Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

BEAUTY WAKE UP: UUSI ALKU KAUNEUDELLESI

Löydä oikea kauneuskuuri valmistautuaksesi kevääseen.

Kevät saa meidät aina uudelleen hämmästymään: päivät pitenevät ja pääsemme nauttimaan leudoista lämpötiloista, tuoreen ruohon ja kukkien tuoksusta, jotka kertovat meille erehtymättä … kevät on täällä!

On aika valmistautua kesään hoitamalla ihoa. Gerard’sin Beauty Wake Up on täällä, eksklusiivinen valikoima tuotteita – kaikki mitä tarvitset saadaksesi ihosi loistamaan!

Kauneuden puhdistuskuuri täydelliseen ihoon

Iho saattaa tarvita tehokasta puhdistusta keväällä. Siksi onkin tärkeää valita tuotteet, jotka puhdistavat ihon tehokkaasti ja hellävaraisesti! Tutustu Re-White Micropeeling puhdistustuotteeseen, joka on erityinen biostimuloiva puhdistusmikrokuorinta.
Käytetään päivittäin huolellisen meikin puhdistamisen jälkeen, jolloin sen voimakkaasti supistava, rauhoittava ja tasoittava vaikutus puhdistaa ihon hellävaraisesti, poistaen epäpuhtauksia sekä kontrolloiden auringon sekä iän aiheuttamia muutoksia iholla. Tuloksena on sileämpi, raikkaampi ja nuorekkaampi iho.

Ensimmäiset lämpimät aurinkosäteet muistuttavat, että on hellävaraisen kuorinnan aika. Iho tarvitsee ylimääräistä hemmottelua! Huolehdi siitä Well-Being Pepper Scrub -kuorinnalla, jonka sisältämät Kuolleenmeren suolakiteet kuorivat kuolleen ihosolukon kuivattamatta ihoa sekä Provence-aromeja, jotka palauttavat ihon kauneuden Monoi di Tiare:n sekä Sweet Orange:n pehmentävällä vaikutuksella. Pippurikuorinta ympäröi sinut aistien ja aromaattisten tuoksujen syleilyyn, samalla kun vartalon ihon rakenne uudistuu välittömästi ollen sileämpi ja pehmeämpi.

Jokaisen liikkeen keveys

Pidä huolta jaloistasi Beauty Shape Gel Marine -tuotteella, joka imeytyy ja vaikuttaa nopeasti. Se kykenee kiinteyttämään ja tasoittamaan alueita, joissa on kosmeettista selluliittia edistäen ihon mikroverenkiertoa sekä nesteiden liikkumista. Voilà: välittömästi uudistettu siluetti ja keveys jokaisella askeleella!

Oletko valmis pitämään huolta itsestäsi ja asiakkaistasi toivottaaksenne kevään tervetulleeksi?.