Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

MIKÄ TEKEE AURINKOVOITEESTA LAADUKKAAN?

Aurinkovoiteen laadun arviointi ja INCI-listan ymmärtäminen saattaa tuntua ylivoimaiselta tehtävältä. Tuntemalla tiettyjä lainalaisuuksia, laadukkaan ja kaikkia kuluttajia palvelevan valikoiman koostaminen onnistuu helposti. Mihin siis kannattaa kiinnittää huomiota?

Lue lisää >>


ETEERISISTÄ ÖLJYISTÄ VOIMAA ARKEEN

Eteeriset öljyt ovat luonnon luomia, meille terveyttä ylläpitävä antisepteja. Maapallo on tuottanut ravinnoksemme kasveja, jotka sisältävät valtaisan määrän eteerisiä öljyjä. Mielenkiintoista on, että saman nimiset ja -näköiset kasvit eivät tuotakaan samanlaisia/samanlaatuisia eteerisiä öljyjä maapallon eri alueilla.

Lue lisää >>


IPL (INTENSED PULSED LIGHT) – HOITOLALAITTEIDEN TEHOPAKKAUS

Uusilla kolmannen sukupolven IPL- valoimpulssilaitteilla voidaan tehdä monipuolisia hoitoja ja paljon muutakin kuin häiritsevien ihokarvojen poistoa; kuten bakteeritulehduksen aiheuttamaa aknea, hyperpigmentaatiota, veltostunutta ihoa, laajentuneita ihohuokosia, pinnallisia verisuonia ja rosacea-ihoa. Ammattitaitoisesti sovellettuna valo on erinomainen hoitomenetelmä sekä tehokkaaseen karvanpoistoon että ihonhoitoon.

Lue lisää >>


ETEERISTEN ÖLJYJEN MONIPUOLISTA HISTORIAA

Viimeisen noin sadan vuoden aikana olemme saaneet tutustua eteeristen öljyjen moniin käyttöalueisiin. Aromaterapian historiassa viime vuosisadan puolella eteeristen öljyjen tutkija ja kemisti Rene-Maurice Gattefosse (1881-1950) julkaisi ”aromatherapy” nimen eteerisille öljyille.

Lue lisää >>


TUNNETKO JO ETEERISTEN ÖLJYJEN GRAND OLD LADYN, ULLA-MAIJA GRACEN?

“Aloitin työni kirjanpitäjänä matkatoimistossa Baker Streetillä, Lontoossa vuonna 1969. Joka päivä kävelin pienen kirjakaupan ohi tutkien ikkunasta uusia kirjoja. Rohkaisin itseni menemään sisälle ja ihastuksekseni löysin kahden ranskalaisen lääkärin julkaiseman opuksen eteerisistä öljyistä ja niiden ominaisuuksista. Se laajensi minun silloin hyvin pintapuolista tietämystäni eteeristen öljyjen maailmasta.”

Lue lisää >>


LED-VALOHOIDOT SARJAHOITONA

Yhä useampi kosmetologinen hoitola on hankkinut tai suunnittelee hankkivansa LED-hoitopaneelin, jolla voidaan toteuttaa tehokkaita sarjahoitoja asiakkaille.

Lue lisää >>


TUOKO JUHLAKAUSI SINULLE LISÄMYYNTIÄ?

Asiakastyössä pitää jaksaa kysellä ja kuunnella herkällä korvalla, mitä asiakkaalle kuuluu ja mitä hän suunnittelee. Tämän tiedon pohjalta voit myös miettiä, miten sinä voisit osallistua asiakkaasi tulevaisuuteen. Suunnittele hoitosi ja opettele tarjoamaan lisähoitoja!

Lue lisää >>