Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

Kasvohoitolaitteet

 • Talinerityksen tasapainottamiseen
 • Desinfiointiin
 • Rauhoittamiseen
1 E -korkeataajuuslaite

1 E -korkeataajuuslaite

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Pienikokoinen ja näppärä korkeataajuuslaite! Toimitukseen sisältyy 1 vaihtoelektrodi (pieni sipuli). Voit tilata erikseen eri mallisia elektrodipäitä.
Lue Lisää
2 in1 kasvohoitolaite

2 in1 kasvohoitolaite

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
2 in 1 -kasvolaite on laadukas kasvojenhoitolaite, jossa timanttihionta ja ultraäänikuorinta. Laitteessa on uusi muotoilu ja hygieeniset kalvokytkimet käyttöpaneelissa. Laitteessa kaksi toimintoa: – timanttihionta (2 kpl varsia ja 9 kpl eri karkeuksisia päitä) – ultraäänikuorinta – selkeä interaktiivinen näyttö josta näkyy koko ajan toiminto ja voimakkuudet – ultraäänikuorintalaitetta varten on oma maadoitusrannelenkki Laitteeseen kuuluu opastus toimitiloissamme sekä ohjeet. Mitat: 49 x 45 x 19,5 cm.
Lue Lisää
4 in 1 kasvohoitolaite

4 in 1 kasvohoitolaite

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
4 in 1 -kasvolaite on laadukas monitoimilaite kasvoille, jolla teet lähes kaikki peruskasvohoidot. Laitteessa on uusi muotoilu ja hygieeniset kalvokytkimet käyttöpaneelissa. Laitteessa neljä toimintoa: – timanttihionta (2 kpl varsia ja 9 kpl eri karkeuksisia päitä) – ultraäänikuorinta (kuorinta, imeytys ja hieronta) – ultraääni (2 kpl päitä, 1,1 Mhz) – kylmä/kuumavasara – selkeä interaktiivinen näyttö josta näkyy koko ajan toiminto ja voimakkuudet – ultraäänikuorintalaitetta varten on oma maadoitusrannelenkki Laitteeseen kuuluu opastus toimitiloissamme sekä ohjeet.
Lue Lisää
 • Ihon puhdistukseen
Catena harjakone

Catena harjakone

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Vanha, hyväksihavaittu tekniikka, jolla ihoa voidaan syväpuhdistaa ja kuoria. Sopii myös tehoaineiden imeyttämiseen ja hierontaan. Erityisen hyvä väsyneen ihon elvyttämiseen, kaksoisleuan vähentämiseen sekä rasvaisen ja akne-ihon hoitoihin.
Lue Lisää

Cosmetic Multi Needle neulasarja, 16-32G10 1 kpl

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Neulasarja Cosmetic Injector -laitteeseen (973001 & 973003).Neulasarjassa 6 neulaa, 1,0 mm pituisilla neuloilla ja imulla.
Lue Lisää

Cosmetic Multi Needle neulasarja, 16-32G12 1 kpl

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Neulasarja Cosmetic Injector -laitteeseen (973001 & 973003).Neulasarjassa 16 neulaa, 1,2 mm pituisilla neuloilla ja imulla.
Lue Lisää

Cosmetic Multi Needle neulasarja, 31G12 1 kpl

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Neulasarja Cosmetic Injector -laitteeseen (973001 & 973003).Neulasarjassa  5 neulaa, 1,5 mm pituisilla neuloilla ja imulla.
Lue Lisää

Cosmetic Multi Needle neulasarja, 32G12 1 kpl

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Neulasarja Cosmetic Injector -laitteeseen (973001 & 973003).Neulasarjassa  9 neulaa, 1,2 mm pituisilla neuloilla ja imulla.
Lue Lisää

Cosmetic Multi Needle neulasarja, 9-31Ga 1 kpl

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Neulasarja Cosmetic Injector -laitteeseen (973001 & 973003).Neulasarjassa  9 säädettävää neulaa ja imu.
Lue Lisää

Cosmetic Multi Needle neulasarja, 9-32G12 1 kpl

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Neulasarja Cosmetic Injector -laitteeseen (973001 & 973003).Neulasarjassa  9 kpl 1,2 mm pituista neulaa ja imu.
Lue Lisää

Cosmetic Multi Needle neulasarja, 9-32Ga 1 kpl

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Neulasarja Cosmetic Injector -laitteeseen (973001 & 973003).Neulasarjassa  9 säädettävää neulaa ja imu.
Lue Lisää
CRYO Super Contact

CRYO Super Contact

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Kosmetologisissa hoidoissa edut ovat samat kuin jalkahoidossa – pieni, kevyt, kätevä laite, muutaman sekunnin toimenpide ja se on siinä. Helppo yhdistää mihin tahansa hoitokäyntiin. Cryo-jäädytyshoitoa voi käyttää yksistään esim. pienten huulten ympärillä olevien ryppyjen madaltamiseen, aknearpien hoitoon tai leuka-kaula linjan kiinteyttämiseen. Tulokset ovat nopeasti näkyvissä ja niiden kesto on pitkäaikainen. Cryo-laitetta kuljetetaan iholla ”maalaten” tai ”vetämällä viivaa” riippuen käsiteltävästä alueesta. Toistoja tehdään parin viikon välein niin kauan kunnes tyydyttävä tulos on saatu aikaiseksi. Parhaat tulokset saadaan kuitenkin yhdistämällä jäädytyshoitoa kemialliseen kuorintaan ja/tai mikroneulaukseen, jolloin jäädytyshoito voi toimia viimeistelyhoitona halutuilla osa-alueilla. Hoitolatukun Cryo Super Contact on edullinen hankinta, mutta oiva lisä hoitovalikoimaan. Blisterpakkauksessa 16 g patruuna, suutin annostelijalla, käyttöohje.
Lue Lisää
 • Täyttöliftaukseen
 • Biorevitalsiaatiohoitoihin
Crystal Meso-laite

Crystal Meso-laite

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Täyttöliftaus on tapa tehdä nuorennushoitoja näkyvästi yhdellä hoitokerralla. Täyttöliftaus on koneellisesti tehtyä erittäin täsmällistä injektointia.  Tämä laite tekee injektoinnista yhtä helppoa, kuin mitä esimerkiksi mikroneulaus on. Tähän ladattavaan injektoriin sopivat kaikki 1-5 ml:n ruiskut. Saatavana laaja valikoima 5 – 24 neulan neulasarjoja. Paras väline täyttöliftaus- ja biorevitalisaatiohoitoihin. Ladattava normaalilla USB C pistokkeella, yhdellä lautauksella voi työskennellä noin 8 tuntia. “Menetelmä on tehokas ja tulos pitkäkestoinen– vaikka ihoon tehdään jopa satoja yksittäisiä injektointeja, on hoito nopeaa ja lähes täysin kivutonta.”
Lue Lisää
 • Pieni ja tehokas
Derma f+ ultraäänikuorintalaite

Derma f+ ultraäänikuorintalaite

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Derma f+ puhdistaa, mikrohioo ja imeyttää aineet tehokkaasti ja turvallisesti. Laitteen toiminnot ovat yksinkertaiset, ja pienen kokonsa vuoksi sen käyttö on vaivatonta.Tehokkuudesta ei kuitenkaan ole tingitty – Derma f:llä saat aikaan todistettuja hoitotuloksia. Käytä ultraäänikuorintaa paitsi kasvoilla myös vartalolla; käsivarsilla, selän alueella, decolteella, vatsalla ja alaraajoissa. Latausaika 60 min. Paino 85g. Toiminta perustuu korkeataajuuksiseen ultraääniteknologiaan (24000-30000 uä-aalto/sek)
Lue Lisää
 • Kasvojen kohottamiseen
 • Tehoaineiden imeyttämiseen
Dual Injector Pro+ laite

Dual Injector Pro+ laite

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Katso video laitteen käytöstä Dual Injector Pro+ yhdistää edistyneimmän RF-teknologian ihokudoksen kohottamiseen ja kiristämiseen, sekä tehoaineiden kudostenväliseen imeyttämiseen neulattomalla mesoterapiamenetelmällä. Dual Injector Pro+ antaa kauneushoitoloille edistyneimmän neulattoman ja veitsettömän kasvojen kohotuksen. Dual Injector Pro+ on kasvojen ihoa kiinteyttävä ja kohottava menetelmä, joka mahdollistaa tehoaineiden imeyttämisen ihokudokseen ilman ihon pinnan rikkomista neuloilla tai veitsellä. Radioaaltojen ja elektroporaation ainutlaatuisella kaksoisvaikutuksella pystytään vaikuttamaan ihosolukkoon virkistämällä sen luontaista toimintaa ja imeyttämään syvälle ihon sisälle sen tarvitsemia ravinteita. Lisäksi radiofrekvenssiin yhdistetty punainen valo sekä elektroporaatioon yhdistetty sininen valo tehostavat toimintoja ja parantavat ihon omaa aineenvaihduntaa.
Lue Lisää
 • Heti näkyviä tuloksia
Elektrokoagulointilaite

Elektrokoagulointilaite

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Koagulointilaitetta käytetään iho-ongelmien nopeaan poistamiseen. Koagulointi tarkoittaa toimenpidettä, joka aiheuttaa hyytymistä tai sakeutumista. Proteiinit jähmettyvät eli koaguloituvat lämmön vaikutuksesta. Lääketieteessä ja kosmetologiassa termiä käytetään kuvaamaan tapahtumaan, jossa verenvuoto tyrehdytetään tuhoamalla pieni kudosalue lämmöllä. Koagulaatio on turvallinen ja tehokas, ei invasiivinen tapa poistaa monia epämiellyttäviä iho-ongelmia. Laajentuneisiin verisuoniin jumiin jäänyt veri yksinkertaisesti koaguloidaan, jolloin elimistön on helppo jatkokäsitellä se. Koagulaatiohoito soveltuu parhaiten laajentuneiden hiusverisuonten, fibroomien, varsiluomien sekä syylien poistamiseen. Hoito voi aiheuttaa pieniä rupia riippuen hoidettavasta alueesta ja -laajuudesta. Erittäin hyviä tuloksia saavutetaan mm. jalkojen hämäkkiverisuonten, kasvojen alueen yksittäisten suonten sekä punoituksen hoidossa.
Lue Lisää
 • Tuloksia yhdellä hoitokerralla
 • Paikallisen rasvakudoksen hoitomaiseen
Hi-Queen HIFU

Hi-Queen HIFU

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Laitekampanjahinta voimassa 2019! Rahoituksella 353 e /kk, 3 vuoden sopimuksella. Kysy lisää 02- 21 22 200. High Intensity Focused Ultrasound eli HIFU on perinteisiä ultraääni- ja laser-laitteita huomattavasti tehokkaampi menetelmä paikallisen rasvakudoksen hoitamiseen. HIFU on tarkka paikallinen hoito, joka tehoaa jo heti ensimmäisellä hoitokerralla, mutta joka voidaan tarvittaessa uusia. HIFU perustuu korkeaintensiiviseen ultraäänen käyttöön energialähteenä. HIFU-hoidossa on matala komplikaatioriski ja lyhyt palautumisaika. HIFU on kirurgisen veitsen lisäksi ainoa hoitomenetelmä, joka vaikuttaa 4,5 mm syvyydelle. HIFU-hoitoa voidaan käyttää yhdessä myös muiden laite- tai fillerihoitojen lisänä. KYSY MYÖS LEASING-MAHDOLLISUUTTAA!
Lue Lisää
 • Hinta sisältää koulutuksen
 • Kysy lisää Royal Pink Oy 045 128 0714
 • Myös Hoitolatukun rahoituksella!
HyapenPro

HyapenPro

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
HUOM! HyapenPro – KOULUTUS ON TARKOITETTU VAIN KAUNEUDENHOITOALAN/ SAIRAANHOITOALAN AMMATTILAISILLE. HyapenPro kynää käytetään maailmanlaajuisesti sekä salongeissa, että medikaalipuolella. HyapenPro on valmistettu Saksassa ja on CE-sertifioitu, FDA:n rekisteröimä, OCN:n ja UCAS -testattu laite. HyapenPro on ensimmäinen markkinoilla oleva laite, jossa on syvyys-säätömahdollisuus. Sen ansiosta voit tehdä täyteainehoitoja turvallisesti. Hoitolatukun rahoituksella noin 125 €/ kk. Kysy lisää 02- 21 22 200. Kouluttajin toimii injektiosairaan-hoitajat, joilla on vuosien kokemus huulten täytöstä ja muotoilusta. KOULUTUS   Ryhmä 1.9 materiaalin lähetys   8.9 lähipäivä Cryo21  Helsinki Ryhmä 29.9 materiaalin lähetys 6.10 lähipäivä Cryo21 Helsinki Ryhmä 3.11 materiaalin lähetys 10.11 lähipäivä Cryo21 Helsinki   Tekniikka HyapenPro kynää käytetään maailmanlaajuisesti sekä salongeissa, että medikaalipuolella. HyapenPro on valmistettu Saksassa ja on CE-sertifioitu, FDA:n rekisteröimä, OCN:n ja UCAS -testattu laite. HyapenPro on ensimmäinen markkinoilla oleva laite, jossa on syvyyssäätömahdollisuus. Sen ansiosta voit tehdä täyteainehoitoja turvallisesti. Järjestämme (Royal Pink Oy) suomenkielisiä koulutuksia: Kouluttajana Sairaanhoitaja Satu Merivirta. Peruskoulutuksessa harjoittelemme huulten turvallisen täytön ja muotoilun sairaanhoitajamme ohjaamana. Koulutuksemme jakautuu 2 osaan. Materiaalin lähetys Materiaalin läpikäynti Sairaanhoitajan kanssa jossa pääsette tekemään/näkemään useat erilaiset täytöt   Sisältääkö tuotteita: KYLLÄ. Aloituspaketin ostaneille kuuluu kattava HyapenPro salkku, jolla pääset helposti alkuun. Salkku sisältää: Hyapen Pro- kynä Hopeinen salkku 2 ml Crystal HYDRO PLUS 5 kpl steriilejä hoitokärkiä. 12 kk valmistaja takuu (alkaen laitteen ostopäivästä) Jo koulutettu? Vaikka olisit käynyt koulutuksen aikaisemmin, vaadimme HyapenPro-  koulutuksen pohjalle ennen kynän ostoa. Apu ja tuki Harjoittelun jälkeen tarjoamme (Royal Pink Oy) jatkuvaa etätukea – voit ottaa yhteyttä kouluttajaasi tai toimistollemme. Tarjoamme harjoittelijoillemme tukea puhelimitse tai koulutuspaikassa sovitusti. Sertifiointi: Saat Sertifikaatin välittömästi koulutuspäivän päätyttyä. Kaikki sertifikaatit ovat linketettynä laitteeseen ja tilataan suoraan uk:sta. KURSSIT 1-PÄIVÄ klo 10.00-16.00 KOULUTUS SISÄLTÄÄ: HyapenPro-hoitomenettely Asiakaskonsultaatio huulien eri muodot Hyaluron HyapenPro – tekniika Hygienia ja turvallisuus Kontraindikaatiot Anatomia ja fysiologia
Lue Lisää
Korkeataajuuslaite Basic, 4 elektrodia

Korkeataajuuslaite Basic, 4 elektrodia

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Korkeataajuuslaite on pitkään markkinoilla ollut peruslaite, joka edelleen puoltaa paikkansa monissa hoidoissa. Sitä käytetään ennen kaikkea epäpuhtaan/akneisen ihon rauhoittamiseen. Laite on kuitenkin erittäin hyvä myös aineiden imeyttämiseen ja esim. mikroverenkierron vilkastuttamiseen. Toimitukseen sisältyy 4 elektrodia.
Lue Lisää
 • Turvallinen, tehokas ja erittäin helppokäyttöinen
Mesoduo Electroporation Machine

Mesoduo Electroporation Machine

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Kannettava vaihtuvataajuuksinen elektroporaatio-radiofrekvenssi -ihonhoitolaite Kauniin pehmeä, kirkas ja nuorekas iho voi nyt olla kaikkien ulottuvilla MESODUO -laitteen avulla. Turvallinen ja tehokas ihonhoitolaite, jota on helppo käyttää ja se on asiakkalle kivuton. Laitetta voi käyttää kasvoille, käsivarsille, selkään, jaloille, vatsalle ja rinnan alueella. Injektointia ilman neuloja! Elektroporaatio on menetelmä, joka avaa ihoon kanavia, joita pitki tehoaineet pystyvät imeytymään syvemmälle ilman fyysistä injektiota. Elektroporaatiolla tulee imeyttää vain puhtaita, mielellään steriilejä tehoaineta, sillä se on niin tehokas, että sillä voi tahattomasti imeyttää myös jotakin, mitä ihoon ei haluta. Sen vuoksi suosittelemme käyttämään MESODUOn kanssa steriilejä Cliniccare ampulleja. MesoDuo imeyttää vaikuttavia aineita ihoon vaihtuvataajuuksisen elektroporaation avulla. Se hakee oikean taajuuden kullekin aineelle, välillä 1000-40 000Hz. Niinikään MesoDuo vaihtaa RF välillä -35 – +35 V, täten ikäänkuin ujuttaa vaikuttavia aineita juuri sinne, missä niitä tarvitaan. Erivärisillä LED valoilla pystyy helposti seuraamaan, mikä moodi on päällä. LED -valoilla voidaan lisäksi hoitaa ihon eri ongelmia. – 2 – vaiheinen tehoaineimeytys (Elektroporaatio ja RF) – Optimaalinen RF taajuus etsii automaattisesti parhaan taajuuden saadakseen vaikuttavia aineita ihoon sisään (yhdistelmä matalataajuisia radiofrekvenssitaajuuksia välillä 1000-40 000Hz – Monitaajuuksinen elektroporaatio lähettää vaihtuvilla jännitteillä, välillä -35 – +35V, täten saadaan enemmän vaikutusta pienemmillä tehoilla – Optimaalinen turvallisuus ja tehot – Ajastin (sammuttaa itsensä, kun mitään ei ole tapahtunut 10 minuuttiin)
Lue Lisää
 • Ihon puhdistukseen
 • Erittäin vahva laite
New Skin Plus, ultraäänikuorinta

New Skin Plus, ultraäänikuorinta

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Ultraäänikuorinta on hellävarainen mutta tehokas tapa syväpuhdistaa ihoa epäpuhtauksista. Ultraäänen aiheuttama värinä käsikappaleessa irrottaa iholta kuollutta ihosolukkoa ja tyhjentää sitä ylimääräisestä talista. Ei riko ihoa eikä aiheuta muita epätoivottuja sivuvaikutuksia. Laitteessa rannemaadoituslenkki, jonka avulla asiakas liitetään osaksi virtapiiriä. Tämän toiminnan ansiosta saadaan aikaiseksi myös nk. Desinkrustaatio -vaikutus (=ihotalin saippuointi), joka on sama ilmiö kuin iontoforeesilaitteessa. Käsikappaleen kääntäminen toisinpäin ihoon nähden, saa aikaan hierovan vaikutuksen, joka tehostaa myös aineiden imeytymistä ihoon. Hoidon suorittaminen on helppoa ja palkitsevaa. Hoitotulokset näkyvät jo ensimmäisellä kerralla.
Lue Lisää
 • Ihon puhdistamiseen
 • Tehokas
 • Turvallinen
Proderm timanttihiontalaite

Proderm timanttihiontalaite

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Timanttikuorinta on uudenaikaisin ja järkevin tapa tehdä mikrokuorintaa. Se on tehokas tapa poistaa kuolleita ihosoluja ja epäpuhtauksia. Hoidon jälkeen iho tuntuu välittömästi puhtaammalta, pehmeämmältä ja kiinteämmältä, pienet juonteet ja pigmenttimuutokset ovat pienentyneet tai jopa kadonneet. Perinteiseen mikrokuorintaan verrattuna timanttikuorinta on: – edullinen sekä hankintahinnaltaan että käyttökustannuksiltaan – siisti, ei tarvita hiekkaa tai kiteitä. Ihosta irtoava aines on myös helppo puhdistaa koneen takana olevasta filtteristä – tehokas ja turvallinen Timanttikuorinnan käyttöaiheet: – auringon aiheuttamien vaurioiden vähentäminen – iän aiheuttamien pigmenttimuutoksien käsittely – juonteiden madaltaminen – akne-, ja muiden arpien madaltaminen – mustapäiden vähentäminen – hyperpigmentaatioiden vähentäminen – rasvaisen ihon käsittely – ihon nuorennus- ja kiinteytyshoidot
Lue Lisää
 • Kiinteytykseen
 • Arpien hoitoon
RF-MESO

RF-MESO

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
CUBE MESO RF on helppokäyttöinen ja tehokas laite, jossa yhdistyy Mikroneulauksen ja radiofrekvenssihoitojen parhaat puolet. RF – mikroneulaus lisää Monopolaarisen Radiofrekvenssin energian perinteiseen mikroneulaukseen. RF-energia johdetaan kudokseen erittäin ohuiden neulojen avulla. Perinteisen mikroneulauksella ihon pintaan aiheutetun “trauman” lisäksi Radiofrekvenssi edistää ihon kiristymistä sekä napakoitumista ja parantaa arpikudosta. RF-energia lämmittää ihon sisempiä kerroksia jolloin kollageenin ja elastiinin tuotanto lisääntyy samalla kun ihossa oleva oleva kollageeni virkistyy ja aktivoituu. RF Mikroneulaus sopii lähes kaikille asiakkaille ja ihotyypeille. Hoidolla saadaan hyviä tuloksia muun muassa: -Hienojen ryppyjen hoidossa -Arpien, aknearpien sekä rokonarpien hoidossa -Löystyneen ihon hoidossa -Epätasaisen ihon rakenteen ja värisävyn hoidossa Takuu 12kk.
Lue Lisää
 • Monipuolinen kasvohoitolaite
Ale
Scandinavian Skin FacialFusion

Scandinavian Skin FacialFusion

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Rahoituksella 177 e /kk, 3 vuoden sopimuksella. Kysy lisää 02- 21 22 200. Suomalainen tuote! Hoitolatukun oma, uusi Scandinavian Skin FacialFusion mullistaa käsityksesi ihonhoitolaitteista muunneltavuudellaan ja monipuolisuudellaan. Edistynein ihonhoitolaite, joka puhdistaa ja kuorii ihon, tyhjentää suurentuneet huokoset ja imeyttää tehoaineet sinne missä niitä tarvitaan. Facial Fusion sisältää neljä toiminnallista osaa: Lympha, Derma, RF ja ELPO. Lympha Fusion- moduulilla aktivoidaan lymfajärjestelmää ja aineenvaihduntaa. Hellävaraisella säädettävällä alipaineella aktivoidaan kasvojen kapilaariverkosto ja valmistetaan lymfajärjestelmä kuljettamaan hoidosta vapautuvat haitalliset partikkelit pois. Kollageenituotanto aktivoituu ja iho on valmiina ottamaan vastaan korkeatasoiset FacialFusion- hoitotuotteet ja niiden vaikuttavat aineet. Derma Fusion- puhdistaa ja tasoittaa ihon helläväaraisesti nestetimanttihionnalla. Hoitopäässä kiertää neste, joka pesee ihoa samalla kun alipaineen avulla nostettu iho kuoriutuu timanttihiontapäätä vasten. Derma Fusion hoitopää on suunniteltu niin, että iho ei vaurioidu hoidon aikana. Vaihdettavat monipuoliset hoitopäät sekä nestevirtauksen ja imu säätö takaavat hellävaraisen mutta tehokkaan ihonpuhdistuksen. RF Fusion- radiofrekvenssi kiinteyttää ihoa ja kudostakiihdyttämällä kollageeni-säikeiden uusiutumista. RF Fusion avaa ihohuokoiset ja valmistaa ihon ottamaan vastaan viimeisen hoitovaihdeen tehotuotteet. RF Fusion on turvallinen ja kivuton tapa kiinteyttää ihoa ja poistaa juonteita sekä ikääntymisen merkkejä. ELPO Fusion- elektroporaatio imeyttää laadukkaat Facial Fusion- hoitotuotteet tehokkaasti ihoon maksimoiden hoidon tulokset. Elektroporaatio on turvallinen ja kivuton imeyttää hoitavia aineita ihoon ja saada hyötyosuus parhaalla mahdollisella tavalla käyttöön. Kaikkia moduuleja voidaan käyttää myös erikseen! Hinta sisältää kärryn!
Lue Lisää
 • Syylien poistoon
Take Away-koagulointilaite II

Take Away-koagulointilaite II

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Koagulointi tarkoittaa toimenpidettä, joka aiheuttaa hyytymistä tai sakeutumista, kaoguloituminen on kemiallinen prosessi. Proteiinit jähmettyvät eli koaguloituvat lämmön vaikutuksesta, esimerkiksi kananmunan kovettuminen keitettäessä on koagulaatiota. Lääketieteessä ja kosmetologiassa termiä käytetään kuvaamaan tapahtumaa, jossa verenvuoto tyrehdytetään tuhoamalla pieni kudosalue lämmöllä tai sähköllä. Elektrokoagulointi on turvallinen ja tehokas, ei invasiivinen tapa hoitaa monia epämiellyttäviä iho-ongelmia. Take Away koagulaattorilla syylien ja hyvänlaatuisten ihomuutosten poistaminen on helppoa ja tuottoisaa. Take Away on edullisin tapa tehdä todella vaikuttavia erikoishoitoja. Neulojen desinfiointi autoklaavissa. Erinomainen jalkapohjasyylille.
Lue Lisää
Timanttikuorintalaite

Timanttikuorintalaite

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Timanttihiontalaite on laadukas laite jossa uusi muotoilu ja hygieniset kalvokytkimet käyttöpaneelissa. -mikrotimanttihionta (2 kpl varsia ja 9 kpl eri karkeuksisia päitä) -selkeä interaktiivinen näyttö, josta näkyy koko ajan toiminto ja voimakkuudet -tehokas ja erittäin hiljainen alipainepumppu -sis. suomenkieliset ohjeet ja laitteeseen kuuluu opastus toimitiloissamme. Mitat: 49,5 x 48,5 x 22,5 cm.
Lue Lisää
 • Ihon syväpuhdistamiseen
Ultraäänikuorintalaite

Ultraäänikuorintalaite

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Ultraäänikuorintalaite on tehokas ja hellävarainen ihon syväpuhdistaja kaikille ihotyypeille. Laitteella voidan myös imeyttää tehoaineita ihoon sekä tehdä nk mikrohierontaa. Mitat: 49 x 45 x 19,5 cm.
Lue Lisää
 • Laadukas monitoimilaite
 • Peruskasvohoitoihin
Unique 4 in 1 kasvohoitoyhdistelmä

Unique 4 in 1 kasvohoitoyhdistelmä

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Kustannustehokas yhdistelmälaite, jossa 4 eri toimintoa. – ultraäänikuorinta – ultraääni-imeytys – timanttikuorinta – kuuma/kylmähoitolaite Ultraäänikuorinta on hellävarainen tapa puhdistaa ihoa. Ultraääni-imeytyksellä taas saadaan tehoaineita imeytettyä syvemmälle ihon kerroksiin. Timanttikuorinta on voimakkaampi kuorinta, jonka tavoitteena on poistaa kaikki kuolleet ihosolut ihon pinnalta. Timanttikuorintaa tulee käyttää harkiten ja muistaa, että sen jälkeen iho on altis esim. Palamiselle. Kuumavasaraa käytetään ihon lämmittämiseen, esim. ennen ihonpuhdistusta. Lämmön vaikutuksesta laajentuneiden ihohuokosten kautta myös tehoaineet imeytyvät paremmin. Kylmävasara puolestaan sulkee ihohuokoset ja sitä käytetäänkin monesti kuorintojen ja ihonpuhdistuksen jälkeen rauhoittamaan ihoa. Toimii hyvin myös esim. kangasnaamion päältä käytettynä.
Lue Lisää
Unique Eyes-silmänympärysalueen hoitomenetelmä

Unique Eyes-silmänympärysalueen hoitomenetelmä

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Unique Eyes- silmänympärysalueen elektrooninen hoitomenetelmä hyödyntää elektromagneettista taajuutta ja tarkkaa lämpötilan seurantaa saadakseen anodi- ja katodi-ionit liikkumaan nopeasti elektrodilappujen alla. Tämä saa aikaan lämpöefektin hoidettavalla ihon alueella. Tämän lisäksi Unique Eyes hoitoelektrodeissa oleva hyaluronihappo ja kollageeni imeytyvät tehokkaasti ihoon ja kosteuttavat sitä. Hoidon aikana muodostuu uutta kollageenia ja solut aktivoituvat. Silmänympärysalueen iho kiinteytyy ja verenkierto paranee luonnollisella tavalla. Unique Eyes- silmänympärysalueen hoitomenetelmän avulla silmäpussit, juonteet ja tummat silmänympärykset häviävät ja ohentunut iho vahvistuu.
Lue Lisää