Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

Kotikäyntiin

Paikanvaraus

Hadewe muovinen porasalkku

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Hadewe: koko ulkomitat 340 mm (lev) x 275 mm (syv) x 125mm (korkeus) Sisämitat:320mm (lev) x 220 mm (syv) x 110 (korkeus).
Lue Lisää
  • Kevyt runkoinen
  • Tukeva
  • Säilytyslaukulla

Hierontapöytä Metal, beige lev 70 cm

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Metal on alumiinirunkoinen hierontapöytä koti-ja yrityskäynneille. Tukeva pöytä on erittäin nopea ja helppo koota sekä purkaa. Pöydässä on pehmeä päätuki, jonka kulma on säädettävissä ja sen voi kiinnittää pöydän molempiin päihin. Korkeus on säädettävissä omalle pituudelle sopivaksi. Mukana toimituksessa reilunkokoinen kannettava säilytyslaukku pyörillä. Kantavuus n. 100 kg.
Lue Lisää
  • Kotikäynteihin kätevä
  • Lukollinen

Lukittava kotikäyntilaukku pyörillä 48*36*23 cm

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Lukittava kotikäyntilaukku pyörillä ja teleskooppivarrella. 2 lokeroa. Väri: musta.
Lue Lisää
  • Lähes kaikkiin Hoitolatukun porille

Smart and Clever ABS-porasalkku

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Porasalkku on ABS-muovia ja kestää niin kulutusta kuin yleisimpiä desinfiointiaineita. Rullaa kevyesti matkassa kestävien pyöriensä ja teleskooppikahvan ansiosta. Kaksi irrotettavaa, helposti puhdistettavaa hyllyä, joiden avulla voit pitää instrumentit järjestyksessä ja tuoda tarvittaessa lähelle työskentelypistettä. Käsikappaleelle on oma paikkansa ja poraa varten on liikuteltava erillinen taso, jolloin voit ottaa poran osittain tai kokonaan ulos salkusta. Kaikki poramme, paitsi MasterVac, sopii laukkuun. Väri: harmaanvalkoinen
Lue Lisää