Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

Vartalonhoitolaitteet

3DEEP RF -laite

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
3DEEP -laitteen ainutlaatuinen teknologia nojaa monilähteiseen, vaihekontrolloituun radiotaajuusenergiaan, joka on täysin ainutlaatuista, turvallista ja ilmiömäisen tehokasta! 3DEEP esittelee radiotaajuutta hyödyntävien ihonhoitolaitteiden uuden sukupolven. 3DEEP käyttää useita RF -lähteitä ja sen älykäs ohjelmisto kontrolloi käsikappaleessa olevien elektrodien välistä energiaa. 3DEEPillä voi turvallisesti johtaa lämpöä ihonalaiseen kudokseen vahingoittamatta epidermistä. 3DEEP hoito ei aiheuta sivuvaikutuksia eikä ihoa tarvitse viilentää. 3DEEP kontrolloi ainutlaatuisella tavalla RF -energian voimakkuutta ja syvyyttä ihossa. Tähän eivät muut markkinoilla olevat laitteet pysty! VUOKRA-LEASING:LLÄ LAITE HETI HOITOLAAN! Soita 02- 21 22 200 niin kerromme miten tämä toimii!!
Lue Lisää

6D Action alipainelaite-paketti

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Alipaineeseen perustuva fysioterapian ja lymfaterapian osa-alueiden apu- ja hoitoväline. Hoidon voi tehdä joko jatkuvalla tai pulsoivalla alipaineella. Alipaineen tehoa sekä pulssin pituutta voi säätää portaattomasti. Paketti sisältää: -Keskusyksikkö -Alipainekaapeli suodattimella -Hoitopäät 6 kpl, halk. 18mm, 22mm, 28mm, 38mm, 58mm ja 78mm. -Rullaushoitopää suodattimella halk. 74mm -Virtajohto -Kantolaukku Mitat: 18x26x19 cm, paino 4,6 kg Virtalähde: 220VAC, 50 Hz, 90 VA
Lue Lisää
Paikanvaraus

Body Master Combo

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Yksinkertaisen tehokas imulaite kehon muokkaukseen. BodyMaster Combo on monipuolinen laite, jota voi käyttää sekä kasvo- että vartalohoidossa. Laitepaketissa kaksi eri hoitopäätyyppiä: Power Ball ja Dynamic Roll, joita molempia kolme eri kokoa. Laitteessa myös automaattiohjelma useamman imukupin yhtäaikaiseen käyttöön. Indikaatiot: selluliitin poisto ja paikallinen lihavuus, verenkierron ja lymfajärjestelmän stimulointi, kuona-aineiden poisto ja turvotusten alentaminen, kiinteytys ja kohotus, jälkihoitona rasvaimun tai muun vartalomuokkaushoidon jälkeen. Väliaineena käytetään hyvin pientä määrää hienojakoista öljyä tai erillistä vartalosukkaa.
Lue Lisää
Paikanvaraus

Cube HIFU 3rd Generation

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
CUBE HIFU on Hoitolatukun maahantuoma CE-merkitty intuitiivinen laite, jolla kasvojen – ja miksei vartalonkin – hoitojen tekeminen on tehokkaampaa kuin koskaan ennen. RF-tekniikka pystyy lämmittämään ainoastaan ihon pinta-kerroksia, elektroporaatiolla pystytään vaikuttamaan solutasolle, ja kavitaatiolla pystytään hoitamaan vain vartaloa. CUBE HIFU on laite, jonka kohdennetut ultraääniaallot tehoavat juuri sillä alueella jota halutaan hoitaa, ja nimenomaan sillä syvyydellä kudoksessa, jossa tehoja tarvitaankin. Vaikka CUBE HIFU:n tulokset näkyvät osin jopa välittömästi, todellinen lopputulos paljastuu vasta jopa kahden kuukauden kuluttua hoidon tekemisestä. Siksi on tärkeää, että asiakkaasta otetaan kuva juuri ennen hoidon aloittamista, sekä heti sen jälkeen. CUBE HIFU aktivoi kollageenin ja elastaanin tuotantoa SMAS-kudoksessa. Koska hoito aktivoi löystyneen ihon kollageenin tuotantoa, lopullinen tulos on nähtävillä vasta jopa 2 kuukauden kuluttua hoidosta. Hoidon teho on pitkäkestoinen, vaikutukset ovat ‘puolipysyviä’ ja saattavat kestää jopa useita vuosia. Vain hieman tiiliskiveä isompi CUBE HIFU on mukava piriste värikkäillä laitemarkkinoilla useastakin syystä: Ensinnäkin muotoilu ja koko – vain 24 x 32 x 12cm kokoiseen valkoiseen koteloon on saatu mahdutettua kaikki tarpeellinen teknologia. Mitään turhaa laitteessa ei ole, itse laitteen ulkopuolisia elementtejä on vain virtajohto ja käsikappale. Laitteen käyttö on erittäin helppoa laitteen päällä olevan intuitiivisen kosketusnäytön kautta. Laitepaketti sisältää CUBE HIFUn näppärässä mukaan otettavassa salkussa (koko 37 x 27 x 30cm, ja paino vain 6kg), sekä 3 kappaletta kasvohoitokasetteja: DS10-1,5, DS4-3,0 ja DS4-4,5. Saat lisäksi laitteen mukana markkinointipaketin joka sisältää yhden julisteen, 2 kpl A4 mainoksia sekä nipun A5 – kokoisia esitteitä. Lisäosina saatavana vartalohoitokasetit: DS4 – 8,0 mm. BS4 – 13,0 mm
Lue Lisää

Dermajet

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Vartalon muokkauslaite, jossa yhdistyvät ultraääni ja syvähieronta alipainemenetelmällä. Paikallisen selluliitin ja rasvakertymien ehkäisyyn ja hoitoon. Dermajet saa nesteet liikkeelle ihon sisällä, parantaa verenkiertoa, pilkkoo kovettunutta selluliittia ja lisää ihon kimmoisuutta. Raskausarvet vaalenevat, iho kiinteytyy ja turvotus laskee. Dermajetissä on 10 ohjelmaa, jotka mahdollistavat hoitojen vaihtelevuuden. Halutessasi voit turvallisesti yhdistää muita laitteita hoito-ohjelmaan. Vain tilauksesta. Mitat: 153*48*52 cm ja paino 27 kg.
Lue Lisää
  • Heti näkyviä tuloksia

Elektrokoagulointilaite

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Koagulointilaitetta käytetään iho-ongelmien nopeaan poistamiseen. Koagulointi tarkoittaa toimenpidettä, joka aiheuttaa hyytymistä tai sakeutumista. Proteiinit jähmettyvät eli koaguloituvat lämmön vaikutuksesta. Lääketieteessä ja kosmetologiassa termiä käytetään kuvaamaan tapahtumaan, jossa verenvuoto tyrehdytetään tuhoamalla pieni kudosalue lämmöllä. Koagulaatio on turvallinen ja tehokas, ei invasiivinen tapa poistaa monia epämiellyttäviä iho-ongelmia. Laajentuneisiin verisuoniin jumiin jäänyt veri yksinkertaisesti koaguloidaan, jolloin elimistön on helppo jatkokäsitellä se. Koagulaatiohoito soveltuu parhaiten laajentuneiden hiusverisuonten, fibroomien, varsiluomien sekä syylien poistamiseen. Hoito voi aiheuttaa pieniä rupia riippuen hoidettavasta alueesta ja -laajuudesta. Erittäin hyviä tuloksia saavutetaan mm. jalkojen hämäkkiverisuonten, kasvojen alueen yksittäisten suonten sekä punoituksen hoidossa.
Lue Lisää
Paikanvaraus

Ella Hybrid DPL laite

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Ella Hybrid DPL- valoimpulssilaitteen ja laserin yhdistelmä. Dynamic Pulse Light tekniikan avulla voidaan käyttää paljon vähemmän energiaa mutta siitä huolimatta saadaan paljon parempia tuloksia, vähemmällä kivulla. Ella DPL laitteet ovat monitoimisia laitteita, joilla hoidetaan ei toivotun karvoituksen lisäksi myös aknea, erilaisia ihon pigmenttimuutoksia. Kysy Hoitolatukun Pay by use- maksutapaa!
Lue Lisää
  • Tuloksia yhdellä hoitokerralla
  • Paikallisen rasvakudoksen hoitomaiseen

Hi-Queen HIFU

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Laitekampanjahinta voimassa 2019! Rahoituksella 353 e /kk, 3 vuoden sopimuksella. Kysy lisää 02- 21 22 200. High Intensity Focused Ultrasound eli HIFU on perinteisiä ultraääni- ja laser-laitteita huomattavasti tehokkaampi menetelmä paikallisen rasvakudoksen hoitamiseen. HIFU on tarkka paikallinen hoito, joka tehoaa jo heti ensimmäisellä hoitokerralla, mutta joka voidaan tarvittaessa uusia. HIFU perustuu korkeaintensiiviseen ultraäänen käyttöön energialähteenä. HIFU-hoidossa on matala komplikaatioriski ja lyhyt palautumisaika. HIFU on kirurgisen veitsen lisäksi ainoa hoitomenetelmä, joka vaikuttaa 4,5 mm syvyydelle. HIFU-hoitoa voidaan käyttää yhdessä myös muiden laite- tai fillerihoitojen lisänä. KYSY MYÖS LEASING-MAHDOLLISUUTTAA!
Lue Lisää

Lymfa boots lisäosa, käsivarsivyö + levennysosa

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Sisältää 1 käsivarsiosan, levennyosan ja kiinnityksen vastapuoleisen olan ympäri.
Lue Lisää

Lymfa boots lisäosa, shortsit

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Kokoa voidaa säätää shortseissa eri etäisyyksillä olevien vetoketjujen avulla.
Lue Lisää
  • Lihashuoltoon
  • Selluliitin hoitoon

Lymfa boots-paineluterapialaite L-koko

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Paineluterapiaa käytetään tyypillisesti vähentämään tai poistamaan selluliittia. Selluliitti koostuu pienistä rasvataskuista, jotka sijaitsevat aivan ihon pinnan alla. Ne tekevät ihosta epätasaisen ja kuhmuraisen. Selluliitti näkyy erityisesti reisien ja pakaroiden alueella. Hoito perustuu siihen, että syvä fysikaalinen stimulaatio voi rikkoa rasvataskujen rakenteita ihon alla ja saa ihon näyttämään tasaisemmalta. Paineluterapiahoitoja saa tavallisimmin kylpylöistä ja kauneushoitoloista. Hoidossa asiakkaan jalkoihin asetetaan tukevasta kankaasta valmistetut erikoissaappaat, joissa on ilma-taskuja. Ilmataskuihin johdetaan ilmaa ja niiden täyttyessä jaloissa tuntuu kevyt puristus. Paineen säätäminen saa aikaan syvähierontaa, jossa paineen avulla saavutetaan ihon alimmatkin kerrokset. Paineterapiahoito kestää yleensä 10-30 minuuttia ja sitä suositellaan tehtäväksi kerran viikossa 8-15 viikon ajan. Paineluterapian puolestapuhujat uskovat paineen ja stimulaation edistävän myös verenkiertoa. Kun veri virtaa tehokkaasti kehon läpi, sen ajatellaan estävän kehon sisäisten kudosten turpoamista, koska verenkierron tehostuminen kuljettaa runsaasti myös kehon toiminnoille välttämätöntä happea. Hapen riittävä saanti voi edistää vioittuneiden kudosten paranemista ja myös kiinteyttää ihoa. Hinta sisältää laitteen, kauko-ohjaimen sekä L koon bootsit! L – koko reiden yläosasta 67 cm, polven korkeudelta 52cm Keskustele lääkärisi kanssa laitteen käytöstä jos sinulla on jokin seuraavista sairauksista: • Akuutti sairaus • Korkea verenpaine • Diabetes • Verenvuototauti • Atooppinen dermatitis • Vuotavat haavat • Kuukautiset • Sydänsairaudet • Allergia • Aivoverenvuoto • Tuberkuloosi • Alkoholismi tai säännöllinen lääkitys • Raskaus • Pahanlaatuiset kasvaimet • Huonokuntoisuus • Väsymys/masennus
Lue Lisää
  • Lihashuoltoon
  • Selluliitin hoitoon

Lymfa boots-paineluterapialaite XL-koko

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Paineluterapiaa käytetään tyypillisesti vähentämään tai poistamaan selluliittia. Selluliitti koostuu pienistä rasvataskuista, jotka sijaitsevat aivan ihon pinnan alla. Ne tekevät ihosta epätasaisen ja kuhmuraisen. Selluliitti näkyy erityisesti reisien ja pakaroiden alueella. Hoito perustuu siihen, että syvä fysikaalinen stimulaatio voi rikkoa rasvataskujen rakenteita ihon alla ja saa ihon näyttämään tasaisemmalta. Paineluterapiahoitoja saa tavallisimmin kylpylöistä ja kauneushoitoloista. Hoidossa asiakkaan jalkoihin asetetaan tukevasta kankaasta valmistetut erikoissaappaat, joissa on ilma-taskuja. Ilmataskuihin johdetaan ilmaa ja niiden täyttyessä jaloissa tuntuu kevyt puristus. Paineen säätäminen saa aikaan syvähierontaa, jossa paineen avulla saavutetaan ihon alimmatkin kerrokset. Paineterapiahoito kestää yleensä 10-30 minuuttia ja sitä suositellaan tehtäväksi kerran viikossa 8-15 viikon ajan. Paineluterapian puolestapuhujat uskovat paineen ja stimulaation edistävän myös verenkiertoa. Kun veri virtaa tehokkaasti kehon läpi, sen ajatellaan estävän kehon sisäisten kudosten turpoamista, koska verenkierron tehostuminen kuljettaa runsaasti myös kehon toiminnoille välttämätöntä happea. Hapen riittävä saanti voi edistää vioittuneiden kudosten paranemista ja myös kiinteyttää ihoa. Hinta sisältää laitteen, kauko-ohjaimen sekä L koon bootsit! L – koko reiden yläosasta 67 cm, polven korkeudelta 52cm Keskustele lääkärisi kanssa laitteen käytöstä jos sinulla on jokin seuraavista sairauksista: • Akuutti sairaus • Korkea verenpaine • Diabetes • Verenvuototauti • Atooppinen dermatitis • Vuotavat haavat • Kuukautiset • Sydänsairaudet • Allergia • Aivoverenvuoto • Tuberkuloosi • Alkoholismi tai säännöllinen lääkitys • Raskaus • Pahanlaatuiset kasvaimet • Huonokuntoisuus • Väsymys/masennus
Lue Lisää
Ale

LymphaTouch Therapy Set

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Laitekampanjahinta voimassa 2019! Rahoituksella 207 e /kk, 3 vuoden sopimuksella. Kysy lisää 02- 21 22 200. LymphaTouch Therapy Set on täysin uusittu versio edeltävästä Physio Touch – laitteesta. LymphaTouch hyödyntää alipainetta ja mekaanista värähtelyä, joilla voidaan tehokkaasti aktivoida kehon lymfa- eli imunestejärjestelmää sekä venyttää faskia- ja kudosrakenteita. Laitteessa on entistä herkempi kosketusnäyttö, josta erilaisten toimintojen valitseminen käy helposti. LymphaTouch laitteessa on manuaalivalikon lisäksi myös useita automaattiohjelmia joilla hoidon tekeminen on erittäin kätevää. LymphaTouch – laite on hygieenisempi kuin ennen: Suulakkeeseen vaihdetaan uusi filtteri jokaisen hoidon jälkeen. Laite tunnistaa automaattisesti filtterin, eikä käynnisty ellei se ole paikoillaan. LymphaTouch Therapy Set Paketti sisältää: – Kätevän kantolaukun – neljä kappaletta eri kokoisia suulakkeita: 35mm, 50mm, 60mm, 80mm – Kätevän kantolaukun – Pyörillä liikuteltavan telineen – 100kpl filttereitä Laitteeseen on saatavilla erikseen myös erityisesti kasvojen alueen hoitoihin tarkoitettu 10mm suulake. LymphaTouch on CE merkitty lääkinnällinen laite. ALIPAINE JALKOJENHOIDOSSA -tehokas ja kivuton -ei vaurioita kudoksia -hoitaa hellävaraisesti turvotuksen, säärihaavojen ja arpeutuneen kudoksen aiheuttamia vaurioita -peitinkalvon kireydestä johtuvan tulehduksen eli plantaarifaskiitin hoitoon ALIPAINE KAUNEUDENHOIDOSSA -tehokas ja kivuton menetelmä muokata vartalon ongelmakohtia -vilkastuttaa selluliittisen ja arpeutuneen kudoksen aiheuttamaa hidasta aineenvaihduntaa -nopeuttaa elimistölle haitallisten proteiinien, rasvojen ja kuolleiden solujen poistumista -aktivoi kollageenin tuotantoa -ihon kimmoisuus ja viskositeetti paranevat -pitkäaikaisia tuloksia
Lue Lisää

M3 8 in 1 hoitolaite

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
M3 edustaa uudenlaista IOT-teknologiaan perustuvaa hoitolalaitteistoa. M3 laitteessa on 8 eri hoitomuotoa sekä lisäksi kannettava tietokone, johon on esiasennettu täydellinen asiakashallintajärjestelmä. Laitteiston mukana on myös Digikamera, jolla voi kuvata asiakkaan ennen ja jälkeen hoitoa, ja liittää kuvat asiakaskorttiin. M3 laitteiston saa hoitolaan Pay-By-Use sopimuksella. Sopimusmaksu 1500€ sisältää laitteen paikalletuonnin, asennuksen ja käyttökoulutuksen. Sen jälkeen maksat vain vuokrana 100€ kuukausimaksun sekä 0,50€ per minuutti. Tähän hintaan sisältyy takuu, huolto, korjaukset, varaosat, tekninen tuki sekä automaattiset ohjelmistopäivitykset koko sopimuskauden ajan. M3 on internetin välityksellä valmistajaan, jonka diagnostiikka huomaa mahdolliset viat jo ennenkuin sinä ehdit huomata, ja huoltomme on yhteydessä automaattisesti. Laite myös päivittää itse itsensä automaattisesti, jolloin laitteessa on aina viimeisin versio käyttöjärjestelmästä!
Lue Lisää

MagicPolar radiofrekvenssilaite

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Magic Polar johtaa kivuttomasti ja tehokkaasti voimakasta radiotaajuutta ihon alaiseen rasvakudokseen. Multipolaarinen RF toimii 3:lla tai useammalla elektrodilla vain käsiteltävällä alueella. Koska taajuus keskittyy tehokkaasti, saadaan parempia tuloksia jo ensimmäisellä käsittelykerralla. Keskitetyn taajuuden ansiosta tarvitaan myös vähemmän voimaa, jolloin käsittely on kivutonta ja miellyttävää. Laitteeseen saatavilla jalusta, joka tilattava erikseen. Edut: • Multipolaarinen RF ja sini-puna LED valo toimivat yhtä aikaa. • Maksimaalinen teho optimaalisilla taajuuksilla (1 ja 2 MHz). • Eri kokoiset käsikappaleet saavuttavat eri alueet. • Yksinkertainen käyttää. Väliaineeksi sopii: 494086 Cliniccare silky RF special cream
Lue Lisää
  • Vartalon muokkaukseen

MagicPot

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Magic Pot yhdistää 3 eri tekniikkaa, alipainerullauksen, radiofrekvenssin ja ledvaloterapian loistavalla hinta-laatusuhteella. MagicPotilla voidaan kiinteyttää sekä kasvoja että vartaloa. LiposlimCare ja Powerlifting tekniikka takaavat näkyvät tulokset jo heti ensimmäisellä hoidolla. Radiofrekvenssi: Magipotin 0,8 MhZ RF on voimakas ja tasalaatuinen, sen avulla saadaan kiristettyä löystyneitä kollageenisäikeitä. Alipainerullaus: Voimakas ja tasainen imu monipuolisin ohjelmin. Ledvaloterapia: 460 nm – 730 nm aallonpituus, jolla hoidetaan hienoja juonteita ja ryppyjä. iposlimCare on todistetusti toimiva vartalonhoitomenetelmä joka yhdistää edistyneen radiofrekvenssin imurullaukseen ja ledvaloterapiaan. Nopeat (30 minuuttia) hoidot ja tehokkaat tulokset juuri sinne, missä ongelmia on. -selluliittiin ja rasvan vähentämiseen -mittojen pienentämiseen -vartalon ääriviivojen muokkaukseen -ihon tiukentamiseen Powerlifting tekniikka on MagicPotin erityinen veitsetön kasvojenkohotusmenetelmä jota voidaan tehdä kummalla käsikappaleella tahansa. Sen avulla saadaan kasvoille välittömästi nuorekkaampi ilme. -kasvojen kohotukseen -kollageenin stimulointiin -ihon tiukentamiseen -juonteiden madaltamiseen SOITA NIIN KERROMME LISÄÄ ESIM. RAHOITUS-VAIHTOEHDOISTA! 02-2122 200
Lue Lisää
  • Nopeat ja tasaiset pulssit
Paikanvaraus

Megapulse 8

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Megapulsen kahdeksannen sukupolven monitoimiset valoimpulssilaitteet (IPL, Intense Pulse Light) toimivat aivan uudella tavalla, ns simmering teknologia mahdollistaa nopeammat ja tasaisemmat pulssit, joiden avulla saamme johdettua enemmän energiaa juuri sinne, mine haluamme. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme vähemmillä hoidolla ja vähemmällä kivulla parempia tuloksia. Myös käyttökustannukset ovat alemmat kuin missään aiemmissa laitteissa. Megapulse 8:n uuden teknologian avulla valon (eli energian) imeytyminen on tehokkaampaa ja täsmällisempää kuin koskaan ennen. Voisi ajatella, että edellisten sukupolvien pulssi “räiskähtää iholla”, ja siitä “lentää energiaa” ympäri huonetta, tämä tietysti sattuu, ja vähentää tehoa! -10C Super Cooling Function Hoitopään safiirikristalli voidaan nopeasti viilentää jopa -13 asteeseen. Tämän avulla hoidot ovat huomattaavasti miellyttävämpiä ja kivuttomampia. Lisäksi tämän avulla voidaan tehdä cryo kiinteytyshoitoja. Uudenlaisen muotoilun, pienen ja kevyen käsikappaleen ansiosta IPL hoidot ovat mukavampia ja nopeampia tehdä kuin koskaan ennen. Ylivertainen takuu, käsikappaleelle ja lampulle 3 500 000 laukauksen takuu. Tämä on 100-350 kertaa enemmän kuin edellisten sukupolvien laitteilla.
Lue Lisää
Ale

Megapulse 8+

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Laitekampanjahinta voimassa 2019! Rahoituksella 306 e /kk, 3 vuoden sopimuksella. Kysy lisää 02- 21 22 200. Megapulsen kahdeksannen sukupolven monitoimiset valoimpulssilaitteet (IPL, Intense Pulse Light) toimivat aivan uudella tavalla, ns simmering teknologia mahdollistaa nopeammat ja tasaisemmat pulssit, joiden avulla saamme johdettua enemmän energiaa juuri sinne, mine haluamme. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme vähemmillä hoidolla ja vähemmällä kivulla parempia tuloksia. Myös käyttökustannukset ovat alemmat kuin missään aiemmissa laitteissa. Megapulse 8:n uuden teknologian avulla valon (eli energian) imeytyminen on tehokkaampaa ja täsmällisempää kuin koskaan ennen. Voisi ajatella, että edellisten sukupolvien pulssi “räiskähtää iholla”, ja siitä “lentää energiaa” ympäri huonetta, tämä tietysti sattuu, ja vähentää tehoa! -10C Super Cooling Function Hoitopään safiirikristalli voidaan nopeasti viilentää jopa -13 asteeseen. Tämän avulla hoidot ovat huomattaavasti miellyttävämpiä ja kivuttomampia. Lisäksi tämän avulla voidaan tehdä cryo kiinteytyshoitoja. Uudenlaisen muotoilun, pienen ja kevyen käsikappaleen ansiosta IPL hoidot ovat mukavampia ja nopeampia tehdä kuin koskaan ennen. Ylivertainen takuu, käsikappaleelle ja lampulle 3 500 000 laukauksen takuu. Tämä on 100-350 kertaa enemmän kuin edellisten sukupolvien laitteilla.
Lue Lisää

Physical -värähtelyhierontalaite

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Värähtelyterapia koostuu sarjasta matalataajuista värähtelyä ja sitä käytetään erilaisten hoitopäiden avulla. Hoitopäiden liikuttelu keholla määritellyn taajuuden ja voimakkuuden mukaisesti saa aikaan vaikutuksia sekä ihon pinnalla että sen syvemmissä kerroksissa. Vaikutukset: – Ihon kerrosten läpäisevyys paranee (aktiiviaineet imeytyvät paremmin) – Kudosten liikkuvuus lisääntyy (kudosten aineenvaihdunta paranee) – Iho kirkastuu ja puhdistuu – Kudokset uusiutuvat nopeammin – Lihasten kimmoisuus lisääntyy – Iho ja lihassolut stimuloituvat – Aineenvaihdunta vilkastuu Indikaatioita: – Ihon valmistelu vastaanottamaan suoritettavaa hoitoa (esim kuorinta). – Suoritettavan hoidon tehostaminen (kiinteyttäminen, laihdutus…) – Rentouttava hieronta – Aineenvaihdunnan vilkastuttaminen ja kehon epäpuhtauksien eliminoiminen (esim väsyneet jalat) – Erilaiset laihdutushoidot (kiinteytys, vartalonmuokkaus)
Lue Lisää