Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

RAIKKAAN KESÄN VINKIT: RATKAISUJA JALKOJEN HIKOILUUN

Kesä tuo tullessaan lämpöä ja valoa, mutta myös haasteita, kuten jalkojen lisääntyneen hikoilun, mikä voi olla epämukavaa ja itsetietoisuutta aiheuttavaa. Onneksi on olemassa monipuolisia tuotteita, jotka auttavat pitämään jalat raikkaina ja kuivina läpi kesän. Kesällä on tärkeää huolehtia jalkojen hyvinvoinnista erityisesti siirryttäessä kevyempiin kesäkenkiin. Säännölliset jalkakylvyt, kuorinnat ja kosteutus auttavat ylläpitämään jalkojen terveyttä ja kauneutta….

Lue lisää >>


MILLOIN JALKAPORAN HANKINTA ON AJANKOHTAISTA?

Opinnot alkavat olla loppusuoralla, yrityksen perustaminen tulee ajankohtaiseksi, vanha pora ei enää palvele omaa tarvetta tai yksinkertaisesti pora lopettaa toimintansa. Huollattaisiko vanhaa vai ostaisiko kokonaan uuden?

Poran hankinnassa tärkein lähtökohta on se, mitä sinä tarvitset ja haluat. Seuraavilla kysymyksillä, voit miettiä tarkemmin tarpeitasi ja minkälainen pora olisi sopiva hankinta.

Lue lisää >>


RF-MIKRONEULAUS: AMMATTILAISEN VALINTA IHON SYVÄKIINTEYTYKSEEN

Fraktionaalinen mikroneulaushoito, johon yhdistetään radiofrekvenssillä tuotettua lämpöenergiaa (RF) soveltuu pitkän linjan kosmetologille, jolla on monipuolinen ymmärrys ihonhoidosta. Fraktionaalinen mikroneulaushoito on kauneushoitolan syvävaikutteisin sallittu hoitomenetelmä, jolla voidaan hoitaa ihon ikämuutoksia. Hoito kiinteyttää tehokkaasti ihonalaista kudosta, silottaa ryppyjä ja tasoittaa arpia sekä kasvoilla että vartalolla.

Lue Anne Parkkisen kolumni aiheesta.

Lue lisää >>


HEHKUVAN RUSKETUKSEN SALAT: HE-SHI -ITSERUSKETTAVIEN OPAS

Tietoisuus auringonoton haitallisista vaikutuksista ihon terveydelle ja ikääntymiseen on kasvattanut itseruskettavien tuotteiden suosiota. He-Shi:n innovatiivinen valikoima tarjoaa turvallisen tien tasaiseen päivettyneeseen ihoon.

Tutustu tuotteisiin artikkelimme kautta ja valitse sinulle oikea tuote!

Lue lisää >>


RF MESO – YKSI LAITE, LUKEMATTOMAT MAHDOLLISUUDET

Haastattelu uudesta ihonhoitolaitteestamme: Scandinavian Skin Fractional RF Meso.

Kosmetologi, hieroja ja Hoitolatukun kouluttaja Erfan Hemmat kertoo haastattelussa, miten RF Meso -laitteella avautuu uusi ulottuvuus kauneudenhoitoon, tarjoten ratkaisuja niin ryppyjen silottamiseen kuin raskausarpien ja selluliitin hoitoon koko keholla.

Lue lisää >>


HUOLETON KESÄ – RIPSET JA KULMAT KUNTOON

Kesä lähenee kovaa vauhtia, ja on aika valmistautua nauttimaan lämpimistä päivistä ja pitkistä illoista täysin rinnoin. Kesä on aikaa, jolloin haluamme näyttää ja tuntea olomme parhaaksi mahdollisimman vähällä vaivalla. Ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi ovat kaksi kauneudenhoitomenetelmää, jotka helpottavat kesän kauneusrutiineja. Näiden menetelmien avulla voi heittää hyvästit jatkuvasti valuvalle ripsivärille ja kulmakynille, sillä ne tarjoavat…

Lue lisää >>