Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

After Sun -tuotteet

  • Lievittää auringon polttamaa ihoa
  • Kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa 
Australian Gold  Aloe Freeze Spray 237ml

Australian Gold Aloe Freeze Spray 237ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Suihke, joka tarjoaa väliaikaista lievitystä auringon polttamaan ihoon ja muihin iho-oireisiin. Raikastava kivunlievittäjä sisältää kosteuttajia ja uutteita, jotka rauhoittavat ihoa ja parantavat sen hyvinvointia. Tuotteeseen on lisätty aloe veraa, E-vitamiinia ja pantenoolia ja se sisältää luonnonvaraisia uutteita. Tuote ei sisällä auringonsuojaa eikä suojaa uv-säteilyltä. Säilytetään jääkaapissa vahvemman jäähdyttävän vaikutuksen aikaan saamiseen.
Lue lisää
  • Auringonoton jälkeen
  • Hoitaa
  • Kosteuttaa
Amalfi Face and Body Aftersun Lotion 150 ml

Amalfi Face and Body Aftersun Lotion 150 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s SUN LINE Amalfi Face and Body Aftersun. Auringossa oleilun jälkeen rauhoittamaan ja kosteuttamaan kasvojen ja vartalon ihoa. KENELLE: Kaikille ihotyypeille. VAIKUTTAVAT AINEET: Antioksidanttinen ja kosteuttava vaikutus on peräisin Hydropuntilista, jota saadaan Sisilian Fico d´Indian lehdistä. Karitevoi ja kaakaovoi pehmittävät ihoa palauttaen intensiivisesti hydrolipidikalvon rakenteen. Sisältää mustikkaa ja granaattiomenaa, jotka suojaavat ja rauhoittavat ihoa aurinkovaurioilta ja näkyviltä valoikääntymisen vaikutuksilta. KÄYTTÖ: Kermainen ja samettinen koostumus antaa iholle välittömästi mukavan pehmeydentunteen, palauttaen ihon kosteustasapainon. HUOMIOITHAN, että innovatiivisessa meri- ja ihoystävällisessä koostumuksessa ei ole ainesosia, jotka olisivat haitallisia iholle tai meren ekosysteemille.
Lue lisää
  • Auringonoton jälkeen
  • Rauhoittava
  • Kosteuttava
Phyt's Creme Adoucissante Apres-Soleil 200 g

Phyt’s Creme Adoucissante Apres-Soleil 200 g

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Phyts Creme adoucissante apres-soleil on rauhoittava ja kosteuttava voide auringonoton jälkeen. Viilentää kuumottavaa ihoa ja ehkäisee ihon hilseilyä. Ylläpitää ihon pehmeyttä ja estää kosteuden haihtumista. 100 % luonnonmukainen Tärkeimmät vaikuttavat aineet: Jojobaöljy, hasselpähkinäöjy, auringonkukkaöljy, kehäkukkauute, piikkialoe, sheavoi, piparminttu, sitruunaruoho, sypressi, e-vitamiini
Lue lisää