Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

Pidätämme oikeuden muuttaa ostotiedoissa olevia hintoja sekä laskutusehtoja.

Tilaaminen

Voit tehdä tilauksen verkkokaupassa koska sinulle parhaiten sopii tai soittamalla asiakaspalveluun 02- 21 22 200, arkisin kello 8-17. Valitsemasi kuljetustapa ja/tai asuinpaikkakuntasi vaikuttavat kuitenkin rahdin kulkuun. Toimitamme tilaukset pääsääntöisesti Matkahuollon kautta, voit valita tilauksesi perille asti toimitettuna tai voit noutaa sen lähimmästä matkahuollon toimipisteestä. 

Toimitustavat

Matkahuolto toimittaa tuotteesi nopeasti! Me käsittelemme tilauksesi pääsääntöisesti samana päivänä, mikäli tilauksesi on meillä arkisin ennen puolta päivää. Toimitustavan voit valita itse verkkokaupan tarjoamista vaihtoehdoista. Matkahuolto tarjoaa eniten henkilökohtaista palvelua tarjoavia noutopisteitä Suomessa, Noutopisteitä ovat K-Marketit, R- Kioskit ja Matkahuollon omat noutopisteet ja terminaalit sekä pakettiautomaatit. Noutopisteet palvelevat K-markettien ja R-kioskien aukioloaikojen mukaisesti myös iltaisin ja viikonloppuisin. Matkahuolto tarjoaa toimitustavaksi myös jakopakettia, joka soveltuu erityisesti yrityksille perille toimitettaviin lähetyksiin. Jaetaan vastaanottajalle arkisin klo 8-16 välisenä aikana toimitusaikaa erikseen sopimatta. Lavalähetysten toimitusaika n. 3-4 arkipäivää.  Voit myös valita toimitustavaksi noudon Hoitolatukusta Kalliorannantie 4, 21310 VAHTO arkisin 8-16.00. Tilauksesi on noudettavissa arkisin kahden tunnin kuluttua siitä kun tilaus on tehty.

Toimitamme yli 320 € (alv 0 %) tilaukset aina rahtivapaasti! Ei koskea lavalähetystä!

  • Matkahuolto jakopaketti 15,90 € alv 0 %
  • Matkahuolto Lähellä/Bussi-paketti 10,90 € alv 0 %
  • Lavalähetys 140,00 € alv 0 %
  • Lavalähetys sisäänkannolla 210,00 € alv 0 %
  • Nouto Hoitolatukusta 0 €

Vakuutamme tuotteet puolestasi, vakuutus on 0,50 % laskun loppusummasta, vakuutusmaksu lisätään rahtikuluihin automaattisesti verkkokauppatilauksissa!

Voinko tehdä muutoksia tilaukseeni?

Pyydämme, että ennen tilauksen hyväksymistä tarkistatte, että se sisältää kaiken tarvitsemasi. Hoitolatukun tilauksen käsittelyprosessi on nopeaa ja voimme tehdä mahdollisia muutoksia tilaukseesi vain jos sitä ei ole maksettu. Jos olet käyttänyt maksutapana Walley-lasku/osamaksua (entinen Collector), ei tilaukseesi voida tehdä enää muutoksia. Kun tilauksesi on ehtinyt jo pakkausvaiheeseen, emme valitettavasti ota muutoksia enää vastaan.

Palautukset

Tavaraa saa palauttaa vain Hoitolatukun suostumuksella. Tuotteen tulee olla käyttämätön sekä alkuperäispakkauksessa. Palauttaja maksaa rahdin. Huom! Joidenkin tuotteiden palautusosoitteena voi olla maahantuoja, joten älä palauta tuotteita automaattisesti Hoitolatukkuun!

Miten maksan tilaukseni?


Verkkokauppamme tarjoaa sinulle laajat ja joustavat maksutavat Paytrailin tarjoamista vaihtoehdoista. Uutena yrittäjäasiakkaana tulee sinun maksaa kolme ensimmäistä tilausta etukäteen tai verkkokaupassa Paytrailin tarjoamilla maksutavoilla, jonka jälkeen vakioasiakkaan on mahdollista saada tilaus Hoitolatukku laskulle. Opiskelija-asiakkaamme maksavat tilaukset aina etukäteen tai verkkokaupassa Paytrailin tarjoamilla maksutavoilla.

Verkkokaupassamme voit aina valita Paytrailin kattavista ja joustavista maksutavoista juuri itsellesi sopivan vaihtoehdon.

  • Verkkopankkimaksut (Paytrail)
  • MobilePay (Paytrail)
  • Walley- lasku / osa-maksu (Lasku tulee suoraan luoton myöntäjältä: Paytrail/Collector)
  • Hoitolatukku lasku (Lasku toimitetaan verkkolaskuna tai sähköpostilaskuna, sopimuksen mukaan)

Verkkopankki, korttimaksut ja Walley Checkout, maksunpalveluntarjoaja Paytrail

Kaikki kotimaiset verkkopankit: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-pankki.
Korttimaksut: Visa, Visa Electron, Mastercard sekä American Express. 
Mobiilimaksut: MobilePay

Walley Checkout (entinen Collector)

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla yhteistyössä Walley:n kanssa. Kun valitset maksutavaksi laskun ja sinulle myönnetään laskumahdollisuus, saat tilatut tavarat itsellesi ennen niiden maksamista.

Voit maksaa koko laskun summan kerralla tai, jos sinulle myönnetään mahdollisuus maksaa tililuotolla, jakaa maksun pienempiin osiin maksamalla vähintään laskulla näkyvän vähimmäissumman eräpäivään mennessä. Laskun osissa maksaminen edellyttää, että laskun saatuasi allekirjoitat luottosopimuksen Walley:n kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa my.walley.fi.

Kun valitset laskulla tai tililuotolla maksamisen, voit tehdä tilauksen ainoastaan väestörekisterissä olevaan vakituiseen osoitteeseesi. Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias tilaushetkellä ja Walley tekee luottotietojesi tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Ensimmäinen lasku on kuluton. Osamaksun korko on 1,66 % kuukaudessa (vuoksikorko 19,9%). Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta. Saat täydelliset ehdot ja tiedot Walley Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä: Ehdot ja tiedot

Täydelliset ehdot Walley Checkout yrityksille löydät tästä linkistä: Ehdot


Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830 www.paytrail.com