Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

Kosmetologien päivä – juhlaa kauneuden parissa

Hei kaikki kauneuden ystävät! Tiesitkö, että 26. kesäkuuta Suomessa vietetään kosmetologien päivää? Se on päivä, jolloin nostamme hattua kaikille upeille kosmetologeille.

Hurmaa asiakkaasi näillä vinkeillä

Kosmetologien palveluiden markkinointi ei ole ydinfysiikkaa, mutta vähän taikuutta ei ole koskaan haitaksi. Tässä muutamia vinkkejä, jotka auttavat sinua erottumaan joukosta:

  • Sosiaalinen media on uusi paras kaverisi: Julkaise upeita ennen ja jälkeen -kuvia Instagramissa ja Facebookissa, hehkuvia asiakaspalautteita ja videoita, joissa esittelet käsiesi tuloksia. Jos ideat loppuvat, voit aina tutustua muiden sisältöön ja inspiroitua tuottamaan omaa sisältöä. Voit myös katsoa, jos Hoitolatukun mediapankista löytyisi juuri sinulle sopivaa sisältöä! Mediapankissa on kuvia ja videoita eri brändien markkinointia varten.
  • Verkkosivut ja blogit – digitalisoidaan kauneus: Verkkosivuihin kanttaa panostaa, sillä asiakkaat tutustuvat mielellään etukäteen palveluihin, tuotteisiin ja hinnastoihin, ja luovat niiden kautta jo ensivaikutelmia hoitolastasi. Kirjoita blogia kauneudenhoitovinkeistä ja -trendeistä – kuka ei haluaisi lukea asiantuntijan vinkkejä eri aiheista?
  • Asiakassuhteet – rakkautta ensi hoitokerrasta: Hyvä palvelu ja pieni ylimääräinen huomio takaavat, että asiakkaat palaavat aina uudestaan. Uskollisuusohjelmat, kuten alennukset tai ilmaiset hoidot, saavat asiakkaasi tuntemaan itsensä erityisiksi.
  • Yhteistyö muiden yritysten kanssa – yhdessä olemme vahvempia! Tee yhteistyötä paikallisten kampaamoiden, kuntosalien tai vaatekauppojen kanssa. Yhteistyö voi sisältää yhteisiä kampanjoita tai tapahtumia, joissa kaikki hyötyvät.

Lisämyynnin salaisuudet

Lisämyynti on kuin lisäkerros kosteuttavaa seerumia: helppo, tehokas ja jokaisen arvoinen. Tässä muutamia keinoja, joilla saat lisämyynnin rullaamaan:

  • Tuotesuositukset: Kun asiakas tulee kasvohoitoon, kerro hänelle, mikä seerumi tai kosteusvoide saa heidän ihonsa hehkumaan. Asiakkaasi kiittävät, ja myynti kasvaa.
  • Paketit ja yhdistelmähoidot: Tarjoa hoitopaketteja, jotka sisältävät useita palveluita yhdessä, hieman edullisempaan hintaan. Näin asiakkaasi pääsevät kokeilemaan uusia hoitoja ilman suurta hintalappua.
  • Erikoistarjoukset ja kampanjat – kuka voisi vastustaa hyvää diiliä? Järjestä säännöllisesti erikoistarjouksia ja kampanjoita, kuten “osta kolme, maksa kaksi” -tyyppisiä alennuksia tai kausittaisia erikoishoitoja. Tämä houkuttelee asiakkaita palaamaan ja kokeilemaan uusia palveluja.
  • Jälkihoitotuotteet: Kun asiakas on käynyt hoidossa, suosittele hänelle tuotteita, jotka auttavat ylläpitämään hoidon tuloksia kotona. Asiakkaat arvostavat ammattilaisen neuvoja ja ostavat mielellään suositeltuja tuotteita.

Kauneuden juhlaa joka päivä

Kosmetologien päivä on täydellinen tilaisuus juhlistaa kosmetologien osaamista ja heidän panostaan kauneudenhoitoalalle. Muistakaa, että markkinointi voi olla hauskaa ja luovaa – olkaa rohkeita ja näyttäkää, miksi juuri teidän palvelunne ovat parhaita! Hyödyntäkää sosiaalista mediaa, panostakaa asiakassuhteisiin ja olkaa kekseliäitä lisämyynnin suhteen. Näin varmistatte, että asiakkaanne palaavat luoksenne yhä uudelleen, ja teidän liiketoimintanne kukoistaa.

Nautitaan tästä kauneuden juhlasta ja levitetään yhdessä hyvää fiilistä! Seuratkaa viestintäämme 26.6., voi olla, että Hoitolatukkukin on juhlatuulella.