Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

KOKEILE JALKAHOITOA ILMAN KYLVETYSTÄ

Mitä, jos kertoisin sinulle yksinkertaisen tavan säästää aikaa ja parantaa jalkahoidon turvallisuutta? Kyky tarjota hygieenisempiä vaihtoehtoja, kuten kylvytön palvelu, mahdollistaa myös diabeetikoiden turvallisen palvelun. Astuppa sisään, tehdään jalkahoito ilman kylvetystä!

Lue lisää >>


KOSMETOLOGIMESSUT 2023

Hoitolatukku on mukana SKY:n kosmetologimessuilla lokakuussa to 12. – pe 13.10, osasto nr 47. Luvassa on inspiroivia tuote-esittelyjä, innostavia demo-hoitoja, vankkaa ammattitaitoa sekä tietenkin hyvää fiilistä! Messuedut Messuedut ovat voimassa torstaista sunnuntaihin asti, joten voit tehdä ostoksia myös viikonloppuna! Tuotesarjat Messuilla pääset tutustumaan laadukkaisiin tuotteisiimme ja tuotesarjoihimme. Etsitkö kenties uutta hoitolasarjaa, jonka toimitukset pelaa ja…

Lue lisää >>


GEELIKEVENNYKSIEN TUNTEMUKSELLA AUTAT ASIAKASTA MONIPUOLISESTI

Geelikevennystuotteet ovat yksi tärkeimmistä lisämyyntituotteista jalkahoitolassa ja erittäin hyvä myyntituote myös muissa hoitoloissa. Hoitolatukun Iloiset varpaat -geelikevennystuotteet ovat lääkinnällisiä laitteita eli MD (medical device) sekä CE-merkittyjä. Merkinnöillä taataan tuotteen laatu ja turvallisuus.

Lue lisää >>


HELPOTUSTA VÄSYNEILLE JALOILLE

Työn staattisuus eli pitkäkestoinen sama työasento on tänä päivänä yleistä monessa ammatissa. Vuosien saatossa työtehtävien tekeminen on muuttunut enemmän tietotyöksi ja raskaiden fyysisten töiden tekeminen on vähentynyt. Koko työpäivän ajan paikallaan istuminen, staattinen asento sekä lihasten käyttämättömyys heikentävät aineenvaihduntaa ja fyysistä kuntoa.

Lue lisää >>