Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

Ajankohtaiset tarjoukset vaihtuvat kuukausittain. Tilaa edullisempaan hintaan!

Kosmetologipäivien tarjoukset löydät täältä!

Gerard’s hoitotuotteita ja kotihoitotuotteita – 20 %
Phyt’s hoitovoide – Osta 3 maksa 2
Kollageenijauhe Gold – Osta 3 maksa 2

Tarjoukset

 • Desinfioiva
 • Puhdistava
 • Rauhoittava
 • Tulehduksia ehkäisevä

Aromaclear SOS Imperfections 10 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Kun ostat 13 kpl:n tukkupakkauksen, saat myyntitelineen veloituksetta. Tarjous voimassa toistaiseksi! Aromaclear SOS Imperfections on desinfioiva hoitoneste roll’on näppylöille. Sopii myös hyttysten puremiin poistamaan kutinaa ja ehkäisemään tulehdusta. Käytä päivittäin puhtaalle iholle useita kertoja suoraan finnille hillitsemään tulehdusten etenemistä. Roll’on on henkilökohtainen desistick finneille. 100 % luonnonmukainen Tärkeimmät vaikuttavat aineet: Rohtosammakonputki, laventeli, ruusuorakko, malva, pyöreälehtikihokki, sitruuna, meirami, neilikka, mustaherukka, misteli, mäkikuisma, pelargonia
Lue Lisää
Ale

Beauty Shape Pepper Emulsion 200 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Tämä kevyt ja pehmeä vartaloemulsio sulaa iholle, ravitsee sitä ja tekee siitä uskomattoman pehmeän. Emulsion neurokosmeettisesti vaikuttavat ainesosat hemmottelevat aisteja ja antavat ihmeellisen hyvänolon tunteen.
Lue Lisää
 • Ravitsee
 • Vahvistaa
 • Kosteuttaa
Ale

Beauty Shape Pepper Emulsion, Ammattikäyttö 500ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
WELL-BEING Pepper Emulsion -vartaloemulsio. Tämä kevyt ja pehmeä vartaloemulsio sulaa iholle, ravitsee sitä ja tekee siitä uskomattoman pehmeän. Emulsion neurokosmeettisesti vaikuttavat ainesosat hemmottelevat aisteja ja antavat ihmeellisen hyvänolon tunteen. Kenelle? Kuivalle iholle, kimmoisuuttaan ja kiinteyttään menettäneelle iholle. Vaikuttavat aineet: 3 % APPELSIININ eteerinen öljy on rentouttava ja harmonisoiva, 3 % LAVENTELIN eteerinen öljy tasapainottaa ja poistaa stressiä, MANTELIÖLJY sisältää paljon tyydyttymättömiä ja monityydyttymättömiä RASVAHAPPOJA sekä B- ja E-VITAMIINIA, joten se lisää ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä.
Lue Lisää
 • Kuonaaineita_poistava
 • Puhdistava
Ale

Must-Have Elixir D HE 1 50 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
MUST-HAVE BODY ELIXIR D – HE 1. Tämä eteerinen hoitoöljy on kuona-aineita poistava ja puhdistava eteerinen öljy ammattikäyttöön. Se ei ole vesiliukoinen. Vaikuttavat aineet: 5 % SYPRESSIN eteerinen öljy aikaan saa tehokkaan kuona-aineiden poistumisen ja kehon puhdistumisen. Sen vaikutusta vahvistaa GERANIUMIN, SITRUUNAMELISSAN ja YLANG YLANGIN eteeristen öljyjen yhdistelmä.
Lue Lisää
 • Kiinteyttävä
 • Virkistävä
Ale

Must-Have Elixir T HE 3 50 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
MUST-HAVE BODY ELIXIR T – HE3. Tämä on kiinteyttävä, kudosten ääreisverenkiertoa virkistävä eteerinen öljy ammattikäyttöön. Se ei ole vesiliukoinen. Vaikuttavat aineet: 4 % SALVIAN eteerinen öljy stimuloi kudosten verenkiertoa ja vahvistaa ihoa tehokkaasti. Salvian tehoa vahvistavat MINTUN, EUKALYPTUKSEN, ROSMARIININ ja LAVENTELIN eteeriset öljyt
Lue Lisää
 • Pehmittää
 • Ravitsee
 • Herkälle_iholle
Ale

Must-Have Manteliöljy, Ammattikäyttöön 1000 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
MUST-HAVE BODY Olio Di Mandorle – manteliöljy. Manteliöljyllä on pehmittävä, ravitseva ja ihon kimmoisuutta lisäävä vaikutus. Manteli sisältää paljon tyydyttymättömiä ja monityydyttymättömiä rasvahappoja, jotka vahvistavat epidermiksen solukalvoja. Kenelle? Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti erittäin kuivalle tai karhealle iholle. Sopii käytettäväksi raskauden ja imetyksen aikana, sekä vauvan ihon hoitoon. Vaikuttavat aineet: E-VITAMIINI 2 % auttaa ihoa suojautumaan vapailta happiradikaaleilta, mikä hidastaa ihokudoksen ikääntymisilmiöitä. B-VITAMIINI, PROTEIINIT, SOKERIT ja MINERAALISUOLAT ennaltaehkäisevät ja ihon veltostumista ja venymäarpien syntymistä
Lue Lisää
Ale

Must-Have Olio di Mandorle, Manteliöljy 250 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Manteliöljyllä on pehmittävä, ravitseva ja ihon kimmoisuutta lisäävä vaikutus. Silsältää paljon tyydyttymättömiä ja monityydyttymättömiä rasvahappoja, jotka vahvistavat epidermiksen solukalvoja.
Lue Lisää
 • Tarjouspaketti 3 purkkia 2 hinnalla!
 • Voimassa 22.9. asti

No75 Kollageeni Gold prk2+1 gold

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Erikoistarjous – tämä paketti sisältää 3 purkkia mutta maksat vain 2 purkin hinnan! Tarjous voimassa 22.9. asti! EXP. 01/2021 No75 -Kollageeni Gold valmiste sisältää tutkittuja hiusten, kynsien ja ihon hyvinvointiin vaikuttavia ainesosia hydrolysoita kollageenia, rautaa, sinkkiä, L-kysteiiniä, biotiinia, pantoteenihappoa, C-vitamiinia ja peltokorteuutetta. No75 -Kollageeni Gold valmisteen sisältämien aineosien on tutkittu edesauttavan hiusten, kynsien ja ihon hyvinvointia. Hydrolysoidun kollageenin lisäksi tuote sisältää:– Rautaa: auttaa hapen kuljetuksessa elimistössä, vaikuttaa hiuksiinvahvistamalla niitä ja auttaa terveiden hiusten kasvussa.– Sinkkiä: välttämätön osatekijä proteiinien muodostumisprosesseissa ja solujen uudistumisessa, edistää hiusten, kynsien ja ihon pysymistä normaaleina.– L-kysteiiniä: aminohappo ja keskeinen ainesosa pitämään yllä hiusten jakynsien rakennetta, tarvitaan hiusten tärkeimmän proteiinin, keratiinin muodostumiseen ja se toimii yhdistäen yksittäiset keratiinikuidut hiukseksi.– Biotiinia (B-7 vitamiini) ja pantoteenihappoa (B-5 vitamiini) : B-vitamiinitauttavat muun muassa kuljettamaan happea ja ravinteita päänahkaan ja hiustuppeen tukien hiusten kasvua, biotiini lisäksi edesauttaa keratiinin muodostumisessa.– C-vitamiinia: edistää kollageenin muodostumista ja raudan imeytymistäelimistöön.– Peltokorteuutetta: toimii antioksidanttina ja edistää verenkiertoa. SäilytysHuoneenlämmössä tai viileämmässä. Säilyy avaamisen jälkeen kolme kuukautta huoneenlämmössä pussi / purkki suljettuna. Suojattava suoralta auringonvalolta. Ei lasten ulottuville.
Lue Lisää
 • Vahvistava
 • Rauhoittava
 • Tasapainottava

Phyts Creme Capyl – erikoishoito 40 g

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Phyts Creme Capyl on cuperosa iholle suunniteltu punaisuutta vähentävä hoitovoide. Hiusverisuonia vahvistava ja välittömästi vaalentava voide. Sopii lisäksi rosacea iholle rauhoittamaan ja tasapainottamaan ihoa. Käytetään päivittäin päivä-, ja yövoiteen alla tai yksistään puhtaalle iholle. 100 % luonnonmukainen Tärkeimmät vaikuttavat aineet: Hasselpähkinäöljy, palmuöljy, mehiläisvaha, rohtosammakonputki, greippi, sypressi, pelargonia, hevoskastanja
Lue Lisää
 • Hellävarainen
 • Pehmittävä
Ale

Well-Being Lulur Mousse vartalokuorinta 1000 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
WELL -BEING Lulur Mousse -vartalokuorinta. Tämä kermainen ja pehmeä kuorinta-aine kehitettiin alun perin vartalon hellävaraisen tehokkaaseen kuorintaan. Kenelle? Kaikille ihotyypeille. Vaikuttavat aineet: 3 % PROTEOLYYTTISET ENTSYYMIT kuorivat pois kuolleen ihosolukon, pehmittävät ihon pintaa kuivattamatta sitä, kosteuttavat ihoa ja palauttavat sen heleyden. 2 % INKIVÄÄRI, 1,5 % KURKUMA ja 2 % TROOPPISET HEDELMÄT ovat vaikutuksiltaan antioksidanttisia, suojaavat ihoa ikääntymiseltä ja ulkoisilta haittatekijöiltä.
Lue Lisää
 • Hierontaan
 • Naamioksi
Ale

Well-Being Lulur Yogurt 1000 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
WELL-BEING Lulur Yogurt. Tämä sataprosenttinen hoitava luonnonjugurtti perustuu maitoherasta ja kylmäkuivatusta, kuoritusta maidosta saatuihin hyödyllisiin bakteereihin. Loistava hierontavoide vartalolle ja kasvoille. Voidaa käyttää myös naamiona kosteuttamaan ja rauhoittamaan. Tämä hoitojugurtti rauhoittaa myös erittäin kuivan, hilseilevän ja ärtyneen ihon. Kenelle? Kuiva- ja erittäin kuivalle iholle, hilseilevälle iholle, ärtynelle iholle, herkkälle iholle. Vaikuttavat aineet: KALSIUM, A-VITAMIINI, B-VITAMIINI, RASVAHAPOT ja PROTEIINIT antavat iholle energiaa, elinvoimaa, kosteutta, ravintoa ja raikkautta, vahvistaen ja tasapainottaen ihoa.
Lue Lisää
 • Pehmittää
 • Lämmittää
 • Uudistaa
Ale

Well-Being Tibet Blend of Salts 5 kg

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
WELL-BEING Tibet Blend of Salts. Tämä hoitoaine sisältää ainutlaatuisen luonnollisten vaikuttavien aineiden yhdistelmän ja tekee ihosta samettisen pehmeän. Hoitot tuottaa lämmön keveyden ja syvän reuntoutumisen tunteen. Kenelle? Kaikille ihotyypeiille. Vaikuttavat aineet: KUOLLEEN MERENSUOLA sisältää paljon HIVENAINEITA, se virkistää ihokudoksen verenkiertoa, lisää kuona-aineiden poistumista ja puhdistaa ihoa, HIMALAJAN KIVET tuottavat lämpöä ja energiaa, joka vahvistaa ja pehmittää ihoa ja lihaksia, KALSIUM tasapainottaa aineenvaihdunta prosesseja, MAGNESIUM lisää ihon kimmoisuutta ja vilkastuttaa solujen uusiutumista, KALIUM edistää muiden mineraalien osmoottista imeytymistä, sekä edistää kuona-aineiden poistumista ja ihon kosteus- ja rasvatasapainon säilymistä.
Lue Lisää
 • Hienoa pellavaa
Ale

Well-Being Tibet Pure Linen nyyttiliina 10 kpl

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
WELL-BEING Tibet Pure Linen -nyyttiliina. Nämä tiibetiläisessä hieronnassa käytettävät nyytit ovat hienoa pellavaa, joka päästää nyytin kaikki hyvää tekevät aineet iholle. Miellyttävä ja kuiduiltaan hengittävä hierontanyytti kostutetaan manteliöljyllä ja lämmitetään. Luonnollisen kuorivan vaikutuksensa ansiosta se poistaa iholta ja kehosta kuona-aineet ärsyttämättä ihoa. Pakkaus sisältää kymmenen pellavaliinaa. Tilaa myös liinojen sisällä käytettävä (54816356) Well-Being Tibet Blend of Salts.
Lue Lisää