Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

Kasvovedet

 • 5 % hyaluronihappoa
 • Kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa
 • Madaltaa juonteita 
CLINICCARE Silky Skin Toner 500 ml

CLINICCARE Silky Skin Toner 500 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Silky Skin Toner kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa puhdistuksen jälkeen. Se toimii upeana kosteuden lähteenä jopa kaikkein kuivimmalle iholle. Kasvoveden ainutlaatuinen koostumus säilyttää kosteuden syvällä ihossa pitkän aikaa, parantaa oleellisesti ihon joustavuutta ja madaltaa juonteita, se tukee myös solujen uusiutumista.
Lue lisää
 • Virkistävä kasvovesi
 • Kaikille ihotyypeille
 • Supistaa kevyesti ihohuokosia
Phyts Hydrole Feuilles d Oranger Amer 200 ml

Phyts Hydrole Feuilles d Oranger Amer 200 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Virkistävä ja puhdistava kasvovesi kaikille ihotyypeille. Supistaa kevyesti ihohuokosia ja jättää raikkaan tunteen iholle. 100 % luonnonmukainen Tärkeimmät vaikuttavat aineet: Pomeranssi, verbena, malva, sinimailanen, misteli, hevoskastanja
Lue lisää
 • 99 % luonnollisia ainesosia
 • Kotimainen
 • Ihoa uudistava ja suojaava
Skin Candy SMOOTH KISS Mist 250 ml

Skin Candy SMOOTH KISS Mist 250 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Ihoa ravitseva ja uudistava, tyrniöljyä ja Xylitolia sisältävä kasvovesi. Suojaa vapaita radikaaleja ja saasteita vastaan. Smooth Kiss -tuotteissa raikkaan hedelmäinen tuoksu. Käyttö: suihkuta kasvoille puhdistuksen jälkeen. Unelmapari ihollesi: Käytä yhdessä Smooth Kiss -voiteen kanssa. Vinkki! Suihkauta meikin päälle päivän aikana, kun kasvot kaipaavat lisähehkua.
Lue lisää
 • Tulehduksia estävä kasvovesi
 • Rauhoittaa ärtynyttä ihoa
 • Kosteuttaa ja kirkastaa 
CLINICCARE X3M EGF PURE Liquid Moisturizer 100ml

CLINICCARE X3M EGF PURE Liquid Moisturizer 100ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Uudistunut erikoiskasvovesi. Sisältää 3 % hyaluronihappoa sekä tehokkaiden kasviuutteiden yhdistelmän (rosmariini, kamomilla, magnolia, lakritsiuute, greippi). Ehkäisee tulehduksia, rauhoittaa ärtynyttä ihoa, kosteuttaa ja kirkastaa. Käytetään kasvoveden tapaan tai vaihtoehtoisesti taputellaan hoitovoiteen alle. CLINICCARE -kasvovedet syväpuhdistavat, erityisesti ihohuokoset, joita puhdistustuotteet eivät välttämättä tavoita. Kasvovedet estävät talin kertymisen huokosten pohjalle, mikä silminnähden pienentää huokosten kokoa ja estää niiden laajentumista auttaen siten hoitavien aktiiviaineiden imeytymisen ihon kerroksiin. Kaikki kasvovedet sisältävät korkean pitoisuuden pienimolekyylistä hyaluronihappoa (2-3 %)
Lue lisää
 • Ihoa ravitseva kasvovesi
 • Kosteuttaa ihoa tehokkaasti
 • Syväpuhdistaa ihohuokosia 
CLINICCAR X3M EGF REFRESH Liquid Moisturizer 100ml

CLINICCAR X3M EGF REFRESH Liquid Moisturizer 100ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Ihoa ravitseva kasvovesi, joka rajoittaa vapaiden happiradikaalien toimintaa sekä kosteuttaa ihoa tehokkaasti. CLINICCARE -kasvovedet syväpuhdistavat, erityisesti ihohuokoset, joita puhdistustuotteet eivät välttämättä tavoita. Kasvovedet estävät talin kertymisen huokosten pohjalle, mikä silminnähden pienentää huokosten kokoa ja estää niiden laajentumista auttaen siten hoitavien aktiiviaineiden imeytymisen ihon kerroksiin. Kaikki kasvovedet sisältävät korkean pitoisuuden pienimolekyylistä hyaluronihappoa (2-3 %)
Lue lisää
 • Sisältää ihoa hellivää xylitolia
 • 99 % luonnollisia ainesosia
 • Kotimainen
Skin Candy FRESH KISS Mist 250 ml

Skin Candy FRESH KISS Mist 250 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Tasapainottava ja rauhoittava kasvovesi. Sisältää Xylitolia, joka puhdistaa, kosteuttaa sekä rauhoittaa ihoa. Fresh Kiss -tuotteissa lempeä sitruunainen tuoksu. Käyttö: suihkuta kasvoille puhdistuksen jälkeen. Unelmapari ihollesi: Käytä yhdessä Fresh Kiss -voiteen kanssa. Vinkki! Suihkauta meikin päälle päivän aikana, kun kasvot kaipaavat lisähehkua.
Lue lisää
 • Kosteuttaa
 • Puhdistaa
 • Virkistää
Phyts Eau Micellaire Hydratante, 200 ml

Phyts Eau Micellaire Hydratante, 200 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Phyts Eau Micellaire on puhdistava misellivesi kaikille ihotyypeille. Sopii hyvin myös kuivalle iholle kosteuttamaan ihon pintaa puhdistuksen jälkeen. Misellivesi on pehmeä ja kevyt puhdistaja sekä ihon tehokas kosteuttaja. Puhdistaa kevyen meikin, kiinteyttää ja kosteuttaa ihoa. Ihosta tulee pehmeä kuin silkki ja valmis vastaanottamaan hoitotuotteet. 3 in 1 care. Puhdistaa, kosteuttaa ja virkistää. Palkittu vuoden 2017 parhaaksi kosteuttavaksi hoitovedeksi! 100 % luonnonmukainen Tärkeimmät vaikuttavat aineet: Ruusu Hydrolaatti, kasviglyseriini, propanedioli (valmistettu maissista)
Lue lisää
 • Ihon väriä tasoittava kasvovesi
 • Kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa tehokkaasti 
CLINICCARE X3M EGF GLOW Liquid Moisturizer 100ml

CLINICCARE X3M EGF GLOW Liquid Moisturizer 100ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Ihon väriä tasoittava kasvovesi, joka auttaa saavuttamaan kirkkaan, tasaisen ja kauniin ihon. Kasvovesi vähentää hapettumis- ja tyrosinaasireaktioita ihossa. Kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa tehokkaasti. CLINICCARE -kasvovedet syväpuhdistavat, erityisesti ihohuokoset, joita puhdistustuotteet eivät välttämättä tavoita. Kasvovedet estävät talin kertymisen huokosten pohjalle, mikä silminnähden pienentää huokosten kokoa ja estää niiden laajentumista auttaen siten hoitavien aktiiviaineiden imeytymisen ihon kerroksiin. Kaikki kasvovedet sisältävät korkean pitoisuuden pienimolekyylistä hyaluronihappoa (2-3 %)
Lue lisää
 • Alkoholiton
 • Rauhoittava
 • Sopii herkälle ja kosteusköyhälle iholle
Aquasense Tonico kasvovesi 500 ml

Aquasense Tonico kasvovesi 500 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s AQUASENSE Tonico, alkoholiton kasvovesi. Poistaa iholta meikin rippeet sekä raikastaa ja kiinteyttää ihoa. Se sopii jopa kaikkein herkimmille ja kosteusköyhille ihoille. Säilyttää ihon oman luontaisen pH:n ja edesauttaa hoitovoiteiden aktiiviaineiden imeytymistä ihoon. Alkoholittomuutensa ansiosta sopii myös kaikkein herkimmille ihoille. KENELLE: Normaalille ja kuivalle iholle. VAIKUTTAVAT AINEET: Aloe vera (3 %) – runsaasti mukopolysakkarideja, vitamiineja ja mineraaleja sisältävä luonnon aktiiviaine, kosteuttaa ihon todella hyvin ja edesauttaa kosteuden säilymistä myös syvissä ihokerroksissa. Ihosta tulee sen ansiosta raikas, kostea ja kiinteä. Merilevä (2,5 %) – on turvotusta poistavia ja rauhoittavia ominaisuuksia. Se rauhoittaa herkkien ihoalueiden kuivuutta ja punoitusta. Iho kirkastuu ja sen väri tasoittuu. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Kasvohoidoissa puhdistamaan puhdistusmaidon ja meikin jäämät ennen ihon kuorintaa tai muita toimenpiteitä. Sopii kaikille ihotyypeille, jopa kaikkein herkimmille, myös silmäkompresseihin. Tilattavissa myös myyntikoossa 200 ml koodilla: 54816003. KULUTTAJAKÄYTTÖ: Normaalista kuivalle iholle aamuin illoin, ennen hoitotuotteita. Poistaa iholta meikin rippeet sekä raikastaa ja kiinteyttää ihoa. Se sopii jopa kaikkein herkimmille ja kosteusköyhille ihoille. Säilyttää ihon oman luontaisen pH:n ja edesauttaa hoitovoiteiden aktiiviaineiden imeytymistä ihoon. Alkoholittomuutensa ansiosta sopii myös kaikkein herkimmille ihoille. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Puhdistava
 • Virkistävä
 • Normalisoiva
 • Supistava
Phyts Hydrole Feuilles d Eucalyptus 200 ml

Phyts Hydrole Feuilles d Eucalyptus 200 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Raikkaita kasviuutteita sisältävä puhdistava ja tasapainottava kasvovesi. Suositellaan seka- ja rasvoittuvalle iholle. Supistaa ihohuokoisia, puhdistaa ja ennaltaehkäisee talirauhasten tulehduksia. 100% luonnonmukainen Tärkeimmät vaikuttavat aineet: Eucalyptus. salvia, merisuolauute, siankärsämö, niaouli
Lue lisää
 • Alkoholiton
 • Raikastava
 • Kiinteyttävä
Aquasense Tonico kasvovesi 200 ml

Aquasense Tonico kasvovesi 200 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s AQUASENSE Tonico, alkoholiton kasvovesi. Poistaa iholta meikin rippeet sekä raikastaa ja kiinteyttää ihoa. Se sopii jopa kaikkein herkimmille ja kosteusköyhille ihoille. Säilyttää ihon oman luontaisen pH:n ja edesauttaa hoitovoiteiden aktiiviaineiden imeytymistä ihoon. Alkoholittomuutensa ansiosta sopii myös kaikkein herkimmille ihoille. KENELLE: Normaalille ja kuivalle iholle. VAIKUTTAVAT AINEET: Aloe vera (3 %) – runsaasti mukopolysakkarideja, vitamiineja ja mineraaleja sisältävä luonnon aktiiviaine, kosteuttaa ihon todella hyvin ja edesauttaa kosteuden säilymistä myös syvissä ihokerroksissa. Ihosta tulee sen ansiosta raikas, kostea ja kiinteä. Merilevällä (2,5 %) on turvotusta poistavia ja rauhoittavia ominaisuuksia. Se rauhoittaa herkkien ihoalueiden kuivuutta ja punoitusta. Iho kirkastuu ja sen väri tasoittuu. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Kasvohoidoissa puhdistamaan puhdistusmaidon ja meikin jäämiä ennen ihon kuorintaa tai muita toimenpiteitä. Sopii kaikille iho tyypeille, jopa kaikkein herkimmille, myös silmäkompresseihin. Tilattavissa myös ammattikoossa 500 ml koodilla: 54816262. KULUTTAJAKÄYTTÖ: Normaalista kuivalle iholle aamuin illoin ennen hoitotuotteita. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Rauhoittava
 • Viilentävä
Gerard's Calmsense Tonico Spray kasvovesi 200ml

Gerard’s Calmsense Tonico Spray kasvovesi 200ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s CALMSENSE Tonico Spray -kasvovesi. Kasvovesisuihke viilentää, parantaa ja pehmittää ihon rakennetta ja kosteustasapainoa. Kevyt koostumus tekee tuotteen levittämisestä helppoa ja iho saa hellävaraista mutta tehokasta hoitoa. KENELLE: Herkästi reagoivalle, couperoottiselle, reaktiiviselle tai helposti ärtyvälle iholle. VAIKUTTAVAT AINEET: Sisältää sekoituksen luonnollisia ainesosia, kuten kamomilla- ja kehäkukkauutteita, jotka yhdessä rauhoittavat ihoa. Kasvovesi sisältää myös mentolia, joka viilentää ja virkistää ihoa. 3 % Curculigo Orchioides -uutetta – trooppisilta ja subtrooppisilta alueilta löydetty kasvi, joka tasapainottaa ihon pH-arvoa ja edistää luonnollisen puolustamisen uusiutumista. 2 % Chuchuhuasi – Amazonilta peräisin oleva kasvi, jolla rauhoittava vaikutus ja joka tehokkaasti vähentää punaisuutta, kutinaa, polttavaa ja kiristävää tunnetta. 2 % Codiufill Complex – joka on peräisin vihreästä levästä joka auttaa palauttamaan iholle optimaalisen ihon kosteuden. Koostumusta on rikastettu 10 % lootuksen kukkavedellä, joka takaa välittömän miellyttävän tunteen ja raikkauden parantamalla raaka-aineiden rauhoittavaa vaikutusta. HOITOLA KÄYTTÖ: Kasvohoidoissa rauhoittamaan ja viilentämänä herkkää, reagoivaa ja punaisuuteen taipuvaa ihoa. Sen superkosteuttava “maitovaikutteinen” koostumus perustuu Physiocalmiin. Eksklusiivinen kokonaisuus hyvin siedettyjä luonnollisia aktiivi ainesosia, jotka auttavat palauttamaan ihon optimaalisen kosteustasapainon. Levitä kasvovesi vanulappuun ja taputtele kasvoille, kaulalle ja dekolteelle tai suojaa asiakkaan silmät ja suihkuta hienona spray sumuna asiakkaan kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Tilattavissa myös ammattikoossa 250 ml koodilla: 54816513. KULUTTAJAKÄYTTÖ: Suihkuta Calmsense Calming & Cooling Tonic Spray kasvoille ja kaulalle ja anna sen imeytyä ihoon. Kosteuttava suihke palauttaa ihon suojan ja antaa välittömän mukavuuden tunteen. Parhaan tuloksen saat käyttämällä Calmsense Micellar Soothing & Rebalancing Cleansing Milk -puhdistusmaitoa ennen kasvovesisuihketta. Täydennä kauneusrituaali Gerard’s- Calmsense -seerumilla ja ihotyypille sopivalla voiteella. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Suihke kasvoille ja vartalolle
 • Elvyttää ja virkistää kuivaa ihoa
 • Vegaaninen
Face Facts Face & Body Mist Hyaluronic 200ml

Face Facts Face & Body Mist Hyaluronic 200ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Elvytä ja virkistä kuivaa ihoa Face & Body Mist Hyaluronic -sumulla. Natriumhyaluronaattia, peptidejä ja betaiinia sisältävä viilentävä sumu auttaa lukitsemaan kosteuden ja stimuloi kollageenin tuotantoa. Vegaaninen. Päivittäiseen käyttöön. Vinkki: suihkuta suoraan kostealle iholle kosteuden lukitsemiseksi suihkun jälkeen.
Lue lisää
 • Kasvosuihke
 • Virkistää ja energisoi ihoa
 • Stressaantuneelle iholle
 • Vegaaninen
Face Facts Face Mist Vitamin C 100ml

Face Facts Face Mist Vitamin C 100ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Virkistää ja energisoi väsynyttä ihoa. Kasvosuihke on täydellinen valinta stressaantuneelle iholle. C-vitamiini, glyseriini ja betaiini. Vegaaninen. Päivittäiseen käyttöön.
Lue lisää
 • Raikastava
 • Tasapainottava
 • Kiinteyttävä
 • Epäpuhtaalle iholle
Puresense Tonico -kasvovesi 200 ml

Puresense Tonico -kasvovesi 200 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s PURESENSE Tonico -kasvovesi. Tasapainottava, kosteuttava ja raikastava epäpuhtaan ihon alkoholiton kasvovesi. KENELLE: Sekaiholle, epäpuhtaalle iholle ja akneiholle. Sopii myös herkälle epäpuhtaalle iholle. VAIKUTTAVAT AINEET: Fomes Officinalis -sieniuute (2 %) – puhdistaa ihohuokoset ja vähentää epäpuhtauksia. Sinkkipitoinen iirisuute (2 %) – säätelee ja tasapainottaa talintuotantoa, mikä vähentää ihon rasvaista ja kiiltelyä. Siankärsämöuute – rauhoittaa komedojen ja finnien aiheuttamaa ärtyneisyyttä. Tiikeriruoho (Asian Centella) – tasoittaa ja parantaa ihonväriä ja tekee ihosta raikkaan ja heleän. Säilyttää ihon oman luontaisen pH:n, mikä edesauttaa muiden aktiiviaineiden imeytymistä. Vähentää kasvojen T-alueen rasvoittumista ja kiiltelyä. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Epäpuhtaalle iholle kasvohoidoissa. Nostaa ihon pH:n 5,5:een, levitä taputellen vanulapulla. Tilattavissa myös ammattikoossa 500 ml koodilla: 54816265. KULUTTAJAKÄYTTÖ: Epäpuhtaalle iholle aamuin illoin puhdistamaan, rauhoittamaan ja tasapainottamaan ihoa. Parantaa muiden hoitoaineiden imeytymistä ja vaikutusta. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Raikastaa
 • Kosteuttaa
 • Kaikille ihotyypeille
 • Kasvoille ja vartalolle
Must-Have Eau Thermale -hoitovesi 1000 ml

Must-Have Eau Thermale -hoitovesi 1000 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s MUST-HAVE Eau Thermale -hoitovesi kasvoille ja vartalolle. KENELLE: Kaikille ihotyypeille päivittäiseen ihonhoitoon kasvovetenä, erinomainen kuivalle, herkälle iholle. VAIKUTTAVAT AINEET: Runsaasti lämpö oligo-elementtejä, vitamiineja ja aminohappoja jotka virkistävät, kosteuttavat ja korjaavat ihon hydrolipiditasapainon, rauhoittaa punoitusta ja pieniä ihoärsytyksiä. 5 % Wakame-levä – toimii osmoosin kautta välittämällä antioksidanttisia ja puhdistavia ominaisuuksiaan suoraan soluihin ja on arvokas ihon hyvinvoinnin ja elinvoiman lähde. Eau Thermal -hoitovesi parantaa orvaskeden rakennetta, tehostaa solujen toimintaa ja suojaa ulkoisten tekijöiden negatiiviselta vaikutukselta. Toimii aktiivisesti orvaskedessä edistäen aineenvaihduntaprosessia ja mikroverenkiertoa näin antaen iholle pehmeyttä, sileyttä ja raikkautta. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Kaikille ihotyypeille kasvovetenä, erinomainen kuivalle, herkälle iholle. Sopii alginaattinaamioihin ja tehostaa niiden vaikutusta. Tilattavissa myös myyntikoossa 100 ml koodilla: 548236. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Tasapainottaa ja kiinteyttää ihoa
 • Säilyttää ihon luontaisen pH:n
 • Sekaiholle, epäpuhtaalle ja akne iholle
 • Sopii myös herkälle iholle
Puresense Tonico -kasvovesi 500 ml

Puresense Tonico -kasvovesi 500 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s PURESENSE Tonico -kasvovesi. Tasapainottava, kosteuttava ja raikastava epäpuhtaan ihon alkoholiton kasvovesi. KENELLE: Sekaiholle, epäpuhtaalle iholle ja akneiholle. Sopii myös herkälle epäpuhtaalle iholle. VAIKUTTAVAT AINEET: Fomes officinalis -sieniuute (2 %) – puhdistaa ihohuokoset ja vähentää epäpuhtauksia. Sinkkipitoinen iirisuute (2 %) – säätelee ja tasapainottaa talintuotantoa, mikä vähentää ihon rasvaista ja kiiltelyä. Siankärsämöuute – rauhoittaa komedojen ja finnien aiheuttamaa ärtyneisyyttä. Tiikeriruoho (asian centella) – tasoittaa ja parantaa ihonväriä ja tekee ihosta raikkaan ja heleän. Säilyttää ihon oman luontaisen pH:n, mikä edesauttaa muiden aktiiviaineiden imeytymistä. Vähentää kasvojen T-alueen rasvoittumista ja kiiltelyä. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Epäpuhtaalle iholle kasvohoidoissa. Nostaa ihon pH:n 5,5 teen, levitä taputellen vanulapulla. Tilattavissa myös myyntikoossa 200 ml koodilla: 54816007. KULUTTAJAKÄYTTÖ: Epäpuhtaalle iholle aamuin illoin puhdistamaan, rauhoittamaan ja tasapainoittamaan ihoa. Parantaa muiden hoitoaineiden imeytymista ja vaikutusta. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Tuotteita ammattikäyttöön
 • Valmis aloituspaketti
Ale
CLINICCARE ihonhoitopaketti

CLINICCARE ihonhoitopaketti

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Pitkäkestoista ihon kosteutta pienimolekylisellä hyaluronihapolla. CLINICCARE on korkean teknologian kosmeseuttinen sarja, joka takaa välittömät ja näkyvät tulokset. CLINICCAREN tuotekehitys perustuu ikääntymistä estäviin ja hidastaviin hoitoihin ja tuotteisiin, tarjoten vahvan kliinisen osaamisen kauenudenhoitoalan lääkäreille, hoitajille ja kosmetologeille. Valmiin aloituspaketin avulla saat tuotteita CLINICCARE hoitojen tekemiseen. Paketti sisältää seuraavat tuotteet: 1 kpl CLINICCARE Silky Cleansing Lotion 500 ml 1 kpl CLINICCARE Silky Lip & Eye Make-up Remover 500 ml 1 kpl CLINICCARE Instatnt Painless Peel 250 ml 3 kpl CLINICCARE EGF REFRESH/TIGHT mask Anti-Aging 3 kpl CLINICCARE EGF PURE mask 3 kpl CLINICCARE EGF GLOW mask 1 kpl CLINICCARE Moisturizing Essence with Hyaluron 500 ml 1 kpl CLINICCARE Silky Moisturizing Lotion 2in1 500 ml 1 kpl CLINICCARE Lip & Eye Renewal Cream 50 ml
Lue lisää
 • Raikastaa
 • Kosteuttaa
 • Uudelleenmineralisoi kasvojen ihoa
 • Rauhoittaa punoitusta
EAU Thermale Spray 100ml

EAU Thermale Spray 100ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s EAU Thermale Spray -hoitovesi. Palauttaa hydrolipiditasapainon ja rauhoittaa punoitusta ja pientä ärsytystä. Voidaan käyttää kasvovetenä tai suihkeena meikin kiinnittämiseen. VAIKUTTAVAT AINEET: 5 % Wakame-levää, hivenaineita, vitamiineja ja aminohappoja. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Raikastaa, kosteuttaa ja uudelleenmineralisoi kasvojen ihoa. Tilattavissa ammattikoossa koodilla: 54816276. KULUTTAJAKÄYTTÖ: Palauttaa hydrolipiditasapainon ja rauhoittaa punoitusta ja pientä ärsytystä. Voidaan käyttää kasvovetenä tai suihkeena meikin kiinnittämiseen. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Rauhoittamaan ja viilentämään punaisuuteen taipuvaa ihoa
 • Sopii erityisen hyvin herkälle iholle
 • Erityinen yhdistelmä luonnollisia raaka-aineita
Calmsense Tonico Spray kasvovesi 300ml

Calmsense Tonico Spray kasvovesi 300ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s CALMSENSE Tonico Spray -kasvovesi ammattikäyttöön. Tehokas kasvovesi rauhoittamaan ja viilentämään herkkää, reagoivaa ja punaisuuteen taipuvaista ihoa. VAIKUTTAVAT AINEET: Physiocalm on erityinen yhdistelmä luonnollisia raaka-aineita tasapainottavalla vaikutuksella: 3 % Curculigo Orchioides uutetta – trooppisilta ja subtrooppisilta alueilta läydetty kasvi, joka tasapainottaa ihon pH-arvoa ja edistää luonnollisen puolustamisen uusiutumista. 2 % Chuchuhuasi – Amazonilta peräisin oleva kasvi, jolla on rauhoittava vaikutus ja joka tehokkaasti vähentää punaisuutta, kutinaa, polttavaa ja kiristävää tunnetta. 2 % Codiufill Complex – on peräisin vihreästä levästä, auttaa palauttamaan iholle optimaalisen ihon kosteuden. Koostumusta on rikastettu 10 % Lotus Flower Waterilla (lotuksen kukkavesi), joka takaa välittömän miellyttävän tunteen ja raikkauden parantamalla raaka-aineiden rauhoittavaa vaikutusta. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Puhdista iho Calmsense Latte Detergente -puhdistusmaidolla, koodi: 54816119, jonka jälkeen suihkuta Tonic Spray -kasvovesi kasvoille. Vältä silmänympärysihoa ja taputtele hellävaraisesti iholle, kunnes on täysin imeytynyt. Tilattavissa myös myyntikoossa 200 ml koodilla: 54816119. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Herkän ihon puhdistusvesi
 • Kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa
 • Sopii silmämeikin puhdistukseen
Phyts Sensi Eau lactee apaisante 100 ml

Phyts Sensi Eau lactee apaisante 100 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Phyts Sensi Eau Lactee Apaisante on herkän ihon puhdistusvesi. Poistaa meikin ärsyttämättä herkkää ihoa, samalla kosteuttaa ja rauhoittaa ihon pintaa. Sopii myös silmämeikin puhdistukseen. Ota puhdistusainetta kostealle vanulle tai suoraan sellaisenaan käsille. Puhdista kasvot hellävaraisesti pyyhkien. Kätevä pumppupullo. 100 % luonnonmukainen Tärkeimmät vaikuttavat aineet: Manteliöljy, bisabolol, puuvillakukkauute, aloe vera, squalene oliivista, e-vitamiini
Lue lisää
 • Kasvovesi
 • Luonnonmukainen
Phyts Hydrole Feuilles d Oranger Amer 500 ml

Phyts Hydrole Feuilles d Oranger Amer 500 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Raikkaat kasviuutteet täydentävät puhdistuksen. Rauhoittaa, pehmentää ja raikastaa ihon. Sopii kaikille ihotyypeille. Ei sisällä alkoholia ja glyseriiniä. 100% luonnonmukainen Pomeranssi, verbena, malva, sinimailanen, misteli, hevoskastanja
Lue lisää
 • Ravitseva ja virkistävä kasvovesi
 • Meikin kiinnitykseen
Collagen Antioxidant Face Mist 100ml

Collagen Antioxidant Face Mist 100ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Ravitseva, antioksidanttinen kasvovesi. Sisältää useita vapailta radikaaleilta suojaavia aineita kuten tyrniöljyä, joka on erittäin antioksidanttinen raaka-aine. Mukana on myös Ksylitolia, joka kosteuttaa ja suojaa ihoa. Rosmariini virkistää ihoa. Voidaan käyttää kasvovetenä kasvoille ja kaulaan, meikin kiinnitykseen tai virkistämään ihoa päivän aikana, jopa meikin päälle. Tuote sisältää 99 % luonnollisia ainesosia. Käyttö: Suihkauta kasvosuihketta kasvoille ja kaulalle. Voidaan käyttää myös meikin kiinnitykseen tai virkistämään ihoa päivän aikana, jopa meikin päälle. Made in EU.
Lue lisää
 • Tasapainottava ja rauhoittava kasvosuihke
 • Sisältää xylitolia 
Recovery Balance Mist 100ml

Recovery Balance Mist 100ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Herkkää couperosa ihoa tasapainottava ja rauhoittava kasvosuihke, jonka sisältämä xylitoli toimii ihon PH:ta ja kosteusmäärää tasapainottavana tehoaineena. Xylitoli edistää ihon luonnollisen, hyvän bakteeriflooran kehitystä, samalla kun se vähentää haitallistenbakteerien määrää ihon pinnalla. Ksylitoli kosteuttaa kuivaa ihoa sekä vahvistaa ihon omaa suojakerrosta. Ksylitoli lisää iholle tärkeän rakenneproteiini filaggriinin muodostumista. Tuote sisältää 99% luonnollisia ainesosia. Käyttö: Käytä tuotetta kasvoilla ja kaulassa kasvovetenä tai suihkuta päivän aikana tasapainottavana ja hoitavana suihkeena, myös meikin päällä. Made in EU
Lue lisää
 • Vaalentava puhdistusvesi
 • Pigmenttiongelmaiselle iholle
 • Meikin poistoon ja päivittäiseen puhdistukseen
Ale
Phyts White Bio Active Lotion 200 ml

Phyts White Bio Active Lotion 200 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Phyts White Bio Active Lotion on kosteuttava ja vaalentava puhdistusvesi pigmenttiongelmaiselle iholle. Sopii kevyen meikin poistoon ja päivittäiseen ihonpuhdistukseen. Säännöllisellä käytöllä vaalentaa pigmenttiläiskiä ja ihon epätasaista väriä. Suihkua puhdistusvettä kosteille vanuille ja pyyhi kasvot. Suositellaan käytettäväksi yhdessä muiden vaalentavan sarja tuotteiden kanssa. 604701 Vaalentava päivävoide, 604702 Vaalentava yövoide, 604703 Vaalentava naamio, 604704 Vaalentava kuorintavoide 100 % luonnonmukainen Tärkeimmät vaikuttavat aineet: Aloe vera, sianpuolukka, lakritsi, kirsikka, siankärsämö, persilja, kamferi, talvikki, porkkana, selleri, basilica
Lue lisää
 • Lähdevesisuihke kasvoille
 • Rauhoittava, puhdistava, kosteuttava
 • 100 % luonnonmukainen
Eau De Gamarde Spray 100 ml

Eau De Gamarde Spray 100 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Lähdevesisuihke Eau de Gamarde sisältää runsaasti mineraaleja, natriumia ja rikkiä. Dermatologisilla ominaisuuksillaan, sillä on rauhoittava, puhdistava ja kosteuttava vaikutus. Suihkuta lähdevettä kasvoille ja herkille alueille kosteuttamaan ihoa. Gamarde lähdevesi on sertifioitua luomukosmetiikkaa. 100 % luonnonmukainen.
Lue lisää
 • Kasvovesi
 • Rasvaiselle ja sekaiholle
 • Kotihoito
ShorPurifying Tonic for oily and combina skin 250m

ShorPurifying Tonic for oily and combina skin 250m

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Puhdistava, kosteuttava kasvovesi (pH 3.5-4.0 / AHA&BHA – 7.5%), joka desinfioi ihanteellisesti ihoa estäen tulehdusreaktiota ihossa. Puhdistaa hellävaraisesti rasvaista ja sekaihoa, supistaa ihohuokosia ja kirkastaa ihoa. Nopeuttaa ihon uusiutumista, parantaa ihon suojatoimintoja, vähentää kuivumista ja ärsytystä sekä vähentää akneen liittyvää tulehdusta. Käyttö: levitä tarvittava määrä kasvovettä vanulapulle ja pyyhi kasvojen, kaulan, dekolteen ja / tai selän ihoa kerran tai kahdesti. Vaikuttavat aineet: glykolihappo, maitohappo, salisyylihappo, Polyplant 7 Herbs™, Affipore™, Nelupure™, laventeliöljy ja rosmariiniöljy, niasiiniamidi, sitruunahappo. NelupureTM – Lotuksen kukkauute, jossa on runsaasti biologisesti aktiivisia aineita, kuten flavonoideja, kversetiiniä, orgaanisia happoja, hiilihydraatteja ja peptidejä. Egyptiläisessä mytologiassa Lotus symboloi puhtautta, rauhaa ja kauneutta. Poistamalla öljyisen kiillon ja epämiellyttävät läiskät, jotka johtuvat ylimääräisestä talin erityksestä, uute rauhoittaa ihoa, sekä pyrkii korjaamaan ihon epätasapainoa. AffiporeTM – runsaasti flavonoideja sisältävä Buchu-kasvin uute auttaa puhdistamaan ja supistamaan ihohuokosia sekä tekemään kiiltävän rasvaisen ihon mattapintaiseksi, mikä parantaa ihon ulkonäköä ja tasoittaa ihon tekstuuria. Polyplant 7 HerbsTM uutteiden yhdistelmä (Siankärsämö, Peltokorte, Koivun lehdet, Nokkonen, Rosmariini, Salvia, Lehmus), jonka toiminta on tarkoitettu rasvoittuvan ja sekaihon ongelmien ratkaisemiseen.
Lue lisää
 • Rauhoittaa ihoa
 • Couperosaiholle
 • ärtyneelle iholle
Bakuchiol Face Tonic 200ml

Bakuchiol Face Tonic 200ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Ihoa hoitava ja uudistava kasvovesi soveltuu kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Sisältää iholla aktiivisesti toimivaa ROHTOSAMMAKONPUTKEA, joka vähentää tehokkaasti ihon punotusta ja herkkyyttä. Erinomainen rauhoittaja couperosaiholle.
Lue lisää
 • Puhdistava
 • Tasapainottava
 • Tulehduksia ehkäisevä
Phyts Hydrole Feuilles d Eucalyptus 500 ml

Phyts Hydrole Feuilles d Eucalyptus 500 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Phyts Hydrole d’Eucalyptus on raikkaita kasviuutteita sisältävä puhdistava ja tasapainottava kasvovesi seka- ja rasvoittuvalle iholle. Supistaa ihohuokoisia, puhdistaa ja ennaltaehkäisee talirauhasten tulehduksia. Viimeistelee puhdistuksen. Ammattikäyttöön. 100 % luonnonmukainen Tärkeimmät vaikuttavat aineet: Eucalyptus, salvia, merisuolauute, siankärsämö, niaouli
Lue lisää
 • Kasvovesi
 • Ikääntyvälle iholle
 • kotihoito
Shor Fresh Tonic Vitamin C 500ml

Shor Fresh Tonic Vitamin C 500ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Kosteuttava kasvovesi normaalille tai kuivalle iholle. pH 3-3,5. Tehokkuus perustuu hedelmäuutteisiin, jotka ovat rikastettu C-vitamiinilla ja AHA-ja BHA-ryhmien hapoilla (8%). Kirkastaa ja vaalentaa ihoa, edistää epidermiksen pinnan puhdistusta, antaa syvän kosteutuksen tunnetta. Käyttö: Käsittele ihoa kostutetulla vanulapulla. Anna sen liottaa. Ainesosat: ks. Ingredients. Vaikuttavat aineet: C-vitamiini, glykolihappo, sitruuna- ja salisyylihapot, Polyplant Fruits™- hedelmäuutteiden yhdistelmä: vadelma, omena, persikka, kiivi, mansikka ja papaija (AHA-happoja), appelsiini-essenssiöljyt.
Lue lisää
 • Kasvovesi
 • Ongelmaiholle
 • Kotihoito
Shor MultiAcids Phytic Peel Solution 250ml

Shor MultiAcids Phytic Peel Solution 250ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Desinfioiva, antibakteerinen kasvovesi päivittäiseen ja ennaltaehkäisevään akneihon hoitoon. pH 3,5-4. Estää ihon tulehdusta. Puhdistaa tehokkaasti, vähentää ihonhuokoset, kirkastaa ja parantaa kasvojen ihoa. Sisältää 1,5% fytiinihappoa, 2% salisyylihappoa ja 4,5% glykolihappoa. Käyttö: Pyyhi ihoa kostetulla vanulapulla, pyyhi kaksi kertaa alueet, joilla on vakava tulehdus, anna imeytyä, älä pese pois. Ainesosat: ks. Ingredients. Vaikuttavat aineet: Glykoli-, fytiini- ja salisyylihapot, niasiinamidi B3, Polyplant Oily Skin™ – kasviuutteiden seos (Rakkolevät, Isotakiainen, Isovesikrassi, Muratti, Sitruuna, Salvia, Suopayrtit), rosmariini- ja laventeliöljyt, aktiivinen Keto-orvokin uute, kurjenpolvi-, teepuu- ja timjamiöljyt, urea
Lue lisää
 • Tehokas c-vitamiini, planktonuute, kauneusvesi
C ASTA Revitalizing Face Tonic 200ml

C ASTA Revitalizing Face Tonic 200ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Kosteuttava ja ihoa heleyttävä kasvo-/kauneusvesi jokapäiväiseen käyttöön. C.ASTA PLANKTON(CAP) on vahva ja tehokkaan antioksidanttinen tuotelinja ihon heleytykseen, kirkastukseen ja uudistukseen luonnon tehokkailla raaka-aineilla. Tuotteet soveltuvat kaikille ihotyypeille, erinomaisesti myös herkälle iholle. VEGAANINEN – 97% LUONNON RAAKA-AINEISTA – EKOLOGINEN Tuotteiden aktiivisina raaka-aineina mm: – PLANKTONUUTE: sisältää runsaasti mineraalisuoloja, proteiinia sekä ASTAKSANTIINIA, joka on voimakas ihonhoidossa käytettävä antioksidantti, jota saadaan punamikrolevästä. Suojaa auringon UVA- ja UVB-säteilyn ikäännyttävää vaikutusta vastaan. Tasoittaa ihon värisävyä ja parantaa sen elastisuutta sekä ihon omaa immuunisuojaa. – STABILISOITU C-VITAMIINI (Vit. C TetraE & STAY C ®50): Antaa iholle heleyttä ja tasoittaa värisävyä. Omaa voimakkaan antioksidanttisen tehon iholla ja antaa suojaa vapaita radikaaleja vastaan. Stimuloi ihon luonnollista kollageenisynteesiä. Tällä innovatiivisella yhdisteellä on tutkitusti* jopa 3 kertaa parempi imeytymiskapasiteetti, kuin perinteisellä C-vitamiinilla! – HYDROLISOITU APPELSIINIVESI: Sisältää flavonoideja, mineraalisuoloja, C-, B1-, B2-vitamiineja, provitamiini A:ta sekä biotiinia. Hydrolisointi antaa tuotteelle ihanan kevyen, stressiä rentouttavan tuoksun. – TAMARINDIUUTE: Sisältää runsaasti vitamiineja, mineraaleja ja antioksidantteja, jotka auttavat ihoa suojautumaan vapaiden radikaalien haittavaikutuksia vastaan (mm. ilmansaasteet, stressi, UV-valo) – HYALURONIHAPPO: Sitoo ihoon runsaasti kosteutta ja silottaa KÄYTTÖ: Kaada tuotetta vanulappuun ja sivele iholle puhdituksen jälkeen. Voit kaataa tuotetta myös kämmeniin ja taputella iholle kauneusveden tapaan. Tehosta vaikutusta käyttämällä muita C.ASTA PLANKTON -tuotelinjan tuotteita. *valmistajan teettämä tutkimus
Lue lisää
 • Kaikille ihotyypeille
 • Tasapainottaa ihon pH:ta
 • Rauhoittaa ja kosteuttaa 
Ale
MC Facial Toner 200 ml

MC Facial Toner 200 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Ihanteellinen päivittäiseen kasvojen puhdistukseen. Sen ainesosat rauhoittavat ja kosteuttavat ihoa. Poistaa tehokkaasti meikkijäämät sekä ihon epäpuhtaudet. Jättää ihon raikkaaksi ja kosteutetuksi. Parhaan lopputuloksen saamiseksi, käytä yhdessä mccosmetics puhdistusmaidon kanssa.  Pääainesosat: Aloe vera, Rosa gallica -uute, kamomilla, Citrus sinensis. Käyttö: Kostuta vanulappu ja levitä kasvoille ja kaulalle kevyesti liu’uttamalla. 
Lue lisää
 • Kasvovesi
 • Rasvaiselle ja sekaiholle
Shor Purifying Tonic for oily and combin skin 500m

Shor Purifying Tonic for oily and combin skin 500m

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Puhdistava, kosteuttava kasvovesi (pH 3.5-4.0 / AHA&BHA – 7.5%), joka desinfioi ihanteellisesti ihoa estäen tulehdusreaktiota ihossa. Puhdistaa hellävaraisesti rasvaista ja sekaihoa, supistaa ihohuokosia ja kirkastaa ihoa. Nopeuttaa ihon uusiutumista, parantaa ihon suojatoimintoja, vähentää kuivumista ja ärsytystä sekä vähentää akneen liittyvää tulehdusta. Käyttö: levitä tarvittava määrä kasvovettä vanulapulle ja pyyhi kasvojen, kaulan, dekolteen ja / tai selän ihoa kerran tai kahdesti. Vaikuttavat aineet: glykolihappo, maitohappo, salisyylihappo, Polyplant 7 Herbs™, Affipore™, Nelupure™, laventeliöljy ja rosmariiniöljy, niasiiniamidi, sitruunahappo. NelupureTM – Lotuksen kukkauute, jossa on runsaasti biologisesti aktiivisia aineita, kuten flavonoideja, kversetiiniä, orgaanisia happoja, hiilihydraatteja ja peptidejä. Egyptiläisessä mytologiassa Lotus symboloi puhtautta, rauhaa ja kauneutta. Poistamalla öljyisen kiillon ja epämiellyttävät läiskät, jotka johtuvat ylimääräisestä talin erityksestä, uute rauhoittaa ihoa, sekä pyrkii korjaamaan ihon epätasapainoa. AffiporeTM – runsaasti flavonoideja sisältävä Buchu-kasvin uute auttaa puhdistamaan ja supistamaan ihohuokosia sekä tekemään kiiltävän rasvaisen ihon mattapintaiseksi, mikä parantaa ihon ulkonäköä ja tasoittaa ihon tekstuuria. Polyplant 7 HerbsTM uutteiden yhdistelmä (Siankärsämö, Peltokorte, Koivun lehdet, Nokkonen, Rosmariini, Salvia, Lehmus), jonka toiminta on tarkoitettu rasvoittuvan ja sekaihon ongelmien ratkaisemiseen.
Lue lisää
Joan Collins Rose Optimise Lotion

Joan Collins Rose Optimise Lotion

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
ROSE OPTIMISE Rauhoittava ja kosteuttava kasvovesi sisältää ruusuvettä, hyaluronihappoa ja leväuutetta. Kasvovesi sisältää jogurttiuutetta, jonka probioottiset ominaisuudet antavat iholle suojaa vapaita radikaaleja vastaan. Käyttö: kaada nestettä kämmeneen ja levitä se tasaisesti molempiin käsiin. Taputtele kasvot, kaula ja decolletee. Hiero loput käsien selkämyksiin.
Lue lisää
YB Micellar Water with Collodial Silver

YB Micellar Water with Collodial Silver

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Kolloidihopeaa sisältävä misellivesi puhdistaa meikin ja jättää ihon putipuhtaaksi ja pehmeäksi. Kolloidihopealla on tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia, mikä tekee tuotteesta erinomaisen silmänympärysiholla käytettäväksi. Ei kuivata ihoa, eikä vaadi huuhtelua. Tuote sisältää myös kurkku- ja viinirypälevettä, jotka rauhoittavat herkkääkin ihoa. Koko 200ml.
Lue lisää
 • Rauhoittava ja kosteuttava puhdistusvesi vauvalle
 • Ei tarvitse huuhdella
 • 100 % luonnonmukainen
Gamarde Bebe Eau Nettoyante 400 ml

Gamarde Bebe Eau Nettoyante 400 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gamarde Bebe -rauhoittava ja kosteuttava puhdistusvesi herkälle vauvan iholle. Ota painopumpulla vanutyyny kosteaksi ja pyyhi iho puhtaaksi. Ei kirvele silmissä. Ei tarvitse huuhdella. Gamarde-lähdevesi, aloe vera Dermatologisesti testattu. Biosertifioitu. 100 % luonnonmukainen.
Lue lisää
 • Kasvovesi
 • Ikääntyvälle iholle
 • kotihoito
Shor Fresh Tonic Vitamin C 250ml

Shor Fresh Tonic Vitamin C 250ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Kosteuttava kasvovesi normaalille tai kuivalle iholle. pH 3-3,5. Tehokkuus perustuu hedelmäuutteisiin, jotka ovat rikastettu C-vitamiinilla ja AHA-ja BHA-ryhmien hapoilla (8%). Kirkastaa ja vaalentaa ihoa, edistää epidermiksen pinnan puhdistusta, antaa syvän kosteutuksen tunnetta. Käyttö: Käsittele ihoa kostutetulla vanulapulla. Anna sen liottaa. Ainesosat: ks. Ingredients. Vaikuttavat aineet: C-vitamiini, glykolihappo, sitruuna- ja salisyylihapot, Polyplant Fruits™- hedelmäuutteiden yhdistelmä: vadelma, omena, persikka, kiivi, mansikka ja papaija (AHA-happoja), appelsiini-essenssiöljyt.
Lue lisää
 • Kasvovesi
 • Ongelmaiholle
Shor MultiAcids Phytic Peel Solution 500ml

Shor MultiAcids Phytic Peel Solution 500ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Desinfioiva, antibakteerinen kasvovesi päivittäiseen ja ennaltaehkäisevään akneihon hoitoon. pH 3,5-4. Estää ihon tulehdusta. Puhdistaa tehokkaasti, vähentää ihonhuokoset, kirkastaa ja parantaa kasvojen ihoa. Sisältää 1,5% fytiinihappoa, 2% salisyylihappoa ja 4,5% glykolihappoa. Käyttö: Pyyhi ihoa kostetulla vanulapulla, pyyhi kaksi kertaa alueet, joilla on vakava tulehdus, anna imeytyä, älä pese pois. Ainesosat: ks. Ingredients. Vaikuttavat aineet: Glykoli-, fytiini- ja salisyylihapot, niasiinamidi B3, Polyplant Oily Skin™ – kasviuutteiden seos (Rakkolevät, Isotakiainen, Isovesikrassi, Muratti, Sitruuna, Salvia, Suopayrtit), rosmariini- ja laventeliöljyt, aktiivinen Keto-orvokin uute, kurjenpolvi-, teepuu- ja timjamiöljyt, urea
Lue lisää