Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

Footlogix-jalkahoitotuotteiden Best Sellerit

Footlogix on maailman ensimmäinen jalkojenhoitosarja, jossa ”medi meets pedi”, lääketiede kohtaa jalkojenhoitotieteen. Sarjan teho perustuukin jalkahoitoalan ammattilaisten ja tutkijoiden yhteistyöhön sekä oikeanlaisiin raaka-aineisiin.

Tutustu tässä artikkelissa kolmeen Footlogixin huipputuotteeseen, jotka ovat valloittaneet asiakkaidemme sydämet!

Footlogix 1 DD Cream Mousse Formula

Nopeasti imeytyvä vaahtovoide, joka on suunniteltu erityisesti kuivalle ja herkälle iholle. Tämä kevyt ja tehokas voide kosteuttaa ihoa ja lievittää ärsytystä, tehden siitä erinomaisen valinnan esimerkiksi psoriasiksesta kärsiville tai kutisevan atooppisen ihon hoitoon.

Vaahtovoiteen ainutlaatuinen koostumus sisältää aloe veraa, ureaa sekä Spiraleen® -leväuutetta, jotka yhdessä rauhoittavat ja kosteuttavat ihoa. Urea-pitoisuus on 10 %, mikä tekee voiteesta erittäin kosteuttavan ja Double-Defense -ominaisuus takaa sekä välittömän että pitkäkestoisen kosteutuksen. Vaahtovoide sopii myös yövoiteeksi ja sitä voi käyttää koko vartalolle!

Yhdestä 125 ml pullosta saa jopa 160 voidepalloa, ja päivittäisessä käytössä 125 ml tuote riittää noin kaksi kuukautta.

Voide on saatavilla 300 ml, 125 ml ja 35 ml pakkauksissa.

Käyttöohje: Ravista purkkia ja käytä sitä pystyasennossa. Ota kädelle pieni määrä vaahtovoidetta ja levitä aina puhtaalle ja kuivalle iholle.

Footlogix 3 Very Dry Skin Formula

Erittäin kuivalle iholle tarkoitettu vaahtovoide, joka imeytyy nopeasti ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti.

Erinomainen valinta myös ikääntymisestä aiheutuneiden iho-oireiden hoitoon. Sen sisältämä aloe vera ja 10 % urea varmistavat, että iho saa tarvitsemansa kosteutuksen.

Saatavilla 300 ml ja 125 ml pakkauksissa.

Käyttöohje: Ravista purkkia ja käytä sitä pystyasennossa. Ota kädelle pieni määrä vaahtovoidetta ja levitä aina puhtaalle ja kuivalle iholle.

Footlogix 7T Nail Tincture Spray

Tehokas suihke kynsisienen taltuttamiseen.

Sisältää antimikrobista Spiraleen® -leväuutetta, teepuuöljyä ja Undecylenamide Dea:ta, jotka yhdessä auttavat hoitamaan sekä lieviä kynnen värimuutoksia että vakavampia sieni-infektioita. Lisäksi avokadoöljy ja Panthenol tukevat kynnen paranemista infektion jälkeen.

Saatavilla koossa 50 ml.

Käyttöohje: Ravista pulloa ennen käyttöä ja suihkuta pieni määrä kynnen ala- tai yläpuolelle aamuin illoin.

Nämä tuotteet ja paljon muuta saatavilla Hoitolatukusta!

Footlogix-sarjan tuotteiden valmistamisessa käytetään patentoitua Dermal Infusion Technology® (DIT) eli DIT-teknologiaa, jonka avulla vaikuttavat aineet saadaan kulkeutumaan tehokkaasti kaikkiin ihon kerroksiin. Kaikki sarjan tuotteet sopivat myös diabetikoille. Tutustu tuotteisiin jo tänään, ja anna jaloille parasta mahdollista hoitoa!

Lue myös artikkelimme JALKOJEN KOSTEUTUS FOOTLOGIX-TUOTTEILLA.

Kuluttajana voit ostaa Footlogix-tuotteita Iloiset Varpaat -kuluttajaverkkokaupastamme.