Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

TIMANTTIHIONNAN JA HYDROPEELINGIN YHDISTÄVÄ IHME HOITOLOIHIN

Scandinavian Skin Aqua Diamond

Haastattelussa kosmetologi, hieroja ja Hoitolatukun kouluttaja Erfan Hemmat

Hydropeeling on sekä mekaaninen että kemikaalinen menetelmä, jossa alipaineen ja tehonesteen avulla saadaan ihoa kosteutettua ja kuorittua. Hydropeeling on tunnettu myös hydrofacial-nimellä.

Millaisiin hoitoihin tai ihon haasteisiin Aqua Diamond -laite soveltuu?

Hydropeeling, joka on tunnettu myös hydrofacial-nimellä, on ihoa puhdistava ja nuorentava menetelmä, joka sopii kaiken ikäisille ja kaikille ihotyypeille. Jopa herkkäihoiset voivat käyttää tätä menetelmää. Jos välität ihosi terveydestä ja olet tyytymätön ryppyihin, näppyihin ja sameaan ihoon, ja etsit ratkaisua näiden ongelmien poistamiseen, voi hydropeeling olla yksi sinulle sopivimmista menetelmistä. Hydropeeling sopii kaikille ihmisille, joilla on kuiva, rasvainen, ohut tai ikääntynyt iho. Lisäksi hydropeelingin avulla voit hidastaa ihon ikääntymisprosessia.

Hydropeeling-hoito on monivaiheinen hoito, jossa erityistä teknologiaa käytetään puhdistukseen, kuorimiseen ja epäpuhtaan ihon hoitoon. Tällä menetelmällä kuolleet solut ja pintasaaste poistetaan iholta, jonka jälkeen iho kosteutetaan peptidien ja antioksidanttien avulla. Toisin kuin muissa hoidoissa, hydropeelingin välittömän ja vakaan tuloksen saavuttaminen kestää vain muutaman päivän. Toinen merkittävistä eduista moniin muihin menetelmiin verrattuna on, ettei se aiheuta ihonpuhdistus- ja nuorentamismenetelmien tavanomaisia ​​sivuvaikutuksia. Menetelmän erottaa muista hoidoista myös ihon puhdistus ja hoito, sillä rasvat, epäpuhtaudet ja kuolleet ihosolut poistetaan iholta nesteimutekniikalla.

Hydropeeling-hoidon kulku:

  1. Hoito alkaa aina normaalilla alkupuhdistuksella.
  2. Seuraavaksi iho esikäsitellään AHA-, salisyyli- tai glykolihapolla. Tämä valmistaa ihoa seuraaviin hoitotoimenpiteisiin.
  3. Suoritetaan haluttu laitehoito (timantti- tai nestekuorinta).
    Esimerkiksi tyhjennetään ihohuokoset laitteen avulla.
  4. Hoito päättyy naamion levittämiseen hoitotavoitteen ja asiakkaan ihotyypin mukaan.

Scandinavian Skin Aqua Diamond -laitteessa on kaksi erillistä säiliötä, jotka tekevät ihonhoitokokemuksesta ainutlaatuisen. Ensimmäisestä säiliöstä levitetään iholle kuorivia aineita sisältävä erikoisneste. Tämä neste puhdistaa ihon pinnan tehokkaasti, irrottaen epäpuhtaudet ja kuolleet ihosolut. Irrotetut epäpuhtaudet siirtyvät sitten automaattisesti toiseen säiliöön, jossa ne kerätään talteen. Tämä kaksivaiheinen prosessi on hygieninen ja takaa perusteellisen ja hellävaraisen ihonpuhdistuksen.

Koska hydropeeling-tekniikassa käytetään pyöristettyjä, hellävaraisia muovisia hoitopäitä ja ravitsevia aineita, sen avulla voidaan tehdä myös silmien ja huulten ympärillä olevasta herkästä ja ohuemmasta ihosta vahvempi ja joustavampi. Hydropeeling saa ihon hehkumaan!

Sarjahoito vai kertahoito, kumpi on parempi?

Ihonpuhdistukselle riittää kertahoitokin, mutta jos haluaa säännöllistä vanhenemisen estämistä, niin silloin kannattaa käydä useammin. Aqua Diamond -hoitojen yhteyteen sopii hyvin happokuorintahoidot.

Myös nuorille asiakkaille, jotka eivät pidä kivuliaasta mekaanisesta ihon puhdistuksesta, hydropeeling on vähiten kivuton hoito. Inspiroi siis nuoria hoitamaan ihoa säännöllisemmin. Nuoret tulevat paljon mieluummin uudestaan hoitoon, kun he tietävät välttyvänsä ihomatoraudalta!

Mitä aineita suosittelet käytettäväksi laitteen kanssa?

  1. Alkupuhdistukseen CLINICCARE:n Foam Cleansing tai Cleansing Lotion.
  2. Kuorintaan CLINICCARE:n AHA+ EGF Skin Booster.
  3. Säiliöön, josta tulee vesipyörre: vesi + Descaling Tonic (peptidit + antioksidantit).
  4. Kosteuttavana naamiona CLINICCARE:n 2-in-1 Gel Ceramide ja loppuvoiteena CLINICCARE:n Silky Retinol Day Cream.

Miten hoidot kannattaa hinnoitella / hinnoitteluvinkki juuri tälle laitteelle?

Laite on edullinen, mutta hoidoista voi kuitenkin pyytää erikoiskasvohoidon hinnan. Siksi kannattaakin brändätä hoidot hyvin, eikä alihinnoitella itseään.

Miksi tämä kyseinen hoitolaite kannattaisi ottaa hoitolaan?

Laite on edullinen ja sillä pystyy tekemään todella kattavan hoidon. Päivitä hoitolan hoitovalikoima, niin pystyt vastaamaan useamman asiakkaan toiveisiin. Usein laitteet voivat maksaa monta tuhatta euroa, mutta samat edut saat myös edullisemmalla Aqua Diamond -laitteella.