Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

HAASTATTELUSSA KAUNEUDENHOITOALAN AMMATTILAINEN OSA 3!

Päämäärätietoista ja itselle armollista yrittäjyyttä.

Millainen sinun urapolkusi yrittäjäksi on ollut?

Polku on ollut opettavainen, yllätyksellinen, uuden oppimista sekä olemassa olevien tietojen ja hankitun työkokemuksen hyödyntämistä.

Rakensin yrityksen aivan alusta brändi, tuotteen nimi, raaka-aineiden hankinta, materiaalit, verkkokauppa ym. Ensimmäinen tuote lanseerattiin lokakuussa 2016. Nyt kesäkuussa 2018 saamme tuoteperheeseen kolmannen No75-kollageenivalmisteen. Työtä on tehty paljon ja myös opittu vielä enemmän. Suoritin tässä samalla Yrittäjä-ammattitutkinnon, josta oli tukea ja apua yritystoiminnan ymmärtämiseen. Teen työtä määrätietoisesti ja tuloshakuisesti, mutta kuitenkin pitäen hyvän fiiliksen työn tekemisessä.

Yrittäjänä sinun pitää olla rohkea ja uskaltaa tarttua haasteisiin, vaikka ollaan kuinka tuntemattomalla ja epämukavalla maaperällä. Mikä ei tapa niin vahvistaa! Ensimmäisen No75-kollageenituotteen lanseeraus hyvinvointialan messupäivillä oli kaoottinen, asiakkaita paljon ja kauppaa vähän. Tämän päivän jälkeen seuraavaksi päiväksi meidän piti muuttaa myyntipuhe, maistiaiskuviot ym. Muutokset pitää uskaltaa tehdä heti ja seuraava päivä olikin jo ihan mukava tuloksellisestikin.

Miten löysit kollageenivalmisteet ja mikä niissä vakuutti sinut?

Kaikki sai alkunsa 20 vuotta sitten asuessani pidemmän aikaa Aasiassa, kun kuulin siellä ensimmäistä kertaa sisäisesti nautittavasta kollageenista. Sisäisesti nautittavat kollageenivalmisteet ovat Aasiassa olleet pinnalla jo kauemman aikaa, mutta Eurooppaan ja Suomeen ne ovat ehtineet vasta viime vuosina. Ensimmäinen kosketukseni kollageeniin tapahtui jo tuolloin.

Ihailin silloin aasialaisten naisten kaunista ja kimmoisaa ihoa. Kollageenin lisäksi he suojaavat myös ihonsa hyvin auringolta, mikä saa heidät näyttämään ”iättömiltä”. Kun Suomeen rantautui ensimmäinen sisäisesti nautittava kollageenivalmiste, niin ajattelin, että nyt on minunkin mahdollisuuteni toteuttaa haaveeni. Olin haaveillut yrittäjyydestä jo pitkään. No75-kollageenivalmiste on avannut minulle tämän oven, tai oikeastaan oven hyvinvoinnin, luonnollisen kauneuden ja yrittäjyyden maailmaan.

Mistä pidät eniten työssäsi?

Onnistumiset – saada uusia asiakkaita ja jälleenmyyjiä. Työskentely yhdessä mahtavien jälleenmyyjien kanssa. Myös epäonnistumiset kasvattavat ja laittavat ajattelemaan eri tavalla. Kuunnella asiakkaita ja saada heiltä palautetta ja toivomuksia. Rakastan myyntityötä ja on mahtava tehdä työtä omalle yritykselle ja nähdä tulokset suoraan oman yrityksen tuloksessa. Yrittäjän vapaus, kunhan sitä muistaa hyödyntää!

Entä mikä on haastavinta?

Oman työskentelyn mielekkyys, asiakkaiden palaute ja toiveet toteutuvat palvelujeni tarjonnassa. Sokeroinnista tuskin tulen koskaan luopumaan, sillä se on ehdottomasti makeimmassa Nyt kohta kolme viimeistä vuotta on ollut meille hyvinvointialan ja kauneudenalan yrittäjille haastavaa. Uusien tuotteiden lanseeraaminen on jäissä ja epävarma taloudellinen tilanne tekee sen, ettei tulevaisuuden suunnitelmia uskalleta tehdä pidemmälle tulevaisuuteen. Nyt mennään enemmän päivä kerrallaan ja on luotettavaa hyvään tulevaisuuteen.

Järjestätkö tuotekoulutuksia tai tapahtumia?

Kyllä, tarjoan jälleenmyyjilleni tuote- ja myyntikoulutusta. Itse en ole vielä järjestänyt tapahtumia, mutta osallistunut jälleenmyyjien järjestämiin asiakastapahtumiin ja -iltoihin. Nämä ovat olleet oikein menestyksekkäitä myös myynnillisesti.

Mitkä ovat tulevaisuuden suunnitelmasi yritykselle?

Haluan kasvattaa yritystä, saada uusia tuotteita ja nähdä näitä mahdollisimman monen kauneuden- ja hyvinvointialan yrittäjän hyllyillä myytävänä. Tavoittelen itselleni hyvää ja
menestyvää liiketoimintaa, missä voin työskennellä niin pitkään kuin voin ja haluan.

Mitä toivoisit kaikkien tietävän kollageenista/kollageenivalmisteista?

Noin 75 % ihon sisältämästä proteiinista on kollageenia. Kollageeni on ihon rakennusaine, jota on myös nivelissä, kynsissä ja hiuksissa. Kollageenin muodostuminen alkaa vähentyä jo 25 vuoden jälkeen ja loppuu melkein kokonaan 40 vuoden iässä. Kollageenin täydentäminen on yksi keskeisimpiä asioita, joilla voimme estää ennenaikaista vanhenemista.

Kun puhutaan kollageenista, niin kollageenini pitää olla hydrolysoitua kollageenia. Jos se on vain kollageenia, niin tämä ei toimi kehossa. No75-tuotteen sisältämä hydrolysoitu kollageeni on biologisesti aktiivista kollageenia, pitkän valmistusprosessin tuloksena syntyvää luonnollista, erittäin hienojakoista ja kevyttä proteiinipitoista jauhetta, joka imeytyy elimistössä aminohapoiksi ja bioaktiivisiksi kollageenipeptideiksi. Hydrolysointi hajottaa kollageenin kierrerakenteen peptidiketjuiksi ja edesauttaa näiden imeytymistä elimistöön.

Hydrolysoitu kollageeni toimii lisäravinteena kuten “starttimoottori” ja käynnistää kehon omaa kollageenituotantoa. Kollageenivalmiste ei siis suoraan purkista siirry siihen haluttuun kohteeseen, vaan aktivoi kehon oman mekanismin sen muodostamiseen.

Minulle on tärkeää, että tuotteissa käyttämäni raaka-aineet ovat luonnollisia, puhtaita ja turvallisia. Tärkeää on myös, että myymieni tuotteiden vaikutuksista on olemassa tieteellistä näyttöä ja voin turvallisin mielin suositella näitä ystävilleni ja asiakkaille – aikuisille naisille ja miehille.

Suosikkituotteesi?

No75- Kollageeni Gold on monipuolinen ja sisältää hydrolysoidun kollageenin lisäksi vitamiineja ja hivenaineita. Tuote sisältää rautaa ja olen saanut oman raudanpuutoksen (ferritiinin) kuntoon.

Miten pidät huolta omasta jaksamisestasi?

Erilainen liikunta, saunominen ja avantouinti laskevat sopivasti työstä tulleet kierrokset alas.

Hemmottelen myös itseäni käymällä kauneushoitoloiden ihanissa hoidoissa.

Mottosi?

Oppia olemaan itselleni armollinen.

Terveiset muille kauneudenhoitoalan ammattilaisille:

Toivoisin, että tutustuisitte ja kokeilisitte laadukkaita kotimaisia No75-kollageenivalmisteita. Tuotteemme ovat kotimaisia, valmistettu puhtaista raaka-aineista oikeilla määrillä, tutkittuja, ja niillä on erittäin korkea imeytyminen elimistöön, 98,4 %. Tuotteet ovat säilöntä- ja lisäaineettomia, sokerittomia, hiivattomia, gluteenittomia, laktoosittomia, eivätkä sisällä pintakäsittelyaineita. Jälleenmyyjinä kauneuden- ja hyvinvointialan ammattilaiset.

”Ostaessa kotimaista, tuet pienyrittäjää.”

Verkkosivut

No75

No75 Blogi

Some-tilit

facebook.com/No75
instagram.com/minna.no75

Lue myös – VÄ­SY­NYT JA UU­PU­NUT? RAU­DAN­PUU­TE, OI­REET JA HOI­TO -blogiartikkeli