Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

STALEKS – UNOHDA MUOVISET KERTAKÄYTTÖISET VIILAT

Siirry käyttämään puisia, ekologisia viiloja tai teräksistä pitkäikäistä viilaa!
Erittäin laadukkaat viilat ammattikäyttöön sopivat sekä manikyyriin että pedikyyriin.

1. Valitse itsellesi puinen tai teräksinen viila-alusta

Puinen viila-alusta 50 kpl

Staleks puinen viila-alusta on ekologista koivua, kertakäyttöinen. Viila pujotetaan papmAm hiomapaperin sisälle tai voit myös kiinnittää puiseen viila-alustaan tarrapintaisen hiomanauhan. Käytä tarvitsemasi hiomanauhan karheuden kanssa.

Teräksinen viila-alusta

Staleks teräs viila-alusta hiomanauhoille on ruostumatonta terästä. Viila-alusta pujotetaan papmAm hiomapaperin sisälle – käytä tarvitsemasi hiomanauhan karheuden kanssa.

2. Valitse liimattava tai pujotettava hiomanauha

Pehmo hiomanauhat 30 kpl

Valmiita viila-alustan mittaisia hiomanauhoja, 30 kpl paketissa. Repäise sopiva pala ja liimaa puu- tai teräksiseen viila-alustaan. Hiomanauhassa toinen puoli on liimapintainen ja hiomapinnan alla on pehmokerros.

100 grit
180 grit
240 grit

Rullassa liimattava 7 mm x 7 m

Liimattava erittäin ohut hiomanauha rullassa, josta voit repäistä tarpeen mukaan sopivan pituisen palan ja liimata se kiinni joko kertakäyttöiseen puuviila-alustaan tai teräksiseen viila-alustaan. Hiomanauhan tarrapinta on erittäin pitävä, mutta se irtoaa teräksisestä viila-alustasta helposti eikä jätä tahmapintaa.

100 grit
180 grit
240 grit

Hiomanauha papAm 50 kpl

Ei enää liuskojen liimaamista – papmAm hiomanauha pujotetaan helposti viila-alustan päälle! PapmA hiomanauha valmiiksi leikattu viila-alustan mittaiseksi. Hiomanauhassa toinen puoli on hiomapintaa.

100 grit
150 grit
180 grit
240 grit

Hiomanauha rullassa papAm 7 m

Ei enää liuskojen liimaamista – papmAm hiomanauha pujotetaan helposti viila-alustan päälle! Tässä hiomanauhassa on pehmoalusta, joka joustaa hieman viilatessa. Hiomanauha on kätevässä annostelurullassa, jossa on leikkuri. Hiomanauhassa toinen puoli on hiomapintaa.

100 grit
150 grit
180 grit
240 grit

3. Vaihtoehtona myös kertakäyttöiset puuviilat

Kertakäyttöinen, ekologinen puuviila

Nyt voit unohtaa muoviset kertakäyttöiset viilat ja siirtyä käyttämään puisia, ekologisia viiloja. Erittäin laadukkaat viilat ammattikäyttöön. Viilat ovat yksipuolisia. Sopii sekä manikyyriin että pedikyyriin.
Viilan mitat: 16 x 2 cm (hiomapinta 12 x 2 cm). Pakkaus sisältää 10 kpl puista viila-alustaa sekä 10 kpl ohuita hiomanauhoja valmiina alustassa.

100 grit
150 grit
180 grit
240 grit