Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

Hoitotuolit

Afrodite lisäkäsituet valkoinen

Afrodite lisäkäsituet valkoinen

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Lisäkäsituet lisäämään mukavuutta hieronnan ajaksi. Sopii uuteen Afroditeen (97901 ja 97902) Toimitukseen sisältyy 1 pari. Väri: valkoinen.
Lue lisää
 • Mukavuutta hoitohetkiin
Afrodite polvi-/nilkkatyyny, puolipyöreä valk

Afrodite polvi-/nilkkatyyny, puolipyöreä valk

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Lisävaruste Afrodite asiakastuoliin. Varastoväri valkoinen, muut värit tilattavissa erikseen. Toimitusaika 3-4 viikkoa. Valitse sävy värikartasta. Koko; pituus 51cm, leveys 21cm ja korkeus 10cm.
Lue lisää
 • Muotoutuva tuki polvelle
 • Vartalohoitoihin
 • Keinonahkaa
Polvityyny hierontapöytään 16 * 67cm, musta

Polvityyny hierontapöytään 16 * 67cm, musta

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Pehmeä, muotoutuva tuki polvelle. Tuen avulla saat asiakkaan asennon rennommaksi esim. selällään tehdyissä vartalohoidoissa. Kestävää ja helposti puhtaana pidettävää keinonahkaa.
Lue lisää
 • Kotimainen monitoimituoli
 • Markkinoiden paras takuu!
 • Teline luuppilampulle
Afrodite-hoitotuoli 2 moottoria valkoinen langaton

Afrodite-hoitotuoli 2 moottoria valkoinen langaton

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Kotimainen laadukas hoitotuoli, jonka Hoitolatukulle valmistaa Fysioline.  Uusittu 2-moottorinen Afrodite–hoitotuoli on hoitolasi tärkein kaluste ja katseenvangitsija.  UUSI LANGATON MALLI: Käsiohjain kahdelle moottorille. Lisäksi langaton jalkakytkin korkeudensäädölle. Jalkakytkintä voidaan käyttää normaalisti lattialta, pöydältä tai kiinnittää mukana tulevan kotelon avulla mihin tahansa metalliseen runkoon joko esim. työtasoon jolloin kytkintä voidaan käyttää vaikkapa kyynärpäällä.   Hillitty harmaa runko sopii jokaisen hoitolan tyyliin. Päällinen on helppohoitoinen ja erikoispehmuste sen sisällä pysyy kuosissa ja suo asiakkaalle miellyttävän hoitokokemuksen. Tuoliin on helppo istuutua ja siinä on reilusti leveyttä.  Tuolin käsinojan alapuolella on teline luuppilamppua varten, jolloin valon voi kohdistaa yhtä helposti niin kasvoille kuin jaloillekin. Siirtopyörien avulla tuolia voi kevyesti liikutella nostamalla jalkopäästä.   Pehmusteen varastoväri valkoinen. Muut värikartan värit tilauksesta, katso lisäkuvasta värivalikoima. Erikoisvärillä toimitusaika 4 vkoa. Ominaisuudet: Istuinosan korkeudensäätö moottorilla 58-94 cm, säätö langattomalla jalkakytkimellä.  Selkänojan kallistuksen säätö moottorilla, säätökytkin käsikappaleessa.  Korkeussäädettävät, sivulle käännettävät käsituet. Käsitukeen asennettu teline luuppilamppua varten (luuppilamppu ei sisälly hintaan).  2-osaiset jalkatuet, (pidennysosa +15cm).  Jalkaosien portaaton korkeudensäätö kaasujousella. Kasvo-osan säätö kaasujousella. Erikoispehmuste vakiona. Käsituet voidaan irrottaa kuljetuksen ajaksi. Siirtopyörät takana. Niskatyyny vakiona, säätö tarranauhalla.   Menee täysin vaakatasoon, sopii hyvin hierontaan. Lisäkäsitukien kiinnityspaikat valmiina selkänojassa (myydään erikseen).  Käsitukeen asennettu teline luuppilamppua varten (luuppilamppu ei sisälly hintaan).  Mitat: Kantavuus 200 kg. Paino 60 kg. Pituus 190 cm +15 cm lisäjalkaosilla. Leveys 55 cm (käsituet huomioiden 86 cm). Korkeus 54-94 cm. Markkinoiden paras takuu: Teräksisten runkorakenteiden 10 vuotta, muiden osien ja komponenttien 3 vuotta.  Rahoita laitehankinta Hoitolatukun rahoituksella!Tarjoamme joustavaa ratkaisua yrityksenne hankinnoille. Voit vähentää vuokrakulut verotuksessa ja saat huippuluokan laitteet ja kalusteet edullisella kuukausimaksulla.https://www.hoitolatukku.fi/rahoitussopimus/Soita ja kysy lisää: p. 02 212 2200
Lue lisää
 • Kotimainen monitoimituoli
 • Markkinoiden paras takuu!
 • Teline luuppilamppua varten
 • Langattomat jalkakytkimet
Afrodite-hoitotuoli 3 moottoria Valkoinen langaton

Afrodite-hoitotuoli 3 moottoria Valkoinen langaton

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Kotimainen laadukas hoitotuoli, jonka Hoitolatukulle valmistaa Fysioline.  UUSI LANGATON MALLI: Käsiohjain kolmelle moottorille ja lisäksi langaton jalkakytkin kahdelle moottorille. Jalkakytkintä voidaan käyttää normaalisti lattialta, pöydältä tai kiinnittää mukana tulevan kotelon avulla mihin tahansa metalliseen runkoon, joko esim. työtasoon jolloin kytkintä voidaan käyttää vaikkapa kyynärpäällä.  Uusi Afrodite –hoitotuoli on hoitolasi tärkein kaluste ja katseenvangitsija. Se on entistä tyylikkäämpi: hillitty harmaa runko sopii jokaisen hoitolan tyyliin. Päällinen on helppohoitoinen ja erikoispehmuste sen sisällä pysyy kuosissa ja suo asiakkaalle miellyttävän hoitokokemuksen. Tuoliin on helppo istuutua ja siinä on reilusti leveyttä.  Tuolin käsinojan alapuolella on teline luuppilamppua varten, jolloin valon voi kohdistaa yhtä helposti niin kasvoille kuin jaloillekin. Siirtopyörien avulla tuolia voi kevyesti liikutella nostamalla jalkopäästä.   Kaikkia moottoreita voidaan säätää käsikappaleella, korkeutta että kallistusta myöskin jalkakytkimillä. Jalkakytkimet toimivat nyt langattomasti. Jalkakytkin voidaan asettaa lattialle entiseen tapaan tai kiinnittää metallisen pintaan mukana tulevalla magneettikotelolla. Jalkakytkintä on kevyt käyttää, säätö onnistuu vaikkapa kyynärpäällä. Enää ei lattialla pyöri jalkakytkimen johtoja. Jalustaosa on helpompi pitää puhtaana. Jalkakytkimet toimivat tavallisilla paristoilla.  Ominaisuudet: Istuinosan korkeudensäätö moottorilla 58-94 cm, säätö käsikytkimellä tai langattomalla jalkakytkimellä.   Istuinosan kallistuksen säätö moottorilla, säätö käsikytkimellä tai langattomalla jalkakytkimellä. Selkänojan kallistuksen säätö moottorilla, säätökytkin käsikytkimellä (langaton jalkakytkin saatavana erikseen)  Korkeussäädettävät, sivulle käännettävät ja irrotettavat käsituet. Käsitukeen asennettu teline luuppilamppua varten (luuppilamppu ei sisälly hintaan).  2-osaiset jalkatuet, (pidennysosa +15cm).  Jalkaosien portaaton korkeudensäätö kaasujousella. Kasvo-osan säätö kaasujousella. Erikoispehmuste vakiona. Käsituet voidaan irrottaa kuljetuksen ajaksi. Siirtopyörät takana. Niskatyyny vakiona, säätö tarranauhalla.   Lisäoptiot: 97904 Polvi/nilkkatyyny 97903 Lisäkäsituet 22620 Froteepäällinen, valkoinen Langaton jalkakytkin selkänojan säädölle. Mitat: Kantavuus 200 kg Paino 60 kg Pituus 190 cm +15 cm lisäjalkaosilla Leveys 55 cm (käsituet huomioiden 86 cm) Korkeus 54-94 cm Rungon väri harmaa.Pehmusteen varastoväri valkoinen.Muut värikartan värit tilauksesta. Markkinoiden paras takuu: Teräksisten runkorakenteiden 10 vuotta, muiden osien ja komponenttien 3 vuotta.  Rahoita laitehankinta Hoitolatukun rahoituksella! Tarjoamme joustavaa ratkaisua yrityksenne hankinnoille. Voit vähentää vuokrakulut verotuksessa ja saat huippuluokan laitteet ja kalusteet edullisella kuukausimaksulla. https://www.hoitolatukku.fi/rahoitussopimus/Soita ja kysy lisää: p. 02 212 2200
Lue lisää
 • Lisävaruste
Afrodite polvi-/nilkkatyyny puolipyöreä MUSTA

Afrodite polvi-/nilkkatyyny puolipyöreä MUSTA

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Lisävaruste Afrodite-asiakastuoliin. Mitat: pituus 51 cm, leveys 21 cm, korkeus 10 cm. Materiaali: limi-vaahtomuovi; kovuus 50 kg/m³. Tiedustele muita värejä asiakaspalvelustamme.
Lue lisää
 • Käytännöllinen perustuoli
 • Neljä moottoria
 • Säädöt käsikytkimellä
B-light hoitotuoli 4-moottorilla valkoinen

B-light hoitotuoli 4-moottorilla valkoinen

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Käytännöllinen perustuoli 4 moottorilla. Säädöt käsikytkimellä: -korkeus -selkänoja -kallistus -jalkaosa Taakse kääntyvät ja irrotettavat käsinojat. Lisäkäsituet hierontaan saat vaihtamalla käsinojat puolelta toiselle. Teräsrunko. Mitat: 193x56cm (istuin) ilman käsitukia, 192×82,5cm käsituilla Korkeussäätö välillä 60/92cm Paino: 94kg Pehmuste: PU, valkoinen Lisäoptiot: jalkakytkin Kantavuus: 175kg Valkoiset led-valot on/off katkaisijalla rungon alaosassa.
Lue lisää
 • Kotimainen monitoimituoli
 • Markkinoiden paras takuu!
 • Teline luuppilamppua varten-langattomat jalkakytkimet
Afrodite-hoitotuoli 3 moottoria MUSTA langaton

Afrodite-hoitotuoli 3 moottoria MUSTA langaton

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Kotimainen laadukas hoitotuoli, jonka Hoitolatukulle valmistaa Fysioline.  UUSI LANGATON MALLI: Käsiohjain kolmelle moottorille ja lisäksi langaton jalkakytkin kahdelle moottorille. Jalkakytkintä voidaan käyttää normaalisti lattialta, pöydältä tai kiinnittää mukana tulevan kotelon avulla mihin tahansa metalliseen runkoon, joko esim. työtasoon jolloin kytkintä voidaan käyttää vaikkapa kyynärpäällä. Afrodite-hoitotuoli on hoitolasi tärkein kaluste ja katseenvangitsija. Se on entistä tyylikkäämpi ja helppokäyttöisempi: hillitty harmaa runko sopii jokaisen hoitolan tyyliin. Päällinen on helppohoitoinen ja erikoispehmuste sen sisällä pysyy kuosissa ja suo asiakkaalle miellyttävän hoitokokemuksen. Tuoliin on helppo istuutua ja siinä on reilusti leveyttä. Tuolin käsinojan alapuolella on teline luuppilamppua varten, jolloin valon voi kohdistaa yhtä helposti niin kasvoille kuin jaloillekin. Siirtopyörien avulla tuolia voi kevyesti liikutella nostamalla jalkopäästä.  Kaikkia moottoreita voidaan säätää käsikappaleella, korkeutta että kallistusta myöskin jalkakytkimillä. Jalkakytkimet toimivat nyt langattomasti. Jalkakytkin voidaan asettaa lattialle entiseen tapaan tai kiinnittää metallisen pintaan mukana tulevalla magneettikotelolla. Jalkakytkintä on kevyt käyttää, säätö onnistuu vaikkapa kyynärpäällä. Enää ei lattialla pyöri jalkakytkimen johtoja. Jalustaosa on helpompi pitää puhtaana. Jalkakytkimet toimivat tavallisilla paristoilla.  Ominaisuudet: -Istuinosan korkeudensäätö moottorilla 62-96 cm, säätö langattomalla jalkakytkimellä tai käsikappaleella. -Istuinosan kallistuksen säätö moottorilla, säätö langattomalla jalkakytkimellä tai käsikappaleella. -Selkänojan kallistuksen säätö moottorilla, säätökytkin käsikappaleella (langaton jalkakytkin saatavana erikseen). -Korkeussäädettävät, sivulle käännettävät ja irrotettavat käsituet. -Käsitukeen asennettu teline luuppilamppua varten (luuppilamppu ei sisälly hintaan). -2-osaiset jalkatuet, (pidennysosa +15cm). -Jalkaosien portaaton korkeudensäätö kaasujousella. -Kasvo-osan säätö kaasujousella. -Erikoispehmuste vakiona. -Käsituet voidaan irrottaa kuljetuksen ajaksi. -Siirtopyörät takana. -Niskatyyny vakiona, säätö tarranauhalla. Lisäoptiot: 97904 Polvi/nilkkatyyny 97903 Lisäkäsituet 22620 Froteepäällinen, valkoinen Langaton jalkakytkin selkänojan säätöön. Mitat: Kantavuus 200 kg Paino 60 kg Pituus 190 cm +15 cm lisäjalkaosilla Leveys 55 cm (käsituet huomioiden 86 cm) Korkeus 54-94 cm Rungon varastoväri harmaa Pehmusteen varastoväri MUSTA,  Muut värikartan värit tilauksesta. Markkinoiden paras takuu: Teräksisten runkorakenteiden 10 vuotta, muiden osien ja komponenttien 3 vuotta.  Rahoita laitehankinta Hoitolatukun rahoituksella! Tarjoamme joustavaa ratkaisua yrityksenne hankinnoille. Voit vähentää vuokrakulut verotuksessa ja saat huippuluokan laitteet ja kalusteet edullisella kuukausimaksulla. https://www.hoitolatukku.fi/rahoitussopimus/ Soita ja kysy lisää: p. 02 212 2200
Lue lisää
 • Käytännöllinen perustuoli
 • Kolme moottoria
 • Säädöt käsikytkimellä
B-light hoitotuoli 3-moottorilla tumman harmaa

B-light hoitotuoli 3-moottorilla tumman harmaa

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Käytännöllinen perustuoli 3 moottorilla. Säädöt käsikytkimellä: -korkeus -selkänoja -kallistus Taakse kääntyvät ja irrotettavat käsinojat. Lisäkäsituet hierontaan saat vaihtamalla käsinojat puolelta toiselle. Erilliset pidennettävät jalkatuet. Teräsrunko. Mitat: 192x56cm (istuin) ilman käsitukia, 193×82,5cm käsituilla. Korkeussäätö välillä 60/92cm Paino: 94kg Pehmuste: PU, tummanharmaa, saatavana myös valkoisena. Lisäoptiot: jalkakytkin Kantavuus: 175kg Valkoiset led-valot on/off katkasijalla rungon alaosassa.
Lue lisää
 • UUSI 3-moottorinen hoitotuoli!
 • Laskeutuu 10 cm alemmas
 • 2xlangaton jalkakytkin
 • Kotimainen
 • Markkinoiden paras takuu
Uutuus
Afrodite GEN2 hoitotuoli 3 moottoria

Afrodite GEN2 hoitotuoli 3 moottoria

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Kotimainen laadukas hoitotuoli, jonka Hoitolatukulle valmistaa Fysioline.  Pitkän tuotekehittelyn tuloksena, ammattilaisten avustuksella kehitetty Afrodite GEN2, uusi hoitotuoli 3 moottorilla. Tuoli laskeutuu 10 cm edeltäjäänsä alemmas, alin korkeus nyt 44cm. Tuoliin on helppo päästä sivulle kääntyvien jalkatukien ansioista.  Pilarimoottorin ansiosta tuoli nousee suoraan ylös, sopii hyvin pieneenkin hoitotilaan. Tuolin jalusta on entistäkin sirompi, hoitajantuolin jalat mahtuvat hyvin hoitotuolin alle ja hoidettava on lähempänä.  Langallinen käsiohjain kaikille kolmelle moottorille ja lisäksi langaton jalkakytkin kahdelle moottorille. Jalkakytkintä voidaan käyttää normaalisti lattialta, pöydältä tai kiinnittää mukana tulevan kotelon avulla mihin tahansa metalliseen runkoon esim. työtasoon, jolloin kytkintä voidaan käyttää vaikkapa kyynerpäällä. Kytkimen saa kiinni myös tuolin runkoon. Päällinen on helppohoitoinen. Pehmuste pysyy kuosissa ja suo asiakkaalle miellyttävän hoitokokemuksen. Tuoliin on helppo istuutua ja siinä on reilusti leveyttä. Tuolin käsinojan alapuolella on teline luuppilamppua varten, jolloin valon voi kohdistaa kääntämällä käsinojaa, yhtä helposti niin kasvoille kuin jaloillekin. Ominaisuudet: -Istuinosan korkeudensäätö moottorilla, alimmillaan 44 cm, säätö käsikytkimellä tai langattomalla jalkakytkimellä. -Istuinosan kallistuksen säätö moottorilla, säätö käsikytkimellä tai langattomalla jalkakytkimellä. -Selkänojan kallistuksen säätö moottorilla, säätökytkin käsikytkimellä. (Langaton jalkakytkin lisäosana, myydään erikseen). -Korkeussäädettävät, helposti sivulle käännettävät tai kokonaan irrotettavat käsituet. -Käsitukeen asennettu teline luuppilamppua varten (luuppilamppu ei sisälly hintaan). -2-osaiset sivulle käännettävät jalkatuet (voidaan kääntää vain ala-asennossa). -Jalkaosien portaaton korkeudensäätö entistä tehokkaammalla kaasujousella. -Kasvo-osan kaltevuuden säätö kaasujousella. -Erikoispehmuste vakiona. -Käsituet voidaan irrottaa kuljetuksen ajaksi. Räätälöi tuolista sellainen kuin itse haluat! Lisäoptiot: 97904 Polvi/nilkkatyyny 97903 Lisäkäsituet (varastoväri musta tai valkoinen, muut värit tilauksesta). 97912 Langaton jalkakytkin selkänojan säätöön. 97913 Langaton käsikytkin muistipaikoilla kaikille moottoreille. 97914 Täysin langaton GEN2 asiakastuoli saatavana ladattavalla akulla, kysy info@hoitolatukku.fi tai soita, niin kerromme lisää. Markkinoiden paras takuu: Teräksisten runkorakenteiden 10 vuotta, muiden osien ja komponenttien 3 vuotta.  Mitat: Kantavuus 200 kg Paino 60 kg Pituus 190 cm +15 cm jalkaosien pidennyksillä. Leveys 55 cm (käsituet huomioiden 86 cm) Korkeus 44-94 cm Rungon varastoväri: musta Pehmusteen varastoväri: MUSTA/HIEKKA MUUT VÄRIT tilattavissa erikseen.
Lue lisää
 • Lisävaruste
 • Yksi pari
Afrodite lisäkäsituet musta

Afrodite lisäkäsituet musta

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Lisävaruste Afrodite-asiakastuoliin.  Mukavuutta hieronnan ajaksi. 1 pari käsitukia. Sopii uuteen Afroditeen (97901 ja 97902).
Lue lisää
Afrodite-hoitotuoli 3 moottoria KOKOMUSTA langaton

Afrodite-hoitotuoli 3 moottoria KOKOMUSTA langaton

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Kotimainen laadukas hoitotuoli, jonka Hoitolatukulle valmistaa Fysioline.  UUSI LANGATON MALLI: Käsiohjain kolmelle moottorille ja lisäksi langaton jalkakytkin kahdelle moottorille. Jalkakytkintä voidaan käyttää normaalisti lattialta, pöydältä tai kiinnittää mukana tulevan kotelon avulla mihin tahansa metalliseen runkoon joko esim. työtasoon, jolloin kytkintä voidaan käyttää vaikkapa kyynärpäällä. Kytkimen saa kiinni myös tuolin runkoon. Uusi Afrodite –hoitotuoli on hoitolasi tärkein kaluste ja katseenvangitsija. Se on entistä tyylikkäämpi ja sen runko on kokonaan musta. Päällinen on helppohoitoinen ja erikoispehmuste sen sisällä pysyy kuosissa ja suo asiakkaalle miellyttävän hoitokokemuksen. Tuoliin on helppo istuutua ja siinä on reilusti leveyttä. Tuolin käsinojan alapuolella on teline luuppilamppua varten, jolloin valon voi kohdistaa yhtä helposti niin kasvoille kuin jaloillekin. Siirtopyörien avulla tuolia voi kevyesti liikutella nostamalla jalkopäästä. Ominaisuudet: -Istuinosan korkeudensäätö moottorilla 58-94 cm, säätö käsikytkimellä tai langattomalla jalkakytkimellä. -Istuinosan kallistuksen säätö moottorilla, säätö käsikytkimellä tai langattomalla jalkakytkimellä. -Selkänojan kallistuksen säätö moottorilla, säätökytkin käsikytkimellä (jalkakytkin saatavana erikseen). -Korkeussäädettävät, sivulle käännettävät ja irrotettavat käsituet. -Käsitukeen asennettu teline luuppilamppua varten (luuppilamppu ei sisälly hintaan). -2-osaiset jalkatuet, (pidennysosa +15cm). -Jalkaosien portaaton korkeudensäätö kaasujousella. -Kasvo-osan säätö kaasujousella. -Erikoispehmuste vakiona. -Käsituet voidaan irrottaa kuljetuksen ajaksi. -Siirtopyörät takana. -Niskatyyny vakiona, säätö tarranauhalla. Mitat: Kantavuus 200 kg Paino 60 kg Pituus 190 cm +15 cm lisäjalkaosilla Leveys 55 cm (käsituet huomioiden 86 cm) Korkeus 54-94 cm Rungon väri MUSTA Pehmusteen varastoväri MUSTA.  Muut värikartan värit tilauksesta.  Lisäoptiot: 97904 Polvi/nilkkatyyny 97903 Lisäkäsituet 22620 Froteepäällinen, valkoinen langaton jalkakytkin selkänojan säätöön. Markkinoiden paras takuu: Teräksisten runkorakenteiden 10 vuotta, muiden osien ja komponenttien 3 vuotta.  Rahoita laitehankinta Hoitolatukun rahoituksella! Tarjoamme joustavaa ratkaisua yrityksenne hankinnoille. Voit vähentää vuokrakulut verotuksessa ja saat huippuluokan laitteet ja kalusteet edullisella kuukausimaksulla. https://www.hoitolatukku.fi/rahoitussopimus/Soita ja kysy lisää: p. 02 212 2200
Lue lisää
 • Ylellisyyttä hoitolaan
 • Kauneushoitoihin
Wellness-hoitotuoli

Wellness-hoitotuoli

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Wellnes-hoitotuoli on suunniteltu erityisesti hyvänolon hoitoihin. Siinä onnistuvat niin hieronnat, vartalohoidot kuin kasvohoidotkin. Tuolissa on neljä moottoria ja kaikki säädöt toimivat sähköisesti. Käsiohjaimella säädetään korkeutta, selkänojaa, kallistusta ja jalkaosaa. Muistitoiminnon ansiosta voit asentaa neljä tarpeellisinta asentoa, jotka ovat helposti muutettavissa. 10 cm paksu pehmuste (PU) on miellyttävän tuntuinen, joustava ja kestävä. Wellness-hoitotuoli toimitetaan aina erikoismittaisella lavalla ja hintaan sisältyvät kantokahvat ja pyörät. Sisäänrakennettu turvamekanismi estää tahattoman liikuttelun. Lukuisat lisäoptiot ja värivaihtoehdot mahdollistavat juuri sinun tarpeittesi mukaisen kokonaisuuden. Toimitusaika yksilölliselle tuolille on n. 8 vkoa.
Lue lisää
 • Jalkahoitoihin
 • Monipuolinen tuoli
 • Kysy rahoitusta
SLS Podo-jalkojenhoitotuoli 3 moottoria

SLS Podo-jalkojenhoitotuoli 3 moottoria

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
SLS Podo on todellinen hoitajan unelma, johon myös liikuntarajoitteisen tai varttuneemman on helppo istahtaa. Hoitajan kannalta katsoen tuolin asentoa voi helposti säätää tarpeen mukaan. Tuoli taipuu moneen, jotta hoitajan ei tarvitse. Kolmella moottorilla säätyvät korkeus, selkänoja sekä istuinosa. Säädöt kätevästi jalkaohjaimella, yhdeksän eri asentoa voi tallentaa muistiin. Pidennettävät jalkatuet säädettävissä kaasujousella 90 astetta ja lisäksi ne voidaan kääntää täysin sivulle, jolloin tuoliin on helppo istuutua. Matalimmillaan istuimen korkeus on vain 49 cm mutta on nostettavissa jopa 95 cm korkeudelle. Tuolin pyörimiskulma on 100 astetta ja sen voi myös lukita. Käsinojat voi tarvittaessa kääntää pois tieltä. Päätukea voi kallistaa eteen/taakse ja siinä on integroitu kasvoaukko. Click-systeemillä irrotettava istuin- ja selkäosan päällyste on miellyttävää ja helppohoitoista PU-keinonahkaa.
Lue lisää
 • Jalkahoitoihin
 • Monipuolinen tuoli
 • Kysy rahoitusta
SPL Soft -asiakastuoli, 4 moottoria

SPL Soft -asiakastuoli, 4 moottoria

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Yhdessä tuolissa kaikki: huippulaatu ja ylellisyys. 4 moottoria ja muistipaikkaa. Turvatekniikka, jonka ansiosta toiminnot pysähtyvät heti törmätessä esteeseen.
Lue lisää
 • Jalkahoitoihin
 • Monipuolinen tuoli
 • Kysy rahoitusta

SPL PODO -asiakastuolin audioniskatuki

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Asiakkaasi voi kuunnella musiikkia niskatukeen sisäänrakennetuista kaiuttimista sekä MP3-soittimesta.
Lue lisää
 • Jalkahoitoihin
 • Monipuolinen tuoli
 • Kysy rahoitusta
PLS-jalkahoitotuoli, 2 moottoria

PLS-jalkahoitotuoli, 2 moottoria

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Markkinoiden paras, vain jalkahoitoon suunniteltu tuoli! PLS -tuoli on saksalaista laatutyötä, jossa kaikki yksityiskohdatkin on viimeistelty. Tuoli on verhoiltu anatomisesti, joten siinä on mukava istua. Lisämukavuutta tuo myös ristiselän ilmatyyny, jonka korkeutta asiakas voi itse säädellä. Tuoli pyörii 210 astetta, 105 astetta kumpaankin suuntaan. Tämä tuoli sopii erittäin hyvin myös liikuntarajoitteisten tai ikääntyneiden asiakkaiden käyttöön, sillä se on matalimmillaan vain 50 cm! Pidennettävissä jalkatuissa on kaasujouset. Tuolissa käsikytkin, jalkakytkin tilattava erikseen. Mahtuu pieneen tilaan. Varastoväri valkoinen, muut värit: kysy toimitusaikaa asiakaspalvelustamme, puh. 02 212 2200. Monien mahdollisuuksien tuoli! Saatavana lisävarusteita, kysy lisää!
Lue lisää
 • Jalkahoitoihin
 • Monipuolinen tuoli
 • Kysy rahoitusta
SL PODO XP -asiakastuoli, 3 moottoria

SL PODO XP -asiakastuoli, 3 moottoria

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
SL Podo XP tuoleissa on moottorivaihtoehtona 2 erilaista. 2-moottorisessa mallissa sekä korkeus että istuinosan kallistus toimivat sähköisesti ja selkänoja manuaalisesti. 3-moottorisessa mallissa korkeus, istuinosan kallistus sekä selkänoja toimivat sähköisesti johdollisella kaukosäätimellä. Kaukosäätimessä on lisäksi muistipaikkoja, joihin voit asettaa etukäteen 3 tarvitsemaasi tuolin asentovaihtoehtoa.
Lue lisää