Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

KESÄ KÄÄNTÄÄ KATSEET JALKOIHIN

Teksti: Heidi Liesegang-Laiho | erikoiskosmetologi, jalkahoitaja at, kouluttaja

Pitkän ja kylmän ajanjakson väistyessä jalat riisutaan esille ja huomataan sukkien alla piilotelleet kuiva iho, kovettumat, känsät ja kynsimuutokset.

Tämä tarkoittaa sitä, että hoitolassa on aika nostaa jalat esille!

Nosta jalat esille ja markkinoi tarjoamiasi jalkahoitopalveluita ja tuotteita. Näytä, kuinka sinä voit auttaa ja ohjeista asiakasta varaamaan aika jalkojen kesähuoltoon. Muistuta asiakkaita siitä keveän pehmeästä askelluksesta, joka jalkahoidolla on saavutettavissa. Kauniista kesäpäivistä on mukava nauttia kulkemalla vaikka paljain jaloin, silloin kun jalat ovat kivuttomat.

Jotta työnteko olisi juhlaa myös hoidon tekijälle, kannattaa ottaa käyttöön laadukkaat jalkahoitotuotesarjat, ammattilaisen instrumentit sekä valikoima asiakasmyyntiin sopivia tuotteita. Hoitolatukusta löydät omaan hoitolaasi sopivan jalkahoitosarjan. Vertaile eri vaihtoehtoja ja testaa!


Iloiset varpaat

Hyvinvointi alkaa jaloista! Iloiset varpaat -tuotesarja on kotimainen jalkojenhoitosarja, joka on jo yli 35 vuoden ajan huolehtinut jalkojen hyvinvoinnista, tästä johtuen Iloiset varpaat sarja on tuttu, niin ammattilaisten kuin asiakkaidenkin keskuudessa.

Iloiset varpaat -sarjasta löytyy kattava valikoima jalkojenhoidon perustuotteita, joukko erikoistuotteita, lampaanvillaa sekä runsas valikoima erottavia, suojaavia ja keventäviä geelituotteita. Iloiset varpaat -geelituotteet muodostuvat useasta polymeerikerroksesta, jotka liikkuvat toisistaan riippumattomasti. Se tekee siitä erinomaisen materiaalin ehkäisemään hiertymiä, hankaumia sekä toimimaan iskua vaimentavana materiaalina.

Iloiset varpaat-tuotteet ovat hintalaatu-suhteeltaan erinomaisia ammattilaisen tuotteita, joiden korkeaan laatuun voi luottaa myös kuluttajien jokapäiväisessä kotihoidossa. Iloiset varpaat -sarjaa on kehitetty ja tullaan jatkossakin kehittämään käyttäjiltä saadun palautteen sekä ongelmia ja vaivoja helpottavien ratkaisujen myötä.


FOOTLOGIX® 

Kanadalainen Footlogix® on maailman ensimmäinen ja ainoa Pediceutical® -jalkahoitotuotesarja, joka vastaa jalkahoidon haastaviin tarpeisiin, niin että tulokset ovat nähtävissä nopeasti. Footlogix® tuotteet perustuvat tieteelliseen tutkimukseen, ainutlaatuisiin raaka-aineisiin ja ne on kehitetty yhteistyössä lääketeollisuuden, jalkojenhoidon ammattilaisten sekä käyttäjien kanssa.

Footlogix® ammatti- ja jälleenmyyntituotteilla saadaan aikaan mullistavia tuloksia kaikissa jalkojen ihon erilaisissa tilanteissa, olipa sitten kysymyksessä kuivat jalat, ikääntymisen tai elämäntapojen aiheuttamat ongelmat tai diabetes. Footlogix® vaahtovoiteissa käytetään patentoitua Dermal Infusion Technology® (DIT) eli DIT-teknologiaa, jonka avulla vaikuttavat aineet saavuttavat tehokkaasti epidermiksen säilyttäen ihon lämpötilan ja näin varmistaen aineiden vaikutuksen.

Footlogix® -sarjan tuotteita on helppo käyttää, niiden hinta-laatusuhde on erinomainen ja tulokset näkyvät nopeasti. Tämä on vaikuttanut siihen, että tuotesarjan suosio ja tunnettavuus on vain kasvanut kasvamistaan.


Gamarde Sante

Gamarde Sante on vaativatkin kriteerit täyttävä, 100 % luonnollinen luomujalkahoitosarja, ranskalaisen Phyt’s luomusarjan valmistajalta. Gamarde Sante tuotteiden vaikutus perustuu kuuluisaan Gamard-lähdeveteen, joka sisältää runsaasti parantavaa rikkiä.

Tuotesarja käsittää perustuotteet kuten ravitseva- ja korjaava jalkavoide, kovettumavoide, kuorinta, antiseptinen talkki, viilentävä jalkadeodorantti ja biosertifioitu käsidesi, jonka tehokkuus bakteereita tappavasta ominaisuudesta on testattu ja osoitettu standardin NF EN 1040 mukaisesti.


Laufwunder®

Laadukas saksalainen Laufwunder®-sarja on ollut Suomessa myynnissä jo yli 20 vuoden ajan. Laufwunder® -tuotteiden laaja tuotevalikoima takaa sen, että valikoimasta on helppo löytää oikea tuote jokaiseen tarpeeseen ja niiden korkea laatu sekä tehokkaat ainesosat pitävät käyttäjät uskollisina vuodesta toiseen. Laufwunder® -sarjan useimmat tuotteet ovat saatavilla sekä ammattilais- että kuluttajapakkauksissa.

Laufwunder® halkemavoide on ehdottomasti yksi sarjan suosituimpia tuotteita, eikä sen käyttäjät useimmiten edes halua muuta voidetta kokeilla. Laufwunder® -sarjasta löytyy myös kuuriluonteisesti käytettäviä erikoistuotteita, sekä laajalti tunnettu diabeetikonvoide, josta on tullut monen diabeetikon luottovoide.

Testaa sarjojen suosituimmat tuotteet!