Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

Silmänympärystuotteet

 • Kiinteyttää
 • Vähentää juonteita
Face Facts geelilaput Wrinkle Care 4 paria

Face Facts geelilaput Wrinkle Care 4 paria

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Pakkauksessa 4 paria geelisiä silmänaluslappuja. Punainen merilevä, kollageeni ja laventeli auttavat vähentämään juonteita ja kiinteyttämään silmien alla olevaa ihoa. Levitä laput puhtaalle ja kuivalle silmänaluselle. Anna vaikuttaa 20-25 minuuttia. Poista varovasti reunoilta, ylimääräisen geelin voi hieroa sormenpäillä.
Lue lisää
 • Vähentää ryppyjä ja juonteita tehokkaasti 
CLINICCARE Lip & Eye Renewal Cream 30 ml

CLINICCARE Lip & Eye Renewal Cream 30 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
CLINICCARE Silky Eye Renewal Cream vähentää tehokkaasti ryppyjä ja juonteita. Silmänympärysiho on erittäin herkkä, ohut ja altis vaurioille. Ihon ohuuden vuoksi se on myös ensimmäisiä alueita, joista nähdään ilmeidenmuutoksia. Silmänympärysvoiteella voidaan häivyttää ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä ja ennaltaehkäistä tulevia. Vaikuttavat raaka-aineet: – Pienimolekyylinen hyaluronihappo 5.0 % – Skvalaania 5.0% ( tehostaa solujen elpymistä ja hapensaantia) – Adenosiini: Hoitaa tehokkaasti ilmejuonteita, kuten harakan varpaita. – Dipalmitoyl Hydroxyproline: Pitkäaikainen kiinteyttävä vaikutus. Stimuloi kollageenisynteesiä ja vähentää merkittävästi ilmejuonteita sekä ryppyjä.
Lue lisää
 • Kosteuttaa
 • Vähentää turvotusta
Face Facts geelilaput Hydrating 4 paria

Face Facts geelilaput Hydrating 4 paria

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Nämä silmänympärysgeelilaput sisältävät kollageenia, glyseriiniä, punaista merilevää ja hyaluronihappoa, jotka kaikki auttavat täyttämään, sitomaan kosteutta ja vähentämään turvotusta. Levitä laput puhtaalle ja kuivalle silmänaluselle. Anna vaikuttaa 20-25 minuuttia. Poista varovasti reunoilta, ylimääräisen geelin voi hieroa sormenpäillä. Käytä 1-2 kertaa viikossa.
Lue lisää
 • 5 % hyaluronihappoa
 • Häivyttää ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä 
CLINICCARE Lip and Eye Renewal Cream 50 ml

CLINICCARE Lip and Eye Renewal Cream 50 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
CLINICCARE Lip and Eye Renewal Cream vähentää tehokkaasti ryppyjä ja juonteita. Silmänympärysiho on erittäin herkkä, ohut ja altis vaurioille. Ihon ohuuden vuoksi se on myös ensimmäisiä alueita, joista voimme nähdä ilmeemme muutoksia. Silmänympärysvoiteella voidaan häivyttää ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä ja ennaltaehkäistä tulevia. Stimuloi kollageenisynteesiä ja vähentää merkittävästi ilmejuonteita ja ryppyjä. Vaikuttavat raaka-aineet: – Matalamolekyylinen hyaluronihappo 5,0 % – Skvalaania 5,0 % (tehostaa solujen elpymistä ja hapensaantia) – Adenosiini (hoitaa tehokkaasti ilmejuonteita, kuten harakan varpaita) – Dipalmitoyl Hydroxyproline (pitkäaikainen kiinteyttävä vaikutus)
Lue lisää
 • rauhoittaa
 • lievittää turvotusta silmien ympärillä
Face Facts geelilaput Soothe Puffy Tired eye 4 par

Face Facts geelilaput Soothe Puffy Tired eye 4 par

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Geelilaput sisältävät glyseriiniä kosteuttamaan sekä kollageeni- ja kurkku-uutetta rauhoittamaan ja lievittämään silmiä ympäröivää turvotusta. Levitä laput puhtaalle ja kuivalle silmänaluselle. Anna vaikuttaa 20-25 minuttia. Poista varovasti reunoilta, ylimääräisen geelin voi hieroa sormenpäillä. Käytä 1-2 kertaa viikossa. Ingredients: Liquid: Aqua, Glycerin, Paraffinum Liquidum, Dimethicone, Cetearyl Alcohol, Isopropyl Palmitate, Sorbitan Stearate, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Hydrolyzed Collagen, Cucumis Sativus (Cucumber) Juice. Gel Patch: Aqua, Glycerin, Chondrus Crispus Extract, Xanthan Gum, Hydrolyzed Sclerotium Gum, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, CI 77019.
Lue lisää
 • Uudistava
 • Kosteuttava
 • Kiinteyttävä
 • Suojaava
Phyts Fluide Contours 15 g

Phyts Fluide Contours 15 g

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Phyts Fluide Contours on elvyttävä ja ravitseva silmänympärysvoide ikääntyvälle iholle. Häivyttää myös tummia silmänalusia ja poistaa turvotusta. Kosteuttaa kuivaa silmänympärysihoa. Sisältää kiinteyttävää sypressiöljyä sekä rauhoittavaa palmarosaa. Sopii myös miehille. Levitä silmänympärysvoidetta hieroen iholle aamuin ja illoin ennen hoitovoidetta. 100 % luonnonmukainen Tärkeimmät vaikuttavat aineet: Palmuöljy, hasselpähkinäöljy, auringonkukkaöljy, vehnänalkioöljy, mehiläisvaha, sypressi, laventeli, palmarosa, ylang ylang, kamferi, kamomilla, kalium, pii
Lue lisää
 • Silmänympärylaput
 • Kosteuttaa, rauhoittaa ja raikastaa
 • Vegaaninen
Face Facts geelilaput, vihreä Smoothie 2 paria

Face Facts geelilaput, vihreä Smoothie 2 paria

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Herkullinen, superhedelmäinen smoothie -silmänaluslaput. Kiivi, avocado sekä vihreä tee. Kosteuttaa, rauhoittaa ja raikastaa ihoa. Levitä laput puhtaalle ja kuivalle silmänaluselle. Anna vaikuttaa 20-25 minuttia. Poista varovasti reunoilta, ylimääräisen geelin voi hieroa sormenpäillä. Käytä 1-2 kertaa viikossa.
Lue lisää
 • Silmänympäryksille
 • Kosteuttaa ja virkistää
 • Vegaaninen
Face Facts geelilaput, punainen Smoothie 2 paria

Face Facts geelilaput, punainen Smoothie 2 paria

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Silmänympärysgeelilaput ovat täynnä vadelma-, mustikka- ja gojimarjauutteita, jotka auttavat kosteuttamaan, tasoittamaan ja virkistämään väsyneitä silmiä. Täydellinen vegaaninen smoothie, jota ihosi kaipaa. Levitä laput puhtaalle ja kuivalle silmänaluselle. Anna vaikuttaa 20-25 minuttia. Poista varovasti reunoilta, ylimääräisen geelin voi hieroa sormenpäillä. Käytä 1-2 kertaa viikossa.
Lue lisää
 • Liftaava vaikutus
 • Harsonaamio
 • Häivyttää pieniä juonteita
Gerard's Eye define silmänympäryshoito 10 ml

Gerard’s Eye define silmänympäryshoito 10 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s EYE-DEFINE -silmänympärysnaamio, kosteuttava, virkistävä ja liftaava vaikutus. KENELLE: Silmänympärysiholle joka kaipaa kosteutusta, virkistystä ja kiinteytystä voimakkaalla liftaavalla vaikutuksella. VAIKUTTAVAT AINEET: Merellinen elastiini (3 %) ja sesaflash (3 %) syväkosteuttaa ja kiinteyttää, välitön ja pitkäkestoinen liftaava vaikutus. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Harsonaamio, vaikutusaika 10-15 min yhdistettynä kasvohoitoon tai erillisenä hoitona, hoitoon tarvitset: – Bi-phase meikinpoisto koodilla: 54816498 – Must-Have Exfoliant kuorinta, 1-2 min koodilla: 54816280 – Kuorinnan poisto vedellä ja viimeistely Aquasense Tonico kasvovedellä koodilla: 54816260 – Silmänympärysihon hieronta n. 10 min Must-Have Viso Duo System koodilla: 54816282 – Eye define naamio 10-15 min, koodilla: 548551 – Genactive Contorno Occhi – silmänympärysvoide koodilla: 54816359 Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Kosteuttava
 • Kiinteyttävä
 • Aikuiselle, kiinteyttään menettäneelle iholle
Genactive Contorno Occhi -silmänympärysvoide 15 ml

Genactive Contorno Occhi -silmänympärysvoide 15 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s GENACTIVE Contorno Occhi -silmänympärysvoide. Raikastaa silmänympärysalueen ihoa välittömästi ja tekee sen kimmoisaksi. KENELLE: Suositellaan aikuiselle, kiinteyttään menettäneelle iholle, johon on ilmaantunut ilmejuonteita tai uurteita. VAIKUTTAVAT AINEET: 2 %:nen Genative yhdiste – sisältää vihreitä merileviä ja hydrolisoitua hiivauutetta. Tämä yhdiste vähentää ryppyjä, kiinteyttää ihoa ja palauttaa sen täyteläisyyttä. Takiainen, centella ja sianpuolukka – parantavat ihokudoksen mikroverenkiertoa. Lisäksi ne häivyttävät tummia silmänalusia ja laskevat silmänympärysalueen turvotusta. 4 %:nen manteliöljy – erittäin kosteuttava ja ihon kimmoisuutta palauttava aktiiviaine, joka estää ryppyjen syntymistä. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Kasvohoidoissa ja silmänympäryshoidoissa ihokudoksen mikroverenkierto paranee. Tummat silmänaluset vaalenevat ja silmänympärysalueen turvotus vähenee. Tilattavissa myös ammattikoossa 100 ml koodilla: 54816359. KULUTTAJAKÄYTTÖ: Sisältää aktiiviaineita, jotka uudistavat hellävaraisesti silmänympärysihoa. Säännöllisellä käytöllä tummat silmänaluset vaalenevat ja silmänympärysalueen turvotus vähenee. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Virkistävä
 • Turvotusta vähentävä
 • Väsymystä poistava
 • Kosteuttava
Phyts Masque Rafraichissant Yeu 20 g

Phyts Masque Rafraichissant Yeu 20 g

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Phyts Masque Rafraichissant on silmänympärysnaamio väsyneille silmille. Virkistää, kosteuttaa jakiinteyttää ihoa. Ihanteellinen pikanaamio aamuisin poistamaan väsymystä ja turvotusta silmienympäriltä. Levitetään silmienympärille ja annetaan vaikuttaa 5-10 minuuttia. Poistetaan kosteilla vanuilla. Geelimäinen koostumus. 100 % luonnonmukainen Tärkeimmät vaikuttavat aineet: Aloe vera, kalium, välimerenputki, hevoskastanja, etelän arnikki, rohtosammakonpurki, mesiangervo
Lue lisää
 • Sopii muiden sarjojen rinnalle!
Messeque-silmänympärysvoide 73 ml

Messeque-silmänympärysvoide 73 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Laboratoires Messeguen klassikko silmänympärysvoide sopii kaikille ihotyypeille. Se silottaa hienoja pintaryppyjä ja laskee silmänympärysalueen turvotusta. Säännöllisesti käytettynä tämä voide myös vaalentaa tummia silmänalusia. Se sopii herkillekin silmille. Parabeeniton. VINKIT ammattilaisasiakkailta: Käytä tätä voidetta kuuriluontoisesti myös otsan ryppyjen silottamiseen, huultenympärysiholle ja pigmenttiläiskien häivyttämiseen. Vaikuttavat aineet: appelsiinin- ja mimosankukkavaha rauhoittavat ja suojaavat ihoa, mehiläisvaha elvyttää, ravitsee ja suojaa, E-vitamiini ennaltaehkäisee ihon ikääntymisen merkkejä. Tarjous voimassa erän loppumiseen asti.
Lue lisää
 • Virkistävä
 • Kirkastava
 • Tummuutta poistava
 • Turvotusta poistava
 • Kosteuttava
Phyts Soin Defatigant Yeux 15 g

Phyts Soin Defatigant Yeux 15 g

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Phyts Soin Defatigant, silmänympärysvoide virkistää, kiinteyttää ja kirkastaa silmänympärysihoa. Poistaa turvotusta ja tummuutta silmienympäriltä aktivoiden lymfakiertoa ja mikroverenkiertoa. Kosteuttaa ja pehmittää ihoa häivyttäen pieniä juonteita. Sopii myös miehille. Tuubi levityspäällä. Pakkauksessa kuvalliset levitysohjeet. 100 % luonnonmukainen Tärkeimmät vaikuttavat aineet: Aloe vera, avocadoöljy, mehiläisvaha, hyaluronihappo, kalium, pii,välimerenpihlaja, rohtosammakonputki, meriangervo, etelän arnikki, hevoskastanja
Lue lisää
 • Kiinteyttää silmänympärysihoa välittömästi
 • Silmäpusseille
Skin Candy CANDY EYES instant lift eye cream 50ml

Skin Candy CANDY EYES instant lift eye cream 50ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Tosielämän Instagram-filtteri! Candy Eyes -silmänympärysvoide siloittaa ja napakoittaa silmänympärysihoa välittömästi. Päivittäisellä käytöllä saavutetaan pysyviä muutoksia, kuten pienten juonteiden vähenemistä ja ihon kimmoisuuden paranemista, pigmentin kirkastumista ja silmäpussien vähenemistä sekä tummien silmänalusten vaalenemista. Candy Eyes suojaa tehokkaasti silmänympärysihoa UV-säteilyltä, vapailta radikaaleilta ja ikääntymiseltä. Candy Eyes -voiteen merkittävien vaikutusten takana ovat kuuluisat raaka-aineyhdistelmät Eyeliss™ ja Haloxyl™. Käytä puhtaalle iholle. Hiero pieni määrä voidetta silmänympärysiholle ja näe voiteen taianomainen vaikutus.
Lue lisää
 • Hellävarainen
 • Sopii kiinteyttä menettäneelle iholle
 • Raikastaa silmänympärysaluetta
Genactive Contorno Occhi silmänympärysvoide 100 ml

Genactive Contorno Occhi silmänympärysvoide 100 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s GENACTIVE Contorno Occhi -silmänympärysvoide kiinteyttään menettäneelle silmänympärysiholle, jolle on ilmaantunut turvotusta, juonteita tai silmänaluset ovat tummentuneet rasituksesta tai muusta syystä. Raikastaa silmänympärysalueen ihoa välittömästi ja tekee sen nuorekkaamman näköiseksi. KENELLE: Kiinteyttään menettäneelle silmänympärysiholle. Tilattavissa myös myyntikoossa 15ml koodilla: 54816015. VAIKUTTAVAT AINEET: 2 %:nen Genactive-yhdiste – sisältää vihreitä merileviä ja hydralisoitua hiivauutetta. Yhdiste madaltaa juonteita, kiinteyttää ihoa ja palauttaa sen täyteläisyyttä. Takiainen, centella ja sianpuolukka – parantavat ihokudoksen mikroverenkiertoa, häivyttävät tummia silmänalusia ja laskevat silmänympärysalueen turvotusta. 4 %:nen manteliöljy – on erittäin kosteuttava ja ihon kimmoisuutta palauttava aktiiviaine, joka ehkäisee juonteiden syntymistä Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Asiakaspalaute: Maailman paras silmänympärysvoide!
Messegue- silmänympärysvoide kukkavahoista 15ml

Messegue- silmänympärysvoide kukkavahoista 15ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Messeguen silmänympärysvoide Gel contour des yeux on klassikkotuote, joka sopii kaikille ihotyypeille. Se ennaltaehkäisee ja hoitaa silmänympärysihon muutoksia, mm. hienoja pintaryppyjä ja ihon veltostumista hyvin. Säännöllisessä käytössä tämä voide myös jäntevöittää ihoa ja vaalentaa ihon tummuutta. Miltei tuoksuton. Sisältää appelsiinin- ja mimosankukkavahaa ja mehiläisvahaa. VINKKI: Käytä ammattikokoa (70 ml) kuuriluontoisesti koko kasvojen tai ainakin pigmenttiläiskien hoitamiseen.Tilauskoodi: 0893043
Lue lisää
 • Virkistävä
 • Kirkastava
 • Turvotusta poistava
Phyts Serum Defroissant Yeux 15 g

Phyts Serum Defroissant Yeux 15 g

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Phyts Serum Defroissant, silmänympärysseerumi silmäpusseille ja tummille silmänalusille. Häivyttää tummuutta silmänympäryksiltä aktivoimalla mikroverenkiertoa ja poistaa turvotusta tehostamalla lymfaattista nestekiertoa. Välitön virkistävä vaikutus. Sopii myös miehille. Käyttöohje: Levitä silmien ympärysiholle Roll-on levityspään avulla. Kuvalliset levitysohjeet pakkauksessa. 100 % luonnonmukainen Tärkeimmät vaikuttavat aineet: Aloe vera, kalium, pii,välimerenpihlaja, rohtosammakonputki, meriangervo, etelän arnikki, hevoskastanja,
Lue lisää
 • Silmänympärysvoide
 • Palauttaa ihon kirkkauden
 • Liftavaa vaikutus 
Panacee la Contour Yeux 15 ml

Panacee la Contour Yeux 15 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
UUSI Panacée silmänympärysvoide hoitaa ihoa kokonaisvaltaisesti. Ikääntyessä iho menettää kimmoisuutta ja joustavuutta. Väsymys, rypyt, kuivuus ja veltostuminen näkyy ensimmäisenä silmien ympärillä. CONTOUR YEUX PANACÉE sisältää ihon kimmoisuutta ja kirkkautta palauttavaa APPLE ANNURCA- uutetta sekä aktiivista maitoproteiini tiivistettä, joka tekee iholle suojaavan, kiristävän ja kalvomaisen pinnan, jolla on  liftaava vaikutus. Kaunis ja nuorekas iho!
Lue lisää
 • Tuotteita ammattikäyttöön
 • Valmis aloituspaketti
Ale
CLINICCARE ihonhoitopaketti

CLINICCARE ihonhoitopaketti

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Pitkäkestoista ihon kosteutta pienimolekylisellä hyaluronihapolla. CLINICCARE on korkean teknologian kosmeseuttinen sarja, joka takaa välittömät ja näkyvät tulokset. CLINICCAREN tuotekehitys perustuu ikääntymistä estäviin ja hidastaviin hoitoihin ja tuotteisiin, tarjoten vahvan kliinisen osaamisen kauenudenhoitoalan lääkäreille, hoitajille ja kosmetologeille. Valmiin aloituspaketin avulla saat tuotteita CLINICCARE hoitojen tekemiseen. Paketti sisältää seuraavat tuotteet: 1 kpl CLINICCARE Silky Cleansing Lotion 500 ml 1 kpl CLINICCARE Silky Lip & Eye Make-up Remover 500 ml 1 kpl CLINICCARE Instatnt Painless Peel 250 ml 3 kpl CLINICCARE EGF REFRESH/TIGHT mask Anti-Aging 3 kpl CLINICCARE EGF PURE mask 3 kpl CLINICCARE EGF GLOW mask 1 kpl CLINICCARE Moisturizing Essence with Hyaluron 500 ml 1 kpl CLINICCARE Silky Moisturizing Lotion 2in1 500 ml 1 kpl CLINICCARE Lip & Eye Renewal Cream 50 ml
Lue lisää
 • Silmänympärysgeeli
 • Virkistävä
 • Rauhoittava
elf Studio eye refresh

elf Studio eye refresh

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Silmänympärysihoa kirkastava ja turvotusta laskeva silmänypärysgeeli. Kosteuttaa sekä silottaa silmänympärysihoa. Sisältää mm. granaattiomenaa, vihreää teetä, kurkkua sekä viinirypäleuutetta.
Lue lisää
 • Cruelty free and vegan
NAM Matcha Under Eye Roll On 15ml

NAM Matcha Under Eye Roll On 15ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Ihoa heleyttävä silmänalusvoide, joka tuo apua tummiin silminalusiin ja väsyneeseen ilmeeseen. Sisältää kevyttä hehkua, mutta ei jätä iholle sävyä. Tuubissa pienet hierovat pallot, jotka edesauttavat mikroverenkiertoa. Sisältää matchauutetta, E-vitamiinia ja hyaluornihappoa. Sopii päivä- ja yökäyttöön, erinomainen silmämeikin alle. Säilytä tuotetta jääkaapissa, ja saat kaiken irti tästä viilentävän raikkaasta tuotteesta!
Lue lisää
 • Tummaa silmänympärysihoa kirkastavaa mikrolevää
Bakuchiol Eye Serum 20ml

Bakuchiol Eye Serum 20ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Hoitava silmänympärysvoide, jonka seerumiominaisuudet uudistavat ja silottavat herkkää ja ohutta ihoa. BAKUCHIOLuute on yhdistetty kevyeen ÖLJYPOHJAAN ja MIKROLEVÄ-uutteeseen, joka kirkastaa tummaa silmänympärys-ihoa ja silottaa vaikeasti hoidettavia silmäkulman harakanvarpaita. Ei turvota ja imeytyy nopeasti. Antaa iholle liikkeenkestoa päivällä ja uudistaa yöllä kehon ollessa levossa.
Lue lisää
 • Rauhoittava ja kosteuttaa
 • Laskee turvotusta
Collagen Eye Gel 15ml

Collagen Eye Gel 15ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Kollageenia sisältävä silmänympärysihoa rauhoittava geeli. Tuotteessa oleva Aloe Vera rauhoittaa, kosteuttaa ja laskee silmänalueen turvotusta. Merileväkollageeni tuntuu iholla kiinteyttävältä ja se vähentää ikääntymisen merkkejä. Tuote sisältää 99 % luonnollisia raaka-aineita. Käyttö: Levitä pieni määrä silmänympärysiholle aamuin ja illoin. Made in Finland
Lue lisää
 • Tehokas c-vitamiini, planktonuute, silmänympärysvoide
C ASTA Illuminating Eye Serum-Balm 20ml

C ASTA Illuminating Eye Serum-Balm 20ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Tummaa silmänympärysihoa kirkastava ja pieniä harakanvarpaita silottava silmänympärysvoide, joka sopii myös huultenympärysiholla käytettäväksi. C.ASTA PLANKTON(CAP) on vahva ja tehokkaan antioksidanttinen tuotelinja ihon heleytykseen, kirkastukseen ja uudistukseen luonnon tehokkailla raaka-aineilla. Tuotteet soveltuvat kaikille ihotyypeille, erinomaisesti myös herkälle iholle. Tuotteen aktiivisina raaka-aineina mm: – PLANKTONUUTE: sisältää runsaasti mineraalisuoloja, proteiinia sekä ASTAKSANTIINIA, joka on voimakas ihonhoidossa käytettävä antioksidantti, jota saadaan punamikrolevästä. Suojaa auringon UVA- ja UVB-säteilyn ikäännyttävää vaikutusta vastaan. Tasoittaa ihon värisävyä ja parantaa sen elastisuutta sekä ihon omaa immuunisuojaa. – STABILISOITU C-VITAMIINI (Vit. C TetraE & STAY C ®50): Antaa iholle helyttä ja tasoittaa värisävyä. Omaa voimakkaan antiksidanttisen tehon iholla ja antaa suojaa vapaita radikaaleja vastaan. Stimuloi ihon luonnollista kollageenisynteesiä. Tällä innovatiivisella yhdisteellä on tutkitusti* jopa 3 kertaa parempi imeytymiskapasiteetti, kuin perinteisellä C-vitamiinilla! – HYDROLISOITU APPELSIINIVESI: Sisältää flavonoideja, mineraalisuoloja, C-, B1-, B2-vitamiineja, provitamiini A:ta sekä biotiinia. Hydrolisointi antaa tuotteelle ihanan kevyen, stressiä rentouttavan tuoksun. – VIINIRYPÄLEENSIEMENÖLJY: Luonnostaan erittäin antioksidanttirikas öljy ravitsee ja hoitaa ihoa. Erinomainen kosteuttaja kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Sisältää tyydyttymättömiä rasvahappoja, A- ,E-, K- ja D-vitamiineja sekä mineraaleja. – KOFEIINI: piristää ja virkistää ihoa KÄYTTÖ: Aamuin illoin puhdistetulle silmän- ja huultenympärysiholle. Tehosta vaikutusta käyttämällä muita saman tuotelinjan tuotteita. *valmistajan teettämä tutkimus
Lue lisää
 • Silmänympärysvoide
 • Suojaa siniseltä valolta
Shor Aqua-Phytonic Eye Cream 30 ml

Shor Aqua-Phytonic Eye Cream 30 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Hellävarainen ja kevyt voide imeytyy hyvin ihoon jättämättä kalvoa ja tahmeaa tunnetta, edistää ihon kosteutta. Se taistelee pieniä ryppyjä vastaan sekä parantaa ihon joustavuutta silmien ympärillä. Vähentää turvotusta ja tummia silmänympäryksiä.   Käyttö: levitä silmien ympärille ja anna sen imeytyä. Vaikuttavat aineet: Cobio-Phytonic™ , Detoskin™, hyaluronihappo, sheavoi, kofeiini, Sepilift DPHP™ Cobio-PhytonicTM – on luonnollinen aktiivinen aine, joka koostuu 5 kasvista ja bioflavonoideista. Sillä on positiivinen vaikutus silmien alla oleviin pusseihin, tummiin silmänympäryksiin ja ryppyihin. Detoskin™ -pioniuute, joka lisää kollageenisynteesiä. Se vähentää tehokkaasti ryppyjen määrää ja syvyyttä. Se tasoittaa ihon pintaa ja lisää ihon elastisuutta. Tuote auttaa nuorentamaan ihoa. Se suojaa näytöiltä heijastuvan sinisen valon haitallisilta vaikutuksilta. Sepilift DPHP™ – biovektori, jolla on anti-aging, kosteuttava, kiinteyttävä ja uudistava vaikutus.
Lue lisää
 • Kuiville silmänalusille
 • Pehmittää ja rauhoittaa
 • 99 % luonnollisia raaka-aineita
Sensitive Eye Cream 15ml

Sensitive Eye Cream 15ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Sensitive Eye Cream on hyvin hoitava tuote kuiville silmänalusille ja huulialueelle. Tuote on nopeasti imeytyvä ja se ei jätä ihoa rasvaiseksi, vaikka onkin hyvin hoitava ja ihoa suojaava. Tuote sisältää oliivista saatavaa skvalaania, joka on ihossa myös luonnollisesti esiintyvä aine. Skvalaani pehmittää ihoa, rauhoittaa ja tukee solujen uudistumista. Eye Cream soveltuu kaikille ihotyypeille. Tuote sisältää 99 % luonnollisia raaka-aineita. Käyttö: Levitä pieni määrä silmänympärysiholle sekä huuliin aamuin ja illoin. Made in Finland
Lue lisää
 • Geeliseerumi silmänympärysiholle
 • Laskee turvotusta
 • Virkistää ihoa
FLOSLEK Lid&under eye gel 15ml, green tea

FLOSLEK Lid&under eye gel 15ml, green tea

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Runsaasti luonnonraaka-aineita sisältävä geeliseerumi silmänympärysiholle. Laskee turvotusta, rauhoittaa ja silottaa herkkääkin ihoa. Silottaa hienoja juonteita ja parantaa ihon elastisuutta. Eyebright uute virkistää väsynyttä ja stressaantunutta ihoa. Sisältää nopeavaikutteista vihreän teen uutetta virkistämään väsyneitä silmiä. Pantenoli hoitaa ja suojaa ihoa.
Lue lisää
YB Silmänympärysvoide

YB Silmänympärysvoide

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
YB Silmänympärysvoide. Turvotusta laskeva anti-ageing silmänympärysvoide, joka kirkastaa tummia silmänalusia ja liftaa. Ei enää väsyneitä silmiä aamulla. Antioksidantteja, peptidejä ja kofeiinia sisältävästä voiteesta on lyhyessä ajassa tullut todella suosittu. Kokeile sinäkin! Taputtele tuottetta pieni määrä silmänympärysiholle ja anna vaikuttaa hetki. Virkistävän vaikutuksen tuntee koko päivän. Koko 15ml. Eye Impact Quick Recovery Eye Cream.
Lue lisää
 • Kirkastava
 • Tummuutta vähentävä
 • Turvotusta poistava
 • Ravitseva
Phyts Soin Sublim Eyes 13 hoitoa

Phyts Soin Sublim Eyes 13 hoitoa

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Soin Phyt’s Sublim Eyes on ravitseva ja virkistävä silmänympärysihon hoito. Herkkä ja hauras silmänympärysiho tarvitsee hoitavat ja ravitsevat, mutta hellävaraiset hoitotuotteet. Soin Phyt’sublime Eyes -tuotteilla saat tehokkaan ja kirkastavan hoidon, jonka vaikutukset huomaa heti. Lotion Active vähentää turvotusta ja tummuutta Phyto-Actif Complexe -uutteen ansiosta. Ruiskukka ja piparminttuvesi raikastavat ja virkistävät väsynyttä silmänympärysihoa. Ravitseva ja kiinteyttävä avokadoöljyä sisältävä Concentrè Nourrissant Yeux -hierontavoide on ihanteellinen pitkään lymfaattiseen hierontaan. Elvyttää, kiinteyttää ja silottaa juonteita. Peel-off Rafraîchissant -okluusionaamio tehostaa muiden tuotteiden vaikutusta, virkistää ja pehmittää. 13 hoidon tukkupakkaus, jossa yksi hoitokokonaisuus sis. puhdistusmaidon, kasvoveden, hierontavoiteen silmänympärysiholle, sekä ampullin naamiolle. Tarvitaan pumppu ampullien tyhjentämiseen 6041302 Tiedustele koulutuksesta ja opi kaikki Phyts hoidot! 100 % luonnonmukainen Tärkeimmät vaikuttavat aineet: Hevoskastanja, ruiskaunokki, arnika, mesiangervo, rohtosammakonputki, pii, kalium Katso tästä ohjeet Sublim Eyes- silmänympäryshoitoon. 
Lue lisää
 • Cruelty free and vegan
NAM Aqua Boost Undereye Base 12g

NAM Aqua Boost Undereye Base 12g

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Aivan uudentyyppinen meikinkiinnitysvoide silmän alapuolen silmänympärysiholle. Kosteuttaa ja hoitaa ihoa. Heijastaa aavistuksen valoa kirkastaen. Auttaa peiteväriä ja puuteria pysymään paikoillaan koko päivän ajan estäen meikin pakkaantumisen pikku juonteisiin.
Lue lisää
 • Silmänympärysvoide
 • Suojaa siniseltä valolta
Shor Aqua-Phytonic Eye Cream 100 ml

Shor Aqua-Phytonic Eye Cream 100 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Hellävarainen ja kevyt voide imeytyy hyvin ihoon jättämättä kalvoa ja tahmeaa tunnetta, edistää ihon kosteutta. Se taistelee pieniä ryppyjä vastaan sekä parantaa ihon joustavuutta silmien ympärillä. Vähentää turvotusta ja tummia silmänympäryksiä.   Käyttö: levitä silmien ympärille ja anna sen imeytyä. Vaikuttavat aineet: Cobio-Phytonic™ , Detoskin™, hyaluronihappo, sheavoi, kofeiini, Sepilift DPHP™ Cobio-PhytonicTM – on luonnollinen aktiivinen aine, joka koostuu 5 kasvista ja bioflavonoideista. Sillä on positiivinen vaikutus silmien alla oleviin pusseihin, tummiin silmänympäryksiin ja ryppyihin. Detoskin™ -pioniuute, joka lisää kollageenisynteesiä. Se vähentää tehokkaasti ryppyjen määrää ja syvyyttä. Se tasoittaa ihon pintaa ja lisää ihon elastisuutta. Tuote auttaa nuorentamaan ihoa. Se suojaa näytöiltä heijastuvan sinisen valon haitallisilta vaikutuksilta. Sepilift DPHP™ – biovektori, jolla on anti-aging, kosteuttava, kiinteyttävä ja uudistava vaikutus.
Lue lisää
 • Täsmähoitokynä raskaille luomille
 • Nopeat hoitotulokset
 • Vegaaninen
 • Toxic free
SEPAI Insta Eyes 2,5ml

SEPAI Insta Eyes 2,5ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
NOPEAVAIKUTTEINEN HOITOKYNÄ RASKAIDEN SILMÄLUOMIEN KOHOTUKSEEN! Silottaa ja kiinteyttää ihoa tehokkaasti, selvästi näkyvä tulos jo ensimmäisellä käyttökerralla. Koostumuksessa kahta eri hexapeptidiä, jotka häivyttävät ilmejuonteita levänneen vaikutelman saavuttamiseksi. Biotekniikan avulla uutettu lännenkolmiokan uute vaikuttaa iholla välittömästi kiinteyttäen. Jo 15 päivän säännöllisellä käytöllä saavutetaan pitempiaikaisia tuloksia. Kehitetty Sepain omassa laboratoriossa luonnonmukaisista, tehokkaista raaka-aineista. KÄYTTÖ: Klikkaa kynää useita kertoja kunnes ensimmäinen pisara tulee ulos. Laita yksi pisara puhtaalle silmäluomelle ja levitä kevyesti koko luomelle ylöspäin suuntautuvin liikkein. Sivele aina 3 kertaa rinnakkaisin liikkein kunnes koko luomi on käsitelty. Käyttö aamuin ja illoin.
Lue lisää
 • Silmänympäryshoito
 • Juonteet, turvotus ja tummat silmänaluset
 • Ammattikäyttöön
Gerard's Regenerating eye patches 6 paria

Gerard’s Regenerating eye patches 6 paria

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s Regenerating eye patches. Nopeavaikutteinen, erittäin uudistava, kosteuttava ja kiinteyttävä silmänympärysihonhoito, vain ammattikäyttöön. Pakkauksessa 6 kpl kahden kappaleen silmänympäryslappuja. KENELLE: Iholle, joka kaipaa häivytystä jo muodostuneille silmänympärysihon juonteille, turvotukselle ja tummentuneille silmänympärysiholle sekä kiinteyttämään ihoa. VAIKUTTAVAT AINEET: Eyeliss – kolmen aktiivisen molekyylin yhdistelmä auttaa vähentämään turvotusta ja kirkastaa katsetta, Hamamelis Extract puhdistaa, supistaa, kiinteyttää. Floral water of cornflower -kukkavesi rauhoittaa, virkistää, kiinteyttää ihohuokosia ja antaa iholle kirkkautta. D-Panthenol rauhoittaa, kosteuttaa ihoa, parantaa ihon joustavuutta. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Kiinnitä tuote puhtaalle, kuivalle iholle, paina ihoon tiiviisti, anna vaikuttaa väh. 15 min. Poista laput ja hiero loput tuotteesta silmänympärysiholle. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Ikääntyvä iho
 • Silmäluomia kohottava
 • Silmän- ja huultenympärysvoide
MP Contour Eyelid and Undereye Rec. Cream 15ml

MP Contour Eyelid and Undereye Rec. Cream 15ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Innovatiivinen, erityisen kiinteyttävä ja ylä- sekä alaluomea kohottava voide. Laskee tehokkaasti turvotusta silmien alueella ja virkistää ihoa. Sisältää mm. useaa eri hyaluronihapon muotoa, jotka ovat tunnetusti erittäin hyvin kosteutta ihoon sitovia sekä silottavia. Salvia-, seesami- ja auringonkukansiemenöljyt ovat koostumukseltaan kevyitä ja ravitsevia, imeytyen ohueen silmänympärysihoon jättämättä sitä rasvaiseksi. Silmälääkäreiden testaama tuote.
Lue lisää
 • Kosteuttava silmänympärysgeeli
 • Häivyttää tummuutta ja turvotusta
 • Virkistävä
 • 100 % luonnonmukainen
Gamarde Elixir Dynamisant 10 ml

Gamarde Elixir Dynamisant 10 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Silmänympärysgeeli. Poistaa tummuutta ja turvotusta silmien ympäriltä. Kosteuttaa ja virkistää ihoa. Dermatologisesti testattu. 100 % luonnonmukainen. Hevoskastanjauute*, välimerenpihlaja*, Arniga Montana -kukkauute*, mesiangervo*, rohtosammakonputki*, aloe vera*, Gamarde-lähdevesi, hyaluronihappo.
Lue lisää
 • Kosteuttava silmänympärysvoide
 • Häivyttää tummuutta ja turvotusta
 • Ravitseva
 • 100 % luonnonmukainen
Gamarde Creme Aqua-Tonifiante 20 ml

Gamarde Creme Aqua-Tonifiante 20 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Kosteuttava ja virkistävä silmänympärysvoide. Häivyttää tummuutta ja turvotusta silmien ympäriltä. Ravitseva koostumus korjaa ja häivyttää hienoja juonteita. Dermatologisesti testattu. 100 % luonnonmukainen. Avokadoöljy*, hevoskastanjauute*, välimerenpihlaja*, mehiläisvaha*, Arniga Montana -kukkauute*, mesiangervo*, rohtosammakonputki*, hyaluronihappo, xylitol, aloe vera*, Gamarde-lähdevesi.
Lue lisää
 • Hoitovoide atooppiselle iholle
 • Suojaa, kosteuttaa ja rauhoittaa
 • 100 % luonnonmukainen
Gamarde Creme Reconfort Atopic 40 g

Gamarde Creme Reconfort Atopic 40 g

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Atooppisen, helposti reagoivan ihon hoitovoide kasvoille ja silmänympärysiholle. Vahvistaa ja rauhoittaa herkkää, ärtynyttä ja kosteusköyhää ihoa. Suojaa ihoa kosteuden haihtumiselta. Korjaa nopeasti ihovaurioita. Tuoksuton. Dermatologisesti testattu. 100 % luonnonmukainen. Gamarde-lähdevesi, soijaöljy*, manteliöljy*, sheavoi*, puuvillasiemenöljy*, aloe vera*, mangoliauute*, mökinihmekukka*, auringonkukkaöljy*, rosmariini*.
Lue lisää