Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

GEELIKEVENNYKSIEN TUNTEMUKSELLA AUTAT ASIAKASTA MONIPUOLISESTI

Teksti: Pirjo Hatzitoliou | Jalkahoitaja at, lähihoitaja, yrittäjä ja kouluttaja

Geelikevennystuotteet ovat yksi tärkeimmistä lisämyyntituotteista jalkahoitolassa ja erittäin hyvä myyntituote myös muissa hoitoloissa. Hoitolatukun Iloiset varpaat -geelikevennystuotteet ovat lääkinnällisiä laitteita eli MD (medical device) sekä CE-merkittyjä. Merkinnöillä taataan tuotteen laatu ja turvallisuus.

Ei ole yhdentekevää, mitä geelituotteita iholle laitetaan

Iloiset varpaat -geelituotteet ovat käyneet läpi vuosia kestäneen prosessin saadakseen MD ja CE-merkinnät. Raaka-aineet on tutkittu, biologiset analyysit tehty, riskit on kartoitettu ja suorituskyky testattu. Siksi ne poikkeavat tavanomaisista kevennys- ja suojatuotteista, joiden materiaalit saattavat aiheuttaa käyttäjälle jopa enemmän haittaa kuin hyötyä. Iloiset varpaat -geelikevennystuotteissa käytetyt silikonigeeli ja mineraaliöljyt ovat lääketieteellistä laatua.

Geeli- ja silikonituotteiden eroavuudet on tärkeä tietää ja niistä on hyvä kertoa myös asiakkaalle. Suurin osa vastaavista kevennys- ja suojatuotteista on valmistettu silikonista, jolloin niiden käyttömukavuus ja turvallisuus ei ole olenkaan samaa luokkaa kuin geelistä valmistetuilla. 

Iloiset varpaat -geelituotteen voi pestä ja käyttää uudelleen sen kuivuttua. Oikein ja huolellisesti pidettynä se voi palvella käyttäjäänsä pitkänkin aikaa, jatkuvassa käytössä jopa puoli vuotta. Geelituotteet ovat dermatologisesti testattuja, hajuttomia sekä diabeetikoille sopivia. (Huom. Diabeetikon on aina hyvä varmistaa omalta lääkäriltä tuotteen käytön turvallisuuden!)

Iloiset varpaat -geelituote tutkitusti:
SUOJAA ihoa hankaukselta, vaimentaa iskua ja lievittää kipua.
KORJAA lieviä virheasentoja.
HOITAA kuivaa ihoa.

Voiko geelituotteita käyttää kaikille asiakkaille?

Kyllä voi – Iloiset varpaat -geelikevennystuotteissa yhdistyvät luonnon ja tieteen parhaat puolet. Lisäksi niillä on huippuunsa hiottuja ominaisuuksia, jotka vastaavat asiakkaiden tarpeisiin rajoittamatta liikkumista. Kaikista jalkasuojatuotteista Iloiset varpaat -geelikevennystuotteet ovat lähimpänä ihon luonnollista rakennetta ja ne sisältävät ihon toimintaa edistäviä ja tukevia ainesosia sekä hoitavat siihen syntyneitä vaivoja, esim. rakkoja ja hankaumia. Esim. diabeetikot voivat hyötyä Iloiset varpaat -geelikevennystuotteiden käytöstä suuresti, kun puhutaan ennaltaehkäisevästä hoidosta ja ihon suojaamisesta.

Suojaa, korjaa, hoitaa!

Iloiset varpaat -geelituotteet ovat monipuolisia ja kipua ehkäisemällä ne auttavat parantamaan elämänlaatua. Pehmeä geelituote suojaa ihoa ja siten ehkäisee tehokkaasti hankausta. Lisäksi se vaimentaa tehokkaasti iskua ja lievittää täten myös paineesta aiheutuvaa kipua. Tarkoin muotoiltu suoja voi myös korjata lieviä virheasentoja, esim. varvasvälien ollessa liian tiiviit seurauksena ihoon syntyy hankaumia. Geelituotteet on valmistettu medikaalilaatuisesta mineraaliöljystä, joka tekee tuotteistamme myös ihoa hoitavia.

Valikoimastamme löytyy helppoja, valmiita ratkaisuja erilaisten ongelmien ennaltaehkäisyyn sekä hoitoon. Jalkaongelman syyn selvittäminen, sen oikeanlainen hoito ja ennaltaehkäiseminen ovat tärkeitä tekijöitä onnistuneessa jalkahoidossa. Hoitolassa pidettävän geelituotteiden valikoiman ei tarvitse olla suuri. Perusongelmien ratkaisemiseksi muutaman geelituotteen valikoimalla pääsee jo pitkälle.

Valikoimasta löytyy nyt myös täysin valmiiden ratkaisujen lisäksi muutama säädettävä geelikevennystuote. Räätälöimällä geelituotetta, se saadaan palvelemaan asiakkaan tarvetta entistä paremmin. Säädettävissä geelituotteissa niiden sisään on mahdollista asentaa täytemateriaali (EVA-foam), joka valitaan asiakkaan tarpeen mukaan. Säädettävien tuotteiden mukana tulee aina 2 eriväristä EVA-foam tyynyä, joista vihreä antaa jäykemmän ja oranssi pehmeämmän tuen. Mikäli perus vaivaisenluun erottaja on asiakkaalle liian pehmeä, silloin säädettävä erottaja on oivallinen apu korjaamaan ongelmaa; vaihdetaan vain sisätyyny!

Esimerkki perusvalikoimasta, jolla on hyvä lähteä alkuun (Huom. Eri kokoja saatavilla lisää)