Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

HEHKUVAN RUSKETUKSEN SALAT: HE-SHI -ITSERUSKETTAVIEN OPAS

Kesä tuo mukanaan valon ja lämmön, herättäen meissä halun saavuttaa täydellinen kesäinen hehku. Auringonoton houkutus on suuri, mutta tietoisuus sen haitallisista vaikutuksista ihon terveydelle ja ikääntymiseen on kasvattanut itseruskettavien tuotteiden suosiota. He-Shi:n innovatiivinen valikoima tarjoaa turvallisen tien tasaiseen päivettyneeseen ihoon, tuoden esiin parhaat puolet niin yön yli vaikuttavista tuotteista kuin nopeavaikutteisista vaihtoehdoista.

Tietoisuus auringonoton haitallisista vaikutuksista ihon terveydelle ja ikääntymiseen on kasvattanut itseruskettavien tuotteiden suosiota.

Päivetys kätevästi yön aikana

He-Shi Overnight Hyaluronic Tan Balm on yöksi levitettävä itseruskettava geeli, joka kehittää kauniin värin iholle yön aikana. Sen sisältämä hyaluronihappo kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa, taistellen samalla ikääntymisen merkkejä vastaan. Levitysmetodina suositellaan meikkisivellintä tai He-Shi Tanning Mitt -kinnasta, joka mahdollistaa tarkan ja tasaisen levityksen. Väri pysyy kauniina pidempään, kun levität tuotetta uudelleen joka 2-3 päivä.

Nopea, kosteuttava rusketus

Päivällä levitettävät tuotteet, kuten He-Shi Gold Foaming Mousse ja Rapid 1 Hour Mousse tai Liquid Tan tarjoavat välittömän ja pitkäkestoisen rusketuksen. Gold Foaming Mousse on kevyt vaahto, joka lupaa sileän ja kosteutetun ihon 7-10 päiväksi. Sen koostumus on suunniteltu sekä kasvoille että vartalolle. Rapid 1 Hour Mousse ja Liquid Tan mahdollistavat virheettömän rusketuksen vain tunnissa ja kuivuvat myös välittömästi, jolloin hankalaa kuivatteluvaihetta ei tarvitse enää sietää. Rapid 1 Hour -tuotteiden pidempi vaikutusaika (8 tuntia) syventää rusketuksen tummuusastetta. He-Shi Dark Foaming Mousse on valikoiman tummin sävy, joka myöskin kuivuu nopeasti ja levittyy iholle tasaisesti.

He-Shi Day to Day Gradual Tan ja Hydra Luxe Lotion tarjoavat asteittain syvenevän rusketuksen ja intensiivistä kosteutusta. Day to Day Gradual Tan syventää rusketusta asteittain ja on suunnattu erityisesti vaalealle iholle, tukien ihon päivittäistä kosteuttamista ja rusketuksen ylläpitoa. Sopii erittäin hyvin myös enskertalaiselle itseruskettavien kanssa. Hydra Luxe Lotion on ihanteellinen etenkin heille, jotka kaipaavat intensiivisempää kosteutusta ja syvempää rusketusta.

Värittömät vaihtoehdot eivät tahraa vaatteita

He-Shi H20 Glow Hyaluronic Facial Mist on hienojakoinen kasvosuihke, joka antaa iholle luonnollisen hehkun. Sen kevyt koostumus on loistava nopeaan virkistykseen ja hehkun lisäämiseen meikittömiin päiviin. H20 Glow Tanning Mousse (clear) tarjoaa puolestaan värittömän, ilman ruskeaa karttaväriä olevan vaihtoehdon, jolloin tuote ei tahraa vaatteita.

Häivytä epätasainen ihonväri meikkivoiteen tavoin

He-Shi HD Wonder Glow on kuin heleä meikkivoide iholle, joka tasoittaa ihon pieniä virheitä välittömästi, antaen iholle samalla tervettä hehkua. Levitä iholle siveltimellä tai He-Shi Tanning Mitt -kintaalla. He-Shi Fusion Multi Bronze -aurinkopuuteri on tarkoitettu sekä kasvoille että vartalolle antamaan ylellisen, luonnollisen hehkun. Valitse paletista yksi sävy tai pyörittele yhteen värejä siveltimellä, saadaksesi iholle aurinkoisen hehkun, joka korostaa kauniisti kaikkia ihotyyppejä.

Itseruskettavan ylläpito

Rusketuksen ylläpitäminen vaatii myös ihon huolellista valmistelua ja jälkihoitoa. He-Shi Tan Remover & Primer on täydellinen tuote itseruskettavan poistoon ja ihon pohjustukseen seuraavaa levitystä varten. Sen hedelmähapot ja entsyymit kuorivat ihoa, jättäen sen valmiiksi uudelle itseruskettavalle tuotteelle.

Oikean itseruskettavan valinta

Kun valitset itseruskettavaa, on tärkeää miettiä, mitä odotat tuotteelta: välitöntä rusketusta, yön yli vaikuttavaa värin kehittymistä vai asteittaista sävyn syvenemistä. He-Shi:n laaja valikoima tarjoaa jokaiselle jotakin, oli sitten tavoitteenasi nopea rusketus erityistilaisuuteen tai pitkäkestoisempi päivetys kesän rientoihin. Näiden tuotteiden avulla voit nauttia kesästä turvallisesti, välttäen auringon haitalliset UV-säteet ja nauttien silti kauniista, päivettyneestä ihosta.

Vinkit itserusketukseen

Ennen levitystä

  • Kuori iho huolellisesti 24 tuntia ennen itseruskettavan levitystä. Tämä poistaa kuolleet ihosolut ja tasoittaa ihon pintaa, mikä auttaa itseruskettavaa tuotetta levittymään tasaisemmin.
  • Käytä kosteusvoidetta kuiviin kohtiin, kuten kyynärpäihin, polviin, nilkkoihin ja ranteisiin, ennen itseruskettavan levitystä. Tämä estää tuotteen kerääntymisen ja tummien läiskien muodostumisen.
  • Vältä suihkua, uimista ja deodoranttien käyttöä juuri ennen itseruskettavan levitystä, sillä ne voivat estää tuotteen tasaisen imeytymisen.

Levityksen aikana

  • Käytä He-Shi Luxury Velvet Tanning Mitt tai He-Shi Tanning Mitt -kintaita, ne auttavat levittämään tuotteen tasaisesti. Kintaan käyttö estää myös käsiä värjäytymästä.
  • Aloita levitys pyörivin liikkein jaloista, edeten vartalolla ylöspäin. Varmista, että tuote on levittynyt tasaisesti kaikille alueille.

Jälkihoito

  • Kosteuta ihoa päivittäin pitääksesi sen pehmeänä ja pitääksesi rusketuksen kauniina ja tasaisena pidempään.
  • Pitkät kuumat suihkut, kylvyt ja kloorivesi voivat haalistaa rusketusta nopeammin. Käytä maltillisesti saippuaa ja vältä hankaavia kuorinta-aineita.
  • Kun olet valmis uusimaan rusketuksesi, käytä He-Shi Tan Remover & Primeria poistaaksesi vanhan rusketuksen. Tämä auttaa myös uuden rusketuksen parempaan tarttumiseen.