Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

Nopea ja luotettava huolto – Suomen paras huolto!

Hoitolatukku Logistiikka Oy huoltaa kaikki kauttansa myydyt laitteet vankalla ammattitaidolla. Huoltoaika on keskimäärin 1 viikko ja huoltotakuu on yksi kuukausi.

Korjaamme ja huollamme myös muiden maahantuojien laitteita, mikäli meiltä löytyy tarvittavat varaosat. Tässä tapauksessa soita ennen laitteen lähettämistä, niin voimme arvioida huollon mahdollisuutta.

Ammattikäytössä olevat kynsiporat suosittelemme huollettavaksi vähintään kerran vuodessa. Vuosihuoltoon kuuluu laitteen puhdistus, osien kuntotarkistus ja pienet korjaukset. Mikäli huomataan laajempi korjaustarve, sovitaan siitä aina erikseen asiakkaan kanssa.

Lainapora

Vakioasiakkaana saat meiltä lainaporan huollon ajaksi, maksat itse vain rahtikulut! Huoltolomakkeella voit tilata itsellesi huollon ajaksi poran, lähetämme lainaporan viimeistään seuraavana arkipäivänä huoltolomakkeen saapumisesta. Lainakone tulee palauttaa viikon sisällä omaan koneen saatuasi. Muussa tapauksessa joudumme perimään 75 €/ lisäviikko.

Hoitolatukun huoltohinnasto

  • Hoitolatukusta ostetun laitteen huolto 68 €/h
  • Muualta ostetun laitteen huolto 99 €/h
  • Varaosien hinnat laskutetaan erikseen
    Korjaamme ja huollamme myös muiden maahantuojien laitteita, mikäli meiltä löytyy tarvittavat varaosat. 

Hinta-arvio

Tarvittaessa teemme laitteelle hinta-arvion. Hinta-arvio on ilmainen jos laite sen jälkeen korjataan tai päädyt ostamaan uuden rikkoutuneen tilalle. Muutoin veloitamme hinta-arviosta 25 €/kerta. Jos laite todetaan rikkinäiseksi ja sitä ei korjata, laitetta ei enää kasata takaisin, vaan se palautetaan sellaisenaan.


Täytäthän huoltolomakkeen aina ennen laitteen lähettämistä meille.

Lähetä huoltoon tuleva laite aina Matkahuolto jakopakettina:
Hoitolatukku Huolto, Kalliorannantie 4, 21310 Vahto.
Imuriporassa, vaihdathan aina uuden imuripussin laitteeseen ennen huoltoon lähettämistä. Pakkaa laite huolellisesti, niin ettei laite pääse liikkumaan laatikossa ja suojaa erityisesti laitteen käsikappale. Mikäli kyseessä on takuuhuolto, olethan yhteydessä asiakaspalveluun.


Verkkokaupan kautta voit tilata myös joitain varaosia.  Katso varaosat tästä.