Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

TÄYTTÖLIFTAUS JA MUUT INJEKTOINNIT HELPOMMIN KUIN KOSKAAN!

Hyaluronihaposta

Ihomme kuluttaa Hyaluronihappoa (HA) sitä enemmän mitä vanhemmaksi tulemme. Siksi iho kuivuu ja alkaa muodostaa ryppyjä. Hyaluronihappomolekyyli on solujen pinnalla muodostuva ja soluväleissä esiintyvä pitkäketjuinen sokerimolekyyli, joka pystyy sitomaan itseensä jopa 1000 kertaisen määrän kosteutta. Hyaluronihappoa esiintyy kahdessa eri muodossa, stabiilissa ja stabiloimattomassa, joiden ero on pysyvyys. Stabiloimaton HA muodostaa nopeasti hajoavia verkostoja, kun taas stabiloidussa HA:ssa on ristisidoksia, jotka hidastavat hyaluronihapon hajoamista. Stabiloitu HA pysyy ihossa 6-12 kk, jona aikana se pystyy sitomaan itseensä merkittävän määrän kosteutta, jolloin iho voi paremmin ja näyttää nuoremmalta.

Miten sitten hyaluronihappoa saadaan ihoon?

Ylläolevan perusteella on siis selvää, että hyaluronihappoa pitäisi jotenkin saada lisättyä ihoon. Stabiloimatonta HA:ta on useissa voiteissa, ja se sopiikin vallan mainiosti päivittäiseen ihonhoitoon. Stabiloidun HA:n molekyylikoko on kuitenkin suurempi, ja sen saaminen ihoon vaatii apuvälineitä. Tehokkain tapa on injektoida se juuri oikeaan syvyyteen.

Injektointi – pelottavaako?

Kun aletaan puhua injektoinnista, moni kavahtaa ajatusta ruiskuista ja neuloista. Täyttöliftaus on koneellisesti tehtyä erittäin täsmällistä injektointia. Sitä voisi verrata mikroneulaukseen – tosin se on erittäin paljon tehokkaampaa. Täyttöliftauksessa ihoon injektoidaan hoitomenetelmän avulla satoja pieniä pisaroita stabiloitua hyaluronihappoa, juuri oikea määrä oikeaan paikkaan ja syvyyteen.

Ihotyypin mukaan valitulla hyaluronihapolla voidaan täyttöliftauksella täyttää luonnollisella tavalla esimerkiksi kasvot tai vaikka decolleteé kerralla. Keskittymällä tiettyihin kasvojen alueisiin saadaan tällä menetelmällä tehtyä täydellinen kasvojen kohotus tai vaikka nostaa poskipäitä siten, että alaspäin kääntyneet suupielet nousevat. Menetelmä on tehokas ja tulos pitkäkestoinen – vaikka ihoon tehdään jopa satoja yksittäisiä injektointeja, on hoito nopeaa ja lähes täysin kivutonta. Koko kasvojen täyttöliftaus vie vain noin 15 minuuttia.

Muita indikaatioalueita

Tähän asti on täyteaineilla pystytty täyttämään vain juonteita ja esim. huulien tai silmien ympärillä olevat pienet rypyt ovat jääneet käsittelyn jälkeen näkyviin. Täyttöliftauksella voidaan käsitellä laajojakin ihoalueita, jolloin tulos on todella dramaattinen. Täyttöliftaus sopii erittäin hyvin myös kämmenselkien käsittelyyn – käsistähän usein näkee ihmisen iän aiemmin kuin kasvoista!

Ihon kosteustasapainon palauttaminen

Injektoimalla hyaluronihappoa ihon alle juuri oikeaan paikkaan ja syvyyteen voimme lisätä ihon luontaista kosteuspitoisuutta ja auttaa sitä näyttämään paremmalta.

Hoitotuloksia

Menetelmä on tehokas ja tulos pitkäkestoinen – vaikka ihoon tehdään jopa satoja yksittäisiä
injektointeja, on hoito
nopeaa ja lähes täysin kivutonta.

Huomioithan, että nämä tuotteet ovat tarkoitettu vain ammattikäyttöön ja koulutuksen saaneille henkilöille.