Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

Miraculum

  • Sisältää kuorivan pesugeelin sekä yövoiteen
Ale
Miraculum naamio ja kuoriva pesugeeli kasvoille

Miraculum naamio ja kuoriva pesugeeli kasvoille

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Lahjapakkaus, sisältää 2 kasvojenhoitotuotetta. Pesugeelikuorinta on valmistettu mineraalipitoiseen lähdeveteen, joka rauhoittaa ihoa ja antaa suojaa vapaiden radikaalien aiheuttamaa vahinkoa vastaan. Papaijaentsyymit kuorivat ja hyaluronihappo kosteuttaa ihoa. Kuorii erittäin hellävaraisesti. Tarkoitettu päivittäiseen käyttöön. Valmistettu 99%:sesti luonnon raaka-aineista. Monikäyttöinen yövoide, jota voidaan käyttää myös naamion tapaan. Mineraalipitoinen ja antioksidanteista rikas ihoa elvyttävä yövoide, jonka öljypohjassa on käytetty monoi öljyä, makadamia ka kvinoaöljyjä. Provitamiini 5 hoitaa ja rauhoittaa ihoa.
Lue Lisää
  • Sisältää 3 kasvojenhoitotuotetta
  • Kosteuttaa ja heleyttää ihoa
Ale
Miraculum Bakuchiol kasvojenhoitopakkaus EXP 8/23

Miraculum Bakuchiol kasvojenhoitopakkaus EXP 8/23

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Lahjapakkaus, sisältää 3 kasvojenhoitotuotetta. Kevyt geelimäinen hoitovoide, joka kosteuttaa ja heleyttää ihoa. C-vitamiini uudistaa ja antaa iholle suojaa. Sisältää runsaasti tehokkaita raaka-aineita, jotka tukevat ihon uusiutumisprosessia ja ovat vastuussa ihon vastustuskyvystä ja kiinteydestä. Kosteuttaa ja parantaa ihon elastisuutta. Astaplankton suojaa vapaiden radikaalien vaurioita vastaan. Voidaan käyttää päivä- ja/tai yövoiteena. Ihoa pehmentävä kasvokuorinta, joka sisältää luonnollisia ihoa kuorivia rakeita, jotka poistavat ihon pinnalta tehokkaasti kuollutta solukkoa. C-vitamiini antaa iholle hehkua ja bambujauhe stimuloi mikroverenkiertoa. Meikinpoistoliinojen innovatiivinen koostumus sisältää aktiivihiiltä ja bambunversouutetta. Liinat puhdistavat hellävaraisesti meikin. Aktiivihiili puhdistaa epäpuhtauksia ihon pinnalta samalla kun bambunversouute kosteuttaa. Ei jätä ihon pintaa tahmeaksi. Ei tarvitse huuhdella. Dermatologisesti testattu.
Lue Lisää
  • Sisältää kolme kasvojenhoitotuotetta 
Miraculum C-Astaplankton kasvojenhoitopakkaus

Miraculum C-Astaplankton kasvojenhoitopakkaus

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Lahjapakkaus, sisältää 3 kasvojenhoitotuotetta. Uudistava ja silottava päivävoide, jossa BAKUCHIOLuute on yhdistetty E-VITAMIINIIN ja 4D HYALURONIhappoon. Voide antaa kasvoille täyteläisemmät piirteet ja säännöllisesti käytettynä peilistä katsovat levänneet ja nuorekkaammat kasvot. ANTIOKSIDANTIT neutralisoivat vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita. Hellävarainen voidepohjainen kuorinta kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Sisältää BAMBU- ja RIISIjauhetta, jotka kuorivat mekaanisesti, kuitenkaan ihoa ärsyttämättä. PAPAIJAentsyymit poistavat ihon pinnalta kuollutta solukkoa entsymaattisesti kuorimalla. Meikinpoistoliinojen innovatiivinen koostumus sisältää aktiivihiiltä ja bambunversouutetta. Liinat puhdistavat hellävaraisesti meikin. Aktiivihiili puhdistaa epäpuhtauksia ihon pinnalta samalla kun bambunversouute kosteuttaa. Ei jätä ihon pintaa tahmeaksi. Ei tarvitse huuhdella. Dermatologisesti testattu.
Lue Lisää