Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

Kasvonaamio kosteuttaa, kiinteyttää ja puhdistaa, valitse sopiva naamio oman tai asiakkaasi tarpeiden mukaisesti. Laadukkaat kasvonaamiot sopivat ammattimaisiin hoitoihin ja edullisemmat asiakasmyyntiin.

Kasvonaamiot

 • Ammattikäyttöön (54)

 • Jälleenmyyntiin (66)

  • "tuhkimotippa"naamio
  • Sisältää hyaluronihappoa
  • Rauhoittaa tulehduksia
  • Myös mesoterapiahoitojen jälkeen
  CLINICCARE EGF REFRESH/TIGHT mask Anti-Aging

  CLINICCARE EGF REFRESH/TIGHT mask Anti-Aging

  Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
  Anna iholle Tuhkimotippa –tyyppinen virkistyshetki CLINICCARE EGF Refresh/Tight –naamion avulla. Tämä innovatiivinen kangasnaamio sisältää runsaasti ihoa kosteuttavaa, matalamolekyylistä hyaluronihappoa. Sen lisäksi naamiossa on ihoa kiinteyttäviä ja ryppyjä täyttäviä ainesosia, kuten Argirelineä ja DMAE:tä. Huolella valitut kasviuutteet rauhoittavat stressaantunutta ihoa ja rauhoittavat tulehduksia. Iho näyttää raikkaalta, elpyneeltä ja nuorekkaalta. Sopii kaikille ihotyypeille, jopa kaikkein herkimmille. Käyttö: Aseta naamio puhtaalle iholle ja anna vaikuttaa 15-20 minuuttia. Yhtä naamiota käytetään vain yhden kerran. Hyaluronihappo on yksi hyödyllisimmistä ainesosista tämän päivän ihonhoidossa. Maailmalla menestynyt ruotsalainen ihonhoitosarja Cliniccare tietää tämän paremmin kuin kukaan. Jokainen CLINICCARE –tuote sisältää tätä kosmetiikan ihmeainetta. Se auttaa erilaisissa iho-ongelmissa aknesta ikääntymiseen. Tavallisen hyaluronihappoatomin koko on n. 3000 nanometriä. Solujen välinen tila on puolestaan n. 100 nanometriä. Tästä syystä perinteinen hyaluronihappo jää ihon pintakerroksiin eikä pysty vaikuttamaan sen syvemmällä. CLINICCARE on ratkaissut ongelman tuottamalla hyvin matalamolekyylistä hyaluronihappoa; sen halkaisija on ainoastaan 5 nanometriä! Tästä syystä CLINICCARE –tuotteet imeytyvät syvemmälle ihon kerroksiin ja saavat aikaan hämmästyttäviä tuloksia.
  Lue lisää
  • Rauhoittava ja korjaava vaikutus 
  • Stressaantuneelle iholle
  • Myös mesoterapiahoitojen jälkeen
  CLINICCARE EGF PURE mask

  CLINICCARE EGF PURE mask

  Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
  CLINICCARE EGF Pure –naamiolla on välitön rauhoittava ja korjaava vaikutus stressaantuneelle iholle. Tämä ongelmaihon naamio sisältää ihoa kosteuttavaa, matalamolekyylistä hyaluronihappoa. Lisäksi naamiossa on niasiiniamidia, joka korjaa ihon kosteustasapainoa sekä ihoa pehmentävää aloe veraa. Lopputuloksena on rauhallisempi ja harmonisempi iho. Raaka-aineet jatkavat vaikutustaan ihossa pitkäkestoisesti naamion poistamisen jälkeenkin, joten ongelmaiho saa tämän naamion avulla pitkäaikaisen avun. Sopii lähes kaikille ihotyypeille, erityisesti herkälle ja akneen taipuvaiselle iholle. Käyttö: Aseta naamio puhtaalle iholle ja anna vaikuttaa 15-20 minuuttia. Yhtä naamiota käytetään vain yhden kerran. Hyaluronihappo on yksi hyödyllisimmistä ainesosista tämän päivän ihonhoidossa. Maailmalla menestynyt ruotsalainen ihonhoitosarja CLINICCARE tietää tämän paremmin kuin kukaan. Jokainen CLINICCARE –tuote sisältää tätä kosmetiikan ihmeainetta. Se auttaa erilaisissa iho-ongelmissa aknesta ikääntymiseen. Tavallisen hyaluronihappoatomin koko on n. 3000 nanometriä. Solujen välinen tila on puolestaan n. 100 nanometriä. Tästä syystä perinteinen hyaluronihappo jää ihon pintakerroksiin eikä pysty vaikuttamaan sen syvemmällä. CLINICCARE on ratkaissut ongelman tuottamalla hyvin matalamolekyylistä hyaluronihappoa; sen halkaisija on ainoastaan 5 nanometriä! Tästä syystä CLINICCARE –tuotteet imeytyvät syvemmälle ihon kerroksiin ja on ratkaissut ongelman tuottamalla hyvin matalamolekyylistä hyaluronihappoa; sen halkaisija on ainoastaan 5 nanometriä! Tästä syystä CLINICCARE –tuotteet imeytyvät syvemmälle ihon kerroksiin ja saavat aikaan hämmästyttäviä tuloksia.
  Lue lisää
  • Kirkastava naamio
  • Tasoittaa ihon pigmenttimuutoksia- sisältää hyaluronihappoa 
  • Myös mesoterapiahoitojen jälkeen
  CLINICCARE EGF GLOW mask

  CLINICCARE EGF GLOW mask

  Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
  CLINICCARE EGF Glow –naamio on tarkoitettu ihon pigmenttihäiriöiden tasoittamiseen sekä ikääntymisen merkkien pehmentämiseen. Tämä ravitseva kangasnaamio sisältää sekoituksen matalamolekyylistä hyaluronihappoa, arbutinia ja argirelineä, jotka yhdessä kosteuttavat ihoa tehokkaasti sekä kirkastavat auringon vahingoittamaa ihoa. Naamioon lisätyt kasviuutteet pehmentävät ja tasoittavat kuivuudesta kärsivää ihoa. Tulokset säilyvät vielä pitkään naamion poistamisen jälkeen. Sopii lähes kaikille ihotyypeille, erityisesti pigmenttihäiriöistä ja aurinkovaurioista kärsiville. Käyttö: Aseta naamio puhtaalle iholle ja anna vaikuttaa 15-20 minuuttia. Yhtä naamiota käytetään vain yhden kerran. Hyaluronihappo on yksi hyödyllisimmistä ainesosista tämän päivän ihonhoidossa. Maailmalla menestynyt ruotsalainen ihonhoitosarja CLINICCARE tietää tämän paremmin kuin kukaan. Jokainen CLINICCARE –tuote sisältää tätä kosmetiikan ihmeainetta. Se auttaa erilaisissa iho-ongelmissa aknesta ikääntymiseen. Tavallisen hyaluronihappoatomin koko on n. 3000 nanometriä. Solujen välinen tila on puolestaan n. 100 nanometriä. Tästä syystä perinteinen hyaluronihappo jää ihon pintakerroksiin eikä pysty vaikuttamaan sen syvemmällä. CLINICCARE on ratkaissut ongelman tuottamalla hyvin matalamolekyylistä hyaluronihappoa; sen halkaisija on ainoastaan 5 nanometriä! Tästä syystä CLINICCARE –tuotteet imeytyvät syvemmälle ihon kerroksiin ja saavat aikaan hämmästyttäviä tuloksia.
  Lue lisää
  • Kosteuttaa
  • Rauhoittaa
  • Ravitsee
  Face Facts kangasnaamio, vihreä Smoothie 1 kpl

  Face Facts kangasnaamio, vihreä Smoothie 1 kpl

  Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
  Herkullinen, superhedelmäinen smoothie -kangasnaamio. Kiivi, avocado sekä vihreä tee. Kosteuttaa, rauhoittaa ja ravitsee. Ohje: Puhdista ja kuivaa kasvot huolellisesti. Ota naamio pakkauksesta. Aloita käyttö 15 minuutin kuluessa avaamisesta. Levitä naamio kasvoille. Varmista, että se levittyy iholle tasaisesti. Anna naamion vaikuttaa 20-30 minuuttia. Poista naamio tämän jälkeen reunoista vetämällä. Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa. Älä altista suoraan auringonvalolle
  Lue lisää
  • Kirkastava ja ihoa tasoittava
  • Kosteuttava
  • Anti-age
  Face Facts kangasnaamio Cool Watermelon 1 kpl

  Face Facts kangasnaamio Cool Watermelon 1 kpl

  Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
  Kaktus-uute kirkastaa ja tasoittaa ihoa. Vähentää hienoja juonteita.    Ohje: Puhdista ja kuivaa kasvot huolellisesti. Ota naamio pakkauksesta. Aloita käyttö 15 minuutin kuluessa avaamisesta. Levitä naamio kasvoille. Varmista, että se levittyy iholle tasaisesti. Anna naamion vaikuttaa 20 -30 minuuttia. Poista naamio tämän jälkeen reunoista vetämällä. Hiero naamion seerumi kasvoille ja anna imeytyä. Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa. Älä altista suoraan auringonvalolle. 
  Lue lisää
  • Kirkastava kangasnaamio
  Face Facts kangasnaamio Sassy Strawberry 1 kpl

  Face Facts kangasnaamio Sassy Strawberry 1 kpl

  Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
  Kirkastava kangasnaamio. Mansikkauutetta, glyseriiniä ja C-vitamiinia sisältävä naamio on täynnä tärkeitä antioksidantteja ja ravintoaineita, jotka jättävät ravitun tunteen ja hehkuvan ihon.  Ohje: Puhdista ja kuivaa kasvot huolellisesti. Ota naamio pakkauksesta. Aloita käyttö 15 minuutin kuluessa avaamisesta. Levitä naamio kasvoille. Varmista, että se levittyy iholle tasaisesti. Anna naamion vaikuttaa 20 -30 minuuttia. Poista naamio tämän jälkeen reunoista vetämällä. 
  Lue lisää
  • Kosteuttava naamio
  • Kuivalle iholle
  • Ihana myyntituote hoitolaan!
  Ale
  Skin Candy Oh Wow Dry Mask 1 kpl

  Skin Candy Oh Wow Dry Mask 1 kpl

  Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
  Oh wow – miten ihana kauneusnaamio! Tämän naamion vaikuttavat aineet tekevät tästä erittäin kosteuttavan, ihoa rauhoittavan ja pehmentävän naamion. Täydellinen naamio käytettäväksi myös kesällä sillä aurinko saa ihon kuivumaan herkästi. Naamio toimii myös ensiapuna rauhoittamaan auringon punoittamia kasvoja. Käytä hoitolassa tai myy asiakkaalle kotiin käytettäväksi! Vaikuttavat aineet: suomenlumme, hyaluronihappo, kirsikkauute, aloe vera, vehnänalkioöljy ja hydroloitu soijaproteiini. Käyttö: Avaa pussi ja suihkuta pussiin Skin Candy -mist kasvovettä niin että naamio kostuu hyvin. Levitä naamio puhdistetulle iholle ja anna vaikuttaa noin 20 minuuttia. Poista naamio ja nauti pehmeästä, kosteutetusta sekä kiinteämmästä ihosta.
  Lue lisää
  • Kuivalle iholle
  • Kosteuttaa
  • Heleyttää
  Face Facts kangasnaamio Hydrating 2 kpl

  Face Facts kangasnaamio Hydrating 2 kpl

  Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
  Kuivan ja janoisen ihon kosteuttava naamio. Hyaluronihappo, kurkku, betaiini sekä aloe vera antavat välittömän hehkun ihollesi. Vegaaninen. Ohje: Puhdista ja kuivaa kasvot huolellisesti. Ota naamio pakkauksesta. Aloita käyttö 15 minuutin kuluessa avaamisesta. Levitä naamio kasvoille. Varmista, että se levittyy iholle tasaisesti. Anna naamion vaikuttaa 20 -30 minuuttia. Poista naamio tämän jälkeen reunoista vetämällä.
  Lue lisää
  • Pieniä juonteita vähentävä
  • Kosteuttava
  Face Facts kangasnaamio Ice Cream Sundae 1 kpl

  Face Facts kangasnaamio Ice Cream Sundae 1 kpl

  Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
  Korjaava, pieniä juonteita vähentävä ja kosteuttava naamio. Sisältää E-vitamiinia, kaakaovoita sekä allantoiinia. Ohje: Puhdista ja kuivaa kasvot huolellisesti. Ota naamio pakkauksesta. Aloita käyttö 15 minuutin kuluessa avaamisesta. Levitä naamio kasvoille. Varmista, että se levittyy iholle tasaisesti. Anna naamion vaikuttaa 20 -30 minuuttia. Poista naamio tämän jälkeen reunoista vetämällä. Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa. Älä altista suoraan auringonvalolle.
  Lue lisää
  • Tasoittaa ihoa-syväkosteuttava
  • Suojaa ihoa 
  Face Facts kangasnaamio Collagen+Q10 2 kpl

  Face Facts kangasnaamio Collagen+Q10 2 kpl

  Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
  Syväkosteuttava ja ihon ikääntymistä hidastava kangasnaamio. Naamio sisältää ubikinonia (Q10), joka on loistava antioksidantti iholle. Käyttö: Levitetään puhtaalle iholle, anna vaikuttaa 20-30 minuuttia.
  Lue lisää
  • Poistaa mustapäät tehokkaasti!
  • Avaa ihohuokosia 
  Face Facts TeaTree Nenätarrat mustapäille 6 kpl

  Face Facts TeaTree Nenätarrat mustapäille 6 kpl

  Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
  TeaTree nenätarrat poistavat mustapäitä ja avaa huokoset. Käytä 1-2 tarraa viikossa pitäen kolmen päivän tauon välissä. Käyttöohje: 1. Puhdista kasvot ja kasta nenän alue lämpimällä vedellä. 2. Poista nenätarrasta suojakalvo kuivin käsin. 3. Aseta nenätarran kiiltävä pinta ihoa vasten, poista ilmakuplat. 4. Anna kuivua 10-15 minuuttia 5. Poista nenätarra hitaasti ja varovasti alkaen reunoilta. 6. Puhdista iho. Vältä silmänympärysihoa. Älä käytä herkälle, vaurioittuneelle tai auringonpolttamalle iholle. Säilytä kuivassa ja viileässä, ei lasten ulottuville.
  Lue lisää
  • Ravitseva
  • Säilyttää ihon kosteustasapainon
  • Vegaaninen
  Face Facts kangasnaamio Avokado 1 kpl

  Face Facts kangasnaamio Avokado 1 kpl

  Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
  Avokadoöljy ja B5 vitamiini edistävät ihon uusiutumista ja samalla syväkosteuttavat janoista ihoa. Ohje: Puhdista ja kuivaa kasvot huolellisesti. Ota naamio pakkauksesta. Aloita käyttö 15 minuutin kuluessa avaamisesta. Levitä naamio kasvoille. Varmista, että se levittyy iholle tasaisesti. Anna naamion vaikuttaa 20 -30 minuuttia. Poista naamio tämän jälkeen reunoista vetämällä. Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa. Älä altista suoraan auringonvalolle.
  Lue lisää
  • Valmis harsonaamio
  • Kaikille ihotyypeille 
  Ale
  Skin Candy Perfect Mask - 1 kpl

  Skin Candy Perfect Mask – 1 kpl

  Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
  Ylellinen harsonaamio kasvoille sisältää rauhoittavia ja kosteuttavia ainesosia.  Sopii kaikille ihotyypeille. Sisältää oligopeptidejä (STGF), jotka toimivat solujen kasvutekijöinä. Iho tuntuu pehmeältä ja täydellisesti kosteutetulta. Käytä Skin Candy -kasvohoidon yhteydessä tai minkä tahansa kasvohoidon yhteydessä.   Vinkki! Pussin pohjalle jäävä neste on täynnä vaikuttavia aineita, hyödynnä neste ja imeytä se vaikka kaulalle. Käyttö: Avaa pakkaus ja ota naamio ulos. Levitä kasvoille ja irrota jäykempi tausta. Anna vaikuttaa 20 minuuttia.
  Lue lisää
  • Runsaasti antioksidantteja
  • Kosteuttaa ja virkistää
  Face Facts kangasnaamio, Candyland 1 kpl

  Face Facts kangasnaamio, Candyland 1 kpl

  Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
  Täynnä antioksidanttipitoista mansikkauutetta, glyseriiniä ja trehaloosia, naamio auttaa lukitsemaan kosteuden ja pehmentää ja virkistää ihoa välittömästi. Ohje: Puhdista ja kuivaa kasvot huolellisesti. Ota naamio pakkauksesta. Aloita käyttö 15 minuutin kuluessa avaamisesta. Levitä naamio kasvoille. Varmista, että se levittyy iholle tasaisesti. Anna naamion vaikuttaa 20 -30 minuuttia. Poista naamio tämän jälkeen reunoista vetämällä. Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa. Älä altista suoraan auringonvalolle.
  Lue lisää
  • Virkistävä
  • Kosteuttava
  • Vegaaninen
  Uutuus
  Face Facts kangasnaamio Wild Berry 1 kpl

  Face Facts kangasnaamio Wild Berry 1 kpl

  Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
  Virkistävä mansikka -kangasnaamio. Kirkasta ihoa tällä naamiolla, joka on täynnä mansikkauutetta, glyseriiniä ja trehaloosia. Naamio sisältää runsaasti välttämättömiä antioksidantteja, jotka saavat ihontuntumaan raikkaalta ja virkistyneeltä, antaen sille säteilevämmän hehkun. Naamion hauska mansikkakuvio tekee kotona hemmottelusta myös hauskaa. Vegaaninen. Ohje: Puhdista ja kuivaa kasvot huolellisesti. Ota naamio pakkauksesta. Aloita käyttö 15 minuutin kuluessa avaamisesta. Levitä naamio kasvoille. Varmista, että se levittyy iholle tasaisesti. Anna naamion vaikuttaa 20-30 minuuttia. Poista naamio tämän jälkeen reunoista vetämällä. Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa. Älä altista suoraan auringonvalolle.
  Lue lisää
  • Virkistävä
  • Kosteuttava
  • Elvyttävä
  • Vegaaninen
  Uutuus
  Face Facts kangasnaamio Jammin 1 kpl

  Face Facts kangasnaamio Jammin 1 kpl

  Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
  Virkistävä vadelma -kangasnaamio. Elvytä ihoasi tällä naamiolla, joka on täynnä vadelman, mustikan ja lakan uutteita. Runsaasti C-vitamiinia ja antioksidantteja sisältävä naamio jättää ihon elvytetyksi ja virkistyneeksi. Naamion suloinen vadelmakuvio tekee kotona hemmottelusta myös hauskaa! Vegaaninen. Ohje: Puhdista ja kuivaa kasvot huolellisesti. Ota naamio pakkauksesta. Aloita käyttö 15 minuutin kuluessa avaamisesta. Levitä naamio kasvoille. Varmista, että se levittyy iholle tasaisesti. Anna naamion vaikuttaa 20-30 minuuttia. Poista naamio tämän jälkeen reunoista vetämällä. Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa. Älä altista suoraan auringonvalolle.
  Lue lisää
  • Kiinteyttää
  • Vähentää juonteita
  Face Facts geelilaput Wrinkle Care 4 paria

  Face Facts geelilaput Wrinkle Care 4 paria

  Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
  Pakkauksessa 4 paria geelisiä silmänaluslappuja. Punainen merilevä, kollageeni ja laventeli auttavat vähentämään juonteita ja kiinteyttämään silmien alla olevaa ihoa. Levitä laput puhtaalle ja kuivalle silmänaluselle. Anna vaikuttaa 20-25 minuuttia. Poista varovasti reunoilta, ylimääräisen geelin voi hieroa sormenpäillä.
  Lue lisää
  • Kosteuttava ja rauhoittava naamio
  • Sisältää passionhedelmänöljyä
  Gerard's Sleepy Mood Gel Face Mask 15 ml

  Gerard’s Sleepy Mood Gel Face Mask 15 ml

  Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
  Gerard’s Sleepy Mood Gel Mask, kosteuttava ja rauhoittava yönaamio. VAIKUTTAVAT AINEET: Passionhedelmäöljy, sheavoi, rohtosammakonputki. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Levitä loppunaamioksi kasvohoidossa ja jätä pieni määrä vaikuttamaan yön yli korvaamaan loppu-/yövoidetta. KULUTTAJA KÄYTTÖ: Levitä puhdistetuille kasvoille ja anna vaikuttaa koko yön. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
  Lue lisää
  • Rauhoittava
  • Uudistava
  • Antioksidantteja
  Face Facts kangasnaamio, Main Squeeze 1 kpl

  Face Facts kangasnaamio, Main Squeeze 1 kpl

  Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
  Antioksidanttirikasta omenauutetta ja niasiiniamidia sisältävä naamio auttaa rauhoittamaan ja elvyttämään ihoa. Käyttö: Pese ja kuivaa kasvot. Poista naamio pakkauksesta. Aseta naamio kasvoille tasaisesti. Anna vaikuttaa 20-30 minuuttia. Vain ulkoiseen käyttöön. Käytä 15 minuutin kuluessa foliopakkauksen avauksesta. Älä käytä rikkinäiselle iholle. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele runsaalla vedellä. Ei lasten ulottuville. Säilytä kuivassa ja viileässä paikassa. Ei suoraan auringonvaloon.
  Lue lisää
  • Heleyttävä
  • Kosteuttava
  Face Facts kangasnaamio Vanilja Latte 1 kpl

  Face Facts kangasnaamio Vanilja Latte 1 kpl

  Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
  Kahviuute ja B5 vitamiini lukitsevat ihon kosteuden ja säilyttävät ihon hehkun. Käyttö: Pese ja kuivaa kasvot. Avaa naamio pakkauksesta ja levitä naamio tasaisesti kasvoille. Anna vaikuttaa 20-30 minuuttia ja poista kasvoilta reunoilta aloittaen. Varoitus: Vain ulkoiseen käyttöön, ei saa niellä. Käyttö aloitettava 15 minuutin kuluttua avaamisesta. Älä käytä ärsyyntyneellä tai rikkonaisella iholla. Mikäli esiintyy ihoärsytystä, lopeta tuotteen käyttö heti. Mikäli tuotetta joutuu silmiin, huuhtele puhtaalla vedellä. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Säilytys kuivassa ja viileässä, suojaa suoralta auringonpaisteelta.
  Lue lisää
  • Vähentää turvotusta ja tummuutta silmien alla
  • Kosteuttaa ja rauhoittaa
  • Sisältää kollageenia
  Face Facts geelilaput Target Dark Circles 4 paria

  Face Facts geelilaput Target Dark Circles 4 paria

  Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
  Vähentää turvotusta ja vähentää tummuutta silmien alla, kosteuttaa. Sisältää kollageenia, glyseriiniä ja punaista merilevää. Kamomilla ja ginsend rauhoittaa ihoa.  Levitä laput puhtaalle ja kuivalle silmänaluselle. Anna vaikuttaa 20-25 minuuttia. Poista varovasti reunoilta, ylimääräisen geelin voi hieroa sormenpäillä. Käytä 1-2 kertaa viikossa.
  Lue lisää
  • Kosteuttava ja korjaava kangasnaamio
  Face Facts kangasnaamio Tough Cookie 1 kpl

  Face Facts kangasnaamio Tough Cookie 1 kpl

  Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
  Korjaava ja kosteuttava. Kaakaovoi ja allantoin auttavat vähentämään näkyviä hienoja juonteita ja E-vitamiini kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Ohje: Puhdista ja kuivaa kasvot huolellisesti. Ota naamio pakkauksesta. Aloita käyttö 15 minuutin kuluessa avaamisesta. Levitä naamio kasvoille. Varmista, että se levittyy iholle tasaisesti. Anna naamion vaikuttaa 20 -30 minuuttia. Poista naamio tämän jälkeen reunoista vetämällä.
  Lue lisää
  • Liftaava ja ihoa kirkastava naamio
  • Sisältää hyaluronihappoa
  Gerard's Party Mood Gel Face Mask 15 ml

  Gerard’s Party Mood Gel Face Mask 15 ml

  Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
  Gerard’s Party Mood Gel Face Mask, liftaava ja kirkastava naamio. VAIKUTTAVAT AINEET: Hyaluronihappoa, kaakaonsiemeniä, seesamiöljyä. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Levitetään puhdistetuille kasvoille ja anna vaikuttaa vähintään 15 minuuttia. Huuhtele huolellisesti pois haalealla vedellä. SOPII MYÖS KULUTTAJAMYYNTIIN! Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
  Lue lisää
  • Raikastaa
  • Elvyttää
  • Kirkastaa
  • Vegaaninen
  Face Facts kangasnaamio, punainen Smoothie 1 kpl

  Face Facts kangasnaamio, punainen Smoothie 1 kpl

  Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
  Kangasnaamio täynnä antioksidantteja ja vitamiineja. Raikastaa, elvyttää ja kirkastaa ihoa. Mustikka, Goji-marja ja vadelma. Ohje: Puhdista ja kuivaa kasvot huolellisesti. Ota naamio pakkauksesta. Aloita käyttö 15 minuutin kuluessa avaamisesta. Levitä naamio kasvoille. Varmista, että se levittyy iholle tasaisesti. Anna naamion vaikuttaa 20 -30 minuuttia. Poista naamio tämän jälkeen reunoista vetämällä. Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa. Älä altista suoraan auringonvalolle.
  Lue lisää
  • Erittäin kosteuttava
  • Rauhoittava
  Face Facts Jelly mask Avocado

  Face Facts Jelly mask Avocado

  Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
  Rauhoita väsynyttä ja stressaantunutta ihoa ravitsevalla hyytelönaamiolla. Ihoa rakastavaa avokadouutetta ja kosteutta lukitsevaa glyseriiniä sisältävä naamio tarjoaa ihollesi tärkeitä vitamiineja ja auttaa pitämään ihon sileänä ja pehmeänä. Hyytelökoostumus toimii myös erinomaisena puhdistusaineena. Kätevä pakkaus, ota mukaan matkalle.  Kostuta kasvot lämpimällä vedellä. Levitä kämmenen kokoinen määrä geeliä käsille. Hiero käsiä yhteen ja levitä suoraan kasvoille välttäen silmiä ja huulia. Hiero iholle hellävaraisin, pyörivin liikkein. Anna vaikuttaa 5 minuuttia. Huuhtele pois lämpimällä vedellä ja taputtele kuivaksi.  Käytä päivittäisenä puhdistusaineena tai kahdesti viikossa naamiona saadaksesi lisätehoa! 
  Lue lisää
  • Kirkastava
  • Rauhoittava
  • Ravitseva
  • Vegaaninen
  Uutuus
  Face Facts kangasnaamio Apple Of My Eye 1 kpl

  Face Facts kangasnaamio Apple Of My Eye 1 kpl

  Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
  Kirkastava kangasnaamio. Antioksidanttisia omena-, vihreää tee-, lakritsinjuuri- ja kamomillauutteita sisältävä naamio auttaa rauhoittamaan ja ravitsemaan ihoa. Vegaaninen. Käyttö: Puhdista ja kuivaa kasvot huolellisesti. Ota naamio pakkauksesta. Aloita käyttö 15 minuutin kuluessa avaamisesta. Levitä naamio kasvoille. Varmista, että se levittyy iholle tasaisesti. Anna naamion vaikuttaa 20 -30 minuuttia. Poista naamio tämän jälkeen reunoista vetämällä. Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa. Älä altista suoraan auringonvalolle.
  Lue lisää
  • Kosteuttava
  • Ravitseva
  • Vegaaninen
  Uutuus
  Face Facts kangasnaamio Grapeful 1 kpl

  Face Facts kangasnaamio Grapeful 1 kpl

  Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
  Kosteuttava kangasnaamio. Ravitsevaa glyseriinia, hyaluronihappoa ja persikkauutetta sisältävä naamio. Vegaaninen. Käyttö: Puhdista ja kuivaa kasvot huolellisesti. Ota naamio pakkauksesta. Aloita käyttö 15 minuutin kuluessa avaamisesta. Levitä naamio kasvoille. Varmista, että se levittyy iholle tasaisesti. Anna naamion vaikuttaa 20 -30 minuuttia. Poista naamio tämän jälkeen reunoista vetämällä. Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa. Älä altista suoraan auringonvalolle.
  Lue lisää
  • Ravitseva
  • Energisoiva
  • Kosteuttava
  • Vegaaninen
  Uutuus
  Face Facts kangasnaamio Banana Bread 1 kpl

  Face Facts kangasnaamio Banana Bread 1 kpl

  Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
  Ravitseva ja energisoiva kangasnaamio. Banaaniuutetta, betaiinia ja kaurapeptidejä sisältävä naamio auttaa rauhoittamaan ja kosteuttamaan ihoasi. Vegaaninen. Käyttö: Puhdista ja kuivaa kasvot huolellisesti. Ota naamio pakkauksesta. Aloita käyttö 15 minuutin kuluessa avaamisesta. Levitä naamio kasvoille. Varmista, että se levittyy iholle tasaisesti. Anna naamion vaikuttaa 20 -30 minuuttia. Poista naamio tämän jälkeen reunoista vetämällä. Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa. Älä altista suoraan auringonvalolle.
  Lue lisää
  • Samealle iholle
  • Kirkastaa
  • Heleyttää
  Face Facts kangasnaamio Brightening 2 kpl

  Face Facts kangasnaamio Brightening 2 kpl

  Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
  Kirkastava naamio samealle iholle. Granaattiomena, ruusunkukka sekä lakritsinjuuri tuovat esiin kauniin hehkusi. Ohje: Puhdista ja kuivaa kasvot huolellisesti. Ota naamio pakkauksesta. Aloita käyttö 15 minuutin kuluessa avaamisesta. Levitä naamio kasvoille. Varmista, että se levittyy iholle tasaisesti. Anna naamion vaikuttaa 20 -30 minuuttia. Poista naamio tämän jälkeen reunoista vetämällä. Vegaaninen.
  Lue lisää
  • Rauhoittava ja elvyttävä
  • Herkälle iholle
  • Vegaaninen
  Uutuus
  Face Facts kangasnaamio Cinnamon Roll 1 kpl

  Face Facts kangasnaamio Cinnamon Roll 1 kpl

  Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
  Rauhoittava ja elvyttävä kangasnaamio. Antioksidantteja, taikapähkinää, kaneliöljyä, niasiiniamidia, persikkauutetta ja kaneliuutetta sisältävä naamio, joka puhdistaa, pehmentää ja suojaa ihoa. Vähentää tulehdusta ja ärsytystä, sopii myös herkkäihoisille. Vegaaninen. Käyttö: Puhdista ja kuivaa kasvot huolellisesti. Ota naamio pakkauksesta. Aloita käyttö 15 minuutin kuluessa avaamisesta. Levitä naamio kasvoille. Varmista, että se levittyy iholle tasaisesti. Anna naamion vaikuttaa 20 -30 minuuttia. Poista naamio tämän jälkeen reunoista vetämällä. Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa. Älä altista suoraan auringonvalolle.
  Lue lisää
  • Väsyneelle iholle
  • Kirkastaa
  • Rauhoittaa
  • Tasoittaa ihon sävyä
  Face Facts kangasnaamio Vitamin C 2 kpl

  Face Facts kangasnaamio Vitamin C 2 kpl

  Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
  Kirkastaa väsynyttä ihoa. C-vitamiini, pantenoli, betaiini ja punainen merilevä rauhoittavat ja tasoittavat ihon sävyä. Ohje: Puhdista ja kuivaa kasvot huolellisesti. Ota naamio pakkauksesta. Aloita käyttö 15 minuutin kuluessa avaamisesta. Levitä naamio kasvoille. Varmista, että se levittyy iholle tasaisesti. Anna naamion vaikuttaa 20 -30 minuuttia. Poista naamio tämän jälkeen reunoista vetämällä. Vegaaninen.
  Lue lisää
  • Rauhoittava
  • Kosteuttava
  Face Facts kangasnaamio, Blooming Lovely

  Face Facts kangasnaamio, Blooming Lovely

  Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
  Rauhoittava auringonkukansiemenöljyä ja hyaluronihappoa sisältävä naamio jättää ihosi sileäksi ja kosteutetuksi. Käyttö: Pese ja kuivaa kasvot. Poista naamio pakkauksesta. Aseta naamio kasvoille tasaisesti. Anna vaikuttaa 20-30 minuuttia. Vain ulkoiseen käyttöön. Käytä 15 minuutin kuluessa foliopakkauksen avauksesta. Älä käytä rikkinäiselle iholle. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele runsaalla vedellä. Ei lasten ulottuville. Säilytä kuivassa ja viileässä paikassa. Ei suoraan auringonvaloon.
  Lue lisää
  • Käytä naamiona tai voiteena 
  CLINICCARE 2-in-1 Gel Vitamin-C 500 ml

  CLINICCARE 2-in-1 Gel Vitamin-C 500 ml

  Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
  Silky 2 in 1 Gel “Vitamin-C” tuotetta voidaan käyttää geelimäisenä voiteena tai kosteuttavana naamiona. Tutkimuksissa on todettu C-vitamiinin vähentävän hienoja juonteita, arpia ja ryppyjä sekä kiihdyttävän kollageenisynteesiä. Ihon rakenne silottuu, raikkaus ja hehku säilyvät ihossa pitkään. Geelissä yhdistyvät stressinpoisto- ja antioksidanttiset vaikutukset. Geeli takaa tehokkaan ihon nuorentumisen; se vahvistaa ihoa antaen sille suojan sekä ulkoisia että sisäisiä haittatekijöitä vastaan. Se myös pitää solut aktiivisena ja säilyttää aineenvaihdunnassa syntynyttä energiaa. Geeli soveltuu ihon valmistelemiseen seuraavaan hoitoon tukemalla solun aineenvaihduntaa, se elvyttää ihoa ja antaa parhaan mahdollisen perustan tuleville hoidoille. Hyaluronihappo on yksi hyödyllisimmistä ainesosista tämän päivän ihonhoidossa. Maailmalla menestynyt ruotsalainen ihonhoitosarja CLINICCARE tietää tämän paremmin kuin kukaan. Jokainen CLINICCARE –tuote sisältää tätä kosmetiikan ihmeainetta. Se auttaa erilaisissa iho-ongelmissa aknesta ikääntymiseen. Tavallisen hyaluronihappoatomin koko on n. 3000 nanometriä. Solujen välinen tila on puolestaan n. 100 nanometriä. Tästä syystä perinteinen hyaluronihappo jää ihon pintakerroksiin eikä pysty vaikuttamaan sen syvemmällä. CLINICCARE on ratkaissut ongelman tuottamalla hyvin matalamolekyylistä hyaluronihappoa; sen halkaisija on ainoastaan 5 nanometriä! Tästä syystä CLINICCARE –tuotteet imeytyvät syvemmälle ihon kerroksiin ja saavat aikaan hämmästyttäviä tuloksia.
  Lue lisää
  Ale
  Charcoal peel off mustapäänaamio 80 ml

  Charcoal peel off mustapäänaamio 80 ml

  Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
  Tehokas aktiivihiiltä sisältävä peel off-kasvonaamio ihon puhdistukseen. Mustapäiden poistoon ja akneiholle sopiva naamio, joka auttaa pitämään ihon mattapintaisena. Käyttö: levitä ohut kerros iholle. Kun naamio on kuivunut, poista se reunoilta alkaen. Käytä 1-2 kertaa viikossa.
  Lue lisää
  • Rauhoittava
  • Kosteuttava
  Face Facts Jelly mask Rose

  Face Facts Jelly mask Rose

  Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
  Rauhoittava ja kosteuttava hyytelönaamio.  Täynnä erittäin hellävaraista ruusu-uutetta ja kosteutta lukitsevaa glyseriiniä, naamiomme tarjoaa ihollesi tärkeitä antioksidantteja ja auttaa pitämään ihon sileänä ja pehmeänä. Toimii myös erinomaisena puhdistusaineena!   Käyttö: Kostuta kasvot lämpimällä vedellä. Levitä kämmenen kokoinen määrä geeliä käsille. Hiero käsiä yhteen ja levitä suoraan kasvoille välttäen silmiä ja huulia. Hiero iholle hellävaraisin, pyörivin liikkein. Anna vaikuttaa 5 minuuttia. Huuhtele pois lämpimällä vedellä ja taputtele kuivaksi. 
  Lue lisää