Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

Kasvokuorinnat

 • Hyytelömäinen kasvokuorinta
 • Kirkastaa
Face Facts Facial Scrub - Strawberry

Face Facts Facial Scrub – Strawberry

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Hyytelökuorinta luonnollisella 100% Walnut Shell Powder-jauheella (Saksanpähkinä). Kuorii kevyesti. Sisältää mansikkauutetta, joka täynnä C-vitamiinia. Käyttö: Kostuta kasvosi lämpimällä vedellä. Levitä pieni määrä hyytelömäistä kuorintaa ja hiero kuorintaa hellästi pyörivin liikkein kasvojeille. Huuhtele pois lämpimällä vedellä ja kuivaa.
Lue lisää
 • Hyytelömäinen kasvokuorinta
 • Kirkastaa ihoa
Face Facts Facial Scrub - Peach

Face Facts Facial Scrub – Peach

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Hyytelökuorinta luonnollisella 100% Walnut Shell Powder-jauheella (Saksanpähkinä). Kuorii kevyesti. Persikkauute on täynnä A- ja C-vitamiinia, jotka auttavat kosteuttamaan ja kirkastamaan ihoa. Käyttö: Kostuta kasvosi lämpimällä vedellä. Levitä pieni määrä hyytelömäistä kuorintaa ja hiero kuorintaa hellästi pyörivin liikkein kasvoille. Huuhtele pois lämpimällä vedellä ja kuivaa.
Lue lisää
 • Hyytelökuorinta
 • 100 % luonnollinen
Face Facts Facial Scrub - Coconut

Face Facts Facial Scrub – Coconut

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Kevyt hyytelökuorinta. 100 % luonnollinen. Saksanpähkinänkuorijauhe poistaa kuolleet ihosolut ja epäpuhtaudet. Sisältää kookosöljyä sekä glyseriiniä. Käyttö: Kostuta kasvosi lämpimällä vedellä. Levitä pieni määrä hyytelömäistä kuorintaa ja hiero kuorintaa hellästi pyörivin liikkein kasvojeille. Huuhtele pois lämpimällä vedellä ja kuivaa.
Lue lisää
 • Entsymaattinen kuorintageeli
CLINICCARE Instant Painless Peel 250 ml

CLINICCARE Instant Painless Peel 250 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Instant Painless Peel on entsymaattinen kuorintageeli, joka poistaa kuolleet ihosolut välittömästi ja kivuttomasti, ilman kuorivia partikkeleita. Poistaa pehmeästi tarpeettomat kuolleet ihosolut, jotka saavat ihon näyttämään samealta ja kuivalta, puhdistaen ja palauttaen ihon kirkkaan värin. Tasoittaa ihoa ja antaa iholle pehmeän rakenteen. Tämä ihanteellinen kuorintageeli jättää puhtaan ja kuulakkaan ihon sekä erittäin vastaanottavaisen kaikille tehoaineille. Käyttö: käytetään aina kuivalle iholle ja kuoritaan pieni alue kerrallaan. Levitä yksipainallus geeliä ensin otsalle, pyörittele kevyin sormin käsiteltävä alue. Käsittele samoin kasvojen toinen puoli ja sitten toinen. Älä käytä kostealle iholle, sillä vesi muuttaa geelin liimamaiseksi. Pyyhitään lopuksi lämpimällä kasvopyyhkeellä.
Lue lisää
 • Kosteuttava
 • Herkälle, ikääntyvälle ja kuivalle iholle
Must-Have Exfolight -kuorinta 50 ml

Must-Have Exfolight -kuorinta 50 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s MUST-HAVE Exfolight, entsymaattinen kuorinta tehostaa ihon luonnollista uusiutumisprosessia jättäen ihon välittömästi kirkkaaksi, raikkaiksi ja happipitoiseksi. KENELLE: Herkälle-, kuivalle-, ikääntyneelle ja ryppyiselle iholle. VAIKUTTAVAT AINEET: Proteolyyttisiä entsyymejä, aloe veraa, koivua ja hamamelista. Yhdessä pehmentävät, puhdistavat ja vahvistavat ihokudosta ja sen luontaista suojaa. KULUTTAJAKÄYTTÖ: Levitä runsas määrä tuotetta kasvoille, kaulalle ja dekolteelle välttäen silmänympärysihoa. Anna vaikuttaa 15 minuuttia ja huuhtele pois. Tilattavissa myös ammattikoossa 250 ml koodilla: 54816280. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Happokuorintahoito
 • Sopii aknen hoitoon
 • Valovanhenemisen ennaltaehkäisyyn 
CLINICCARE AHA+ EGF Skin Booster-kuorinta 30 ml

CLINICCARE AHA+ EGF Skin Booster-kuorinta 30 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
CLINICCARE AHA+ EGF Skin Booster -hoidolla voit tehdä nopean mesoterapiamaisen ihon stimuloinnin ilman injektioita tai näkyvää toipumisaikaa. Se sisältää viiden eri alf hydroksihapon (AHA), antioksidanttien ja ihon kasvutekijöiden sekoituksen ja neutraloituu automaattisesti. Iho on välittömästi heleä eikä toipumisaikaa tarvita. Sopii erityisesti ihon nuorentamiseen, aknen hoitoon ja valovanhenemisen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. Toista hoitoa sarjana kerran viikossa muutamia kertoja tai tee kerran kuukaudessa ennaltaehkäisevänä ja ylläpitävänä hoitona parhaiden tulosten saavuttamiseksi.
Lue lisää
 • Kuoriva
 • Puhdistava
 • Kirkastava
Phyts Natur peel 100 ml

Phyts Natur peel 100 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Natural Peel on rakeinen merisuolakuorinta epäpuhtaalle iholle. Syväpuhdistaa ja kirkastaa ihoa, helpottaen ihon mekaanista puhdistamista. Käytetään ilman höyryä ja emulgoidaan kostein sormin. Levitä kuorintavoidetta puhtaalle iholle, erityisesti rasvaisille alueille tai koko kasvoille. Anna vaikuttaa 10 minuuttia. Emulgoi kostein sormin hyvin pyöritellen ja poista hyvin haalealla kasvopuhdistusliinalla. 100 % luonnonmukainen Tärkeimmät vaikuttavat aineet: Merisuola, sitruuna, valkoinen savi, talvikkiöljy, laventeli
Lue lisää
 • Kuoriva
 • Pehmittävä
 • Kirkastava
Phyts Gommage Contact+ 100ml

Phyts Gommage Contact+ 100ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gommage Contact + on rakeeton kuorintavoide kaikille ihotyypeille. Hellävarainen “pois kitkattava” kuorintavoide, joka poistaa kuolleet ihosolut tehokkaasti jättäen ihon sametinpehmeäksi. Soveltuu myös huulten-, sekä silmänympärysiholle. Levitä kuorintavoidetta koko kasvoille ja anna vaikuttaa hetken ajan. Kitkaa pois iholta kuivin sormin. Ei höyrytetä. Ammattikäyttöön. 100 % luonnonmukainen Tärkeimmät vaikuttavat aineet: Auringonkukkaöljy, ylang ylang, kasviselluloosa, laventeli, neilikka
Lue lisää
 • Hellävarainen entsymaattinen kuorintajauhe
 • Kasvoille ja vartalolle
 • Ennen karvanpoistoa
 • Sisäänkasvaneille karvoille
Skin Candy Sensitive Peel Enzymatic 30g

Skin Candy Sensitive Peel Enzymatic 30g

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Sensitive Peel Enzymatic -kuorintaa suositellaan ensisijaisesti ihon valmisteluun ennen karvapoistoa. Se kuorii ja pehmentää ihoa ja tekee karvanpoistosta helpompaa ja kivuttomampaa ja antaa paremman lopputuloksen. Tämä hoitava entsyymikuorinta on tehokas valmiste erityisesti iholle, jolla on taipumus sisäänkasvaneisiin karvoihin ja ihon kuivuuteen. Hellävarainen, entsymaattinen kuorinta. Voidaan käyttää vartalolle sekä kasvoille. Sisältää hedelmäentsyymejä, bromelaiinia ja papaiinia. Lisäksi puolukkaa ja villimansikkaa. Papaiini pehmentää ihoa sekä karvatuppea. Puolukka hoitaa ja suojaa ihoa lisäämällä sen joustavuutta ja suojaa ihoa vapailta radikaaleilta, stimuloi veren mikroverenkiertoa ja lisää ihon uudistumista. Siksi se hidastaa ihon vanhenemista ja lisää ihon kimmoisuutta. Villimansikka sisältää luonnollisia kosteuttajia ja useita eri antioksidantteja: kuten C-vitamiini ja ellagic -happo, jotka rauhoittavat, suojaavat ja kirkastavat ihoa. Ota 1-2 teelusikallista jauhetta, hoidettavasta alueesta riippuen ja lisää Fresh Kiss Mist Xylitolipitoista kasvovettä kunnes saat tasaisen massan. Levitä hoidettavalle alueelle ja anna vaikuttaa 15 minuuttia. Pyyhi pois kostealla liinalla sekä pyyhi lopuksi Fresh Kiss Mistillä.
Lue lisää
 • Kemiallinen kuorinta
 • Elvyttää, kosteuttaa ja pehmentää ihoa 
CLINICCARE Refresh Peel² 30 ml

CLINICCARE Refresh Peel² 30 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
CLINICCARE Refresh Peel on kemiallinen kuorinta, joka elvyttää, kosteuttaa ja pehmentää ihoa. Sekoita Peel Blenderin 49404304 kanssa, jonka avulla kuorinnan voi räätälöidä yksilöllisesti. Vain ammattikäyttöön. Hoidon tekemiseen tarvitset seuraavat tuotteet: CLINICCARE Cleansing foam Chemisept G, CLINICCARE Skin Toner, CLINICCARE harsonaamio ( Glow, Pure tai Refresh/Tight ) CLINICCARE Sun Shield SPF30 aurinkosuojavoide.  Mukana selkeät käyttöohjeet.
Lue lisää
 • Uudistava
 • Pigmenttiä tasoittava
Gerard's Re-White Exfoliant 50 ml

Gerard’s Re-White Exfoliant 50 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s RE-WHITE Exfoliant -kaksivaiheinen kuorinta. Uuden sukupolven kaksivaikutteinen kuorinta (mekaaninen ja entsymaattinen), kehitetty uudistamaan ja tasoittamaan pigmentoitunutta ihoa. Tuloksena raikas ja kuulas iho, jonka hapensaanti on parantunut. KENELLE: Iholle, jossa on auringon tai iän aiheuttamia ihomuutoksia. VAIKUTTAVAT AINEET: Keratopeel® 1 % – hellävarainen entsyymikuorinta, poistaa kuolleita ihosoluja hellävaraisen entsyymikuorinnan avulla ja nopeuttaa solujen uusiutumista. Corindon powder 1,5 % Rice-micro-granules 1 % Oxyresveratrol 0,5 % – hapensaantia parantava vaikutus. Codiufil 2,5 % – aktivoi solujen uusiutumista. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Kirkastavissa kasvohoidoissa. KULUTTAJAKÄYTTÖ: Pigmentoituneelle, samealle, harmahtavalle, kirkastusta kaipaavalle iholle iholle. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Puhdistaa ihohuokoset
 • Pehmentää ja tasoittaa ihoa
 • Sopii paksuuntuneelle ja epätasaiselle iholle
Must-Have Scrub Away -kuorinta 50 ml

Must-Have Scrub Away -kuorinta 50 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s MUST-HAVE Scrub Away, raikas, kevyt kuorinta-aine, jolla on ihoon samanlainen vaikutus kuin mikrohionnalla. KENELLE: Sopii värittömälle, samealle, paksuuntuneelle ja epätasaiselle iholle. VAIKUTTAVAT AINEET: Valkoisen riisin ja bambun mikrokiteitä, jotka puhdistavat ihohuokoset, pehmittävät ihon pintaa ja tasoittavat sitä. Vähentää ihon valovanhenemisen merkkejä. KULUTTAJAKÄYTTÖ: Käytä kahdesti viikossa mekaanista Scrub Away -kuorintaa iholle, jossa on näkyvää epätasaisuutta ja laajentuneita ihohuokosia. Ihosta tulee tasaisempi ja sileämpi. Tilattavissa myös ammattikoossa 250 ml koodilla: 54816277. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Kosteuttava
 • Virkistävä
 • Herkälle, ikääntyvälle ja kuivalle iholle
Must-Have Exfolight -kuorinta 250ml

Must-Have Exfolight -kuorinta 250ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s MUST-HAVE Exfolight, entsymaattinen kuorinta tehostaa ihon luonnollista uusiutumisprosessia jättäen ihon välittömästi kirkkaaksi, raikkaiksi ja happipitoiseksi. KENELLE: Herkälle-, kuivalle-, ikääntyneelle ja ryppyiselle iholle. VAIKUTTAVAT AINEET: Proteolyyttisiä entsyymejä, aloe veraa, koivua ja hamamelista. Yhdessä pehmentävät, puhdistavat ja vahvistavat ihokudosta ja sen luontaista suojaa. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Levitä runsas määrä tuotetta kasvoille, kaulalle ja dekolteelle välttäen silmänympärysihoa. Anna vaikuttaa 15 minuuttia ja huuhtele pois. Tilattavissa myös myyntikoossa 50ml koodilla: 54816025. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Kemiallinen kuorinta
 • Häivyttää pigmenttivirheitä
 • Heleyttää ihoa 
CLINICCARE Glow Peel² 30 ml

CLINICCARE Glow Peel² 30 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
CLINICCARE Glow Peel on kemiallinen kuorinta, joka häivyttää ikääntymisestä aiheutuneita pigmenttivirheitä, heleyttää ja nuorentaa ihoa. Sekoita Peel Blenderin 49404304 kanssa, jonka avulla kuorinnan voi räätälöidä yksilöllisesti. Vain ammattikäyttöön. Hoidon tekemiseen tarvitset seuraavat tuotteet: Cliniccare Cleansing foam, Chemisept G CLINICCARE Skin Toner, CLINICCARE harsonaamio ( Glow, Pure tai Refresh/Tight ) CLINICCARE Sun Shield SPF30 aurinkosiojavoide.  Mukana selkeät käyttöohjeet.
Lue lisää
 • Kemiallinen kuorintahoito
CLINICCARE Peel Blender² 30 ml

CLINICCARE Peel Blender² 30 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Sekoitetaan CLINICCARE Peel -kemiallinen kuorinta-nesteen kanssa. Peel Blenderin avulla voidaan kuorinta räätälöidä asiakkaan mukaan. (Glow peel 49404301, Pure peel 49404302, Refresh peel 49404303). Vain ammattikäyttöön. Hoidon tekemiseen tarvitset seuraavat tuotteet: CLINICCARE Cleansing foam Chemisept G, CLINICCARE Skin Toner, CLINICCARE harsonaamio ( Glow, Pure tai Refresh/Tight ) CLINICCARE Sun Shield SPF30 aurinkosuojavoide. Mukana selkeät käyttöohjeet.
Lue lisää
 • Geelipohjainen kuorinta
 • Seka/rasvaiselle iholle
Phyts Activ Peel 40 g

Phyts Activ Peel 40 g

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Phyts Activ Peel on kevyt geelipohjainen seka/rasvaisen ihon kuorinta. Puhdistaa epäpuhtauksia ja kuollutta ihosolukkoa jättäen ihon pehmeäksi ja raikkaaksi. Kuorivana aineena bamburouhe. Ihanan raikas sitrusmainen tuoksu! 100 % luonnonmukainen Tärkeimmät vaikuttavat aineet: Aloe vera, bamburouhe, pelargonia, greippi, malva, sitruuna, orvokki, vuoriruusu, ohdake
Lue lisää
 • Kirkastava, kuoriva naamio
 • Sisältää eteerisiä öljyjä
 • Energisoi ja virkistää ihoa
Gerard's Sharing Mood Face Mask 2x10 ml

Gerard’s Sharing Mood Face Mask 2×10 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Kirkastava kuoriva naamio, jossa on  ginseng- ja guaranauutteilla sekä sitruunan ja mintun eteerisisiä öljyjä jotka enegisoivat ja virkistävät ihoa. Bambu-mikrorakeiden ja jojobaöljyn kuoriva vaikutus kuorii ihoa hellävaraisesti ja aktivoi soluhengitystä, mikä lisää ihon kuulautta ja elinvoimaa.  Levitä kerros naamiota kuivalle ja puhtaalle iholle välttäen silmänympärysihoa. Hiero pyörivin liikkein ja anna vaikuttaa vähintään 15 minuuttia. Huuhtele runsaalla haalealla vedellä.
Lue lisää
 • Kemiallinen kuorinta
 • Herkälle, ärtyneelle ja tulehtuneelle iholle
CLINICCARE Pure Peel² 30 ml

CLINICCARE Pure Peel² 30 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
CLINICCARE Pure Peel on tulehduksia ehkäisevä kemiallinen kuorinta herkälle, ärtyneelle ja tulehtuneelle iholle. Sekoita Peel Blenderin 49404304 kanssa,jonka avulla kuorinnan voi räätälöidä yksilöllisesti. Säilytettävä alle +25 C. Vain ammattikäyttöön. Hoidon tekemiseen tarvitset seuraavat tuotteet: CLINICCARE Cleansing foam, Chemisept G CLINICCARE Skin Toner, CLINICCARE harsonaamio ( Glow, Pure tai Refresh/Tight ) CLINICCARE Sun Shield SPF30 aurinkosuojavoide.  Mukana selkeät käyttöohjeet.
Lue lisää
 • Pehmittävä
 • Tasoittava
 • Paksuuntuneelle ja epätasaiselle iholle
Must-Have Scrub Away -kuorinta 250 ml

Must-Have Scrub Away -kuorinta 250 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s MUST-HAVE Scrub Away – geelikuorinta, jossa on raikas ja kevyt rakenne, jäljittelee ihon mikrodermabrasion tuloksia. KENELLE: Ihanteellinen väsyneelle, värittömälle ja samealle iholle. Kuorinta poistaa kuolleet ihosolut, epäpuhtaudet huokosista, pehmentää ihon rakennetta, minimoi epätasaisuudet ja valoikääntymisen merkit. VAIKUTTAVAT AINEET: Kuorivana aineena on 3 % riisin ja bambun mikrorakeet. Mäkikuisman ja kamomillan tarjoamat puhdistavat ja supistavat ominaisuudet vähentävät näkyvästi laajentuneita ihohuokosia ja jättävät ihon yhtenäiseksi, kirkkaaksi ja elvytetyksi. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Asiakkaalle, joka käy harvoin kasvohoidossa eikä ole kuorinut ihoaan kotona pitkään aikaan. Levitä pyörivin liikkein, vaihtelevin voimakkuuksin kasvoille, kaulalle ja dekolteelle (vältä silmänympärysihoa) ja huuhtele pois. Tilattavissa myös myyntikoossa 50ml koodilla: 54816022. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Hellävarainen entsyymikuorinta
 • Herkälle iholle 
Sensitive Enzymatic Peeling 50ml

Sensitive Enzymatic Peeling 50ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Hellävarainen entsyymikuorinta erittäin herkälle iholle soveltuva kuorinta, jossa ei ole hankaavia rakeita. Kuorintateho perustuu kasvihappojen tehoon. Tuote sisältää 99 % luonnollisia raaka-aineita. Käyttö: Levitä tuote puhtaille kasvoille ja anna vaikuttaa. Kasvihapot poistavat ihosta hellävaraisesti kuolleen ihosolukon. Huuhtele lopuksi haalealla vedellä. Älä käytä tuotetta silmien alueella. Made in Finland
Lue lisää
 • Entsymaattinen kuorinta
 • Herkälle iholle
Bakuchiol Face Peeling 100ml

Bakuchiol Face Peeling 100ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Hellävarainen voidepohjainen kuorinta kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Sisältää BAMBU- ja RIISIjauhetta, jotka kuorivat mekaanisesti, kuitenkaan ihoa ärsyttämättä. PAPAIJAentsyymit poistavat ihon pinnalta kuollutta solukkoa entsymaattisesti kuorimalla.
Lue lisää
 • Kasvokuorinta
 • Sopii herkälle iholle
Skin Academy Pure Smoothing Facial Scrub 75 ml

Skin Academy Pure Smoothing Facial Scrub 75 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Skin Academy Pure Cleansing Facial Scrub puhdistaa hellävaraisesti ihohuokoset, epäpuhtaudet sekä tasoittaa ihoa poistamalla kuolleet ihosolut. Aloe Vera ja vihreä tee auttavat kosteuttamaan ja rauhoittamaan ihoa jättäen ihon sileäksi, raikkaaksi ja säteileväksi. Sopii herkälle iholle. Hajusteeton. Käyttö: Hiero hellävaraisesti pieni määrä puhtaalle, kostealle ihollesi 1-2 minuutin ajan. Vältä silmänympärysihoa. Huuhtele hyvin lämpimällä vedellä.
Lue lisää
 • Tehokas c-vitamiini
 • Planktonuute
 • Kasvokuorinta
C ASTA Peeling Microdermabrasion 100ml

C ASTA Peeling Microdermabrasion 100ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Tämä sopivan karkea kuorinta poistaa kuivaa ja kuollutta ihosolukkoa tehokkaasti ja pitää ihon aina tasaisen heleänä. Rakeet ovat hellävaraisia ja sulavat osittain lämpimällä iholla. C.ASTA PLANKTON(CAP) on vahva ja tehokkaan antioksidanttinen tuotelinja ihon heleytykseen, kirkastukseen ja uudistukseen luonnon tehokkailla raaka-aineilla. Tuotteet soveltuvat kaikille ihotyypeille, erinomaisesti myös herkälle iholle. VEGAANINEN – 98% LUONNON RAAKA-AINEISTA – EKOLOGINEN Tuotteiden aktiivisina raaka-aineina mm: PLANKTONUUTE: sisältää runsaasti mineraalisuoloja, proteiinia sekä ASTAKSANTIINIA, joka on voimakas ihonhoidossa käytettävä antioksidantti, jota saadaan punamikrolevästä. Suojaa auringon UVA- ja UVB-säteilyn ikäännyttävää vaikutusta vastaan. Tasoittaa ihon värisävyä ja parantaa sen elastisuutta sekä ihon omaa immuunisuojaa. STABILISOITU C-VITAMIINI (Vit. C TetraE & STAY C ®50): Antaa iholle heleyttä ja tasoittaa värisävyä. Omaa voimakkaan antioksidanttisen tehon iholla ja antaa suojaa vapaita radikaaleja vastaan. Stimuloi ihon luonnollista kollageenisynteesiä. Tällä innovatiivisella yhdisteellä on tutkitusti* jopa 3 kertaa parempi imeytymiskapasiteetti, kuin perinteisellä C-vitamiinilla! HYDROLISOITU APPELSIINIVESI: Sisältää flavonoideja, mineraalisuoloja, C-, B1-, B2-vitamiineja, provitamiini A:ta sekä biotiinia. Hydrolisointi antaa tuotteelle ihanan kevyen, stressiä rentouttavan tuoksun. PAPAIJAUUTE: kuorii ihon pintaa hellävaraisen entsymaattisesti BAMBUJAUHE (ECOCERT-sertifioitu): Puhdistaa ihoa luonnollisesti ja poistaa hellävaraisesti kuollutta ihosolukkoa, jolloin muut aktiiviset raaka-aineet pääsevät imeytymään paremmin. Bambujauhe omaa antibakteerisia ominaisuuksia, kuorii ärsyttämättä ihoa. KÄYTTÖ: Kuorinta levitetään puhdistetuille, hieman kostutetuille kasvojen ja kaulan iholle. Vältä herkkää silmänympärysihoa. Anna vaikuttaa 3-5 minuuttia, kastele sormenpäät vedellä ja pyörittele tuotetta kasvoilla ja kaulalla. Huuhtele lämpimällä vedellä ja viimeistele iho kasvovoiteella. Käyttö ihotyypistä riippuen 2-3 kertaa viikossa. Soveltuu myös jokapäiväiseen käyttöön rasvaisuuteen taipuvalla iholla. Tehosta vaikutusta käyttämällä muita C.ASTA PLANKTON -tuotelinjan tuotteita. *valmistajan teettämä tutkimus
Lue lisää
 • Kuoriva vahapala kasvoille
 • 100 % luomukosmetiikkaa
SOLIDE Scrub Face

SOLIDE Scrub Face

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
ARVAA MIKSI IHASTUT MINUUN? Olen kuoriva vahapala kasvojen iholle. Kun minut yhdistää veden kanssa syntyy kevyt hyvin kuoriva emulsio, joka ei vaahtoa. Kuorin iholta epäpuhtaudet hellävaraisesti ja jätän iholle pehmeän raikkaan tunteen. En sisällä kuorivia rakeita vaan ihoa pehmittäviä hydroloituja kasviöljyjä. Nämä tekevät minusta super ihanan:hydroloitu kookosöljyhydrotoitu risiiniöljy 100 % luonnonmukainen
Lue lisää
 • Vain ammattilaiskäyttöön
 • Kuorinta-aine
Shor MGS Peeling for problematic skin 50 ml

Shor MGS Peeling for problematic skin 50 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
VAIN AMMATTIKÄYTTÖÖN! pH 2_5 – 3 Kuorinta perustuu salisyyli- ja alfahydroksihappojen yhdistelmään. Auttaa pehmentämään ja kuorimaan orvaskeden vahongoittunutta yläosaa, siten se avaa pääsy tulehtuneille alueille. Sisältää omena-, manteli-, glykoli- ja salisyylihappoja (yhteensä n. 19%). Käyttö: Levitä tasaisesti koko kasvoille ja kaulalle, anna sen liota 3-6 minuuttia ja sitten huuhtele vedellä. Iholle, jossa on voimakas akne-ihottuma, levitä toisen kerroksen, huuhtele 5-8 minuutin kuluttua. Ainesosat: ks. Ingredients. Vaikuttavat aineet: mantelihappo, omenahappo, glykolihappo, salisyylihappo
Lue lisää
 • Ikääntyvälle, veltostuneelle iholle
 • Uudistaa auringon vaurioittamaa ihoa
 • Sopii herkälle iholle 
Ale
MC Mandelic Acid pack 30 ml+ spray 50 ml

MC Mandelic Acid pack 30 ml+ spray 50 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Sopii ikääntyvälle, veltostuneelle iholle. Erinomainen myös akneiholle, ryppyihin sekä ihon vaalennukseen. Mantelihapon vaikuttavat aineet hajottavat solunsisäisiä siteitä, stimuloivat kollageenisynteesiä ja solujen uusiutumista. Sillä on bakteriostaattinen vaikutus, joka säätelee epäpuhtaista, rasvaista ja akneista ihoa. Se estää melaniinin synteesiä ja auttaa uudistamaan auringon vaurioittamaa ihoa. Mantelihappo sopii herkälle iholle. Pääainesosat: Mantelihappo 45% Käyttö. Levitä ihon puhdistuksen jälkeen. Suositeltu enimmäisaltistusaika: 5 minuuttia. Voidaan levittää 3 kerrokseen asti ihoreaktiosta ja asiakkaan herkkyydestä riippuen. Saat lisätietoja seuraamalla mccosmetics®-protokollia Neutraloi mc Post-peeling neutraloivalla sprayllä ja poista kylmällä vedellä. Kuorinnan voimakkuus: medium
Lue lisää
 • Kuorintahoito aknearville, syville juonteille ja pigmenttiläiskille
 • Uudistava
 • Tehostaa ihon uudistumista 
Phyts Soin Chemical peel 13 hoitokokonaisuutta

Phyts Soin Chemical peel 13 hoitokokonaisuutta

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Phyts Soin Renov chemical peel on kemiallinen kuorintahoito aknearville, syville juonteille ja pigmenttiläiskille. Tehostaa ihon uudistumista ja kosteuspitoisuutta. Kirkastaa ihon sameutta ja supistaa ihohuokosia. Hoito tehdään 4 x sarjahoitona 10 päivän välein. Asiakkaalla on käytössä kuorintahoitoon kuuluvat kotihoitotuotteet koko sarjahoidon ajan. Sisältää 30% glycolihappoa. Tukkupakkaus sisältää 13 hoitoa, puhdistusaineen, hoitovoiteen ja naamion. Tukkupaketti riittää 3 sarjahoitoon. Asiakkaan kotihoitotuotesetti 604172 Preparation Peeling kit Ilmoittaudu koulutukseen ennen tuotteiden ostoa! Koulutuksella opit hoitometodin, joka takaa hyvän hoitotuloksen. Saat tyytyväisiä asiakkaita, jota tulevat mielellään uudestaan. Soita kun ehdit, 040-4861764/ Tamminen Heidi. 100 % luonnonmukainen Tärkeimmät vaikuttavat aineet: Glycolihappo 30% (valmistettu sokeriruosta)
Lue lisää
 • Ihoa vaalentava kuorintavoide
 • 100 % luonnonmukainen
Phyts White Bio Active Gommage 40 g

Phyts White Bio Active Gommage 40 g

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Phyts White Bio Active Gommage on pigmenttiläiskiä ja laikukasta ihoa vaalentava kuorintavoide. Tee kuorinta iholle kerran viikossa erityisesti kesäaikaan. Levitä kasvoille ohut kerros kuorintavoidetta ja kitkaa sormin pois iholta. Kasviselluloosa toimii kuorivana aineena. Suositellaan käytettäväksi yhdessä muiden vaalentavan ihon kotihoitotuotteiden kanssa. 604700 puhdistusvesi, 604703 vaalentava naamio, 604701 vaalentava päivävoide, 604702 vaalentava yövoide. 100 % luonnonmukainen Tärkeimmät vaikuttavat aineet: kasiviselluloosa, aloe, kookos, sianpuolukka, palmuöljy, lakritsi, soijaöljy, vehnänalkio, pomeranssi, pelargonia, laventeli, palmarosa, kamferi, talvikki, porkkana, selleri, basilica
Lue lisää
 • Tehokas kuorinta
 • Pehmentää hienoja juonteita
 • Aknearpiin
Ale
MC Ata 50 % 5 x 10 ml

MC Ata 50 % 5 x 10 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Ata 50% kuorinta poistaa kuolleet ihosolut ja paljastaa uuden ihokerroksen, joka näyttää sileämmältä ja eloisammalta. Se pehmentää hienoja juonteita, minimoi pinnallisia “ikäläiskiä” ja muita ihon värjäytymiä ja hälventää aknearpia. Pääainesosat: Trikloorietikkahappo 50 %.Trikloorietikkahappo, joka tunnetaan myös nimellä triklooriasetaatti tai TCA, kuuluu orgaanisten yhdisteiden luokkaan, joka tunnetaan alfa-halogeenikarboksyylihappoina; poistaa kuolleita ihosoluja ja edistää uusien ihosolujen kasvua. Käyttö: Levitä ihon puhdistuksen jälkeen. Suositeltu enimmäisaltistusaika: 5 minuuttia. Voidaan levittää jopa 3 kerrokseen asti ihoreaktiosta ja asiakkaan herkkyydestä riippuen. Saat lisätietoja seuraamalla mccosmetics®-protokollia. Neutraloi mc Post-peeling neutraloivalla sprayllä ja poista kylmällä vedellä. Kuorinnan voimakkuus: vahva
Lue lisää
 • Aknen hoitoon
 • Hyperpigmentaatio hoitoon
Ale
MC Azelaic Acid pack 30 ml + spray 50 ml

MC Azelaic Acid pack 30 ml + spray 50 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Aknen ja ihon hyperpigmentaation hoitoon kehitetyn atselaiinihapon aktiiviset ainesosat sisältävät bakteriostaattisia ominaisuuksia ja niillä on estävä vaikutus tyrosinaasin tuotantoon, mikä vähentää melaniinin synteesiä. Tuote sopii aknen hoitoon, hyperpigmentaatioon, ruusufinniin, herkälle iholle.  Pääainesosat: Atselaiinihappo 25% Käyttö: Levitä ihon puhdistuksen jälkeen. Suositeltu enimmäis altistusaika: 5 minuuttia. Voidaan levittää enintään 3 kerrosta ihoreaktiosta ja asiakkaan herkkyydestä riippuen. Saat lisätietoja seuraamalla mccosmetics®-protokollia Neutraloi mc Post-peeling neutraloivalla sprayllä ja poista kylmällä vedellä. Kuorinnan voimakkuus: medium
Lue lisää
 • Kuorinta-aine
 • Kotihoito
Shor Enzyme Exfoliator 100 ml

Shor Enzyme Exfoliator 100 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Hoitotuote erilaisten ihon ongelmien torjumiseksi, kuten pienten ryppyjen, pigmenttiläiskien sekä huokosten puhdistamiseksi. Kuorinta pehmentää ihoa tehokkaasti papaiinin avulla ja takaa hellävaraisen kuorinnan pienillä sokerin rakeilla, jotka liukenevat muutamassa minuutissa kasvohieronnan aikana. Kuorinta parantaa verenkiertoa, vahvistaa verisuonia ja lisää ihon kimmoisuutta. Tuote ei aiheuta vahinkoa eikä vaikuta orvaskeden eheyteen tai solujen pH-arvoon, mikä on merkittävä etu verrattuna happokuorintaan. Se palauttaa ihon raikkauden, terveen ulkonäön ja kauneuden. Käyttö: levitä puhtaalle, kostealle kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle ja hiero märillä sormilla 3-5 minuuttia, kunnes sokerin hiukkaset ovat täysin liuenneet. Anna vaikuttaa 5 minuuttia. Huuhtele pois. Vaikuttavat aineet: sakkaroosi, papaiini, Nelupure™ NelupureTM – Lotuksen kukkauute, jossa on runsaasti biologisesti aktiivisia aineita, kuten flavonoideja, kversetiiniä, orgaanisia happoja, hiilihydraatteja ja peptidejä. Egyptiläisessä mytologiassa Lotus symboloi puhtautta, rauhaa ja kauneutta. Poistamalla öljyisen kiillon ja epämiellyttävät läiskät, jotka johtuvat ylimääräisestä talin erityksestä, uute rauhoittaa ihoa, sekä pyrkii korjaamaan ihon epätasapainoa.
Lue lisää
 • Vaalentava
 • Kirkastava
 • Pehmittävä
Phyts Commage White Bio Active 100 g

Phyts Commage White Bio Active 100 g

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Phyts Commage White Bio Active on kirkastavaja vaalentava “pois kitkattava” kuorintavoide pigmenttiongelmalliselle iholle. Soveltuu hyvin myös muille ihotyypeille tasoittamaan laikukasta ihoa. Levitetään ohut kerros kuivalle iholle ja kitkataan pois kuivin sormin. Ihosta tulee kirkas ja pehmeä. Ei kuivata ihoa. Ammattikäyttöön. 100 % luonnonmukainen Tärkeimmät vaikuttavat aineet: Kasviselluloosa, aloe vera, auringonkukkaöljy, palmuöljy, sianpuolukka, lakritsi, soija, vehnänalkio. kirsikka, pomeranssi, pelargonia, laventeli, palmarosa, persilja, siankärsämö, kamferi, talvikki, porkkana, selleri, basilica
Lue lisää
 • Kuorii ihon hellävaraisesti
 • Sisältää AHA-happoa
 • Parantaa ihon kosteuspitoisuutta
Ale
MC Lactic Acid pack 30 ml + spray 50 ml

MC Lactic Acid pack 30 ml + spray 50 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Lactic acid maitohappo on alfahydroksihappo (AHA), joka kuorii ihon pintaa hellävaraisesti sekä estää sarveiskerroksen paksuuntumista. AHA-happo auttaa parantamaan ihon luonnollista kosteustekijää ja tukee ihon kosteuspitoisuutta.  Pääainesosat: Maitohappo 45%. Käyttö: Levitä ihon puhdistuksen jälkeen. Suositeltu enimmäis altistusaika: 5 minuuttia. Voidaan levittää  3 kerrokseen asti ihoreaktiosta ja asiakkaan herkkyydestä riippuen. Saat lisätietoja seuraamalla mccosmetics®-protokollia. Neutraloi mc Post-peeling neutraloivalla sprayllä ja poista kylmällä vedellä. Kuorinnan voimakkuus: medium
Lue lisää
 • Vaalentava ja kirkastava vaikutus
 • Vähentää aknearpia 
Ale
MC Brightening Acid pack 50 ml x spray 50 ml

MC Brightening Acid pack 50 ml x spray 50 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Brightening Adic kuorinnan tärkeimmät ainesosat ovat tehokkaita hyperpigmentaatio hoidoissa. Tuote sopii erinomaisesti raskaudesta tai aknesta johtuviin läiskiin ja epäpuhtauksiin sen vaalentavan ja kirkastavan vaikutuksen ansiosta. Elvyttää ihoa, vähentää aknearpia ja pienentää avoimia huokosia. Pääainesosat: Arbutiini 10%, maitohappo 10%, sitruunahappo 10%, kojiinihappo 5%, salisyylihappo 5%. Käyttö: Levitä ihon puhdistuksen jälkeen. Suositeltu enimmäisaltistusaika: 5 minuuttia. Voidaan levittää 3 kerrosta ihoreaktiosta ja asiakkaan herkkyydestä riippuen. Saat lisätietoja seuraamalla mccosmetics®-protokollia. Neutraloi mc Post-peeling neutraloivalla sprayllä ja poista kylmällä vedellä. Kuorinnan voimakkuus: hellä
Lue lisää