Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

Most Innovative Brand 2024

Yksi myydyimmistä brändeistämme, CLINICCARE, on voittanut arvostetun Most Innovative Cosmeceutical Brand 2024 – Scandinavia palkinnon, jonka myöntää Global Health & Pharma Magazine! Tämä palkinto myönnettiin tunnustuksena heidän merkittävästä panoksestaan kauneus- ja kosmetiikkateollisuudelle, erityisesti vallankumouksellisilla, ei-invasiivisilla kosmeseuttisilla tuotteilla, jotka ovat mullistaneet alan. Varustettuna huipputeknologialla ja syvällä ymmärryksellä ihonhoidon tarpeista, CLINICCARE on saavuttanut poikkeuksellisen aseman markkinoilla.

Innovatiiviset ratkaisut perinteisiin haasteisiin

Hyaluronihappo on ollut kauneus- ja kosmetiikkateollisuuden peruspilari jo vuosikymmeniä. Sen kyky sitoa kosteutta ja edistää ihon nuorekkuutta on tehnyt siitä suositun ainesosan useimmissa anti-aging-tuotteissa. Perinteisen hyaluronihapon ongelmana on kuitenkin ollut sen kyvyttömyys tunkeutua ihon syvempiin kerroksiin ilman injektiota. Tämä on saanut monet asiakkaat valitsemaan invasiivisempia toimenpiteitä haluttujen tulosten saavuttamiseksi.

CLINICCARE on onnistunut ratkaisemaan tämän haasteen kehittämällä matalan molekyylipainon hyaluronihappoa hyödyntävän kaavan, joka tarjoaa syväkosteutusta ilman injektioita. Yhteistyössä japanilaisten tiedemiesten kanssa yritys on luonut tuotteen, joka tunkeutuu syvälle ihoon, tarjoten pitkäkestoista kosteutusta ja anti-aging-vaikutuksia ilman turvallisuuden tai mukavuuden uhraamista.

Eettisyys ja ympäristöystävällisyys

Yksi CLINICCAREn arvoista on tuotteiden eettisyys ja ympäristöystävällisyys. Kaikki heidän tuotesarjansa ovat 100% vegaanisia ja eläinkokeettomia, mikä heijastaa yrityksen sitoutumista sekä käyttäjien että planeetan hyvinvointiin. Tämä vastuullinen lähestymistapa yhdistettynä innovatiivisiin ratkaisuihin on tehnyt CLINICCAREsta johtavan toimijan kosmetiikan markkinoilla.

CLINICCAREn menestys perustuu sen kykyyn yhdistää luonnon puhtaat ainesosat viimeisimpiin tieteellisiin edistysaskeliin. Yrityksen tuotekehitystiimi kommentoi: “CLINICCARE yhdistää luonnon puhtaat eteeriset uutteet viimeisimpiin tieteellisiin edistysaskeliin varmistaakseen tuotteidensa korkeimman laadun, tehokkuuden ja turvallisuuden.” Tämä lähestymistapa on varmistanut, että heidän tuotteensa eivät ainoastaan täytä, vaan ylittävät asiakkaiden odotukset.

Hoitolatukku ♥ CLINICCARE

CLINICCAREN sitoutuminen innovaatioihin, eettisyyteen ja ympäristöystävällisyyteen tekee siitä yhden myydyimmistä brändeistämme. Jos haluat tietää lisää CLINICCAREn tuotteista tai kuinka ne voivat hyödyttää sinua ja asiakkaitasi, ota rohkeasti yhteyttä. Olemme täällä auttaaksemme ja jakamassa innovaation ilosanomaa kanssanne!

Hoitolatukun asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 8-16

puhelimiste 02 212 2200

tai sähköpostitse info@hoitolatukku.fi