Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

Nopea ja edullinen huolto Hoitolatukusta ostetuille laitteille

Hoitolatukku Logistiikka Oy huoltaa kaikki kauttansa myydyt laitteet. Huoltoaika on keskimäärin 1 viikko ja huolto-takuuaika on yksi kuukausi.

Ammattikäytössä olevat laitteet tulee huoltaa kerran vuodessa. Normaaliin määräaikaishuoltoon kuuluu laitteen puhdistus, osien kuntotarkistus ja pienet korjaukset. Suuremmat korjaukset sovitaan erikseen. Varaosat varastostamme kaikkiin myymiimme laitteisiin. Vakioasiakkaana saat meiltä vaihtoporan lainaan sillä aikaa kun me huollamme poraasi, maksat vain rahtikulut vaihtoporasta!

Hoitolatukun myymille koneille ja laitteille alempi korjaushinnasto:

Hoitolatukusta ostetun laitteen huolto 68 €/h
Muualta ostetun laitteen huolto 99 €/h
Korjaamme ja huollamme myös muiden maahantuojien laitteita, mikäli meiltä löytyy tarvittavat varaosat. 

Hinta-arvio

Tarvittaessa teemme laitteelle hinta-arvion. Hinta-arvio on ilmainen jos laite sen jälkeen korjataan tai päädyt ostamaan uuden rikkoutuneen tilalle. Muutoin veloitamme hinta-arviosta 25 €/kerta. Jos laite todetaan rikkinäiseksi ja sitä ei korjata, laitetta ei enää kasata takaisin, vaan se palautetaan sellaisenaan.


Huollamme tai tarvittaessa korjaamme laitteenne mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti. Jotta pystymme palvelemaan parhaalla mahdollisella tavalla toivomme, että täytätte tämän lomakkeen mahdollisimman huolellisesti ja lähetätte lomakkeen meille laitteen mukana! 

Tulosta lomake tästä!

Leikkureiden teroituspalvelua emme valitettavasti tällä hetkellä voi tarjota. Jos sinulla on kysyttävää, olethan meihin yhteydessä. Asiakaspalvelu puh. 02- 21 22 200


Verkkokaupan kautta voit tilata myös joitain varaosia.  Katso varaosat tästä.