Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

After Sun -tuotteet

  • Lievittää auringon polttamaa ihoa
  • Kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa 
Australian Gold  Aloe Freeze Spray 237ml

Australian Gold Aloe Freeze Spray 237ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Suihke, joka tarjoaa väliaikaista lievitystä auringon polttamaan ihoon ja muihin iho-oireisiin. Raikastava kivunlievittäjä sisältää kosteuttajia ja uutteita, jotka rauhoittavat ihoa ja parantavat sen hyvinvointia. Tuotteeseen on lisätty aloe veraa, E-vitamiinia ja pantenoolia ja se sisältää luonnonvaraisia uutteita. Tuote ei sisällä auringonsuojaa eikä suojaa uv-säteilyltä. Säilytetään jääkaapissa vahvemman jäähdyttävän vaikutuksen aikaan saamiseen.
Lue Lisää
  • Hoitaa
  • Kosteuttaa
Amalfi Face and Body Aftersun Lotion 150 ml

Amalfi Face and Body Aftersun Lotion 150 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
SUN LINE Amalfi -after sun. Kermainen ja samettinen koostumus antaa iholle välittömästi mukavan pehmeydentunteen palauttaen ihon kosteustasapainon. Innovatiivisessa meri- ja ihoystävällisessä koostumuksessa ei ole ainesosia, jotka olisivat haitallisia iholle tai meren ekosysteemille. Antioksidanttinen ja kosteuttava vaikutus on peräisin Hydropuntilista, jota saadaan Sisilian Fico d´Indian lehdistä.
Lue Lisää
  • Vähentää ihon punoitusta ja ihoärsytystä
  • Loistava tuote auringonoton jälkeen
  • Kaikille ihotyypeille 
Ale
MC Aloe Vera gel 200 ml EXP 4/23

MC Aloe Vera gel 200 ml EXP 4/23

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Aloe Vera 100% auttaa uudistamaan ja parantamaan ihoa vähentäen punoitusta ja ihoärsytystä. Loistava tuote säännölliseen käyttöön. Sopii kaikille ihotyypeille. Erinomainen auringonoton ja vahauksen jälkeen.  Pääainesosat: Aloe Barbadensis lehtimehu. Käyttö: Levitä pyörivin liikkein, kunnes voide on täysin imeytynyt. Sopii kasvoille ja vartalolle.
Lue Lisää