Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

MITEN YRITTÄJÄNAISET VOIVAT TUKEA TOISIAAN?

FootlogixTM -jalkahoitosarjan kanadalainen perustaja Katharin von Gavel puhuu intohimoisesti sekä jalkojen terveydestä että siitä, miten naiset voivat tukea toisiaan yrityselämässä.

”Yrittäjämäisen kilpailun ja toista vähättelevän kilpailun välillä on ero ja meidän kaikkien on aika tunnistaa se. Meidän tulisi olla ylpeitä ja ottaa oppia ennen meitä onnistuneista naisyrittäjistä. Kun yksi nainen onnistuu, hän murtaa jälleen yhden sukupuolesta johtuneen esteen ja se on voitto meille kaikille. Olemme parempia yhdessä.” Katharin sanoo.

Katharin kohtasi paljon vähättelyä ja ennakkoluuloja nuorena yrittäjänaisena. Pankinjohtajien, toimittajien ja kollegoiden vakuuttaminen ei aina ollut kovin helppoa. Tästä syystä Katharin on puhunut useissa tapahtumissa naisyrittäjien puolesta ja ennen kaikkea siitä, miten naiset voivat tukea toinen toisiaan.

Katharinen vinkit, miten kauneusalan yrittäjät voivat tukea toisiaan:

a) Tee toisten kehumisesta tapa! Kehu kollegoitasi heidän onnistumisistaan.

b) Tue naisten omistamia yrityksiä aina kun mahdollista. On hienoa olla osana naisryhmää, joka kannustaa sinua ja auttaa sinua onnistumaan.

c) Toimi mentorina nuoremmille naisyrittäjille. Pelkkä hyvä neuvo, omien kokemuksiesi jakaminen tai vaikkapa hyvän kontaktin jakaminen voi olla todella merkittävää.

d) Älä anna sukupolvien kuilun olla sinulle esteenä! Tue nuoria.

Miten tähän on tultu?

Katharin valmistui medikaaliseksi jalkahoitajaksi Saksasta ja palattuaan Amerikkaan, päätti perustaa jalkahoitokoulun, jotta jalkahoidot olisivat saatavilla ihan tavallisillekin kansalaisille. Koulun nimeksi tuli North American School of Podology ja se toimii vielä tänäkin päivänä.

2000-luvun alussa Katharin luki saksalaista jalkahoitoaiheista julkaisua otsikolla ”käyttämämme raskaat ja rasvaiset voiteet eivät toimi enää!” Silloin hänen päässään syttyi lamppu: rasvaiset voiteet todellakin tekevät ihon pinnalle kalvon, okluusion, joka estää ihon normaalia aineenvaihduntaa. Toisaalta elämänrytmi oli muuttunut kiireiseksi, stressaavaksi ja vähemmän liikkuvaksi. Tämä kaikki johti hänen luomaansa konseptiin vaahtovoiteista.

FootlogixTM -tuotesarja hyödyntää DIT-teknologiaa (Dermal Infusion Technology). Tekniikan avulla tuotteessa olevat vaikuttavat aineet saadaan imeytymään ihoon nopeasti ja tehokkaasti, ilman ihon pinnalle jäävää rasvaista tunnetta.

Vaahtovoide imeytyy hetkessä

”Jalkavoiteet jäävät monilta käyttämättä vaikka tarvetta olisi, koska perinteiset voiteet jättävät ihon rasvaiseksi. Kuka haluaisi liukastella makuuhuoneessa?” yhtiön perustaja Katharin von Gavel sanoo. Tämä oli yksi syy, miksi hän päätti keksiä paremman tavan huolehtia jalkojen hyvinvoinnista.