Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

KOTIMAISUUS – TODELLINEN VALTTIKORTTI VAHVISTAMASSA PALVELUITASI

Teksti: Tiina Rouvali | Jalkahoitaja, hieroja, diplomiaromaterapeutti, Hoitolatukun kouluttaja

Kun olet valinnut hoitolaasi jalkojenhoitosarjaa, mitä olet kokenut tärkeäksi?

Omaa tuotesarjaa valitessa lähtökohtaisesti tärkeintä lienee, että se palvelee ja miellyttää itseä, jotta työtä on mukava ja vaivaton tehdä. Tärkeää on, että käytettävissä on kaikki työhösi tarvittavat tuotteet, joilla pystyt tuottamaan toivottua lopputulosta ja laadukasta työjälkeä, johon sinä itse sekä asiakas on tyytyväinen. Luonnollisesti erittäin tärkeää on asiakastyytyväisyys ja hoitotulokset, joiden vuoksi asiakas on hoitoon tullut. Tunne siitä, että hoitolakäynti oli kokonaisuudessaan miellyttävä, vaikuttaa asiakkaan antamiin suosituksiin sekä siihen, että hän palaa uskollisesti uudelleen hoitoosi.

Hoitolatukun Iloiset varpaat -jalkahoitosarja on uraauurtava kotimainen tuotemerkki. Sarja on laaja ja sisältää monipuolisesti sekä hoitotuotteita hoitolatyöhön että kuluttajalle suunnatut kotihoitotuotteet (myynnssä suoraan kuluttajille myös kuluttajakaupassamme www.iloisetvarpaat.fi) sekä omana kokonaisuutenaan geelikevennystuotteet. Sarja on kotimaisuuden lisäksi tunnettu laadukkaista ja tehokkaista tuotteistaan, joista suuri osa valmistetaan edelleen Suomessa, sekä kustannustehokkuudestaan; hinta-laatusuhde on tärkeä ja huomionarvoinen asia hoitolan liiketoiminnan kannalta. Lisäarvoa sarjalle antaa helposti saatavilla oleva Hoitolatukun asiakaspalvelu, joka toimii tukenasi sekä kouluttajanasi, jotta voisit palvella asiakkaasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Kotimaisuutta arvostetaan

Yhä enemmän saamme asiakkailtamme palautetta, että kotimaisuutta ja paikallisuutta pidetään arvossa. Oman alueen palveluita halutaan käyttää ja samalla tukea paikallista taloutta ja työllisyyttä. Usein kotimainen yritys saattaa kiinnittää enemmän huomiota ympäristöystävällisyyteen ja eettiseen tuotantoon sekä kestävään kehitykseen. Monille kotimainen tuote tuntuu turvalliselle käyttää, koska standardit ovat korkeat laadun ja turvallisuuden sekä hygienian suhteen. Kotimaisuus saattaa tarkoittaa myös helpompaa ja nopeampaa saatavuutta ilman pitkiä toimitusaikoja tai tuontirajoituksia.

Hajusteettomuus on yhä nouseva trendi

Kaiken kaikkiaan siis kotimaisen jalkojenhoitosarjan valitseminen omaan hoitolaan voi tuoda monia etuja laadun, luottamuksen, vastuullisuuden ja paikallisen talouden tukemisen näkökulmista. Iloiset varpaat -jalkahoitosarjan valintaa voi lisäksi tukea tuotteiden hajusteettomuus tai miedosti hajustetut tuotteet, sillä tuoksuallergiat ja hajusteherkkyys ovat myös päivän polttava aihe ja selvästi lisääntyneet. Tähän kysyntään olemmekin halunneet tuotekehittelyssä vastata ja lähitulevaisuudessa sarjaan on tulossa uusia hajusteettomia vaihtoehtoja.

Lämmin suositus siis Iloiset varpaat -sarjallemme, jonka toivomme palvelevan sekä sinua että asiakkaasi jalkoja täydellisesti!

Psst! Osta tukkuerissä edullisemmin