Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

KOKEILE JALKAHOITOA ILMAN KYLVETYSTÄ

Mitä, jos kertoisin sinulle yksinkertaisen tavan säästää aikaa ja parantaa jalkahoidon turvallisuutta? Astuppa sisään, tehdään jalkahoito ilman kylvetystä!

Nimensä mukaisesti kylvytön palvelu tehdään liottamatta jalkoja vedessä lainkaan. Muutoin prosessi on samanlainen kuin perinteinen jalkahoito, huomioiden asianmukaisen hoidon kynsille, kynsinauhoille, kovettumille ja kuivan ihon poistamiselle.

Nopeus on valttia

Yksi kylvyttömän jalkahoidon hyödyistä on palvelun nopeus. Asiakkaat saattavat aikatauluttaa jalkahoidon lounastaukoon tai heillä voi olla kiire päästä kotiin töiden ja jalkahoidon jälkeen. Näissä tapauksissa kylvytön palvelu voi säästää todellista aikaa – ennen ja jälkeen palvelun. Hoitaja säästää aikaa sekä jalkahoidon valmistelussa, että jälkeenpäin desinfioinnissa ja se näkyy suoraan myös asiakkaille nopeampana palveluna. Kylvytön jalkahoito sopii erinomaisesti myös tilanteisiin, joissa jalkakylpyä on hankala järjestää, esim. kotikäynnit.

Kovettumien ja kynsinauhojen hoito ilman esiliotusta

Footlogixin ammattimainen tuotevalikoima tarjoaa yhtä tehokkaan ihon kuorinnan ilman veden käyttöä. Sekä kynsinauhapehmentimen että kovettumapehmentimen sisältämä urea pehmentää luonnollisesti kuivaa ihoa vahingoittamatta ympäröivän alueen kosteustasapainoa.

Kylvyttömällä hoidolla on myös terveyshyötyjä

Vesi ja jalkakylvyt voivat olla bakteerien lisääntymisalusta, sillä osa bakteereista voi jäädä altaaseen ja vesisuodattimiin, vaikka vesi tyhjennettäisiin. Varsinkin, jos asianmukaista desinfiointia ei suoriteta. Ristikontaminaatio on tärkeää ottaa huomioon erityisesti korkean riskin asiakkailla, kuten diabeetikoilla. Kyky tarjota hygieenisempiä vaihtoehtoja, kuten kylvytön palvelu, mahdollistaa näiden asiakkaiden turvallisen palvelun. Viimeinen suuri etu vedettömälle jalkahoidolle on kustannusten säästö. Nopeampi työaika, vähemmän laitteita ja vähentynyt vedenkulutus tekevät siitä ihanteellisen käytännön ekologisesti kestävälle kauneushoitolalle.

Kylvyttömän jalkahoidon edut

  • Nopeus
  • Ristikontaminaation välttäminen
  • Pienempi veden kulutus
  • Kustannusten säästö

Katso ohjeet (englanniksi):