Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

JALKOJENHOIDON OPISKELIJAN TIETOPAKETTI

Jalkojenhoitajan välineet ja välinehuolto ovat iso osa ammatissa menestymistä. Välineistä ja laitteista kannattaa pitää myös hyvää huolta, jotta työn tekeminen on mielekästä. Lisäksi omaa ergonomiaa kannattaa miettiä jo uran alussa. Siihen vaikuttaa oleellisesti kunnollinen asiakastuoli, jossa on monipuoliset säädöt.

Mitä jalkojenhoito opiskelija tai aloittava jalkojenhoito yrittäjä sitten tarvitsee?

Hankintojen teko ja sopivien tuotteiden löytäminen ei aina ole helppoa internetin syövereistä. Lisäksi työn tekemisen tavat voivat olla hyvin erilaisia eri jalkojenhoitajilla. Toiset tekevät paljon koti- tai laitoskäyntejä, kun taas toisille parhaaksi toimintavaksi valikoituu oma kiinteä hoitola. Silti jotkin perusasiat pitävät kutinsa molemmissa tapauksissa, kuten hyvä pora ja jalkahoitotuotteet.

Kokosimme tähän artikkeliin kattavan ohjeistuksen Hoitolatukun tuotteista ja palveluista opiskelijoille ja aloittaville yrittäjille. Käymme läpi:

  • Miksi luotettava maahantuoja on kullanarvoinen kumppani
  • Miten pääsen asiakkaaksi?
  • Asiakastuolin valinta – asiakkaan viihtyvyys ja jalkahoitajan ergonomia
  • Jalkahoitoporan valinta – vesi- vai imuripora
  • Suomalainen laitehuolto – suosi kotimaista
  • Välinehuolto-opas
  • Jalkahoidon koulutukset – ammattitaidon ylläpito lisäkoulutuksilla
  • Miten valita jalkahoitosarja – mitä asioita arvostat sarjassa
  • Kysy meiltä!

Miksi luotettava maahantuoja on kullanarvoinen kumppani

Luotettava ja nopea tuotteiden toimittaja on jalkojenhoitajan luottokumppani. Hyvältä maahantuojalta löydät tuotteet hoidon tekemiseen, puhdistukseen ja välinehuoltoon.

Hoitolatukku on suomalainen yli 35 vuotta toiminut perheyritys, jonka varasto sijaitsee Vahdolla. Meiltä toimitukset lähtevät nopeasti yleensä yhden vuorokauden sisällä. Asiakaspalvelustamme saat aina tarvitessa lisätietoa ja neuvoja tuotevalinnoissa soittamalla, sähköpostilla, chatissa tai somessa.

Tavoitteemme on auttaa sinua menestymään ja tarjota monipuolinen jalkahoidon tuotevalikoima.

Miten pääsen asiakkaaksi?

Olemme tukkukauppa ja tarjoamme tuotteita ammattilaisille ja alan opiskelijoille. Siksi hinnatkin näkyvät vasta kirjautuneille asiakkaille. Kun teet meille käyttäjätunnushakemuksen, pääset käyttämään kaikkia palveluitamme.

Asiakastuolin valinta -asiakkaan viihtyvyys ja jalkahoitajan ergonomia

Hyvässä asiakastuolissa asiakkaalla on hyvä istuma-asento, siihen on vanhemmankin henkilön helppo nousta, jonka lisäksi myös hoitajan työergonomia on otettu huomioon. Tarpeeksi korkealle nouseva tuoli mahdollistaa työskentelyn selkä suorana, kun jalat saa kasvojen korkeudelle ilman kyyristelyä.

Suosittelemme jalkojenhoitajalle Suomessa valmistettua Afrodite -hoitotuolia, jota löytyy sekä 2-, että 3-moottorisena. Afrodite -hoitotuoli säilyttää myös jälleenmyyntiarvonsa jos joskus haluat luopua siitä.

Jalkahoitoporan valinta

Jokainen jalkojenhoitaja tarvitsee kunnollisen poran, olipa se sitten vesi- tai imuripora. Omaa poraa valitessa kannattaa myös miettiä, että tarvitseeko sitä liikutella ja miten se onnistuu. Mahtuuko valitsemasi pora esim. poralaukkuun? Olemme kirjoittaneet kattavan artikkelin poran valinnasta, lue poravertailu -artikkeli ja kysy tarvittaessa lisää myynnistämme.

Suomalainen laitehuolto

Hajosiko jalkahoitoporasi tai muu laite yllättäen ja asiakas on tulossa jalkahoitoon? Tämä on tuttu tilanne, johon pitäisi saada nopea apu!

Hoitolatukun huolto sijaitsee omissa tiloissamme Vahdolla. Vakioasiakkaana saat meiltä vaihtoporan lainaan sillä aikaa kun me huollamme poraasi, maksat vain rahtikulut vaihtoporasta. Tarvittaessa teemme huollolle kustannusarvion. Kustannusarvio on ilmainen jos laite sen jälkeen korjataan tai päädyt ostamaan uuden rikkoutuneen tilalle.

Ostamalla laitteen Hoitolatukusta, pystymme varmemmin tekemään huollon ja saamaan varaosat poraan. Huollamme kuitenkin mahdollisuuksien mukaan myös muiden maahantuojien poria. Ystävällinen asiakaspalvelumme ja huoltomme auttavat sinua mielellään kysymyksissä.

Välinehuolto-opas

Mikä olisikaan tärkeämpää, kuin oikeanlainen hygienia ja välinehuolto jalkahoitolassa! Oikein tehty välinehuolto on tärkeää niin asiakkaiden kuin hoitolayrityksenkin kannalta. Meiltä kysytään monesti suosituksia välinehuollon tekemiseen ja oikeanlaisten aineiden ja sterlinointilaitteiden käytöstä. Siksi olemme koonneet selkeät ohjeet, joiden avulla välinehuolto on helppo tehdä!

Jalkahoidon koulutukset ja ammattitaidon ylläpito lisäkoulutuksilla

Pidämme usein koulutuksia oppilaitoksissa, mutta kannattaa seurata myös muita järjestämiämme koulutuksia. Niistä voit saada itsellesi arvokasta lisäkoulutusta ja erikoistua johonkin tiettyyn hoitoon. Tiedotamme koulutuksista uutiskirjeellä ja sometileillämme Facebookissa ja Instagramissa. Pidämme vuosittain myös suosittua Suomen suurinta jalkahoitotapahtumaa Jalkahoitopäiviä, jossa jalkahoitoalan kollegat pääsevät vaihtamaan kuulumisia ja kuuntelemaan alaan liittyviä luentoja.

Miten valita jalkahoitosarja – mitä asioita arvostat sarjassa

Jalkahoitoihin käytettävä sarjan valikoituu usein sekä jalkahoitajan omien mieltymysten, että asiakaskunnan tarpeita kuunnellen. Tärkeää sen valinnassa on kattavuus – että sarjan tuotteilla pystyy tekemään sekä perushoitoa, että vastaamaan hiukan haastavampiinkin jalkahoidon ongelmiin. Lisäksi sarjalle tarjottu maahantuojan tuki on tässäkin kohtaa tärkeää – saako ongelmiin ja kysymyksiin apua ja järjestetäänkö sarjalle esim. koulutuksia.

Kysy meiltä!

Saat meihin yhteyttä monta eri kanavaa pitkin:

Soittamalla 02-21 22 200 klo 8-17

Sähköpostilla info@hoitolatukku.fi

Verkkokaupan chatissa klo 8-17

Somekanavissa Facebook ja Instagram