Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

Medikaalinen biomikroneulaus peittoaa sekä rullat, kynät että hapot niin tehossa kuin turvallisuudessakin.
Medikaalinen biomikroneulaus on uusi, kivuton ja turvallinen hoitomenetelmä, joka neulaa tehoaineet syvälle ihoon. Biomikroneulauksen miljoonat pienet neulat jäävät ihoon aktivoimaan, uudistamaan ja kiinteyttämään sen eri kerroksia 48–72 tunnin ajaksi.

Dr. Spiculen medikaalinen, sertifioitu biomikroneulaus toteutetaan perinteisten metallisten neulojen sijaan hyödyntäen puhtaan meriveden tai makean veden piipitoisista sienistä eristettyjä pienen pieniä sponge spicule -neulasia, jotka läpäisevät ihon monista eri kulmista sen pintaa rikkomatta. Hoidossa iholle hierottavat neulaset painuvat ihon kaikkiin kerroksiin. Ne tuottavat hoidon aikana miljoonia pieniä mikrokanavia, jotka aktivoivat ihon aineenvaihduntaa, stimuloivat kollageenin muodostusta ja uudistavat ihoa.

Hoitokokonaisuudet sisältävät kullekin asiakkaalle tarvittavan steriilisti pakatun, lisäaineettoman neulausaineen, jossa neulojen paksuus ja pituus on suunniteltu tukemaan hoitoindikaatiota.

Järjestämme myös Dr. Spicule -kouluutksia, kouluttajana Anne Parkkinen. Katso tulevat koulutuspäivät Koulutus-osiosta. Tervetuloa!

Dr. Spicule

 • Uutta!
 • Kuivalle, karhealle iholle
 • Kaiken ikäisille asiakkaille
 • Hoitokokonaisuus
Uutuus
DR. Spicule Nourishing Hydrating System

DR. Spicule Nourishing Hydrating System

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Kosteuttaa ja vahvistaa kuivaa, karheaa ihoa tehden siitä joustavan ja pehmeän. Kaiken ikäisille asiakkaille, kaikille kuivuudesta kärsiville ihotyypeille. Dr. Spiculen biomikroneulaushoito on saatavilla täydellisinä hoitokokonaisuuksina, jotka on räätälöity viidelle eri ihotyypille: aknelle, kuivalle ja kosteusköyhälle-, pigmentoituneelle, veltostuneelle- ja ikääntyneelle iholle. Paketissa on aineet 4 hoitoon. Medikaalinen biomikroneulaus peittoaa sekä rullat, kynät että hapot niin tehossa kuin turvallisuudessakin. Medikaalinen biomikroneulaus on uusi, kivuton ja turvallinen hoitomenetelmä, joka neulaa tehoaineet syvälle ihoon. Biomikroneulauksen miljoonat pienet neulat jäävät ihoon aktivoimaan, uudistamaan ja kiinteyttämään sen eri kerroksia 48–72 tunnin ajaksi. Dr. Spiculen medikaalinen, sertifioitu biomikroneulaus toteutetaan perinteisten metallisten neulojen sijaan hyödyntäen puhtaan meriveden tai makean veden piipitoisista sienistä eristettyjä pienen pieniä sponge spicule -neulasia, jotka läpäisevät ihon monista eri kulmista sen pintaa rikkomatta. Hoidossa iholle hierottavat neulaset painuvat ihon kaikkiin kerroksiin. Ne tuottavat hoidon aikana miljoonia pieniä mikrokanavia, jotka aktivoivat ihon aineenvaihduntaa, stimuloivat kollageenin muodostusta ja uudistavat ihoa. Hoitokokonaisuudet sisältävät kullekin asiakkaalle tarvittavan steriilisti pakatun, lisäaineettoman neulausaineen, jossa neulojen paksuus ja pituus on suunniteltu tukemaan hoitoindikaatiota.
Lue lisää
 • Kasvonaamio hoitojen yhteyteen
Uutuus
DR. Spicule Intensive Repair Mask 5 kpl/pkt

DR. Spicule Intensive Repair Mask 5 kpl/pkt

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Maski hoitojen yhteyteen. Dr. Spiculen biomikroneulaushoito on saatavilla täydellisinä hoitokokonaisuuksina, jotka on räätälöity viidelle eri ihotyypille: aknelle, kuivalle ja kosteusköyhälle-, pigmentoituneelle, veltostuneelle- ja ikääntyneelle iholle. Paketissa on aineet 4 hoitoon. Medikaalinen biomikroneulaus peittoaa sekä rullat, kynät että hapot niin tehossa kuin turvallisuudessakin. Medikaalinen biomikroneulaus on uusi, kivuton ja turvallinen hoitomenetelmä, joka neulaa tehoaineet syvälle ihoon. Biomikroneulauksen miljoonat pienet neulat jäävät ihoon aktivoimaan, uudistamaan ja kiinteyttämään sen eri kerroksia 48–72 tunnin ajaksi. Dr. Spiculen medikaalinen, sertifioitu biomikroneulaus toteutetaan perinteisten metallisten neulojen sijaan hyödyntäen puhtaan meriveden tai makean veden piipitoisista sienistä eristettyjä pienen pieniä sponge spicule -neulasia, jotka läpäisevät ihon monista eri kulmista sen pintaa rikkomatta. Hoidossa iholle hierottavat neulaset painuvat ihon kaikkiin kerroksiin. Ne tuottavat hoidon aikana miljoonia pieniä mikrokanavia, jotka aktivoivat ihon aineenvaihduntaa, stimuloivat kollageenin muodostusta ja uudistavat ihoa. Hoitokokonaisuudet sisältävät kullekin asiakkaalle tarvittavan steriilisti pakatun, lisäaineettoman neulausaineen, jossa neulojen paksuus ja pituus on suunniteltu tukemaan hoitoindikaatiota.
Lue lisää
 • Uutta!
 • Kiinteyttävä nostattaa kasvojen piirteitä
 • 40-65 vuotiaille
 • Hoitokokonaisuus
Uutuus
DR. Spicule Anti-Aging System

DR. Spicule Anti-Aging System

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Jälleenrakentaa ihoa syvävaikutteisesti. Silottaa ryppyjä ja juonteita, kiinteyttää ja kosteuttaa sekä nostaa kasvojen piirteitä ja kiinteyttää leukalinjaa. Hoitotuloksena tasainen, kiinteä ja elastinen, nuoremman näköinen iho. 40–65-vuotiaille. Ikääntyneelle iholle, kaikille ihotyypeille. Dr. Spiculen biomikroneulaushoito on saatavilla täydellisinä hoitokokonaisuuksina, jotka on räätälöity viidelle eri ihotyypille: aknelle, kuivalle ja kosteusköyhälle-, pigmentoituneelle, veltostuneelle- ja ikääntyneelle iholle. Paketissa on aineet 4 hoitoon. Medikaalinen biomikroneulaus peittoaa sekä rullat, kynät että hapot niin tehossa kuin turvallisuudessakin. Medikaalinen biomikroneulaus on uusi, kivuton ja turvallinen hoitomenetelmä, joka neulaa tehoaineet syvälle ihoon. Biomikroneulauksen miljoonat pienet neulat jäävät ihoon aktivoimaan, uudistamaan ja kiinteyttämään sen eri kerroksia 48–72 tunnin ajaksi. Dr. Spiculen medikaalinen, sertifioitu biomikroneulaus toteutetaan perinteisten metallisten neulojen sijaan hyödyntäen puhtaan meriveden tai makean veden piipitoisista sienistä eristettyjä pienen pieniä sponge spicule -neulasia, jotka läpäisevät ihon monista eri kulmista sen pintaa rikkomatta. Hoidossa iholle hierottavat neulaset painuvat ihon kaikkiin kerroksiin. Ne tuottavat hoidon aikana miljoonia pieniä mikrokanavia, jotka aktivoivat ihon aineenvaihduntaa, stimuloivat kollageenin muodostusta ja uudistavat ihoa. Hoitokokonaisuudet sisältävät kullekin asiakkaalle tarvittavan steriilisti pakatun, lisäaineettoman neulausaineen, jossa neulojen paksuus ja pituus on suunniteltu tukemaan hoitoindikaatiota.
Lue lisää
 • Uutta!
 • Ikääntymisen merkkejä ennaltaehkäisevä 25-40 vuotiaille
 • Hoitokokonaisuus
Uutuus
DR. Spicule Firming Revitalizing System

DR. Spicule Firming Revitalizing System

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Ikääntymisen merkkejä ennaltaehkäisevä hoito, joka kiinteyttää ihoa sekä silottaa kuivuuden aiheuttamia ilmejuonteita. Antioksidanttinen ja ikääntymisen merkkejä ennaltaehkäisevä hoito. 25–40-vuotiaille asiakkaille, kaikille ihotyypeille. Dr. Spiculen biomikroneulaushoito on saatavilla täydellisinä hoitokokonaisuuksina, jotka on räätälöity viidelle eri ihotyypille: aknelle, kuivalle ja kosteusköyhälle-, pigmentoituneelle, veltostuneelle- ja ikääntyneelle iholle. Paketissa on aineet 4 hoitoon. Medikaalinen biomikroneulaus peittoaa sekä rullat, kynät että hapot niin tehossa kuin turvallisuudessakin. Medikaalinen biomikroneulaus on uusi, kivuton ja turvallinen hoitomenetelmä, joka neulaa tehoaineet syvälle ihoon. Biomikroneulauksen miljoonat pienet neulat jäävät ihoon aktivoimaan, uudistamaan ja kiinteyttämään sen eri kerroksia 48–72 tunnin ajaksi. Dr. Spiculen medikaalinen, sertifioitu biomikroneulaus toteutetaan perinteisten metallisten neulojen sijaan hyödyntäen puhtaan meriveden tai makean veden piipitoisista sienistä eristettyjä pienen pieniä sponge spicule -neulasia, jotka läpäisevät ihon monista eri kulmista sen pintaa rikkomatta. Hoidossa iholle hierottavat neulaset painuvat ihon kaikkiin kerroksiin. Ne tuottavat hoidon aikana miljoonia pieniä mikrokanavia, jotka aktivoivat ihon aineenvaihduntaa, stimuloivat kollageenin muodostusta ja uudistavat ihoa. Hoitokokonaisuudet sisältävät kullekin asiakkaalle tarvittavan steriilisti pakatun, lisäaineettoman neulausaineen, jossa neulojen paksuus ja pituus on suunniteltu tukemaan hoitoindikaatiota.
Lue lisää
 • Julisteen koko 50x70 cm
Uutuus
Sarjajuliste Dr Spicule

Sarjajuliste Dr Spicule

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Juliste, Dr. Spicule yleisjuliste 50×70 cm, materiaali julistepaperi.
Lue lisää
 • Uutta!
 • Pigmenttimuutoksille
 • Kaiken ikäisille
 • Hoitokokonaisuus
Uutuus
DR. Spicule Anti-Pigmentation & Brightening System

DR. Spicule Anti-Pigmentation & Brightening System

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Kirkastaa, vaalentaa pigmenttimuutoksia, saa ihon näyttämään kuulakkaalta ja levänneeltä. Todellinen tuhkimohoito. Kaiken ikäisille asiakkaille, kaikille ihotyypeille. Dr. Spiculen biomikroneulaushoito on saatavilla täydellisinä hoitokokonaisuuksina, jotka on räätälöity viidelle eri ihotyypille: aknelle, kuivalle ja kosteusköyhälle-, pigmentoituneelle, veltostuneelle- ja ikääntyneelle iholle. Paketissa on aineet 4 hoitoon. Medikaalinen biomikroneulaus peittoaa sekä rullat, kynät että hapot niin tehossa kuin turvallisuudessakin. Medikaalinen biomikroneulaus on uusi, kivuton ja turvallinen hoitomenetelmä, joka neulaa tehoaineet syvälle ihoon. Biomikroneulauksen miljoonat pienet neulat jäävät ihoon aktivoimaan, uudistamaan ja kiinteyttämään sen eri kerroksia 48–72 tunnin ajaksi. Dr. Spiculen medikaalinen, sertifioitu biomikroneulaus toteutetaan perinteisten metallisten neulojen sijaan hyödyntäen puhtaan meriveden tai makean veden piipitoisista sienistä eristettyjä pienen pieniä sponge spicule -neulasia, jotka läpäisevät ihon monista eri kulmista sen pintaa rikkomatta. Hoidossa iholle hierottavat neulaset painuvat ihon kaikkiin kerroksiin. Ne tuottavat hoidon aikana miljoonia pieniä mikrokanavia, jotka aktivoivat ihon aineenvaihduntaa, stimuloivat kollageenin muodostusta ja uudistavat ihoa. Hoitokokonaisuudet sisältävät kullekin asiakkaalle tarvittavan steriilisti pakatun, lisäaineettoman neulausaineen, jossa neulojen paksuus ja pituus on suunniteltu tukemaan hoitoindikaatiota.
Lue lisää
 • Uutta!
 • Epäpuhtaalle iholle
 • Kaiken ikäisille
 • Hoitokokonaisuus
Uutuus
DR.Spicule Acne Solution System

DR.Spicule Acne Solution System

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Epäpuhtaalle iholle, syväpuhdistava, arpia tasoittava ja huokosia supistava hoito tasapainottaa talieritystä. Kaikenikäisille asiakkaille, rasvaiselle ja sekaiholle. Dr. Spiculen biomikroneulaushoito on saatavilla täydellisinä hoitokokonaisuuksina, jotka on räätälöity viidelle eri ihotyypille: aknelle, kuivalle ja kosteusköyhälle-, pigmentoituneelle, veltostuneelle- ja ikääntyneelle iholle. Paketissa on aineet 4 hoitoon. Medikaalinen biomikroneulaus peittoaa sekä rullat, kynät että hapot niin tehossa kuin turvallisuudessakin. Medikaalinen biomikroneulaus on uusi, kivuton ja turvallinen hoitomenetelmä, joka neulaa tehoaineet syvälle ihoon. Biomikroneulauksen miljoonat pienet neulat jäävät ihoon aktivoimaan, uudistamaan ja kiinteyttämään sen eri kerroksia 48–72 tunnin ajaksi. Dr. Spiculen medikaalinen, sertifioitu biomikroneulaus toteutetaan perinteisten metallisten neulojen sijaan hyödyntäen puhtaan meriveden tai makean veden piipitoisista sienistä eristettyjä pienen pieniä sponge spicule -neulasia, jotka läpäisevät ihon monista eri kulmista sen pintaa rikkomatta. Hoidossa iholle hierottavat neulaset painuvat ihon kaikkiin kerroksiin. Ne tuottavat hoidon aikana miljoonia pieniä mikrokanavia, jotka aktivoivat ihon aineenvaihduntaa, stimuloivat kollageenin muodostusta ja uudistavat ihoa. Hoitokokonaisuudet sisältävät kullekin asiakkaalle tarvittavan steriilisti pakatun, lisäaineettoman neulausaineen, jossa neulojen paksuus ja pituus on suunniteltu tukemaan hoitoindikaatiota.
Lue lisää