Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

MineTan keskittyy rusketuksissa ihon kuntoon. Minetan tuotteet sisältävät luonnollisia, erittäin kosteuttavia aineosia. Jokainen tuote on rikastettu luonnollisesti ravitsevilla ainesosilla, kuten hyaluronihapolla, kookosvedellä, arganöljyllä, jojobaöljyllä, avokadoöljyllä, ruusuvedellä, keramidilla, niasiiniamidilla, A-, B3-, C-, E-vitamiinilla . Mitä ravitumpi ja hoidetumpi iho on, sitä luonnollisemman näköinen, syvempi ja kestävämpi rusketustulos saadaan aikaan.

MineTanilta löytyy myös valikoima kuluttajatuotteita salonkimyyntiin samoilla hoitavilla aineosilla.

Tuhannet salongit ympäri maailmaa rakastavat ja luottavat MineTan tuotteisiin. MineTan on edelläkävijä 1 tunnin rusketuksen 1 Hour Express Tan Formula, jonka avulla voit hallita värin syvyyttä valitsemalla suihkutuksen ajankohdan.

Tuotteet ovat

– 100 % luonnollinen DHA
– Parabeeni vapaita
– PETA hyväksyttyjä
– Vegaaneja

Valmistusmaa USA

MineTan

 • Suojaa jalkapohjat itseruskettavalta
MineTan Jalkasuoja 25kpl

MineTan Jalkasuoja 25kpl

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Tarralliset pahviset jalkasuojat 25 kpl. Pidä asiakkaidesi jalkapohjat puhtaina ja suojaa ne tekorusketukselta.
Lue lisää
 • Suihkurusketukseen
 • Kaunis rusketus vain tunnissa
 • Pitkäkestoinen
 • Luonnollinen väri
MineTan Caramel Pro Spray Mist 946ml

MineTan Caramel Pro Spray Mist 946ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Luonnollinen väri. sopii myös erittäin punakalle ja vaalealle iholle. 1 Hour Express Tan Formula. Ei oranssin sävyjä. Ei valerusketuksen hajua. Suihkuttaessa tuoksuton. CARAMEL BASE 1 tunnin EXPRESS rusketus LUONNOLLISEEN rusketukseen. Ei liian vaalea eikä liian tumma, Caramel on täydellinen niille, jotka etsivät klassista, aurinkoista, kultaista ihoa jopa tunnissa. 1(HT) -koostumus sisältää Fast Tanning Actives Quad Bronzing -teknologialla nopeuttamaan rusketusprosessia. 100 % luonnollisia DHA-rusketusaktiivisia aineita on yhdistetty tehokkaisiin antioksidantteihin, mukaan lukien kosteuttavat öljyt, kasviuutteet ja silkkiset aminohapot, jotka auttavat rusketusta kehittymään nopeammin, imeytymään syvemmälle ihoon ja luomaan luonnollisen värin, joka kestää pidempään. Nelinkertaiset rusketusaineet tarjoavat välittömän kuvan täydellisen rusketuksen, joka jatkaa luonnollisen, kullankeltaisen ihon lopputuloksena ilman tekorusketuksen tuoksua. Caramel Pro Spray Mist sopii parhaiten kaikille ihotyypeille, jotka haluavat luonnollisen rusketuksen. Käytä MineTan Tan.Lite -rusketuslaitteen kanssa (70110816).
Lue lisää
 • Suihkurusketukseen
 • Ihoa hoitava rusketusspray
 • Sopii kaikille ihotyypeille
MineTan Wonder Tan Pro Spray Mist 946ml

MineTan Wonder Tan Pro Spray Mist 946ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Tulehdusta ehkäisevä, ihoa uudistava suihkurusketusaine. Rikastettu megakosteuttavalla hyaluronihapolla Täynnä ravitsevia A-, C-, B3- ja E-vitamiineja 1 Hour Express Tan Formula. Ei oranssin sävyjä. Ei valerusketuksen hajua. Pullo valmistettu 100 %:sti kierrätysmateriaaleista (PCR). Wonder Tan yhdistää kasviperäisen hyaluronihapon ja ravitsevien vitamiinien supervoimat itserusketukseen, mikä takaa kosteuden ja erittäin pitkäkestoisen rusketuksen. Hyaluronihappo toimii tässä kosteuttajana, joka vetää kosteutta ihoon ja sulkee kosteutuksen, jättäen ihosi pehmeäksi. Yhdistettynä rusketukseen tämä vertaansa vailla oleva tehostus ihon kosteutukseen auttaa rusketusta pysymään tasaisempana ja lähtemään myös tasaisesti ilman halkeilua. Ihmeitä iholla tekemä Wonder Tan auttaa vähentämään hienoja juonteita ja ryppyjä, parantaa näkyvästi ihon joustavuutta ja auttaa rauhoittamaan ihoa ja vähentämään punoitusta. A-, C-, B3- ja E-vitamiinit lisäävät hehkua, lisäävät ihon kimmoisuutta ja suojaavat ihoa vapaiden radikaalien ja ympäristön haitallisilta vaikutuksilta. Wonder Tan Pro Spray Mist sopii kaikille ihotyypeille ja -sävyille niille, jotka haluavat äärimmäisen rusketuksen. Ei oranssin sävyjä. Ei väärennettyä rusketuksen hajua. Käytä MineTan Tan.Lite -rusketuslaitteen kanssa (70110816).
Lue lisää
 • Supertumma rusketusvaahto
 • Kosteuttava
 • Rusketus vain tunnissa
MineTan Coconutwater Tanning Mousse 200ml

MineTan Coconutwater Tanning Mousse 200ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Kookosvesirusketusvaahto 200ml Täyteläinen, supertumma kosteuttava lopputulos iholle. Sopii kaikille ihon sävyille. 1 Hour Express Tan Formula. Ei oranssin sävyjä. Ei valerusketuksen hajua. Maailman ensimmäinen kookosvesipohjainen rusketus on ainutlaatuinen rusketushoito, joka on täynnä antioksidantteja, jotka palauttavat ihon kosteuden ja elvyttävät samalla ihoa. Painoton koostumus imeytyy nopeasti ja lukitsee kosteuden ihoon, kun taas luonnollisen kookoksen välttämättömät rasvahapot rauhoittavat kuivia alueita ja parantavat ihon rakennetta ja sävyä. 1 tunnin rusketus toimii luonnollisena kosteusvoiteena ja antaa iholle nopean, täyteläisen supertummanruskean lopputuloksen halutessasi. Sopii parhaiten kaikille ihotyypeille, jotka haluavat intensiivisesti kosteuttavan, täyteläisen, supertummanruskean lopputuloksen.
Lue lisää
 • Super kosteuttava rusketusvaahto
 • Lopputulos vain tunnissa
MineTan Wonder Tan Tanning Mousse 200ml

MineTan Wonder Tan Tanning Mousse 200ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Rusketusvaahto Rikastettu megakosteuttavalla hyaluronihapolla Täynnä ravitsevia A-, C-, B3- ja E-vitamiineja 1 Hour Express Tan Formula Ei oranssin sävyjä. Ei valerusketuksen hajua Pullo valmistettu 100 %:sti kierrätysmateriaaleista (PCR) Wonder Tan yhdistää kasviperäisen hyaluronihapon ja ravitsevien vitamiinien supervoimat itserusketukseen, mikä takaa kosteuden ja erittäin pitkäkestoisen rusketuksen. Hyaluronihappo toimii tässä kosteuttajana, joka vetää kosteutta ihoon ja sulkee kosteutuksen, jättäen ihosi pehmeäksi. Yhdistettynä rusketukseen tämä vertaansa vailla oleva tehostus ihon kosteutukseen auttaa rusketusta pysymään tasaisempana ja lähtemään myös tasaisesti ilman halkeilua. Ihmeitä iholla tekemä Wonder Tan auttaa vähentämään hienoja juonteita ja ryppyjä, parantaa näkyvästi ihon joustavuutta ja auttaa rauhoittamaan ihoa ja vähentämään punoitusta. A-, C-, B3- ja E-vitamiinit lisäävät hehkua, lisäävät ihon kimmoisuutta ja suojaavat ihoa vapaiden radikaalien ja ympäristön haitallisilta vaikutuksilta. Sopii kaikille ihotyypeille ja -sävyille niille, jotka haluavat äärimmäisen rusketuksen. Ei oranssin sävyjä | Ei väärennettyä rusketuksen hajua
Lue lisää
 • Suihkurusketukseen
 • Tumma rusketus vain tunnissa
 • Kosteuttava
MineTan Coconut Water Pro Spray Mist 946ml

MineTan Coconut Water Pro Spray Mist 946ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Coconut Water Pro Spray Mist -suihkurusketusaine. Täyteläinen, supertumma kosteuttava lopputulos iholle. Sopii kaikille ihon sävyille. 1 Hour Express Tan Formula. Ei oranssin sävyjä. Ei valerusketuksen hajua. Maailman ensimmäinen kookosvesipohjainen rusketus on ainutlaatuinen rusketushoito, joka on täynnä antioksidantteja, jotka palauttavat ihon kosteuden ja elvyttävät samalla ihoa. Painoton koostumus imeytyy nopeasti ja lukitsee kosteuden ihoon, kun taas luonnollisen kookoksen välttämättömät rasvahapot rauhoittavat kuivia alueita ja parantavat ihon rakennetta ja sävyä. 1 tunnin rusketus toimii luonnollisena kosteusvoiteena ja antaa iholle nopean, täyteläisen supertummanruskean lopputuloksen halutessasi. Coconut Water Pro Spray Mist sopii parhaiten kaikille ihotyypeille, jotka haluavat intensiivisesti kosteuttavan, täyteläisen, supertummanruskean lopputuloksen. Käytä MineTan Tan.Lite -rusketuslaitteen kanssa (70110816).
Lue lisää
 • Suihkurusketussetti kotiin ja hoitolaan
 • Pieni ja näppärä
MineTan Bronze Babe Spray Tan Kit

MineTan Bronze Babe Spray Tan Kit

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Bronze Babe Spray Tan Kit: salonkiin tai asiakasmyyntiin. Rakastatko suihkurusketusta? Nyt voit tehdä kaiken itse MineTan Bronze Babe Personal Spray Tan Kitin avulla! Suihkuta itseäsi, ystäviäsi ja perhettäsi mukavasti kotonasi tällä kätevällä pienellä laitteella – Bronze Babe Spray Tan -laitteella. Olitpa uusi ruiskurusketuksen parissa tai jo ammattilainen, Bronze Babe on niin helppokäyttöinen, että rusketut kuin ammattilainen hetkessä! MineTan tekee helpoksi olla ruskettunut… koko ajan! Sarja sisältää: Bronze Babe Spray Tan -kone Kookosvesi Spraytan Mist Rusketuskinnas Voit myydä paketin asiakkaille tai tarjota kevyttä vaihtoehtoa. Ei sotkua: Bronze Babe -pistoolista on vähän tai ei ollenkaan ylisumua, joten voit ruiskuttaa rusketusta lähes missä tahansa ilman sotkua! Salonkikäytössä suosittelemme telttaa. Kevyempi kuin useimmat hiustenkuivaajat, voit ottaa Bronze Baben mukaasi minne ikinä menetkin! Käytä seuraavien MineTan -suihkurusketusaineiden kanssa: 70110210, 70110401, 70118002
Lue lisää
 • Kevyt liikkuville ruskettajille
 • Tehokas suihkurusketuslaite
MineTan Tan.Lite -rusketuslaite

MineTan Tan.Lite -rusketuslaite

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Tan.Lite -suihkurusketuslaite. Ihanteellinen kaikille rusketuksen ammattilaisille: kevyt liikkuville ruskettajille, tehokas suurien volyymien salonkeihin. Tehokas sumutus ja säädettävä nopeussäätö virheettömiin, kosketuskuiviin ja juovattomiin tuloksiin ennennäkemättömällä tavalla. Vähentynyt ylisumutus: säästä jopa 40 % ruiskurusketusliuosta koko vartaloa kohden. Vähemmän yliruiskutusta = enemmän voittoa. Parannettu ohjaus: tarkkuus ruostumattomasta teräksestä valmistettu yhden kosketuksen säädin säädettävällä virtausvalitsimella. Ammattimainen ilmavirta Micro-Whirlwind-tekniikalla. Kompakti laite kaikille rusketuksen ammattilaisille. Yhden kosketuksen säädinsarja takaa täydellisen rusketuksen. Seinälle kiinnitettävä, kevyt muotoilu ammattikäyttöön. Älykäs Air-Smart-kytkin täydelliseen ilmavirtaan. Quick Connect applikaattoripistooli ja -letku turvalliseen ja helppoon liittämiseen. Pyöristetty suodatusjärjestelmä helpottaa puhdistusta ja suora ilmanotto takaa hiljaisen äänen. Applikaattori tarjoaa hienon, tasaisemman lopputuloksen iholle ainutlaatuisella mikroneulalla, jonka avulla liuos imeytyy syvälle ihoon. Käytä seuraavien MineTan -suihkurusketusaineiden kanssa: 70110210, 70110401, 70118002
Lue lisää