Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

JALKAHOITAJIEN JA KOSMETOLOGIEN AMMATTITAIDON KULMAKIVET

Jalkahoitajat ja kosmetologit eivät ole vain asiantuntijoita omalla alallaan, vaan he ovat myös monitaitoisia yrittäjiä, empaattisia kuuntelijoita ja luovia ongelmanratkaisijoita.

Artikkelissamme käsittelemme itsenäisen yrittäjyyden haasteita ja mahdollisuuksia, empatian ja myötätunnon merkitystä asiakastyössä sekä jatkuvan oppimisen ja kehittymisen tärkeyttä.

Lue lisää >>


ANNA LUONNON HOITAA – VAIHTOEHTOENERGIAA LUONNOSTA

Kylmenevät vuodenajat asettavat omat haasteensa ihollemme. Ulla Gracen tuotteet suojaavat ja vahvistavat ihoa näinä vaihtelevina aikoina ja avaavat oven luonnon tarjoamaan vaihtoehtoenergiaan, yhdistäen tieteen ja luonnon parhaat ainekset.

Lue lisää siitä, miten nämä hoitavat aineet voivat olla osa jokapäiväistä hyvinvointia ja tuoda harmoniaa niin keholle kuin mielelle.

Lue lisää >>


KOSKETUKSEN VOIMA KAUNEUDENHOIDOSSA

Kosketus hellii aivoja, lieventää stressiä ja laskee verenpainetta. Se on sanatonta kieltä, joka kertoo välittämisestä ja huolenpidosta, ja samalla nostaa työmme arvoa. Stressi on haitallista aivoille, mutta kosketuksen avulla voimme vaikuttaa kortisolihormonien tasoihin ja laskea elimistön hälytystilaa. Verenpaine laskee, kehon omat endorfiinit aktivoituvat, ja läheisyyden hormoni oksitosiini sekä mielialahormoni serotoniini lisääntyvät. Oikein valitut hoitotuotteet takaavat miellyttävän ja tehokkaan hoitokokemuksen ja luovat jatkuvan asiakassuhteen.

Lue lisää >>


LISÄKOULUTUKSET VAHVISTAVAT AMMATTIOSAAMISTA

Lisäkoulutusten merkitystä usein vähätellään ja ajatellaan, että työtä tekemällä sitä sitten oppii. Onhan se toki selvää, että työ tekijäänsä opettaa, mutta tavallisessa perusopetuksessa monesti jää paljon oppimatta erilaisten syiden vuoksi.

Lue lisää >>


JALKAONGELMIEN HOITO RASKAUDEN AIKANA

Raskauden aika tuo naisen elämään monenlaisia muutoksia, mm. ihon kunto saattaa muuttua huomattavasti. Tähän artikkeliin olemme keränneet muutamia keinoja, joilla hoitaa raskaana olevan asiakkaan jalkoja.

Lue lisää >>


TÄRKEÄ TIEDOTE SÄTEILYTURVALAISTA

Vuonna 2018 voimaan tulleen kauneushoitoloita koskevan säteilyturvalainsäädännön siirtymäaika päättyy 15.12.2023. Säteilyturvalain piiriin kuuluvat esim. IPL- ja HIFU -laitteet (ultraääni).

Jatkossakin on mahdollista käyttää raja-arvot ylittäviä laitteita tiettyjen STUK:n määritysten puitteissa.

Lue lisää >>