästyneestä tai maksamattomasta laskusta peritään muistutusmaksu ja viivästyskorko.

Walley osamaksu yrityksille

Tarjoamme yrityksille mahdollisuuden maksaa osamaksulla yhteistyössä Walley:n kanssa. Kun valitset maksutavaksi osamaksun saat laskun tilausta seuraavassa kuussa, jolloin eräpäivä on kuun viimeinen päivä. Kulut osamaksusta näkyy kassalla valitessaan maksutavaksi osamaksun. Maksaakseen osamaksulla tulee kuun puolivälissä lähetettävälle laskulle maksaa siinä näkyvä summa. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan muistutusmaksu, sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Täydelliset ehdot Walley Checkout yrityksille löydät tästä linkistä: Ehdot


Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830 www.paytrail.com