Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

La-Su 7.-8.9.2024  | Ikaalisten kylpylä

Tule nauttimaan viikonlopusta, ammattilaisille suunnatuista luennoista ja hyvästä seurasta alan kuumimpaan tapahtumaan Ikaalisten kylpylään! Olemme saaneet koottua ison joukon alan ammattilaisia luennoimaan teille mielenkiintoisista ja ajankohtaisista aiheista. Kaksi päiväisen tapahtuman aikana pääset miettimään jalkahoitoa eri näkökulmista luennoitsijoiden johdolla. Tästä tarjonnasta löytyy varmasti kaikille jotain ja jokaiselle jotain uuttakin.

Luentojen lisäksi päivien aikana tietenkin tavataan kollegoita, nauretaan, tanssitaan, syödään hyvin ja virkistäydytään kylpylässä, sekä ihanassa maalaismiljöössä järven rannalla. Illalla kylpylässä meitä tanssittaa karismaattinen tunteiden tulkitsija Antti Ketonen, Antin keikalle lippuja voi ostaa täältä tai suoraan Ikaalisten kylpylän sivuilta .

Mukana olevat luennoitsijat:

  • Paula Heinonen – Funktionaalisen lääketieteen asiantuntija, soveltavan mikrobiologian, biokemian ja teollisuustalouden diplomi-insinööri sekä tutkija
  • Tomi Jokivalli – Turvallisuuskouluttaja, poliisi ja yrittäjä
  • Sami Pesto – Jalkaterapeutti ja yrittäjä
  • Pirjo Hatzitoliou – Kouluttaja, yrittäjä ja jalkahoidon ammattilainen
  • Jyri Lepistö – Ortopedi, traumatologian erikoislääkäri sekä tekonivelkirurgian asiantuntijalääkäri
  • Markku Wikström – Fysioterapeutti
  • Susanna Alminoja – Jalkaterapeutti, SH
  • Heidi Tamminen – UMG Aromaterapeutti, Cidesco kosmetologi sekä Phyt’s Naturo-esteetikko

Tapahtuman ohjelma:

LAUANTAI:

9.00 – 12.00 PAULA HEINONEN ”Eväät elämäsi parhaaseen syksyyn”

“Eväät elämäsi parhaaseen syksyyn” saat funktionaalisen lääketieteen asiantuntijalta, Paula Heinoselta! Paula haluaa muuttaa jalkahoitoalan ammattilaisten elämän – terve suolisto on avain kaikkiin terveysongelmiin; (jalkojen) turvotus, kilpirauhasongelmat, väsymys, masennus, vaihdevuosiongelmat, painon nousu yms. on mahdollista saada hallintaan oikeilla valinnoilla ja elintavoilla. Paula on innostava puhujana, mutta myös äärettömän ammattitaitoinen. Hänen koulutuksensa ja kokemuksensa avulla mekin voimme parantaa elämämme laatua hyvin nopealla aikataululla! Tule mukaan kuulemaan, miten voit ottaa parhaat askeleet kohti terveempää ja energisempää työelämää! Paulan luennon aikana 30 min tauko.

12.00-13.00 LOUNAS

13.00-14.15 SAMI PESTO ” Poikittaiskaaren toiminta osana jalkaterän monipuolista toimintaa.”

Poikittaiskaari ei ole vain anatomisen rakenteen kuvaus, vaan avain jalkaterän dynaamiseen liikkeeseen ja kuormitukseen. Ymmärtämällä poikittaiskaaren monimuotoista toimintaa voimme tunnistaa ja hoitaa tehokkaammin erilaisia jalkaterän ongelmia, jotka vaikuttavat asiakkaidemme hyvinvointiin.
Samin luento keskittyy poikittaiskaaren anatomian lisäksi siihen, miten se vaikuttaa jalkaterän dynaamiseen liikkeeseen ja kuinka se on yhteydessä koko kehon biomekaniikkaan. Saat myös käytännön vinkkejä ja harjoitteita, jotka voivat auttaa poikittaiskaaren vahvistamisessa ja huoltamisessa. Tule syventämään ammatillista osaamistasi ja saamaan uusia näkökulmia jalkahoitotyöhösi.

14.30-15.15 PIRJO HATZITOLIOU ”5 asiakasta 10 ongelmaa”

5 casen luento jossa ratkaistaan 5 asiakkaan jalkaongelmat ja opitaan taas uutta tai vanhaa. Pihtikynsien hoidosta holkki terän käyttöön viiden asiakkaan voimin.

15.30- 17.45 TOMI JOKIVALLI ”Jalkahoitolan turvallisuus”

Maailma muuttuu, olemmeko jalkahoitoloissa varautuneet muutokseen? Olemme siellä usein yksin ja poistumme työpaikalta yksin. Saamme viestejä jotka eivät ole asiallisia ja joudumme kohtaamaan asiakkaamme yleensä yksin. Tällä luennolla tulet tilanteeseen, joita ei ole joka päivä, ei joka viikko, ei joka kuukausi eikä edes joka vuosi, mutta sitten kun joudut uhkaavaan tilanteeseen, et unohda sitä koskaan. Miten varaudumme uhkiin ja uhkauksiin? Onko meillä valmiudet toimia ja kehittää valmiuksia toimimiseen? Entä osaammeko toimia vaarallisessa tilanteessa ajatellen omaa turvallisuuttamme? Voimmeko käyttää tekniikka tai turvasumuttimia? Olemmeko valmiina kehittämään jalkahoidon lisäksi myös omaa turvallisuuttamme? Luento sisältää puolen tunnin kahvitauon klo 16.30-17.00

PÄIVÄLLINEN KELLO 19.00

SUNNUNTAI:

9.00-10.15 MARKKU VIKSTRÖM ”Mitä paljasjalkakenkä tuo ja mitä se vie mennessään”

Tällä luennolla kuullaan monta hyvää asiaa paljasjalkakengistä mutta myös monta asiaa jotka eivät kuulosta mukavalta. Markku on asiantuntija jalkaterän ongelmien selvittämiseen ja monet asiat johtuvat yksinkertaisesti vaan kengästä.

10.30-12.00 JYRI LEPISTÖ ”Vaivasenluun ja akillesjänteen leikkausten indikaatiot”

Ortopedi Jyri Lepistö on monille meille tuttu luennoitsija. Aihe mikä koskettaa monia meistä ja näiden ongelmien haastavat ratkaisut eivät aina ole ortopedin hoidettavia. Mitä voimme kertoa asiakkaalle tämän luennon jälkeen?

12.00 – 13.00 LOUNAS JA HUONEIDEN LUOVUTUKSET

13.00 – 14.15 HEIDI TAMMINEN ”Miten hyödyntää luonnonmukaisia hoitotuotteita jalkahoidossa?”

Luonnonkosmetiikan tuoksumaailma puhuttaa. Mistä tuoksut muodostuvat ja miten ne vaikuttavat? Voiko luonnonkosmetiikalla saavuttaa tuloksia jalkahoidoissa vai onko aina turvauduttava perinteiseen kosmetiikkaan? Onko luonnonkosmetiikka turvallista?

14.30-15.45 SUSANNA ALMINOJA ”Miten hoidamme haavoja jalkahoitolassa?”

Jalkahoitolassa haavojen hoito on haastavaa, mutta niitä kohdataan siellä joka päivä. Susanna antaa perusvinkit haavojen hoitoon ja neuvot, milloin ja miten ohjataan asiakasta eteenpäin.

2 päivän lipun hinta 314,52 € + alv (390 €)

Lipun hintaan sisältyy kaikki luennot sekä ruokailut + kahvit.

Jokainen majoittuja varaa huoneensa itse puhelimitse tai sähköpostilla suoraan hotellista. Tarjoushinnat alla:

Päärakennuksen huoneet:
119€ /yhden hengen huone/vrk
139€/kahden hengen huone/vrk

Sivurakennuksen Loftista WOW-huoneet:
109€/ yhden hengen huone/vrk
119€/kahden hengen huone/vrk

Sivurakennuksen Loftista economy-huoneet:
84€/ yhden hengen huone/vrk
104€/kahden hengen huone/vrk

SivurakennuksenK-H Terme apartment huoneisto:
77€/ yhden hengen huone/vrk
97€/kahden hengen huone/vrk

Lisävuodehinnat 35€/aikuinen/vrk

Tapahtumapaikan yhteystiedot

Ikaalisten kylpylä
Huvilatie 2, 39500 Ikaalinen
Puhelinnumero: 0600 12340 (0,71€/min + pvm/mpm)
Sähköposti: myynti@ikaalinenspa.fi

Tapahtumaan ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tapahtumaan alla olevan Ilmoittaudu koulutukseen -painikkeen kautta (näkyy ainoastaan sisäänkirjautuneille).

Mikäli sinulla ei ole vielä tunnuksia sivuillemme, voit täyttää käyttäjätunnushakemuksen.

Kysyttävää

koulutus@hoitolatukku.fi