Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

KOLLAGEENIA JA ELASTIINIA LUONNOSTA

Rohtosammakonputken kosmeettiset ominaisuudet ovat sen kyky pystyä muodostamaan kollageenikuitua ja elastiinia. Tästä syystä se on ihanteellinen ikääntyvälle iholle.

Rohtosammakonputki on pienikokoinen, alun perin trooppisesta Aasiasta kotoisin oleva ruohovartinen kasvi. Sitä kasvatetaan kolmen kuukauden ajan, ja se kerätään käsin. Rohtosammokonputkea on käytetty lääkekasvina Aasiassa tuhansia vuosia sekä perinteisessä kiinalaisessa että intialaisessa lääkinnässä. Intialainen Ayurveda-oppi on perinteisesti pitänyt kasvia kaikista voimakkaimmin parantavana ja nuorentavana yrttinä. Legendan mukaan kasvin lehdillä on parannettu Bengalin tiikerin haavoja, josta nimi Tiger Gras myös tulee.

Verisuonten vahvistaja

Rohtosammakonputki tarjoaa keholle lukuisia hyötyjä; antioksidantti, se torjuu tulehduksia ja mikrobeja. Koska rohtosammakonputkella on erinomainen vaikutus verisuoniin, se sopii myös kaikkien verenkiertoon liittyvien oireiden hoitoon, kuten laskimotulehdus, väsyneiden jalkojen oireyhtymä, suonikohjut ja pistely. Se vahvistaa verisuonia sekä antaa valtimoiden seinämille joustavuutta. Tämän vuoksi se auttaa myös niitä, joilla on korkea verenpaine tai kolesterolia.

Kehon puhdistaja

Rohtosammakonputki poistaa myös haitallisia aineita joita kertyy kehoomme. Tästä syystä sitä pidetään erinomaisena apuna liittyen painon sekä liialliseen nesteen kertymiseen, virtsaamiseen ja munuaisiin liittyvissä sairauksissa. Sitä suositellaan myös PMS-oireyhtymän hoitoon. Sillä on kyky vähentää selluliittia. Selluliitti koostuu rasvakyhmyistä, nesteestä ja myrkyistä ihon alla. Rohtosammakonputki poistaa kaikki nämä jäämät. Se sisältää rasvahappoja, tanniineja, fytosteroleja ja kasviliimaa. Se stimuloi imusuonten järjestelmää sekä mahdollistaa sen, että kuona poistuu kehosta tehokkaammin virtsan, hien ja ulosteen kautta. Lisäksi se aktivoi verenkiertoa sekä lisää ihon kosteutta ja hapettumista.

Hyödyt kosmetiikassa

Rohtosammakonputken kosmeettiset ominaisuudet ovat sen kyky pystyä muodostamaan kollageenikuitua ja elastiinia. Tästä syystä se on ihanteellinen ikääntyvälle iholle. Sopii myös palovammojen, haavojen, ryppyjen ja raskausarpien hoitoon. Sen lisäksi se edistää hiusten ja kynsien kuntoa ja poistaa myös päänahan hilsettä.

Nykyisin sitä käytetään myös vihanneksena ja juomien raaka-aineena trooppisessa Aasiassa.

Gerard`s Recreage Retail KIT
Hoitokokonaisuus kotikäyttöön RECREAGE hoitosarjan jälkeen, ylläpitämään hoidon tuloksia.
1-3 vko> Käytä Recreage voidetta päivittäin. Kahdesti viikossa laita iholle yksi Ultra Fill ampulli aamulla ja yksi Utra Peel ampulli illalla voiteen alle.
4 vko> jatka Recreage voiteen käyttöä päivittäin, kerran viikossa Utra Fill- ampulli aamulla ja Ultra Peel ampulli illalla.
Tuotekoodi: 5480922
Gerard`s Recreage- Professional Kit
Hoitokokonaisuus korjaamaan ikääntymisen aiheuttamia jälkiä ja arpia. Teho perustuu Alfa-hydroksihappojen uudistavaan vaikutukseen. Sis.4 hoitoa sekä hoitovoiteen (50ml) asiakkaalle kotiin annettavaksi. Suositeltavaa käyttää yhdessä Retail-tuotteiden kanssa 5480922, jotta saavutetaan paras hoitotulos.
Tuotekoodi: 5480923

Myös nämä Gerard´s tuotteet sisältävät
rohtosammakonputkea