Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

Pidätämme oikeuden muuttaa ostotiedoissa olevia hintoja sekä laskutusehtoja.

Tilaaminen

Voit tehdä tilauksen verkkokaupassa koska sinulle parhaiten sopii tai soittamalla asiakaspalveluun 02- 21 22 200, arkisin kello 8-17. Saat tuotteesi nopeasti, pääsääntönä on että jos tilauksesi on meillä ennen puoltapäivää (ma-pe), lähtee se meiltä myös samana päivänä ja on usein Sinulla jo seuraavana arkipäivänä. Valitsemasi kuljetustapa ja/tai asuinpaikkakuntasi vaikuttavat kuitenkin rahdin kulkuun. Toimitamme tilaukset pääsääntöisesti Matkahuollon kautta, voit valita tilauksesi perille asti toimitettuna tai voit noutaa sen lähimmästä matkahuollon toimipisteestä. 

Toimitustavat

Toimitustavan voit valita itse mahdollisuuksien mukaan. Toimitamme lähetykset pääsääntöisesti Matkahuollon kautta. Lavalähetykset kuljetetaan erikseen, toimitusaika n. 3-4 arkipäivää. Toimitamme yli 320 € (alv0%) tilaukset rahtivapaasti! Ei koskea lavalähetystä!

  • Matkahuolto jakopaketti 15,90 € alv 0 %.
  • Matkahuolto Lähellä/Bussi-paketti 10,90 € alv 0 %.
  • Lavalähetys 140,00 € alv 0%
  • Lavalähetys sisäänkannolla 210,00 € alv 0%.

Matkahuolto Jakopaketteja toimitetaan arkisin 8-16 välisenä aikana! Vakuutamme tuotteet puolestasi, vakuutus on 0,50% laskun loppusummasta, vakuutusmaksu lisätään rahtikuluihin automaattisesti verkkokauppatilauksissa!

Voinko tehdä muutoksia tilaukseeni?

Voimme tehdä muutoksia tilaukseesi vain jos tilausta ei olla ehditty käsittelemään tai jos sitä ei ole maksettu tai käytetty maksutapana Collector-lasku/osamaksua. Ota mahdollisimman nopeasti yhteyttä asiakaspalveluumme niin voimme tehdä mahdollisuuksien mukaan muutoksia! Asiakaspalvelu palvelee arkisin 8-17 välisenä aikana numerosta 02- 21 22 200.

Miten maksan tilaukseni?

Vakioasiakkaamme voi saada tilauksensa laskulla, silloin maksuaika on 14 päivää. Meillä on käytössä myös Paytrailin tarjoamat kattavat maksutavat, kuten verkkopankkimaksut, MobilePay sekä Collector-lasku/osa-maksu.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830 www.paytrail.com


Maksutavat verkkokaupassa: 
Kun valitset maksun tiedot- sivulla Verkkopankki (Suomen Verkkomaksut, Paytrail) vaihtoehdon sinut ohjataan palveluun, josta voit valita tarjolla olevista maksutavoista sinulle sopivan. Maksun jälkeen sinut ohjataan takaisin verkkokauppaan. Paytrail tarjoaa myös Collector Lasku / osamaksua.

Collector Lasku/Osamaksu

Joustoa ja valinnanvapautta – maksa kerralla tai osissa, valitsemassasi tahdissa
Lasku ja tililuotto antavat sinulle lisää aikaa verkkokauppaostostesi maksamiseen. Niitä käyttämällä voit odotella tilauksesi saapumista rauhassa ennen sen maksamista. Maksun voit tehdä joko kerralla laskulla tai pienemmissä osissa tililuotolla, jolloin voit suorittaa kuukausittain sinulle parhaiten sopivan summan ja jakaa maksun enintään 36 kuukauden ajalle.

Laskulla ilmaista maksuaikaa – turvallista ja helppoa asiointia
Laskulla saat aina 45 päivää korotonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillesi. Pitkä maksuaika mahdollistaa sen, että ehdit tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa sen ennen laskun erääntymistä.

Maksuaikaa hyödyntääksesi tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jonka hakeminen käy helposti ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea sitä, jos olet vähintään 18 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan Bisnode Finland Oy:n rekisteristä.

Maksutapaa voidaan käyttää jopa 5 000 € ostoksiin.

Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen sekä vahvistanut ostotapahtuman, saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi. Jos haluat maksaa laskun pienemmissä osissa ja sinulle paremmin sopivalla maksuajalla (1-36 kk), sinun tulee tehdä jatkuvaa luottoa koskeva luottosopimus Collector Bankin kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa oma.collector.fi. Luottosopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä sinulle myönnetään luottoraja, joka on käytettävissä myöhempiin ostoksiin luottoehtojen mukaisesti.

Kun sinulla on voimassa oleva luottosopimus, sinun tulee maksaa eräpäivään mennessä vain saamallasi laskulla mainittu vähimmäissumma mutta voit halutessasi suorittaa myös tätä suuremman summan. Sen jälkeen sinulle lähetetään kuukausittain sähköpostitse tililasku, kunnes luotto on kokonaan maksettu. Voit aina halutessasi lyhentää luottoasi myös tililaskulla mainittua vähimmäissummaa suuremmissa osissa.

Osissa maksaen tasoitusta talouteen – kätevä tapa jakaa ostoksen vaikutusta useammalle kuukaudelle
Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen sekä vahvistanut ostotapahtuman, saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi. Jos haluat maksaa laskun pienemmissä osissa ja sinulle paremmin sopivalla maksuajalla (1-36 kk), sinun tulee tehdä jatkuvaa luottoa koskeva luottosopimus Collector Bankin kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa oma.collector.fi. Luottosopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä sinulle myönnetään luottoraja, joka on käytettävissä myöhempiin ostoksiin luottoehtojen mukaisesti.

Kun sinulla on voimassa oleva luottosopimus, sinun tulee maksaa eräpäivään mennessä vain saamallasi laskulla mainittu vähimmäissumma mutta voit halutessasi suorittaa myös tätä suuremman summan. Sen jälkeen sinulle lähetetään kuukausittain sähköpostitse tililasku, kunnes luotto on kokonaan maksettu. Voit aina halutessasi lyhentää luottoasi myös tililaskulla mainittua vähimmäissummaa suuremmissa osissa.

Luottokustannukset ja luottoesimerkki: Verkkokaupassa sovelletaan kampanjaehtoja, joiden mukaisesti tililuoton korko on 19,2 % nimellisenä vuosikorkona ilmaistuna ja kuukausimaksu on 3,80 € kuukaudessa. Jos myönnetty luottoraja on 1 000 € ja se on kokonaisuudessaan käytetty hoitolatukku.fi verkkokaupasta tehtyihin ostoksiin sekä luotto maksetaan takaisin 36 kuukauden aikana, sovellettavilla kampanjaehdoilla todellinen vuosikorko on 30,7 %, luottokustannusten yhteismäärä 433 €, maksettava kokonaismäärä 1 433 € ja maksuerien lukumäärä 36 kpl. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Asiakaspalvelu maksuasioissa
Laskuun ja ostoksen maksamiseen liittyvissä asioissa saat apua Collector Bankin asiakaspalvelusta:

Luottopäätös
Maksutavan käyttö edellyttää luottopäätöksen tekemistä ja tätä varten sinulta pyydetään henkilötietojasi. Tiedot välitetään tietoturvallisella SLL-/TLS-suojatulla yhteydellä. Luotonmyöntäjä Collector Bank varmistaa henkilö- ja osoitetietojesi oikeellisuuden väestötietojärjestelmästä sekä tarkistaa luottotietosi Bisnode Finland Oy:n luottotietorekisteristä. Saamaasi luottopäätökseen vaikuttaa muun ohella myös mahdollinen historiasi Collector Bankin asiakkaana. Jos saat kielteisen luottopäätöksen, voit kysyä sen syytä Collector Bankin asiakaspalvelusta. Huomaathan, että omaehtoinen luottokielto tai salatut osoitetiedot voivat johtaa kielteiseen luottopäätökseen. Antamasi henkilötunnus tai luottopäätöstiedot eivät tallennu kauppiaan asiakastietorekisteriin.

Luottoehdot
Laskun ja luoton myöntäjä on Collector Bank AB, Lilla Bommens Torg 11, Box 11914, SE-404 39.
Lisätietoja www.collector.fi
Saat täydelliset ehdot ja tiedot Collector Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä:
Tarkempi palvelukuvaus: https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot: https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_All_FI.pdf
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot: https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf

Hoitolatukku lasku: 

Tarjoamme kanta-asiakkaillemme Hoitolatukun omaa 14pv netto laskua, joka toimitetaan lähetyksen mukana. Verkkokauppa tarjoaa sinulle mahdolliset maksutavat kassalla. Hoitolatukun lasku- vaihtoehtoon ei lisätä erillistä laskutuslisää! Asiakkaille jolla on maksuhäiriöitä, emme voi myöntää laskua, vaan asiakas voi valita itselleen sopivimman maksutavan Paytrail-tarjoamista maksutavoista. Opiskelijoille emme voi myöntää Hoitolatukun laskua, vaan opiskelijat maksavat opiskelija voi valita itselleen sopivan maksutavan Paytrail-tarjoamista maksutavoista.

Voiko tilauksen tehdä puhelimitse tai sähköpostilla?

Asiakaspalvelu palvelee teitä arkisin kello 8-17 ja voit tehdä tilauksesi myös puhelimitse, puh. 02- 21 22 200 tai lähettämällä tilauksesi s-postilla info@hoitolatukku.fi. Toivomme kuitenkin että tilauksia tehdessäsi olet merkinnyt tuotenumerot muistiin!

Tavaraa saa palauttaa vain Hoitolatukku Logistiikan Oy:n suostumuksella. Tuotteen tulee olla alkuperäispakkauksessa ja palauttaja (=lähettäjä) maksaa rahdin. Huom! Joidenkin tuotteiden palautusosoitteena voi olla maahantuoja, joten älä palauta tuotteita automaattisesti Hoitolatukkuun!