Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

OVATKO JALAT JUHLAKUNNOSSA?

Kukapa ei haluaisi lähteä juhliin tuntien itsensä kauniiksi päästä varpaisiin? Ammattilaisen tekemä jalkahoito voi helposti olla hemmotteluhetkistä parhaimpia! Nappaa vinkit hemmotteluhetken luomiseksi omaan hoitolaasi.

Lue lisää >>


KAUNIISTI AIKUINEN NAINEN

Osa meistä syntyy pensselit kädessä ja toiset taas eivät. Luovuutta ja taiteellisuutta on meissä kaikissa, mutta eri tavoin. Ihminen oppii oikeastaan mitä vain jos se tuntuu mielenkiintoiselta ja on halukas oppimaan uutta. Ole kauniisti aikuinen nainen!

Lue lisää >>


5 FAKTAA VAIVAISENLUUSTA

”Vaivaisenluu” eli englanniksi ”bunion” on johdettu latinankielisesti sanasta, joka tarkoittaa naurista. Lääketieteessä käytetään nimeä Hallux (isovarvas) Valgus (keskilinjasta poispäin suuntaava). 

Lue lisää >>


HOITOLAN VÄLINEHUOLTO

Hoitolatukun selkeillä ohjeilla puhdistat, desinfioit ja steriloit instrumenttisi niin, että niitä on turvallista käyttää ja instrumenttisi säilyvät parhaassa kunnossa pitkään. Kun satsaat laadukkaisiin työkaluihin ja oikeisiin työtapoihin, säästät vuosien varrella pitkän pennin.

Lue lisää >>


MIKÄ ON SYYLÄ JA MITEN SITÄ HOIDETAAN?

Syylä (verruga vulgaris) on ihmisen papilloomaviruksen aiheuttama hyvänlaatuinen ihomuutos. Syyliä voi esiintyä missä tahansa kehon osassa mutta yleisimmin niitä ilmestyy käsiin ja jalkoihin. Hoitoon hakeudutaankin kosmeettisen haitan tai jalkapohjan kivuliaan syylän vuoksi. Jalkapohjassa syylä voi esiintyä ryppäänä pieniä sisäänpäin kasvavia syyliä tai yksittäisenä kohoumana, joka aikaa myöten kovenee ja karheutuu.

Lue lisää >>


Ripsi- ja kulma-artistin onnistumisen kulmakiviä

Asiakkaat haluavat juuri heille kustomoituja kulmia ja ripsiä ja siksi kulma- ja ripsiartistin kannattaakin tarjota yksilöllistä suunnittelupalvelua. Onnistuakseen tässä, on tunnettava tuotteet, joita käyttää. Miten niillä saa toteutettua juuri asiakkaan tyyliin sopivat kulmat ja ripset. Tyylien kokeilu eri mallisille kulmille ja kasvoille ja suunnittelun perusperiaatteet tuntien pääsee pitkälle.

Lue lisää >>


LYMFA

Imunestejärjestelmän eli lymfaattisen järjestelmän tehtävänä on auttaa säilyttämään oikea nestetasapaino kudoksissa ja veressä, puolustaa kehoa tauteja vastaan, varastoida proteiinia, poistaa bakteereita ja solujen kuona-aineita.

Lue lisää >>


5 FAKTAA VASARAVARPAISTA

Vasaravarvas vaikeuttaa päivittäistä elämää. Taipuneet varpaat voivat hangata hyvin kivuliaasti kenkään ja aiheuttaa siten kipua ja känsiäkin varpaiden päälle. Jos vasaravarpaita ei hoideta, voi vielä liikkuvista varpaista tulla jäykistyneitä.

Lue lisää >>


LUOTTAMUS OMAAN OSAAMISEEN VIE PITKÄLLE

Lähihoitajan tutkinnon kautta jalkojenhoidon osaamisalalta sain tarpeeksi kaipaamaani tietoa jalkojen terveyteen liittyen. Sillä tiedolla on hirveästi merkitystä työssäni ja osaan palvella asiakasta terveydellisestä näkökulmasta.

Lue lisää >>