Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

Liity jäseneksi tästä ja hyödynnä huikeat jäsenedut

Candying -ammattilaisten elämä tuntuu astetta hauskemmalta! Liity sinäkin VIP -jäseneksi, niin ymmärrät miksi!
Skin Candy VIP-jäsenenä saat sekä konkreettisia erikoisetuja että liiketoimintaasi tukevia ideoita!

Massa-alennus

Saat KAIKISTA karvanpoistomassoista AINA – 10 % alennuksen, tilaat sitten 1 purkin tai 10 purkkia! Huom: ei yhdistettävissä muihin kampanjoihin.

Koulutusetu

Haluamme tukea ammattitaitoasi, jotta sinä voisit olla todellinen Candying -ammattilainen! Saat osallistua veloituksetta kaikkiin Skin Candyn verkkokoulutuksiin niin monta kertaa kuin haluat! Heti alkuun suosittelemme siis, että otat ilon irti edustasi ja varaat paikkasi Skin Candy -peruskoulutukseen! Kannattaa osallistua siitä huolimatta, että olisit käynyt jonkun toisen merkin järjestämän karvanpoistokoulutuksen tai sokeroinut jo pitkäänkin. Skin Candyllä on nimittäin ihan omat niksinsä ja tekniikkansa, joilla saat massasta paljon enemmän irti ja kätesi eivät väsy!

Järjestämme peruskoulutusten lisäksi erilaisia tekniikkakoulutuksia, kuten esim. Herkän ihon karvanpoisto ja brassi, massanvalintakurssi, jne. Tervetuloa mukaan ylläpitämään ammattitaitoasi ja saamaan kaikki hyöty irti Skin Candystä!

Promotuotealennus

Sisusta hoitolasi Skin Candyn tyyliin ja näytä, että hoitolassasi Candying rokkaa! Ns. promotuotteista saat aina – 30 % alennuksen!
Löydät kattavan valikoiman “promotuotteita”, joita voit käyttää sisustamisen lisäksi hoitolassasi kampanjoiden luomiseksi, esim pirteillä Skin Candyn toilettilaukuilla voit luoda kesäkamppiksen ja antaa laukun kaupanpäälle tuoteoston/hoidon yhteydessä.

Valikoimasta löydät mm. julisteita, esitteitä, pyyheliinoja ja lisäksi hauskoja Skin Candyn tyyliin sopivia tuotteita kuten aurinkolaseja, ihastuttavia raidallisia toilettilaukkuja, suloisia paperikasseja, johon saat rusetilla sinetöidä asiakkaan ostokset, ihosiirtokuvia, pop-socketteja joissa lukee ”You are pretty” jne.

Näkyvyyttä

Skin Candy VIP-jäsenenä saat halutessasi myös hoitolasi yhteystiedot näkyviin Skin Candyn nettisivuille. Sieltä kuluttajat voivat etsiä oman paikkakuntansa Skin Candy hoitolaa.

Candying Facebook- ja WhatsApp-ryhmät

Facebookissa ja WhatsAppissa on Candying -ammattilaisten omat suljetut ryhmät, joihin sinulla on myös oikeus liittyä VIP-jäsenenä! Ryhmiä vetää Skin Candyn oma kouluttaja, jolta voi kysyä makeita kysymyksiä!

Hinta

100,00 € +alv. 24 % (124,00 €)

Liittyminen Skin Candy VIP-jäseneksi

Pääset liittymään Skin Candy VIP-jäseneksi helposti esittelyvideon alla olevan Ilmoittaudu koulutukseen -painikkeen kautta (näkyy ainoastaan sisäänkirjautuneille).

Kysyttävää: koulutus@hoitolatukku.fi

Tiesithän että Scandinavian Skin Candy on Hoitolatukun itse kehittämä tuotesarja. Olemme ylpeitä oivalluksestamme yhdistää suomalainen xylitoli karvanpoistomassoihimme, mikä tekee karvanpoistosta hygieenisempää, kosteuttavampaa ja helpompaa.