Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

Kasvohoitolaitteet

 • Pieni ja tehokas
Derma f+ ultraäänikuorintalaite

Derma f+ ultraäänikuorintalaite

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Derma f+ puhdistaa, mikrohioo ja imeyttää aineet tehokkaasti ja turvallisesti. Laitteen toiminnot ovat yksinkertaiset, ja pienen kokonsa vuoksi sen käyttö on vaivatonta.Tehokkuudesta ei kuitenkaan ole tingitty – Derma f:llä saat aikaan todistettuja hoitotuloksia. Käytä ultraäänikuorintaa paitsi kasvoilla myös vartalolla; käsivarsilla, selän alueella, decolteella, vatsalla ja alaraajoissa. Latausaika 60 min. Paino 85g. Toiminta perustuu korkeataajuuksiseen ultraääniteknologiaan (24000-30000 uä-aalto/sek)
Lue Lisää
 • Syylien poistoon
Take Away-koagulointilaite

Take Away-koagulointilaite

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Koagulointi tarkoittaa toimenpidettä, joka aiheuttaa hyytymistä tai sakeutumista, kaoguloituminen on kemiallinen prosessi. Proteiinit jähmettyvät eli koaguloituvat lämmön vaikutuksesta, esimerkiksi kananmunan kovettuminen keitettäessä on koagulaatiota. Lääketieteessä ja kosmetologiassa termiä käytetään kuvaamaan tapahtumaa, jossa verenvuoto tyrehdytetään tuhoamalla pieni kudosalue lämmöllä tai sähköllä. Elektrokoagulointi on turvallinen ja tehokas, ei invasiivinen tapa hoitaa monia epämiellyttäviä iho-ongelmia. Take Away koagulaattorilla syylien ja hyvänlaatuisten ihomuutosten poistaminen on helppoa ja tuottoisaa. Take Away on edullisin tapa tehdä todella vaikuttavia erikoishoitoja. Neulojen desinfiointi autoklaavissa. Erinomainen jalkapohjasyylille.
Lue Lisää
2 in1 kasvohoitolaite

2 in1 kasvohoitolaite

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
2 in 1 -kasvolaite on laadukas kasvojenhoitolaite, jossa timanttihionta ja ultraäänikuorinta. Laitteessa on uusi muotoilu ja hygieeniset kalvokytkimet käyttöpaneelissa. Laitteessa kaksi toimintoa: – timanttihionta (2 kpl varsia ja 9 kpl eri karkeuksisia päitä) – ultraäänikuorinta – selkeä interaktiivinen näyttö josta näkyy koko ajan toiminto ja voimakkuudet – ultraäänikuorintalaitetta varten on oma maadoitusrannelenkki Laitteeseen kuuluu opastus toimitiloissamme sekä ohjeet. Mitat: 49 x 45 x 19,5 cm.
Lue Lisää
 • Syylänhoitoon
 • Kosmeettisiin hoitoihin
 • Monipuolinen menetelmä
CRYO Super Contact -jäädytyshoito

CRYO Super Contact -jäädytyshoito

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Jäädytyshoito on monipuolinen hoitomenetelmä. Cryo Super-jäädytyshoidolla tuhoat kätevästi syyläviruksen mutta se soveltuu myös ontelosyylien ja aknearpien poistoon. Hoito on nopea ja kivuton, ei jälkioireita ja vaiktukset ovat pitkäkestoiset. Yhden hoidon kesto on vain 3-10 sekuntia ja tulos on usein hyvä jo yhden hoitokerran jälkeen. 16 g patruuna sisältää nestemäistä typpeä, jota 10 sekunnin hoidon aikana kuluu vain 0,4 g. Kosmetologisissa hoidoissa edut ovat samat kuin jalkahoidossa – pieni, kevyt, kätevä menetelmä, muutaman sekunnin toimenpide ja se on siinä. Helppo yhdistää mihin tahansa hoitokäyntiin. Cryo-jäädytyshoitoa voi käyttää yksistään erityisesti kaikenlaissten hyvälaatuisten pigmenttimuutosten, pienten huulten ympärillä olevien ryppyjen madaltamiseen, aknearpien hoitoon tai leuka-kaula linjan kiinteyttämiseen. Tulokset ovat nopeasti näkyvissä ja niiden kesto on pitkäaikainen. Cryo-patruunaa kuljetetaan iholla ”maalaten” tai ”vetämällä viivaa” riippuen käsiteltävästä alueesta. Toistoja tehdään parin viikon välein niin kauan kunnes tyydyttävä tulos on saatu aikaiseksi. Parhaat tulokset saadaan kuitenkin yhdistämällä jäädytyshoitoa kemialliseen kuorintaan ja/tai mikroneulaukseen, jolloin jäädytyshoito voi toimia viimeistelyhoitona halutuilla osa-alueilla. Hoitolatukun Cryo Super Contact on edullinen hankinta, mutta oiva lisä hoitovalikoimaan. Pakkauksessa 16 g patruuna, 2 eri hoitopäätä ja käyttöohje.
Lue Lisää
4 in 1 kasvohoitolaite

4 in 1 kasvohoitolaite

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
4 in 1 -kasvolaite on laadukas monitoimilaite kasvoille, jolla teet lähes kaikki peruskasvohoidot. Laitteessa on uusi muotoilu ja hygieeniset kalvokytkimet käyttöpaneelissa. Laitteessa neljä toimintoa: – timanttihionta (2 kpl varsia ja 9 kpl eri karkeuksisia päitä) – ultraäänikuorinta (kuorinta, imeytys ja hieronta) – ultraääni (2 kpl päitä, 1,1 Mhz) – kylmä/kuumavasara – selkeä interaktiivinen näyttö josta näkyy koko ajan toiminto ja voimakkuudet – ultraäänikuorintalaitetta varten on oma maadoitusrannelenkki Laitteeseen kuuluu opastus toimitiloissamme sekä ohjeet.
Lue Lisää
 • Aktivoi solujen jakautumista
 • Luonnollinen hoitomuoto 
Uutuus
Devoir Led Light -valoterapialaite kasvoille

Devoir Led Light -valoterapialaite kasvoille

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
LED-valoterapia on täysin luonnollinen hoitomuoto. Sen toiminta perustuu valoenergiaan, joka aktivoi solujen jakautumista ja kollageeni-ja elastiinituotantoa. Soluja voidaan manipuloida eri tavoin eri valoaallonpituuksia käyttäen: tutkimukset osoittavat, että sama valoenergia, joka stimuloi kollageenituotantoa, voidaan toisessa tilanteessa valjastaa hillitsemään kollageenituotantoa. Tämä on hyödyllistä arpien hoidossa.  Punainen valo: Nuorennushoidot, ruusufinni, punakkuus. Aktivoi kollageenituotantoa, pehmentää ihoa.Sininen valo: Aknehoidot, poistaa tulehduksia.Vihreä valo: Rauhoittava vaikutus, poistaa ihon tulehdustiloja.Oranssi valo: Parantaa verenkiertoa, kiihdyttää solujen aineenvaihduntaa.Keltainen valo: Nuorennushoidot, parantaa imunestekiertoa ja verenkiertoa.Violetti valo: Kirkastaa ihoa ja edistää ihon uudistumista. Mitat laitteelle:Pituus, eli laite täysin auki 51 cm.Leveys 25,5 cmKorkeus 28,5 cm.
Lue Lisää
Timanttikuorintalaite

Timanttikuorintalaite

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Timanttihiontalaite on laadukas laite jossa uusi muotoilu ja hygieniset kalvokytkimet käyttöpaneelissa. -mikrotimanttihionta (2 kpl varsia ja 9 kpl eri karkeuksisia päitä) -selkeä interaktiivinen näyttö, josta näkyy koko ajan toiminto ja voimakkuudet -tehokas ja erittäin hiljainen alipainepumppu -sis. suomenkieliset ohjeet ja laitteeseen kuuluu opastus toimitiloissamme. Mitat: 49,5 x 48,5 x 22,5 cm.
Lue Lisää

Cosmetic Multi Needle neulasarja, 9-32G12 1 kpl

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Neulasarja Cosmetic Injector -laitteeseen (973001 & 973003).Neulasarjassa  9 kpl 1,2 mm pituista neulaa ja imu.
Lue Lisää
 • Turvallinen, tehokas ja erittäin helppokäyttöinen
Mesoduo Electroporation Machine

Mesoduo Electroporation Machine

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Kannettava vaihtuvataajuuksinen elektroporaatio-radiofrekvenssi -ihonhoitolaite Kauniin pehmeä, kirkas ja nuorekas iho voi nyt olla kaikkien ulottuvilla MESODUO -laitteen avulla. Turvallinen ja tehokas ihonhoitolaite, jota on helppo käyttää ja se on asiakkalle kivuton. Laitetta voi käyttää kasvoille, käsivarsille, selkään, jaloille, vatsalle ja rinnan alueella. Injektointia ilman neuloja! Elektroporaatio on menetelmä, joka avaa ihoon kanavia, joita pitki tehoaineet pystyvät imeytymään syvemmälle ilman fyysistä injektiota. Elektroporaatiolla tulee imeyttää vain puhtaita, mielellään steriilejä tehoaineta, sillä se on niin tehokas, että sillä voi tahattomasti imeyttää myös jotakin, mitä ihoon ei haluta. Sen vuoksi suosittelemme käyttämään MESODUOn kanssa steriilejä Cliniccare ampulleja. MesoDuo imeyttää vaikuttavia aineita ihoon vaihtuvataajuuksisen elektroporaation avulla. Se hakee oikean taajuuden kullekin aineelle, välillä 1000-40 000Hz. Niinikään MesoDuo vaihtaa RF välillä -35 – +35 V, täten ikäänkuin ujuttaa vaikuttavia aineita juuri sinne, missä niitä tarvitaan. Erivärisillä LED valoilla pystyy helposti seuraamaan, mikä moodi on päällä. LED -valoilla voidaan lisäksi hoitaa ihon eri ongelmia. – 2 – vaiheinen tehoaineimeytys (Elektroporaatio ja RF) – Optimaalinen RF taajuus etsii automaattisesti parhaan taajuuden saadakseen vaikuttavia aineita ihoon sisään (yhdistelmä matalataajuisia radiofrekvenssitaajuuksia välillä 1000-40 000Hz – Monitaajuuksinen elektroporaatio lähettää vaihtuvilla jännitteillä, välillä -35 – +35V, täten saadaan enemmän vaikutusta pienemmillä tehoilla – Optimaalinen turvallisuus ja tehot – Ajastin (sammuttaa itsensä, kun mitään ei ole tapahtunut 10 minuuttiin)
Lue Lisää
 • Ihon puhdistamiseen
 • Tehokas
 • Turvallinen
Proderm timanttihiontalaite

Proderm timanttihiontalaite

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Timanttikuorinta on uudenaikaisin ja järkevin tapa tehdä mikrokuorintaa. Se on tehokas tapa poistaa kuolleita ihosoluja ja epäpuhtauksia. Hoidon jälkeen iho tuntuu välittömästi puhtaammalta, pehmeämmältä ja kiinteämmältä, pienet juonteet ja pigmenttimuutokset ovat pienentyneet tai jopa kadonneet. Perinteiseen mikrokuorintaan verrattuna timanttikuorinta on: – edullinen sekä hankintahinnaltaan että käyttökustannuksiltaan – siisti, ei tarvita hiekkaa tai kiteitä. Ihosta irtoava aines on myös helppo puhdistaa koneen takana olevasta filtteristä – tehokas ja turvallinen Timanttikuorinnan käyttöaiheet: – auringon aiheuttamien vaurioiden vähentäminen – iän aiheuttamien pigmenttimuutoksien käsittely – juonteiden madaltaminen – akne-, ja muiden arpien madaltaminen – mustapäiden vähentäminen – hyperpigmentaatioiden vähentäminen – rasvaisen ihon käsittely – ihon nuorennus- ja kiinteytyshoidot
Lue Lisää
 • Ihon syväpuhdistamiseen
Ultraäänikuorintalaite

Ultraäänikuorintalaite

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Ultraäänikuorintalaite on tehokas ja hellävarainen ihon syväpuhdistaja kaikille ihotyypeille. Laitteella voidan myös imeyttää tehoaineita ihoon sekä tehdä nk mikrohierontaa. Mitat: 49 x 45 x 19,5 cm.
Lue Lisää
 • Talinerityksen tasapainottamiseen
 • Desinfiointiin
 • Rauhoittamiseen
1 E -korkeataajuuslaite

1 E -korkeataajuuslaite

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Pienikokoinen ja näppärä korkeataajuuslaite! Toimitukseen sisältyy 1 vaihtoelektrodi (pieni sipuli). Voit tilata erikseen eri mallisia elektrodipäitä.
Lue Lisää
 • Kasvojen kohottamiseen
 • Tehoaineiden imeyttämiseen
Dual Injector Pro+ laite

Dual Injector Pro+ laite

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Katso video laitteen käytöstä Dual Injector Pro+ yhdistää edistyneimmän RF-teknologian ihokudoksen kohottamiseen ja kiristämiseen, sekä tehoaineiden kudostenväliseen imeyttämiseen neulattomalla mesoterapiamenetelmällä. Dual Injector Pro+ antaa kauneushoitoloille edistyneimmän neulattoman ja veitsettömän kasvojen kohotuksen. Dual Injector Pro+ on kasvojen ihoa kiinteyttävä ja kohottava menetelmä, joka mahdollistaa tehoaineiden imeyttämisen ihokudokseen ilman ihon pinnan rikkomista neuloilla tai veitsellä. Radioaaltojen ja elektroporaation ainutlaatuisella kaksoisvaikutuksella pystytään vaikuttamaan ihosolukkoon virkistämällä sen luontaista toimintaa ja imeyttämään syvälle ihon sisälle sen tarvitsemia ravinteita. Lisäksi radiofrekvenssiin yhdistetty punainen valo sekä elektroporaatioon yhdistetty sininen valo tehostavat toimintoja ja parantavat ihon omaa aineenvaihduntaa.
Lue Lisää
 • Ihon puhdistukseen
Catena harjakone

Catena harjakone

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Vanha, hyväksihavaittu tekniikka, jolla ihoa voidaan syväpuhdistaa ja kuoria. Sopii myös tehoaineiden imeyttämiseen ja hierontaan. Erityisen hyvä väsyneen ihon elvyttämiseen, kaksoisleuan vähentämiseen sekä rasvaisen ja akne-ihon hoitoihin.
Lue Lisää
 • Pysyvää rasvanpoistoa ilman käsittelyä 
Uutuus
B-Cryo 360

B-Cryo 360

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
B-Cryo 360 on vallankumouksellinen laite paikallisten laihdutushoitojen maailmassa. Laite eroaa muista Cryo-lipolyysilaitteista monien loistavien ominaisuuksiensa ansiosta. Laitteella tehdään rasvasolujen kylmäkäsittelyä, eli ns. kryohoitoa. Hoito muuttaa rasvan ruskeaksi rasvaksi, jonka keho pystyy helpommin polttamaan.  Laitteen modernin kavitaatiopään avulla käsiteltävän alueen rasvasolut rikotaan ääniaalloilla ja alue valmistellaan kryohoitoon eli ihon jäädytysprosessiin.Rasvasolujen pintajännitys rikotaan perusteellisesti, eli ääniaaltojen avulla hydrolysoidaan ne vapaiksi rasvahapoiksi. Tämän jälkeen aluetta ensin lämmitetään laitteen avulla 42 asteeseen ja sitten jäädytetään 14 pakkasasteeseen. Kylmäkäsittely on FDA:n hyväksymä menetelmä ja turvallinen hoito. Hoito tuntuu kuin viileältä hieronnalta. Tärkein ero B-Cryo 360 ja kaikkien muiden markkinoilla olevien laitteiden välillä on sen suutinten sisäpinta-ala, joka mahdollistaa 360 asteen vaikutusalueen. Toisin kuin perinteiset Cryo-lipolyysilaitteet, B-Cryo 360 takaa sileän lopputuloksen ja estää epätasaisten alueiden syntyä. Laitteen erityinen pää mahdollistaa miellyttävän hoitokokemuksen myös pienille alueille. Laitteessa on kolme erilaista ja kokoista suutinta, jotka mahdollistavat tehokkaan, mukavan ja toimivan hoidon jokaisella alueella. 4 – 10 käsittelykertaa antaa jo huomattavia ja pysyviä tuloksia. Laite on tilaustuote, kysy lisää soittamalla  02- 21 22 200 tai osoitteesta info@hoitolatukku.fi
Lue Lisää
 • Veitsetön kasvojen kohotus
 • Näkyviä tuloksia nopeasti
 • Pitkäkestoiset tulokset
 • Kasvo- ja vartalohoitoihin 
Uutuus
Cube HIFU

Cube HIFU

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
CUBE HIFU on Hoitolatukun maahantuoma CE-merkitty intuitiivinen laite, jolla kasvojen – ja miksei vartalonkin – hoitojen tekeminen on tehokkaampaa kuin koskaan ennen. RF-tekniikka pystyy lämmittämään ainoastaan ihon pinta-kerroksia, elektroporaatiolla pystytään vaikuttamaan solutasolle, ja kavitaatiolla pystytään hoitamaan vain vartaloa.  CUBE HIFU on laite, jonka kohdennetut ultraääniaallot tehoavat juuri sillä alueella jota halutaan hoitaa, ja nimenomaan sillä syvyydellä kudoksessa, jossa tehoja tarvitaankin. Vaikka CUBE HIFU:n tulokset näkyvät osin jopa välittömästi, todellinen lopputulos paljastuu vasta jopa kahden kuukauden kuluttua hoidon tekemisestä. Siksi on tärkeää, että asiakkaasta otetaan kuva juuri ennen hoidon aloittamista, sekä heti sen jälkeen. CUBE HIFU aktivoi kollageenin ja elastaanin tuotantoa SMAS-kudoksessa. Koska hoito aktivoi löystyneen ihon kollageenin tuotantoa, lopullinen tulos on nähtävillä vasta jopa 2 kuukauden kuluttua hoidosta. Hoidon teho on pitkäkestoinen, vaikutukset ovat ‘puolipysyviä’ ja saattavat kestää jopa useita vuosia. Vain hieman tiiliskiveä isompi CUBE HIFU on mukava piriste värikkäillä laitemarkkinoilla useastakin syystä: Ensinnäkin muotoilu ja koko – vain 24 x 32 x 12cm kokoiseen valkoiseen koteloon on saatu mahdutettua kaikki tarpeellinen teknologia. Mitään turhaa laitteessa ei ole, itse laitteen ulkopuolisia elementtejä on vain virtajohto ja käsikappale. Laitteen käyttö on erittäin helppoa laitteen päällä olevan intuitiivisen kosketusnäytön kautta.  Laitepaketti sisältää CUBE HIFUn näppärässä mukaan otettavassa salkussa (koko 37 x 27 x 30cm, ja paino vain 6kg),   3 kappaletta kasvohoitokasetteja: DS10-1,5, DS4-3,0 ja DS4-4,5. markkinointipaketin joka sisältää yhden julisteen, 2 kpl A4 mainoksia sekä nipun A5 – kokoisia esitteitä. Lisäosina saatavana vartalohoitokasetit:DS4 – 8,0 mm.BS4 – 13,0 mm
Lue Lisää
 • Kiinteytykseen
 • Arpien hoitoon
 • Lisää kollageenin tuotantoa 
Uutuus
RF-MESO

RF-MESO

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
CUBE MESO RF on helppokäyttöinen ja tehokas laite, jossa yhdistyy Mikroneulauksen ja radiofrekvenssihoitojen parhaat puolet.  RF – mikroneulaus lisää Monopolaarisen Radiofrekvenssin energian perinteiseen mikroneulaukseen. RF-energia johdetaan kudokseen erittäin ohuiden neulojen avulla. Perinteisen mikroneulauksella ihon pintaan aiheutetun “trauman” lisäksi Radiofrekvenssi edistää ihon kiristymistä sekä napakoitumista ja parantaa arpikudosta. RF-energia lämmittää ihon sisempiä kerroksia jolloin kollageenin ja elastiinin tuotanto lisääntyy samalla kun ihossa oleva oleva kollageeni virkistyy ja aktivoituu. RF Mikroneulaus sopii lähes kaikille asiakkaille ja ihotyypeille. Hoito on nopeaa ja iho rauhoittuu sen jälkeen pikaisesti, eli toipumisaikaa tai puudutteita ei tarvita. Hoidon aikana ihossa voi tuntua pientä pistelyä ja lämpöä, mutta prosessi on kokonaisuudessaan lähes kivuton.Hoidon ansiosta ihon yleiskunto paranee, kollageenin tuotanto lisääntyy, ihon väri tasoittuu ja aktiivisia ainesosia saadaan vietyä ihoon tehokkaammin. RF Meso on ehdottomasti tarkin mikroneulausmenetelmä, jonka avulla tiedät, miten syvälle neulat menevät. Syvyyden vaihtaminen kesken hoidon eri hoitoalueille on helppoa.  Käyttökohteet: ihon kiinteytys ihon rakenteen ja värin paraneminen arvet, kuten kuoppa- ja aknearvet kollageeni- ja elastaanituotannon kiihtyminen veltostunut iho pienet pintarypyt ja juonteet liikapigmentoituminen, maksaläiskät ja ikäläiskät kosteusköyhä iho laajentuneet ihohuokoset Takuu 12kk.
Lue Lisää

Cosmetic Multi Needle neulasarja, 31G12 1 kpl

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Neulasarja Cosmetic Injector -laitteeseen (973001 & 973003).Neulasarjassa  5 neulaa, 1,5 mm pituisilla neuloilla ja imulla.
Lue Lisää

Cosmetic Multi Needle neulasarja, 9-31Ga 1 kpl

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Neulasarja Cosmetic Injector -laitteeseen (973001 & 973003).Neulasarjassa  9 säädettävää neulaa ja imu.
Lue Lisää

Cosmetic Multi Needle neulasarja, 32G12 1 kpl

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Neulasarja Cosmetic Injector -laitteeseen (973001 & 973003).Neulasarjassa  9 neulaa, 1,2 mm pituisilla neuloilla ja imulla.
Lue Lisää

Cosmetic Multi Needle neulasarja, 16-32G12 1 kpl

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Neulasarja Cosmetic Injector -laitteeseen (973001 & 973003).Neulasarjassa 16 neulaa, 1,2 mm pituisilla neuloilla ja imulla.
Lue Lisää

Cosmetic Multi Needle neulasarja, 16-32G10 1 kpl

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Neulasarja Cosmetic Injector -laitteeseen (973001 & 973003).Neulasarjassa 6 neulaa, 1,0 mm pituisilla neuloilla ja imulla.
Lue Lisää

Cosmetic Multi Needle neulasarja, 9-32Ga 1 kpl

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Neulasarja Cosmetic Injector -laitteeseen (973001 & 973003).Neulasarjassa  9 säädettävää neulaa ja imu.
Lue Lisää
 • Täyttöliftaukseen
 • Biorevitalsiaatiohoitoihin
Crystal Meso-laite

Crystal Meso-laite

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Täyttöliftaus on tapa tehdä nuorennushoitoja näkyvästi yhdellä hoitokerralla. Täyttöliftaus on koneellisesti tehtyä erittäin täsmällistä injektointia.  Tämä laite tekee injektoinnista yhtä helppoa, kuin mitä esimerkiksi mikroneulaus on. Tähän ladattavaan injektoriin sopivat kaikki 1-5 ml:n ruiskut. Saatavana laaja valikoima 5 – 24 neulan neulasarjoja. Paras väline täyttöliftaus- ja biorevitalisaatiohoitoihin. Ladattava normaalilla USB C pistokkeella, yhdellä lautauksella voi työskennellä noin 8 tuntia. “Menetelmä on tehokas ja tulos pitkäkestoinen– vaikka ihoon tehdään jopa satoja yksittäisiä injektointeja, on hoito nopeaa ja lähes täysin kivutonta.”
Lue Lisää
 • Sisältää koulutuksen
 • Kysy lisää RoyalCosmed Oy 045 128 0714
 • Myös Hoitolatukun rahoituksella!
PLASMA PEN BY LOUISE WALSH

PLASMA PEN BY LOUISE WALSH

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Plasmapen tuotteen ostajalle We Love You -viikon tarjouksena Advanced koulutus veloituksetta (arvo 645€)  LWI advanced koulutuksessa opiterityisesti vartalon arpien ja luomien hoidosta.Koulutus on OCN kreditoitu UK normien mukaisesti.Sama koulutusohjelma koulutetaan maailmanlaajuisesti sekä kosmetologeille ja sairaanhoitajille.  KOULUTUKSEN SISÄLTÖ PlasmaPen -esittely Tekniikat Spray Hyperpigmentaatio Raskausarvet RasvaluometLuomet Tekniikkaharjoittelu Kontraindikaatiot Hoitosuunnittelu ja hinnoittelu Mallille harjoittelu Kysymykset & vastaukset Sertifiointi PlasmaPen by Louise Walsh kynää käytetään maailmanlaajuisesti sekä salongeissa, että medikaalipuolella. Plasmakynämme toimii verkkovirralla, joten työn jälki pysyy tasalaatuisena hoidon kestosta riippumatta. Se on valmistettu Saksassa ja on CE-sertifioitu. Plasmapen tarjoaa erilaisia hoitoja kuten arpikorjausta, ihon kiinteytystä ja luomien ja syylien poistoa. Laitteemme on suunniteltu ja valmistettu loppuasiakasta silmällä pitäen, mikä varmistaa sujuvan hoitoprosessin. Hoitolatukun rahoituksella noin 150 €/ kk. Kysy lisää 02- 21 22 200. MITÄ ON PLASMA? Plasmasalama syntyy, kun Ihon kosteus yhdessä energian ja hapen kanssa muodostaa höyrystymispisteen tuottaen ns. plasmaa, joka välittömästi supistaa ja kiinteyttää ihoa. Plasmasalamasta ihon pintaan muodostuu lämpöpiste, joka vapauttaa lämpöä syvemmälle ihoon, aina dermikseen saakka. Tämä käynnistää ihon luonnollisen kiinteytymisreaktion, joka jatkuu kuukausia itse hoidon jälkeen. MIKÄ ON PLASMAPEN HOITO? Hoidossa muodostetaan iholle pieniä mikrotraumoja plasmalla. Laitteen hoitopää ei kosketa ihoa vaan trauman tekee plasmasalama. Tämä mikrotrauma stimuloi uutta kollageenia ja auttaa aktivoimaan kasvu-tekijöitä, eli fibroblasteja Iholle. Hoidon jälkeen jäljet näkyvät iholla n. 5-10 päivää, jonka jälkeen iho jatkaa vielä uudistumista ja kiinteytymistä jopa 12-viikkoa. Hoito on turvallinen, vähäriskinen ihokudokselle sekä lähes kivuton. Plasmalla voidaan poistaa iholta mm. raskausarpia, maksaläiskiä sekä kiristää huomattavasti kasvojen, kaulan ja vartalon ihoa. Sillä voidaan tehdä myös ihoa erittäin tehokkaasti uudistavia spray-hoitoja kasvojen alueelle. Jos olet kosmetologi tai sairaanhoitoalan ammattilainen,suosittelen tätä hoitomuotoa lisäpalveluksi salonkiisi. HUOM! PLASMAPEN BY LWI- KOULUTUS ON TARKOITETTU VAIN SALONGISSA/HOITOLASSA TYÖSKENTELEVILLE TAI ALALLA ALOITTAMASSA OLEVILLE HENKILÖILLE. Koulutuksemme jakautuu 3 osaan eli koulutuksemme alkaa n. kaksi viikkoa ennen ilmoitettua lähipäivää. • Materiaalin lähetys • Materiaalin läpikäynti Online ja plasma pisteytys harjoitukset • Lähipäivä Sairaanhoitajan kanssa jossa pääsette tekemään useampaa mallia Sisältääkö tuotteita: KYLLÄ, koulutushinta sisältää tuotepaketin • Plasmakynä salkussa • 10 x plasmakynän steriili vaihtokärki • 1 x plasmakynän jälkihoitovoide • 1 x plasma kynä-teline • 1 x virtajohto • Koulutusmateriaali, joka lähetetään ennakkoon koulutukseen saapuville. Jo koulutettu? Aloitussalku pitää ostaa erikseen koulutuksen yhteyteen, vaikka olisi käynyt toisen valmistajan PlasmaPen-koulutuksen. Apu ja tuki Harjoittelun jälkeen tarjoamme (RoyalCosmed Oy) jatkuvaa etätukea. Voit ottaa yhteyttä johonkin kouluttajaamme tai toimistollemme. Tarjoamme tukea puhelimitse tai koulutuspaikassa sovitusti. Koulutus: • Tekniikat • Ennen – jälkeen kuvamateriaali • Tekniikkaharjoittelu • Ihon rakenne • Kontraindikaatiot • Hoitosuunnittelu ja hinnoittelu • Mallille harjoittelu • Kysymykset ja vastaukset Sertifiointi
Lue Lisää
 • Hinta sisältää koulutuksen
 • Kysy lisää Royal Pink Oy 045 128 0714
 • Myös Hoitolatukun rahoituksella!
HyapenPro

HyapenPro

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
HUOM! HyapenPro – KOULUTUS ON TARKOITETTU VAIN KAUNEUDENHOITOALAN/ SAIRAANHOITOALAN AMMATTILAISILLE. HyapenPro kynää käytetään maailmanlaajuisesti sekä salongeissa, että medikaalipuolella. HyapenPro on valmistettu Saksassa ja on CE-sertifioitu, FDA:n rekisteröimä, OCN:n ja UCAS -testattu laite. HyapenPro on ensimmäinen markkinoilla oleva laite, jossa on syvyys-säätömahdollisuus. Sen ansiosta voit tehdä täyteainehoitoja turvallisesti. Hoitolatukun rahoituksella noin 125 €/ kk. Kysy lisää 02- 21 22 200. Kouluttajin toimii injektiosairaan-hoitajat, joilla on vuosien kokemus huulten täytöstä ja muotoilusta. KOULUTUS   Ryhmä 1.9 materiaalin lähetys   8.9 lähipäivä Cryo21  Helsinki Ryhmä 29.9 materiaalin lähetys 6.10 lähipäivä Cryo21 Helsinki Ryhmä 3.11 materiaalin lähetys 10.11 lähipäivä Cryo21 Helsinki   Tekniikka HyapenPro kynää käytetään maailmanlaajuisesti sekä salongeissa, että medikaalipuolella. HyapenPro on valmistettu Saksassa ja on CE-sertifioitu, FDA:n rekisteröimä, OCN:n ja UCAS -testattu laite. HyapenPro on ensimmäinen markkinoilla oleva laite, jossa on syvyyssäätömahdollisuus. Sen ansiosta voit tehdä täyteainehoitoja turvallisesti. Järjestämme (Royal Pink Oy) suomenkielisiä koulutuksia: Kouluttajana Sairaanhoitaja Satu Merivirta. Peruskoulutuksessa harjoittelemme huulten turvallisen täytön ja muotoilun sairaanhoitajamme ohjaamana. Koulutuksemme jakautuu 2 osaan. Materiaalin lähetys Materiaalin läpikäynti Sairaanhoitajan kanssa jossa pääsette tekemään/näkemään useat erilaiset täytöt   Sisältääkö tuotteita: KYLLÄ. Aloituspaketin ostaneille kuuluu kattava HyapenPro salkku, jolla pääset helposti alkuun. Salkku sisältää: Hyapen Pro- kynä Hopeinen salkku 2 ml Crystal HYDRO PLUS 5 kpl steriilejä hoitokärkiä. 12 kk valmistaja takuu (alkaen laitteen ostopäivästä) Jo koulutettu? Vaikka olisit käynyt koulutuksen aikaisemmin, vaadimme HyapenPro-  koulutuksen pohjalle ennen kynän ostoa. Apu ja tuki Harjoittelun jälkeen tarjoamme (Royal Pink Oy) jatkuvaa etätukea – voit ottaa yhteyttä kouluttajaasi tai toimistollemme. Tarjoamme harjoittelijoillemme tukea puhelimitse tai koulutuspaikassa sovitusti. Sertifiointi: Saat Sertifikaatin välittömästi koulutuspäivän päätyttyä. Kaikki sertifikaatit ovat linketettynä laitteeseen ja tilataan suoraan uk:sta. KURSSIT 1-PÄIVÄ klo 10.00-16.00 KOULUTUS SISÄLTÄÄ: HyapenPro-hoitomenettely Asiakaskonsultaatio huulien eri muodot Hyaluron HyapenPro – tekniika Hygienia ja turvallisuus Kontraindikaatiot Anatomia ja fysiologia
Lue Lisää
Ale
Vital Injector

Vital Injector

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Rahoituksella 144 e /kk, 3 vuoden sopimuksella. Kysy lisää 02- 21 22 200. Skin booster on maailman kehittynein tapa injektoida erilaisia aineita ihoon, tarkalleen haluttuun syvyyteen. Skin boosterin vakuumi nostaa injektoitavan osan ihoa, tämän jälkeen se antaa 5 injektiota kerrallaan täsmälleen haluttuun syvyyteen. Vakuumi vähentää dramaattisesti toimenpiteen aiheuttamaa kipua. Koko kasvojen käsittely kestää noin 15 minuuttia. Skin Boosterilla voidaan injektoida esimerkiksi steriileitä mesoterapia ampulleja, erityisesti huarolonihappofillereitä. Sen avulla voidaan jakaa 1 ml filleri jopa tuhanteen pisaraan, jotka injektoidaan 2 – 2,5 millimetrin syvyyteen, nämä kosteuttavat ihoa altapäin 6-12 kuukauden ajan. Kuvan laitekärry tilattavissa erikseen! Tämän laitteen voit saada käyttöösi Hoitolatukun Pay by Use-sopimuksella, jolloin sinun ei tarvitse ostaa laitetta, vaan maksat vain käytöstä. Soita ja kysy lisää – 02- 21 22 200
Lue Lisää
 • Monipuolinen kasvohoitolaite
Scandinavian Skin FacialFusion

Scandinavian Skin FacialFusion

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Rahoituksella 177 e /kk, 3 vuoden sopimuksella. Kysy lisää 02- 21 22 200. Suomalainen tuote! Hoitolatukun oma, Scandinavian Skin FacialFusion mullistaa käsityksesi ihonhoitolaitteista muunneltavuudellaan ja monipuolisuudellaan. Edistynein ihonhoitolaite, joka puhdistaa ja kuorii ihon, tyhjentää suurentuneet huokoset ja imeyttää tehoaineet sinne missä niitä tarvitaan. Facial Fusion sisältää neljä toiminnallista osaa: Lymfahieronta, nestetimanttikuorinta, radio frekvenssi ja elektroporaatio. Lymfahieronnalla aktivoidaan lymfajärjestelmää ja aineenvaihduntaa. Hellävaraisella alipaineella aktivoidaan kasvojen kapilaariverkosto ja valmistetaan lymfajärjestelmä kuljettamaan hoidosta vapautuvat haitalliset partikkelit pois. Kollageenituotanto aktivoituu ja iho on valmiina ottamaan vastaan hoitotuotteet ja niiden vaikuttavat aineet. Nestetimanttikuorinta  puhdistaa ja tasoittaa ihoa hellävaraisesti. Hoitopäässä kiertää neste, joka pesee ihoa samalla kun alipaineen avulla nostettu iho kuoriutuu timanttihiontapäätä vasten. Timanttikuorinta hoitopää on suunniteltu niin, että iho ei vaurioidu hoidon aikana. Vaihdettavat monipuoliset hoitopäät sekä nestevirtauksen säätö takaavat hellävaraisen mutta tehokkaan ihonpuhdistuksen. RF-radio frekvenssi kiinteyttää ihoa ja kudosta kiihdyttämällä kollageeni-säikeiden uusiutumista. RF avaa ihohuokoiset ja valmistaa ihon ottamaan vastaan tehotuotteet. RF on turvallinen ja kivuton tapa kiinteyttää ihoa ja poistaa juonteita sekä ikääntymisen merkkejä. Elektroporaatio imeyttää hoitotuotteet tehokkaasti ihoon maksimoiden hoidon tulokset. Elektroporaatio on turvallinen ja kivuton imeyttää hoitavia aineita ihoon ja saada hyötyosuus parhaalla mahdollisella tavalla käyttöön. Kaikkia moduuleja voidaan käyttää myös erikseen! Hinta sisältää lukittavilla pyörillä varustetun telineen! (Ei sisällä valaisinta).
Lue Lisää
Unique Eyes-silmänympärysalueen hoitomenetelmä

Unique Eyes-silmänympärysalueen hoitomenetelmä

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Unique Eyes- silmänympärysalueen elektrooninen hoitomenetelmä hyödyntää elektromagneettista taajuutta ja tarkkaa lämpötilan seurantaa saadakseen anodi- ja katodi-ionit liikkumaan nopeasti elektrodilappujen alla. Tämä saa aikaan lämpöefektin hoidettavalla ihon alueella. Tämän lisäksi Unique Eyes hoitoelektrodeissa oleva hyaluronihappo ja kollageeni imeytyvät tehokkaasti ihoon ja kosteuttavat sitä. Hoidon aikana muodostuu uutta kollageenia ja solut aktivoituvat. Silmänympärysalueen iho kiinteytyy ja verenkierto paranee luonnollisella tavalla. Unique Eyes- silmänympärysalueen hoitomenetelmän avulla silmäpussit, juonteet ja tummat silmänympärykset häviävät ja ohentunut iho vahvistuu.
Lue Lisää
 • Heti näkyviä tuloksia
Elektrokoagulointilaite

Elektrokoagulointilaite

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Koagulointilaitetta käytetään iho-ongelmien nopeaan poistamiseen. Koagulointi tarkoittaa toimenpidettä, joka aiheuttaa hyytymistä tai sakeutumista. Proteiinit jähmettyvät eli koaguloituvat lämmön vaikutuksesta. Lääketieteessä ja kosmetologiassa termiä käytetään kuvaamaan tapahtumaan, jossa verenvuoto tyrehdytetään tuhoamalla pieni kudosalue lämmöllä. Koagulaatio on turvallinen ja tehokas, ei invasiivinen tapa poistaa monia epämiellyttäviä iho-ongelmia. Laajentuneisiin verisuoniin jumiin jäänyt veri yksinkertaisesti koaguloidaan, jolloin elimistön on helppo jatkokäsitellä se. Koagulaatiohoito soveltuu parhaiten laajentuneiden hiusverisuonten, fibroomien, varsiluomien sekä syylien poistamiseen. Hoito voi aiheuttaa pieniä rupia riippuen hoidettavasta alueesta ja -laajuudesta. Erittäin hyviä tuloksia saavutetaan mm. jalkojen hämäkkiverisuonten, kasvojen alueen yksittäisten suonten sekä punoituksen hoidossa.
Lue Lisää