Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

Ajankohtaiset tarjoukset vaihtuvat kuukausittain. Tilaa edullisempaan hintaan!

Tarjoukset

 • Tukkupaketin ostajalle myyntiteline veloituksetta!
 • Desinfioiva
 • Puhdistava
 • Rauhoittava

Aromaclear SOS Imperfections 10 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Kun ostat 13 kpl:n tukkupakkauksen, saat myyntitelineen veloituksetta. Tarjous voimassa toistaiseksi! Aromaclear SOS Imperfections on desinfioiva hoitoneste roll’on näppylöille. Sopii myös hyttysten puremiin poistamaan kutinaa ja ehkäisemään tulehdusta. Käytä päivittäin puhtaalle iholle useita kertoja suoraan finnille hillitsemään tulehdusten etenemistä. Roll’on on henkilökohtainen desistick finneille. 100 % luonnonmukainen Tärkeimmät vaikuttavat aineet: Rohtosammakonputki, laventeli, ruusuorakko, malva, pyöreälehtikihokki, sitruuna, meirami, neilikka, mustaherukka, misteli, mäkikuisma, pelargonia
Lue Lisää
 • Vahvistaa immuniteettia
 • Tukee treeniä
 • Superfood
 • +50 v naisen virkistäjä
Ale

Gelee royale & siitepöly -kapselit

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gelee royale & pollen -kapselit sisältävät kuningatarhyytelöä ja siitepölyä, jotka kuuluvat maailman ravintorikkaimpien luonnonaineiden joukkoon. Nauti aminohappo-, proteiini-, rasvahappo-, hivenaine- ja vitamiinipitoinen kuuri 2-3 kertaa vuodessa tai tarpeen mukaan. Käyttö: 2-3 kpl aamuisin tyhjään vatsaan veden kera. Ravinnesisältö (2 kpl): Siitepöly 400 mg, kuningatarhyytelö 100 mg. Kuningatarhyytelö on pakastekuivattu 300 mg:sta tuoretta gelee royalea. Kapseli on 50 % kasviperäinen. Ei sovellu henkilöille, jotka ovat allergisia mehiläistuotteille.
Lue Lisää
 • Hintaan sisältyy koulutus

Kemiallinen kuorinta – paketti

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Paketin ostajalle verkkokoulutus veloituksetta! Verkkokoulutus 3.12.2020 kello 10-13.30. Kun tilaat tämän paketin, saat automaattisesti kutsun koulutukseen. Kemiallinen kuorintapaketti sisältää hoitotuotteet 3 sarjahoitoon: 13 glycolihappo hoitokokonaisuutta, puhdistusemulsion, naamion ja loppuvoiteen. Lisäksi 1 kpl kotihoitopaketti, ensimmäiseen sarjahoitoon. Phyt’s Soin Renov Chemical Peel  on ensimmäinen biosertifioitu 100 % luonnonmukainen kemiallinen kuorintahoito.  Tehokas hoito aknearville, pigmenttiläiskille ja epätasaiselle iholle. Sokeriruosta saatu 30% glycolihappo aktivoi uusien ihosolujen syntyä ja madaltaa juonteiden syvyyttä. Kemiallinen kuorintahoito ilman runsasta ihon hilseilyä. Iho näyttää kirkkaalta ja hyvinvoivalta jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Hoito toteutetaan 4 x sarjahoitona 10 päivän välein.
Lue Lisää
 • Tarjouspaketti
 • Exp 1/2021
Ale

No75 Kollageeni Gold 3 purkkia – tarjous

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Erikoistarjous – 3 purkin satsi. Huom! EXP. 01/2021 No75 -Kollageeni Gold valmiste sisältää tutkittuja hiusten, kynsien ja ihon hyvinvointiin vaikuttavia ainesosia hydrolysoita kollageenia, rautaa, sinkkiä, L-kysteiiniä, biotiinia, pantoteenihappoa, C-vitamiinia ja peltokorteuutetta. No75 -Kollageeni Gold valmisteen sisältämien aineosien on tutkittu edesauttavan hiusten, kynsien ja ihon hyvinvointia. Hydrolysoidun kollageenin lisäksi tuote sisältää:– Rautaa: auttaa hapen kuljetuksessa elimistössä, vaikuttaa hiuksiinvahvistamalla niitä ja auttaa terveiden hiusten kasvussa.– Sinkkiä: välttämätön osatekijä proteiinien muodostumisprosesseissa ja solujen uudistumisessa, edistää hiusten, kynsien ja ihon pysymistä normaaleina.– L-kysteiiniä: aminohappo ja keskeinen ainesosa pitämään yllä hiusten jakynsien rakennetta, tarvitaan hiusten tärkeimmän proteiinin, keratiinin muodostumiseen ja se toimii yhdistäen yksittäiset keratiinikuidut hiukseksi.– Biotiinia (B-7 vitamiini) ja pantoteenihappoa (B-5 vitamiini) : B-vitamiinitauttavat muun muassa kuljettamaan happea ja ravinteita päänahkaan ja hiustuppeen tukien hiusten kasvua, biotiini lisäksi edesauttaa keratiinin muodostumisessa.– C-vitamiinia: edistää kollageenin muodostumista ja raudan imeytymistäelimistöön.– Peltokorteuutetta: toimii antioksidanttina ja edistää verenkiertoa. SäilytysHuoneenlämmössä tai viileämmässä. Säilyy avaamisen jälkeen kolme kuukautta huoneenlämmössä pussi / purkki suljettuna. Suojattava suoralta auringonvalolta. Ei lasten ulottuville.
Lue Lisää
 • Glow for it seermi nyt jouluisessa ampullipakkauksessa
 • Kaikille ihotyypeille
 • Kosteuttava ja korjaava 
Ale

Skin Candy Holiday Season Glow For It serum

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Tehokosteuttava ampulli, pakkauksessa 10 kpl 2 ml ampullia. Sopii kaikille ihotyypeille. Sama tuote kuin Skin Candy Glow For It 30 ml, mutta nämä ovat kätevässä ampullipakkauksessa.Käytä hoitolassa tai myy asiakkaalle kotiin! Kokeile myös antaa yksi apulli asiakkaalle ja kerro että tuotetta saa myös 30 ml pullossa. Xylitolin ja hyaluronihapon yhdistelmä takaa entistä tehokkaamman kosteutuksen ja parantaa ihon kimmoisuutta. Xylitoli on luonnollinen kosteuttaja, se kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa tehokkaasti. Käyttö: Levitä puhtaille kasvoille kevyesti taputtaen kunnes tuote on imeytynyt. Lopuksi voit levittää haluamaasi kosteusvoidetta iholle. Vinkki! Täydellinen myös meikin alla! Ammattikäyttöön: Sopii käytettäväksi mikroneulauksessa ja seerumina minkä tahansa naamion alla. EXP. 5/2021.
Lue Lisää
 • Candy Shop myyntiteline Skin Candy-tuotteille!
Ale

Skin Candy myyntiteline

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Ihastuttavaan Skin Candyn CANDY SHOP -pöytätelineeseen saat myyntituotteet houkuttelevasti esille ja teline vie vain vähän tilaa. Telineen mukana tulee kaksi erilaista taustaa, joita voit vaihdella ajankohdan mukaan. Toisessa lukee All I want is… ja toisessa on kaksi tyttöä rannalla ja toinen kuiskaa toiselle, psst. it’s xylitol! 1 teline – 2 tyyliä! Kukapa ei haluaisi kurkistaa CANDY SHOPPIIN! Telineen korkeus 44 cm, leveys 23,5 cm ja syvyys 23 cm.
Lue Lisää