Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

MITÄ KAIKKEA ON CANDYING-TEKNIIKKA?

Teksti: Karoliina Saarinen | Cidesco-kosmetologi, Skin Candy kouluttaja, erikoissairaanhoitaja

Candying on Suomessa kehitelty karvanpoistomenetelmä, joka on myös tehokasta ihonhoitoa. Samalla kun se poistaa karvat, se poistaa myös kuollutta ihosolukkoa ja hoitaa ihoa luonnollisilla raaka-aineilla.
Oikea Candying-tekniikka on kokonaisuus monenlaista osaamista. Skin Candyn peruskurssilla pääset tässä alkuun, mutta laajentamalla osaamistasi tekniikka kursseilla tulet todelliseksi Candying-ammattilaiseksi.

Candying käsitekniikka on tärkein peruskurssilla opittava taito. Oikealla tekniikalla suojelet käsiäsi ja pysyt työkuntoisena pidempään. Candying sujuu myös helpoiten kun kätesi on oikeassa asennossa, sillä massa levittyy ja irtoaa niin parhaiten.
Tiesitkö väärän käsiasennon olevan yleisin syy massan jumittamiseen, hanskojen rikkoutumiseen sekä erilaisiin käsi- ja sormikipuihin?

Candyingissä on tärkeää osata käsitellä massaa oikein asiakkaan iholla sekä hallita massan oikea valinta. Candyingin ideologiaa on, että ammattilaisella on käytössä aina paras mahdollinen massa. Ammattilaisen ei kannata tehdä kompromisseja. Massan oikea käsittely iholla sekä käytettävän massan onnistunut valinta on kaiken a ja o!

Suosikkeja!

Skin Candy Box Small

Kun ostat tämän aloituspaketin, saat osallistua veloituksetta Skin Candyn peruskurssille joka järjestetään turvallisesti verkkokoulutuksena. Koulutuksessa käydään läpi kaikki tarpeellinen mitä sinun täytyy tietää karvanpoistosta, tuotteista, tekniikasta, Xylitolista, tuotteiden ja hoitojen myynnistä sekä markkinoinnista. Katso lisää hoitolatukku.fi ja ilmoittaudu kurssille.

Tuotekoodi: 76499

Skin Candy Box Pro

Boxi sisältää kaiken mitä tarvitset karvanpoistojen tekemiseen sekä lisäksi kattavan markkinointipaketin, joka sisältää kuluttajaesitteitä, leimakortteja, ikkunatarran sekä Skin Candy kylpypyyhkeen! Lisäksi saat erityisen napakat, kestävät ja joustavat nitriilikäsineet, joka sopii käteen kuin käteen koossa XXS. Kun osta boxin, voit osallistua veloituksetta peruskurssille.

Tuotekoodi: 76400

Skin Candy Mimosa Soft Paste 1000g

Skin Candy Mimosa Soft on uusin ja kaikista pehmein massa! Kokenut ammattilainen tekee Mimosa Softilla nopeimmat karvanpoistot tinkimättä lopputuloksesta! Sisältää notkisteena Sisu-pastilleissakin käytettyä akaasiapuun nestettä. Kaipaatko preppausta tekniikkaan? Katso koulutustarjontamme hoitolatukku.fi sivuilta!

Tuotekoodi: 764026

Skin Candy Body Scrub – Caramel 200 g

Skin Candy Caramel Scrub -kuorinnan ruskean sokerin kiteet kuorivat ihoa hellävaraisesti samalla kun sheavoi ja kaakaovoi ravitsevat ja hoitavat ihoasi. Tuloksena on tasaisempi, pehmeämpi ja hyvältä tuoksuva iho. Sopii vartalolle, käsille ja jaloille!

Tuotekoodi: 764021