Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

RF MESO – YKSI LAITE, LUKEMATTOMAT MAHDOLLISUUDET

Scandinavian Skin Fractional RF Meso

Haastattelussa kosmetologi, hieroja ja Hoitolatukun kouluttaja Erfan Hemmat

RF Meso -laitteella avautuu uusi ulottuvuus kauneudenhoitoon, tarjoten ratkaisuja niin ryppyjen silottamiseen kuin raskausarpien ja selluliitin hoitoon koko keholla.

Millaisiin hoitoihin olet käyttänyt Fractional RF Mesoa? Millaisiin iho-ongelmiin laite soveltuu?

RF Meso ei ole pelkästään kasvohoito tai kasvojen ihon hoidolle tarkoitettu, vaan se sopii koko keholle. Se on monipuolinen laite, jopa monipuolisempi kuin luullaan. Laite sopii hyvin myös raskausarville ja selluliitille.

Laitteen nimi kertoo paljon, Fractional Time Reverse, eli se on anti-age -laite. Hoidot poistavat ryppyjä ja parantavat ihon kollageenin tuotantoa. Eniten laitetta käytetäänkin anti-age -hoitoihin, sillä ennen kaikkea se on ihoa uudistava laite.

Soveltuuko tämä laitehoito herkkäihoisille? Onko hoidolle jotain ikärajaa?

Hoito on erittäin tehokas, ja koska laitteessa on asetukset jokaiselle ihotyypille, hoito sopii myös herkälle iholle. Laite toimii hyvin eri iho-ongelmien hoitoon, esimerkiksi akneiholle. Laite sopiikin tästä syystä kaiken ikäisille. Radiofrekvenssi menee ihon hypodermikseen asti, eli siihen kudokseen, missä muodostuu ihonalaiset tulehdukset, kuten akne. Radiofekvenssit rauhoittavat ihoa sisältäpäin.

Oletko tehnyt hoitoja sarja- vai kertahoitoina? Mitä suosittelet?

Parhaat tulokset saadaan sarjahoidolla, yhteensä 4-10 kertaa ja hoitokerrat noin kahden viikon välein. Yhdestäkin hoitokerrasta on hyötyä, mutta huomattavimmat tulokset saadaan sarjahoidolla. Vuodessa riittää kaksi sarjaa tulosten ylläpitoon, mutta varsinaista aikarajaa ei ole. Hoitojen tehokkuus on yksilöllistä ja se riippuu iästä ja ihon ongelmista.

Mitä aineita suosittelet käytettäväksi laitteen kanssa?

RF Meso ei tarvitse tuekseen erityisen paljon lisätuotteita, koska laitehoito herättää ihoa ja aktivoi ihon omaa kollageenin tuotantoa. Hoitokerralla suoritetaan alkupuhdistus, jonka jälkeen voi tehdä kevyen happokuorinnan, käyttäen esim. CLINICCARE AHA+ EGF Skin Booster -kuorintaa. Tämän jälkeen suoritetaan laitehoito ja lopuksi iholle laitetaan steriili naamio sekä loppuvoiteet. RF Meson kanssa ei tarvitse välttämättä käyttää hoitoampulleja.

RF Meso yhdistää radiofrekvenssihoidon ja mikroneulauksen, mutta verrattuna pelkkään mikroneulaukseen, tämä hoito vaatii todella vähän tuotteita. Mikroneulauksessa käytetään paljon erilaisia tuotteita. kuten eri seerumeita, tehotippoja ja muita tehoaineita. Yrittäjän kannalta kulut RF Meson kanssa jäävät pieneksi per hoitokerta, koska käytännössä ainoa kulu tässä hoidossa on kertakäyttöneulat.

Miten hoidot kannattaa hinnoitella / hinnoitteluvinkki juuri tälle laitteelle?

Scandinavian Skin Fractional RF Meso on laadukas laite, joka ei pahemmin kulu tai heikkene käytössä. Hoitolatukku tarjoaa erinomaisen takuun laitteilleen, joten myös riskit ovat pienet. Kehotan panostamaan oikeaan markkinointiin ja myyntitekniikkaan, jotta asiakas saadaan ensimmäiselle hoitokerralle, sillä hän palaa varmasti. Erityisesti sarjahoidot suosittelen hinnoittelemaan edullisiksi, koska hoidon tulokset ovat niin huomattavat, että asiakas on helppo saada käymään hoidossa uudestaan.

Millaisia palautteita olet saanut asiakkailta hoidosta?

Hyvä kysymys! Asiakkaat ovat olleet erittäin tyytyväisiä hoidon tuloksiin, ja ovat jatkaneet sarjahoitoja. Eli kannattaa panostaa oikeaan myyntitaktiikkaan, että saadaan asiakas ensimmäiselle hoitokerralle, sillä hän tulee varmasti takaisin. Tulokset ovat niin miellyttävät ja selvät, että asiakkaat haluavat tulla siihen uudestaan.

Miksi juuri tämä kyseinen laite kannattaisi ottaa hoitolaan?

Kauneudenhoitoalalla halutaan aina löytää uusia menetelmiä ja tuotteita, ja yrittäjinä meidän tulee aina päivittää itseämme ja hoitolaamme. RF Meson tarjoamat hoidot ovat tämän hetken hitti! Pitkän aikaa mikroneulaus oli halutuin hoito markkinoilla, mutta nyt kehittyneempi versio – RF Meso – on tullut markkinoille. Hoitoja kannattaa tarjota asiakkaille, jotka ovat aiemmin kokeilleet mikroneulausta, sillä RF Mesolla tulokset ovat vielä paremmat. Tämä auttaa yrityksen tuloksen kasvua, sillä asiakkaat haluavat aina kokeilla uusinta hoitomuotoa.

Yrittäjänä katson hoitoja aina yrittäjän näkökulmasta ja puhun mielelläni siitä. Koulussa opitaan hoidoista ja asiakaspalvelusta, mutta minä haluan neuvoa muita yrityksiä ja hoitoloita siinä mitä itse olen kokenut parhaaksi hoitolayrittäjänä.

RF Meso on saatavilla myös Hoitolatukun rahoituksella, jossa kuukausierät ovat pienet.

***

Kysythän meiltä lisää rahoituksesta:
info@hoitolatukku.fi tai soittamalla p. 02 212 2200