Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

Laadukkaat kasvohoitotekniikat, kuten Hifu, RF Meso, Aqua Diamond, Aqua Peel, Hydra Peel, Cryo Lift ja timanttihionta, tarjoavat ammattilaisille tehokkaita ratkaisuja ihonhoidossa. Hoitolatukun rahoituksella saat laitteet kuukausimaksulla heti hoitolaasi.

Kasvohoitolaitteet

 • Turvallinen ja tehokas
 • Yksinkertainen käyttää
 • Sopii kasvoille ja vartalolle
 • Puhdistaa ja imeyttää
Ultraäänikuorintalaite

Ultraäänikuorintalaite

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Ultraäänikuorintalaite on tehokas ja hellävarainen ihon syväpuhdistaja kaikille ihotyypeille. Laitteessa kaksi imeytysohjelmaa.  Laitteen toiminnot ovat yksinkertaiset ja pienen kokonsa vuoksi sen käyttö on vaivatonta. Sopii kasvoille ja vartalolle: käsivarsille, selän alueelle, decolteelle, vatsalle ja alaraajoille. Latausaika 60 min. Paino 85g.  Toiminta perustuu korkeataajuuksiseen ultraääniteknologiaan (24000-30000 uä-aalto/sek) Teho 1W/cm2.
Lue lisää
 • Aktivoi solujen jakautumista
 • Luonnollinen hoitomuoto 
Led Therapy Light -valoterapialaite kasvoille

Led Therapy Light -valoterapialaite kasvoille

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
LED-valoterapia on täysin luonnollinen hoitomuoto. Sen toiminta perustuu valoenergiaan, joka aktivoi solujen jakautumista ja kollageeni- ja elastiinituotantoa. Soluja voidaan manipuloida eri tavoin eri valoaallonpituuksia käyttäen: tutkimukset osoittavat, että sama valoenergia, joka stimuloi kollageenituotantoa, voidaan toisessa tilanteessa valjastaa hillitsemään kollageenituotantoa. Tämä on hyödyllistä arpien hoidossa.  Laite on helppo asettaa asiakkaan kasvojen päälle lähes jokaisella hoitotuolilla taipuisan ominaisuuden ansiosta (ks. kuvat 5 ja 6).  Huomioithan kuitenkin, että kasvojen ja laitteen väliin jää vähintään 5 cm tilaa.  Punainen valo 620-640 nm: Nuorennushoidot, ruusufinni, punakkuus. Aktivoi kollageenin tuotantoa, pehmentää ihoa. Sininen valo 420-475 nm: Aknehoidot, poistaa tulehduksia. Vihreä valo 520 nm: Rauhoittava vaikutus, poistaa ihon tulehdustiloja. Oranssi valo 610nm: Parantaa verenkiertoa, kiihdyttää solujen aineenvaihduntaa. Keltainen valo 590nm: Nuorennushoidot, parantaa imunestekiertoa ja verenkiertoa. Violetti valo 308nm: Kirkastaa ihoa ja edistää ihon uudistumista. Mitat laitteelle:Pituus, eli laite täysin auki 51 cm.Leveys 25,5 cmKorkeus 28,5 cm.
Lue lisää
 • Syylien poistoon
 • Hyvänlaatuisten ihomuutosten poistamiseen
 • Turvallinen ja tehokas
Take Away-koagulointilaite

Take Away-koagulointilaite

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Koagulointi tarkoittaa toimenpidettä, joka aiheuttaa hyytymistä tai sakeutumista, koaguloituminen on kemiallinen prosessi. Proteiinit jähmettyvät eli koaguloituvat lämmön vaikutuksesta, esimerkiksi kananmunan kovettuminen keitettäessä on koagulaatiota. Lääketieteessä ja kosmetologiassa termiä käytetään kuvaamaan tapahtumaa, jossa verenvuoto tyrehdytetään tuhoamalla pieni kudosalue lämmöllä tai sähköllä. Elektrokoagulointi on turvallinen ja tehokas, ei-invasiivinen tapa hoitaa monia epämiellyttäviä iho-ongelmia. Take Away -koagulaattorilla syylien ja hyvänlaatuisten ihomuutosten poistaminen on helppoa ja tuottoisaa. Take Away on edullisin tapa tehdä todella vaikuttavia erikoishoitoja. Neulojen desinfiointi autoklaavissa. Erinomainen jalkapohjasyylille. Pakkaus sisältää: 1 kpl paksu neula 828008 2 kpl ohut neula 828007 1kpl adapteri 828009 
Lue lisää
 • Timanttihionta
 • Ultraäänikuorinta 
2 in1 kasvohoitolaite

2 in1 kasvohoitolaite

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
2 in 1 -kasvolaite on laadukas kasvojenhoitolaite, jossa timanttihionta ja ultraäänikuorinta. Laitteessa on uusi muotoilu ja hygieeniset kalvokytkimet käyttöpaneelissa. Laitteessa kaksi toimintoa: – timanttihionta (2 kpl varsia ja 9 kpl päitä eri karkeuksilla) – ultraäänikuorinta – selkeä interaktiivinen näyttö, josta näkyy koko ajan toiminto ja voimakkuudet – ultraäänikuorintalaitetta varten on oma maadoitusrannelenkki Mitat: 49 x 45 x 19,5 cm.
Lue lisää
 • Syylänhoitoon
 • Kosmeettisiin hoitoihin
 • Monipuolinen menetelmä
CRYO Super Contact -jäädytyshoito

CRYO Super Contact -jäädytyshoito

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Jäädytyshoito on monipuolinen hoitomenetelmä. Cryo Super -jäädytyshoidolla tuhoat kätevästi syyläviruksen, mutta se soveltuu myös ontelosyylien ja aknearpien poistoon. Hoito on nopea ja kivuton, ei jälkioireita ja vaikutukset ovat pitkäkestoiset. Yhden hoidon kesto on vain 3-10 sekuntia ja tulos on usein hyvä jo yhden hoitokerran jälkeen. 16 g patruuna sisältää nestemäistä typpeä, jota 10 sekunnin hoidon aikana kuluu vain 0,4 g. Kosmetologisissa hoidoissa edut ovat samat kuin jalkahoidossa – pieni, kevyt, kätevä menetelmä, muutaman sekunnin toimenpide ja se on siinä. Helppo yhdistää mihin tahansa hoitokäyntiin. Cryo-jäädytyshoitoa voi käyttää yksistään erityisesti kaikenlaisten hyvälaatuisten pigmenttimuutosten, pienten huulten ympärillä olevien ryppyjen madaltamiseen, aknearpien hoitoon tai leuka-/kaulalinjan kiinteyttämiseen. Tulokset ovat nopeasti näkyvissä ja niiden kesto on pitkäaikainen. Cryo-patruunaa kuljetetaan iholla ”maalaten” tai ”vetämällä viivaa”, riippuen käsiteltävästä alueesta. Toistoja tehdään parin viikon välein niin kauan kunnes tyydyttävä tulos on saatu aikaiseksi. Parhaat tulokset saadaan kuitenkin yhdistämällä jäädytyshoitoa kemialliseen kuorintaan ja/tai mikroneulaukseen, jolloin jäädytyshoito voi toimia viimeistelyhoitona halutuilla osa-alueilla. Hoitolatukun Cryo Super Contact on edullinen hankinta, mutta oiva lisä hoitovalikoimaan. Pakkauksessa 16 g patruuna, 2 eri hoitopäätä ja käyttöohje. Lisäpatruuna koodilla 502101 Tyhjä patruuna voidaan hävittää metallin keräykseen. 
Lue lisää
 • Timanttihionta
 • Ultraäänikuorinta
 • Kylmä/kuumavasara
 • Ultraääni
4 in 1 kasvohoitolaite

4 in 1 kasvohoitolaite

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
4 in 1 -kasvolaite on laadukas monitoimilaite kasvoille, jolla teet lähes kaikki peruskasvohoidot. Laitteessa on uusi muotoilu ja hygieeniset kalvokytkimet käyttöpaneelissa. Laitteessa neljä toimintoa: – timanttihionta (2 kpl varsia ja 9 kpl päitä eri karkeuksilla) – ultraäänikuorinta – ultraääni (2 kpl päitä, 1,1 Mhz) – kylmä/kuumavasara – selkeä interaktiivinen näyttö, josta näkyy koko ajan toiminto ja voimakkuudet – ultraäänikuorintalaitetta varten on oma maadoitusrannelenkki. Laitteeseen kuuluu opastus toimitiloissamme sekä ohjeet.
Lue lisää
 • Turvallinen, tehokas ja erittäin helppokäyttöinen
Mesoduo Elektroporaatio kasvohoitolaite

Mesoduo Elektroporaatio kasvohoitolaite

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Kannettava, vaihtuvataajuuksinen elektroporaatio-radiofrekvenssi -ihonhoitolaite. Kauniin pehmeä, kirkas ja nuorekas iho voi nyt olla kaikkien ulottuvilla Mesoduo-laitteen avulla. Turvallinen ja tehokas ihonhoitolaite, jota on helppo käyttää ja se on asiakkaalle kivuton. Laitetta voi käyttää kasvoille, käsivarsille, selkään, jaloille, vatsalle ja dekolteen alueella. Mesoterapiahoito on injektointia ilman ilman neuloja! Elektroporaatio on menetelmä, joka avaa ihoon kanavia, joita pitkin tehoaineet pystyvät imeytymään syvemmälle ihoon.  Mesoduo imeyttää vaikuttavia aineita ihoon vaihtuvataajuisen elektroporaation avulla. Se hakee oikean taajuuden iholla, välillä 1000-40 000Hz. Mesoduo vaihtaa RF välillä -35 – +35 V, ikään kuin ujuttaen vaikuttavia aineita juuri sinne, missä niitä tarvitaan. Erivärisillä LED-valoilla pystyy helposti seuraamaan, mikä moodi on päällä. LED-valoilla voidaan lisäksi hoitaa ihon eri ongelmia. – 2 – vaiheinen tehoaineimeytys (Elektroporaatio ja RF) – Optimaalinen RF taajuus etsii automaattisesti parhaan taajuuden saadakseen vaikuttavia aineita ihoon sisään (yhdistelmä matalataajuisia radiofrekvenssitaajuuksia välillä 1000-40 000Hz – Monitaajuuksinen elektroporaatio lähettää vaihtuvilla jännitteillä, välillä -35 – +35V, täten saadaan enemmän vaikutusta pienemmillä tehoilla – Optimaalinen turvallisuus ja tehot – Ajastin sammuu automaattisesti 10 minuutin kuluttua. Rahoita laitehankinta Hoitolatukun rahoituksella! Tarjoamme joustavaa ratkaisua yrityksenne hankinnoille. Voit vähentää vuokrakulut verotuksessa ja saat huippuluokan laitteet ja kalusteet edullisella kuukausimaksulla. https://www.hoitolatukku.fi/rahoitussopimus/ Soita ja kysy lisää: p. 02 212 2200
Lue lisää
 • Ihon syväpuhdistamiseen
 • Tehokas mutta hellävarainen
Ultraäänikuorintalaite

Ultraäänikuorintalaite

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Ultraäänikuorintalaite on tehokas ja hellävarainen ihon syväpuhdistaja kaikille ihotyypeille. Laitteella voidaan uudistaa, kuoria ja myös imeyttää tehoaineita ihoon sekä tehdä nk. mikrohierontaa. Helppokäyttöinen Interaktiivinen näyttö 1kpl ultraäänikuorinta käsikappale normaali koko 1kpl rannemaadoituslenkki Mitat: 49 x 45 x 19,5 cm.
Lue lisää
 • Kalvokytkimet
 • Interaktiivinen näyttö
 • Hiljainen alipainepumppu
Ale
Timanttihiontalaite

Timanttihiontalaite

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Timanttihiontalaite on laadukas laite, jossa uusi muotoilu ja hygieniset kalvokytkimet käyttöpaneelissa. -mikrotimanttihionta (2 kpl varsia ja 9 kpl päitä eri karkeuksilla) -selkeä interaktiivinen näyttö, josta näkyy koko ajan toiminto ja voimakkuudet -tehokas ja erittäin hiljainen alipainepumppu -sis. suomenkieliset ohjeet ja laitteeseen kuuluu opastus toimitiloissamme. Mitat: 49,5 x 48,5 x 22,5 cm.
Lue lisää
 • Kasvojen kohottamiseen
 • Tehoaineiden imeyttämiseen
Dual Injector Pro+ laite

Dual Injector Pro+ laite

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Katso video laitteen käytöstä Dual Injector Pro+ yhdistää edistyneimmän RF-teknologian ihokudoksen kohottamiseen ja kiristämiseen, sekä tehoaineiden kudostenväliseen imeyttämiseen neulattomalla mesoterapiamenetelmällä. Dual Injector Pro+ antaa kauneushoitoloille edistyneimmän neulattoman ja veitsettömän kasvojen kohotuksen. Dual Injector Pro+ on kasvojen ihoa kiinteyttävä ja kohottava menetelmä, joka mahdollistaa tehoaineiden imeyttämisen ihokudokseen ilman ihon pinnan rikkomista neuloilla tai veitsellä. Radioaaltojen ja elektroporaation ainutlaatuisella kaksoisvaikutuksella pystytään vaikuttamaan ihosolukkoon virkistämällä sen luontaista toimintaa ja imeyttämään syvälle ihon sisälle sen tarvitsemia ravinteita. Lisäksi radiofrekvenssiin yhdistetty punainen valo sekä elektroporaatioon yhdistetty sininen valo tehostavat toimintoja ja parantavat ihon omaa aineenvaihduntaa. Rahoita laitehankinta Hoitolatukun rahoituksella! Tarjoamme joustavaa ratkaisua yrityksenne hankinnoille. Voit vähentää vuokrakulut verotuksessa ja saat huippuluokan laitteet ja kalusteet edullisella kuukausimaksulla. https://www.hoitolatukku.fi/rahoitussopimus/ Soita ja kysy lisää: p. 02 212 2200
Lue lisää
 • Talinerityksen tasapainottamiseen
 • Desinfiointiin
 • Rauhoittamiseen
Korkeataajuuslaite 1E

Korkeataajuuslaite 1E

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Pienikokoinen ja näppärä korkeataajuuslaite, jonka teho perustuu otsonin muodostumiseen. Otsonin ansiosta ihon tulehdukset rauhoittuvat ja siksi se sopii erinomaisesti mm. aknen, ihottuman ja arpikudoksen hoitoon. Rauhoittaa ihoa erilaisten hoitojen jälkeen. Otsonia johdetaan iholle lasisella elektrodipäällä. Toimitukseen sisältyy 1 vaihtoelektrodi (pieni sipuli). Voit tilata erikseen eri mallisia lasisia elektrodipäitä.
Lue lisää
 • Veitsetön kasvojen kohotus
 • Näkyviä tuloksia nopeasti
 • Pitkäkestoiset tulokset
 • Kasvo- ja vartalohoitoihin 
Cube HIFU

Cube HIFU

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Cube HIFU on Hoitolatukun maahantuoma CE-merkitty intuitiivinen laite, jolla kasvojen, ja miksei vartalonkin, hoitojen tekeminen on tehokkaampaa kuin koskaan ennen. RF-tekniikka pystyy lämmittämään ainoastaan ihon pinta-kerroksia, elektroporaatiolla pystytään vaikuttamaan solutasolle, ja kavitaatiolla pystytään hoitamaan vain vartaloa.  Cube HIFU on laite, jonka kohdennetut ultraääniaallot tehoavat juuri sillä alueella jota halutaan hoitaa, ja nimenomaan sillä syvyydellä kudoksessa, jossa tehoja tarvitaankin. Vaikka Cube HIFU:n tulokset näkyvät osin jopa välittömästi, todellinen lopputulos paljastuu vasta jopa kahden kuukauden kuluttua hoidon tekemisestä. Siksi on tärkeää, että asiakkaasta otetaan kuva juuri ennen hoidon aloittamista, sekä heti sen jälkeen. Cube HIFU aktivoi kollageenin ja elastaanin tuotantoa SMAS-kudoksessa. Koska hoito aktivoi löystyneen ihon kollageenin tuotantoa, lopullinen tulos on nähtävillä vasta jopa 2 kuukauden kuluttua hoidosta. Hoidon teho on pitkäkestoinen, vaikutukset ovat ‘puolipysyviä’ ja saattavat kestää jopa useita vuosia. Vain hieman tiiliskiveä isompi Cube HIFU on mukava piriste värikkäillä laitemarkkinoilla useastakin syystä: Ensinnäkin muotoilu ja koko – vain 24 x 32 x 12cm kokoiseen valkoiseen koteloon on saatu mahdutettua kaikki tarpeellinen teknologia. Mitään turhaa laitteessa ei ole, itse laitteen ulkopuolisia elementtejä on vain virtajohto ja käsikappale. Laitteen käyttö on erittäin helppoa laitteen päällä olevan intuitiivisen kosketusnäytön kautta.  Laitepaketti sisältää Cube HIFUn näppärässä mukaan otettavassa salkussa (koko 37 x 27 x 30cm, ja paino vain 6kg),   3 kappaletta kasvohoitokasetteja: DS10-1,5, DS4-3,0 ja DS4-4,5. markkinointipaketin joka sisältää yhden julisteen, 2 kpl A4 mainoksia sekä nipun A5 – kokoisia esitteitä. Lisäosina saatavana vartalohoitokasetit:DS4 – 8,0 mm.BS4 – 13,0 mm Rahoita laitehankinta Hoitolatukun rahoituksella! Tarjoamme joustavaa ratkaisua yrityksenne hankinnoille. Voit vähentää vuokrakulut verotuksessa ja saat huippuluokan laitteet ja kalusteet edullisella kuukausimaksulla. https://www.hoitolatukku.fi/rahoitussopimus/ Soita ja kysy lisää: p. 02 212 2200
Lue lisää
 • Täydellinen kasvohoito yhdellä laitteella
 • Juonteet, kiinteytys, ihohuokoset, pigmenttimuutokset
Scandinavian Skin Aqua Diamond

Scandinavian Skin Aqua Diamond

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Huipputeknologiaa ihonhoidossa! Aqua Diamond -kasvohoitolaite tarjoaa kokonaisvaltaisen ihonpuhdistuksen sekä syväkosteuttavan kasvohoidon. Kaikkiin iho-ongelmiin: JUONTEET – KIINTEYTYS – PIGMENTTIMUUTOKSET – RASVOITTUMINEN – IHOHUOKOSET Visiona hyvä hoitokokemus: Nestekiertoinen timanttihionta on turvallinen ja tehokas tapa poistaa kuollutta ihokudosta, vähentää arpien näkyvyyttä, poistaa mustapäitä, tasoittaa ja kirkastaa ihoa. Mahdollistaa tehoaineiden imeytymisen ihoon. Aquapyörre syväpuhdistaa ja tyhjentää huokosia hellästi ja kivuttomasti. Kirkastaa ihon sävyä. Hoito on miellyttävä tehdä ja saada. Laitteella on hiljainen käyntiääni. Aqua Diamondilla hoidon tekeminen on nopeaa ja kustannustehokasta. Hoidon tulokset ovat nähtävissä jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen, jolloin asiakas on helpompi sitouttaa. Vaivaton kasvohoito: 1. ALKUPUHDISTUS Hellä ihon alkupuhdistus ja kuorinta. 2. IHONPUHDISTUS Ihonpuhdistus ja kosteutus. 3. TEHOAINEIDEN IMEYTYS Viimeinen silaus ihon kuulauden takaamiseksi. Hoidon tekemiseen tarvitset Descaling tonicia (0278906), 1 osa descaling tonic ja 4 osaa vettä. Rahoita laitehankinta Hoitolatukun rahoituksella! Tarjoamme joustavaa ratkaisua yrityksenne hankinnoille. Voit vähentää vuokrakulut verotuksessa ja saat huippuluokan laitteet ja kalusteet edullisella kuukausimaksulla. https://www.hoitolatukku.fi/rahoitussopimus/ Soita ja kysy lisää: p. 02 212 2200
Lue lisää
 • Helppokäyttöinen ja hiljainen
 • Pienikokoinen
Timanttihiontalaite

Timanttihiontalaite

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Käyttäjäystävällinen, hiljainen ja pienikokoinen kompakti timanttihiontalaite. Timanttihionta poistaa tehokkaasti ihon pinnalta kuollutta ihosolukkoa, kirkastaen ja parantaa ihon ulkonäköä. Tämä hoitomenetelmä on tehokas ikääntymisen merkkien, aknearpien ja pigmenttimuutosten vähentämisessä. Teho 30W. Laitteen mitat ovat 20,8 cm x 23 cm x 7,5 cm. Mukana tulee 9 timanttihiontapäätä, hiomapäiden ja käsikappaleen suodattimia sekä imuletku.
Lue lisää
 • Täyttöliftaukseen
 • Biorevitalsiaatiohoitoihin
Crystal Meso-laite

Crystal Meso-laite

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Rahoita laitehankinta Hoitolatukun rahoituksella! Tarjoamme joustavaa ratkaisua yrityksenne hankinnoille. Voit vähentää vuokrakulut verotuksessa ja saat huippuluokan laitteet ja kalusteet edullisella kuukausimaksulla. https://www.hoitolatukku.fi/rahoitussopimus/ Soita ja kysy lisää: p. 02 212 2200 Täyttöliftaus on koneellisesti tehtyä erittäin täsmällistä injektointia ja tapa tehdä nuorennushoitoja näkyvästi yhdellä hoitokerralla. Tämä laite tekee injektoinnista yhtä helppoa, kuin mitä esimerkiksi mikroneulaus on. Tähän ladattavaan injektoriin sopivat kaikki 1-5 ml:n ruiskut. Saatavana laaja valikoima 5 – 24 neulan neulasarjoja. Paras väline täyttöliftaus- ja biorevitalisaatiohoitoihin. Ladattava normaalilla USB C pistokkeella, yhdellä lautauksella voi työskennellä noin 8 tuntia. “Menetelmä on tehokas ja tulos pitkäkestoinen– vaikka ihoon tehdään jopa satoja yksittäisiä injektointeja, on hoito nopeaa ja lähes täysin kivutonta.”
Lue lisää
 • Niskan alueen kiinteytykseen
 • Vähentää rasvakertymiä
Scandinavian Skin EMyoung niskaelektrodi

Scandinavian Skin EMyoung niskaelektrodi

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Scandinavian Skin EMyoung -kasvohoitolaitteeseen (10190013). Neck patch -niskaelektrodi kasvojen kiinteytykseen. 1 kpl. EMS on uutta kehonmuokkausteknologiaa, jonka avulla lihakset kehittyvät ja voimistuvat nopeasti. • Kiinteyttää lihaksia. • Vähentää rasvakertymiä. • EMS = Electrical muscle stimulation, eli sähköistä lihasten stimulointia.
Lue lisää
 • Otsan kiinteytykseen
Scandinavian Skin EMyoung otsaelektrodi

Scandinavian Skin EMyoung otsaelektrodi

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Scandinavian Skin EMyoung -kasvohoitolaitteeseen (10190013). Forhead patch -otsaelektrodi kasvojen kiinteytykseen. 1 kpl. EMS on uutta kehonmuokkausteknologiaa, jonka avulla lihakset kehittyvät ja voimistuvat nopeasti. • Kiinteyttää lihaksia. • Vähentää rasvakertymiä. • EMS = Electrical muscle stimulation, eli sähköistä lihasten stimulointia.
Lue lisää
 • Leukalinjan kiinteytykseen
 • Vähentää rasvakertymiä
Scandinavian Skin EMyoung leukalinjaelektrodi

Scandinavian Skin EMyoung leukalinjaelektrodi

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Scandinavian Skin EMyoung -kasvohoitolaitteeseen (10190013). Jawline patch -leukalinjaelektrodi kasvojen kiinteytykseen. 1 kpl. EMS on uutta kehonmuokkausteknologiaa, jonka avulla lihakset kehittyvät ja voimistuvat nopeasti. • Kiinteyttää lihaksia. • Vähentää rasvakertymiä. • EMS = Electrical muscle stimulation, eli sähköistä lihasten stimulointia.
Lue lisää
 • Silmänalusille
 • Kiinteyttää lihaksia
Scandinavian Skin EMyoung silmänaluselektrodi 2kpl

Scandinavian Skin EMyoung silmänaluselektrodi 2kpl

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Scandinavian Skin EMyoung -kasvohoitolaitteeseen (10190013). Eye patch -silmänaluselektrodi kasvojen kiinteytykseen. Pakkauksessa yksi oikean ja yksi vasemman puolen elektrodi. EMS on uutta kehonmuokkausteknologiaa, jonka avulla lihakset kehittyvät ja voimistuvat nopeasti. • Kiinteyttää lihaksia. • Vähentää rasvakertymiä. • EMS = Electrical muscle stimulation, eli sähköistä lihasten stimulointia.
Lue lisää
 • Poskien kiinteytykseen
 • Vähentää rasvakertymiä
Scandinavian Skin EMyoung poskielektrodi 2 kpl

Scandinavian Skin EMyoung poskielektrodi 2 kpl

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Scandinavian Skin EMyoung -kasvohoitolaitteeseen (10190013). Cheek patch -poskielektroidi kasvojen kiinteytykseen. Pakkauksessa 2 kpl. EMS on uutta kehonmuokkausteknologiaa, jonka avulla lihakset kehittyvät ja voimistuvat nopeasti. • Kiinteyttää lihaksia. • Vähentää rasvakertymiä. • EMS = Electrical muscle stimulation, eli sähköistä lihasten stimulointia.
Lue lisää
 • Kehonmuokkausta ilman kirurgista käsittelyä!
 • Kiinteyttää ja napakoittaa kasvojen lihaksia
Scandinavian Skin EMyoung

Scandinavian Skin EMyoung

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Paras tapa muokata vartalon ääriviivoja ja kiinteyttää kasvoja. Scandinavian Skin EMYOUNG on vallankumouksellinen EMS-kasvojenkiinteytyslaite, joka yhdistää EMS- ja RF-teknologiat tarjoten kokonaisvaltaisen kasvojenkohotuksen. Tämä laite luo voimakkaita supramaksimaalisia lihassupistuksia, joita ei voida saavuttaa perinteisillä harjoittelumenetelmillä. EMS-menetelmä tuottaa impulssit niin nopeasti, että lihas ei ehdi rentoutua, mikä laukaisee adrenaliinin vapautumisen ja käynnistää rasvasolujen lipolyysin. Hyödyt ja vaikutukset • Veltostuneen ihon kiinteytys: Parantaa kasvojen ihon elastisuutta ja kiinteyttää löystynyttä ihoa. • Kasvonpiirteiden kohotus: Kohottaa pudonneita kasvonpiirteitä ja antaa nuorekkaan ilmeen. • Juonteiden ja ryppyjen vähentäminen: Tehokas tapa vähentää hienoja juonteita ja ryppyjä. • Turvotuksen vähentäminen: Auttaa vähentämään kasvojen ja silmien turvotusta sekä hamsteripusseja. • Silmäpussien ja kaulan ihon kiinteytys: Kohottaa ja kiinteyttää silmäpussit sekä kaulan ihon. • Ihon kosteutuksen ja elinvoiman lisääminen: Parantaa ihon kosteustasapainoa ja elinvoimaisuutta. • RF-teknologia: Lämmittää dermistä ja stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa, mikä kiinteyttää ja uudistaa ihoa. • EMS-teknologia: Tuottaa supramaksimaalisia lihassupistuksia, jotka vahvistavat kasvolihaksia ja kiinteyttävät kasvonpiirteitä. Hoidon yksityiskohdat • Hoitoaika: Vain 20 minuuttia per kerta. • Sarjahoito: Suositeltava hoitotiheys on 1-2 kertaa viikossa, yhteensä 4-6 hoitokertaa. • Käyttö: Samoja elektrodeja voidaan käyttää saman asiakkaan sarjahoidossa. Hoidon voi tehdä kasvohoidon yhteydessä tai erillisenä hoitona. EMYOUNG RF Facelift tarjoaa ei-invasiivisen, kivuttoman ja nopean tavan kohottaa ja kiinteyttää kasvoja. Tämä hoito vaikuttaa kasvojen rakenteisiin syvältä sisältäpäin, luonnollisesti ilman neuloja, veistä ja toipumisaikaa. Kasvojen lihakset vahvistuvat, kasvonpiirteet kohoavat ja ihon oma kollageenin ja hyaluronin tuotanto kiihtyy, mikä vähentää ryppyjä ja parantaa ihon ulkonäköä. Samalla nestekierto tehostuu, mikä auttaa vähentämään kasvojen turvotusta ja silmäpusseja. 101900131 Scandinavian Skin EMyoung poskielektrodi (cheek patch)2 kpl 101900132 Scandinavian Skin EMyoung silmänaluselektrodi (eye patch)2kpl 101900133 Scandinavian Skin EMyoung leukalinjaelektrodi (jawline patch) 101900134 Scandinavian Skin EMyoung otsaelektrodi (forehead patch) 101900135 Scandinavian Skin EMyoung niskaelektrodi (neck patch)
Lue lisää
 • Kiinteyttää ja kosteuttaa
 • Elektroporaation ja cryon yhdistelmä
 • Monipiste RF
Uutuus
Scandinavian Skin Cryo Lift

Scandinavian Skin Cryo Lift

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Skandinavian Skin Cryo Lift laitteessa yhdistyvät ihoa kiinteyttävä ja ihohuokosia avaava RF sekä aktiivisten aineosien imeytymistä edistävä elektroporaatio, jossa uutena ominaisuutena valittavissa joko kylmä- tai lämpövaikutus. Käyttämällä eri sähköisiä impulssivirtoja, Cryo Lift pystyy tehokkaasti toimittamaan oikeat aineosat ihon tiettyyn kerrokseen ilman haavojen riskiä. Elektroporaatio yhdistettynä cryo-toimintoon (0~ -15 °C) pitää aktiiviaineet jäädytetyssä ja hapettomattomassa tilassa ja toimittaa ne onnistuneesti iholle. Samanaikaisesti se antaa rauhoittavan, kiinteyttävän ja huokosia supistavan vaikutuksen. Elektroporaatio yhdistettynä lämpötoimintoon (0~ +40 °C) lisää imeytymisen tehoa ja poistaa kuona-aineita, tehostaen aineenvaihduntaa. – Kiinteytys: Kiinteytys saadaan aikaiseksi syvien lihasten supistamisella ja stimuloimisella. Hoito aktivoi lihasten rytmisen supistumisen, joka johtaa lihasten vahvistumiseen ja hienojen juonteiden vähenemiseen. – Kosteuttaminen: Kosteudenhoito epidermiksen kerroksessa edistää epidermaalisten solujen kasvua ja pinnallista imunestekiertoa. Ihanteellinen herkälle ja epäterveelle iholle. – Ikääntyvän ihon hoito: Hoito stimuloi kollageenin tuotantoa dermiksessä. Parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa ja johtaa kiinteämpään ja joustavampaan ihoon. Rahoita laitehankinta Hoitolatukun rahoituksella! Tarjoamme joustavaa ratkaisua yrityksenne hankinnoille. Voit vähentää vuokrakulut verotuksessa ja saat huippuluokan laitteet ja kalusteet edullisella kuukausimaksulla. https://www.hoitolatukku.fi/rahoitussopimus/ Soita ja kysy lisää: p. 02 212 2200
Lue lisää
 • Värinäterapialaite
 • Erityisesti Phyt's kasvohoitoihin
 • Myös lihasten rentouttamiseen, plantaarifaskiitin ja nivelrikon kipuihin
Phyts DermoPhyt's

Phyts DermoPhyt’s

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
DermoPhyts -värinäterapialaite. Käytetään Phyt’s -kasvohoidossa tehostamaan ihon kiinteytymistä sekä rentouttamaan kasvolihaksia. Värinäterapialaite soveltuu myös: – Lihasten rentouttamiseen vartalolla. – Plantaarifaskiitin aiheuttamien kipujen lievitykseen jalkapohjassa. – Nivelrikon aiheuttamiin kipuihin raajoissa. Tiedustele koulutusta!
Lue lisää
 • Kiinteyttää
 • Parantaa ihon rakennetta
 • Tasoittaa pintaryppyjä
Scandinavian Skin Fractional RF Meso

Scandinavian Skin Fractional RF Meso

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Huipputeknologiaa ihonhoidossa! Fractional MESO RF -kasvohoitolaite kiinteyttää ja parantaa ihon rakennetta nopeasti ja tehokkaasti. Pienet pintarypyt tasoittuvat silminnähden! Kiinteytä tehokkaasti: JUONTEET – KIINTEYTYS – PINTARYPYT – KOSTEUTUS – KOLLAGEENITUOTANTO RF Meson eli fraktionaalisen mikroneulauksen avulla saadaan täsmälleen haluttu energiamäärä tismalleen haluttuun syvyyteen, kun taas ns. nastallisten rf-laitteiden tuottama energia ei käytännössä vaikuta eläviin soluihin asti. Visiona tehokas lopputulos: Hoidon ansiosta ihon yleiskunto paranee, kollageenin tuotanto lisääntyy, ihon väri tasoittuu ja aktiivisia aineosasia saadaan vietyä ihoon tehokkaammin. Mikroneulaus- ja radiofrekvenssihoito yhdessä täydentävät toisiaan ja tekevät hoidosta tehokasta ja tuloksellista. Radiofrekvenssin teho perustuu lämmittävään energiaan. RF aktivoi kollageenin tuotantoa sekä tiukentaa kollageenisäikeitä ja kutistaa pintakapillaareja ja rasvasoluja. Solukalvon läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Verenkierto paranee ja kuona-aineet poistuvat paremmin. Hoidon aikana ihossa voi tuntua pientä pistelyä ja lämpöä, mutta prosessi on kokonaisuudessaan lähes kivuton, tehokas ja nopea. HYÖDYT: – Hoito saadaan ohjattua tarkasti haluttuun syvyyteen oikealla voimakkuudella. – Verenkierto paranee ja kuona-aineet poistuvat paremmin. – Solukalvon läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. – Hoito on nopea ja iho rauhoittuu pikaisesti, toipumisaikaa tai puudutteita ei tarvita.
Lue lisää
 • Pieni ja kevyt
 • Kätevä käyttää
 • Helppo yhdistää mihin tahansa hoitoon
 •  
CRYOIDEAL sis.10kpl N2O, 16g patruunaa

CRYOIDEAL sis.10kpl N2O, 16g patruunaa

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Rahoita laitehankinta Hoitolatukun rahoituksella! Tarjoamme joustavaa ratkaisua yrityksenne hankinnoille. Voit vähentää vuokrakulut verotuksessa ja saat huippuluokan laitteet ja kalusteet edullisella kuukausimaksulla. https://www.hoitolatukku.fi/rahoitussopimus/ Soita ja kysy lisää: p. 02 212 2200 Jäädytyshoito on monipuolinen hoitomenetelmä.CryoIdeal -jäädytyshoidolla tuhoat kätevästi syyläviruksen, mutta se soveltuu myös ontelosyylien poistoon. Hoito on nopea ja kivuton, ei jälkioireita ja vaikutukset ovat pitkäkestoiset. Yhden hoidon kesto on vain 3-10 sekuntia ja tulos on usein hyvä jo yhden hoitokerran jälkeen. Kosmetologisissa hoidoissa edut ovat samat kuin jalkahoidossa – pieni, kevyt, kätevä menetelmä, muutaman sekunnin toimenpide ja se on siinä. Helppo yhdistää mihin tahansa hoitokäyntiin. Cryo-jäädytyshoitoa voi käyttää yksistään erityisesti kaikenlaisten hyvälaatuisten pigmenttimuutosten tai pienten huulten ympärillä olevien ryppyjen madaltamiseen. Tulokset ovat nopeasti näkyvissä ja niiden kesto on pitkäaikainen. Cryo-patruunaa kuljetetaan ihoa vasten ”maalaten” tai ”vetämällä viivaa”, riippuen käsiteltävästä alueesta. Toistoja tehdään parin viikon välein niin kauan kunnes tyydyttävä tulos on saatu aikaiseksi. Parhaat tulokset saadaan kuitenkin yhdistämällä jäädytyshoitoa kemialliseen kuorintaan ja/tai mikroneulaukseen, jolloin jäädytyshoito voi toimia viimeistelyhoitona halutuilla osa-alueilla. Pakkauksessa 10 kpl 16 g patruunaa. Lisäpatruunat koodilla 1090003 5kpl pakkaus. Tyhjä patruuna voidaan hävittää metallin keräykseen. 
Lue lisää
 • Valoterapian viimeisintä tekniikkaa
 • Akne, ihon nuorennus ja kiinteytys, arvet
 • Led-valolaite
BioLight Led valoterapialaite

BioLight Led valoterapialaite

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Rahoita laitehankinta Hoitolatukun rahoituksella! Tarjoamme joustavaa ratkaisua yrityksenne hankinnoille. Voit vähentää vuokrakulut verotuksessa ja saat huippuluokan laitteet ja kalusteet edullisella kuukausimaksulla. https://www.hoitolatukku.fi/rahoitussopimus/ Soita ja kysy lisää: p. 02 212 2200 BioLight-valoterapialaitteella tuotetaan valoenergian eri aallonpituuksia ihon ja kudosten hoitoon.  LEDien valo on vuoro-vaikutuksessa solujen kanssa ja stimuloi niitä muodostamaan uutta kollageenia ja elastiinia. Esimerkkejä käsittelykohteista: -aknekäsittelyt – ihon nuorennus ja kiinteytys – ihon elastiinin ja kollageenin muodostuksen stimulointi – infektioiden ja haavojen parantaminen – kaikenlaisten arpien parantaminen – Paino 18kg – Koko:korkeus 142cm, jalan leveys 42cm *70cm – 760 lediä Punainen valo (640nm) lisää kollageenin tuotantoa iholla laukaisemalla korjausmekanismit ja stimuloimalla fibroblastsoluja ja solun kasvua.  Sininen valo (470nm) parantaa akneen taipuvaista ihoa puhdistavan ja antibakteerisen vaikutuksensa ansiosta. Se vähentää tehokkaasti rasvaisuuden määrää kasvoissa ja hoitaa herkkää ihoa antaen tasaisen lopputuloksen.  Keltainen valo (590nm) hoitaa ihon punaisuutta. Käytetään myös rauhoittamaan, vilkastuttamaan nestekiertoa ja poistamaankuona-aineita ihosta. Vihreä valo (520nm) Rauhoittaa punoitusta, aktivoi melaniinin toimintaa, rauhoittaa öljyn eritystä.
Lue lisää
Ale
Megapulse 8

Megapulse 8

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Esittelylaite, käytetty 8400 laukausta.  Megapulsen kahdeksannen sukupolven monitoimiset valoimpulssilaitteet (IPL, Intense Pulse Light) toimivat aivan uudella tavalla, ns simmering teknologia mahdollistaa nopeammat ja tasaisemmat pulssit, joiden avulla saamme johdettua enemmän energiaa juuri sinne, minne haluamme. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme vähemmillä hoidolla ja vähemmällä kivulla parempia tuloksia. Myös käyttökustannukset ovat alemmat kuin missään aiemmissa laitteissa. Megapulse 8:n uuden teknologian avulla valon (eli energian) imeytyminen on tehokkaampaa ja täsmällisempää kuin koskaan ennen. Voisi ajatella, että edellisten sukupolvien pulssi “räiskähtää iholla”, ja siitä “lentää energiaa” ympäri huonetta, tämä tietysti sattuu, ja vähentää tehoa! -10C Super Cooling Function. Hoitopään safiirikristalli voidaan nopeasti viilentää jopa -13 asteeseen. Tämän avulla hoidot ovat huomattavasti miellyttävämpiä ja kivuttomampia. Lisäksi tämän avulla voidaan tehdä cryo-kiinteytyshoitoja. Uudenlaisen muotoilun, pienen ja kevyen käsikappaleen ansiosta IPL-hoidot ovat mukavampia ja nopeampia tehdä kuin koskaan ennen. Ylivertainen takuu, käsikappaleelle ja lampulle 3 500 000 laukauksen takuu. Tämä on 100-350 kertaa enemmän kuin edellisten sukupolvien laitteilla. Optimoitu simmering pulssi teknologia 8 tuuman värikosketusnäyttö Safiirikristalli Aallonpituus 610-1200nm Hoitopään koko 50mm x 10 mm  Maksimienergia 90 J 3 eri työskentelymoodia: OPT, HR ja SR Vesijäähdytys ja peltier puolijohde jäähdytys AV220+/-10%,50Hz+/-1Hz Mitat 510x330x250mm
Lue lisää
 • Helppokäyttöinen
 • Tarkka työskentelyjälki
 • Kevyt käsikappale
Scandinavian Skin Top designer pigmentointilaite

Scandinavian Skin Top designer pigmentointilaite

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Rahoita laitehankinta Hoitolatukun rahoituksella! Tarjoamme joustavaa ratkaisua yrityksenne hankinnoille. Voit vähentää vuokrakulut verotuksessa ja saat huippuluokan laitteet ja kalusteet edullisella kuukausimaksulla. https://www.hoitolatukku.fi/rahoitussopimus/ Soita ja kysy lisää: p. 02 212 2200 Helppo ja tyylikäs muotoilu ja huipputekniikka yhdistyvät Skandinavian Skin Top Designer 2.0:ssa. Helppokäyttöinen ja selkeä laite, jolla tehdään huipputarkkaa jälkeä. Erittäin kevyen käsikappaleen hygieniajärjestelmä takaa, että Scandinavian Skin Top Designer 2.0 tarvitsee vain vähän puhdistusta miedolla desinfiointiaineella. Top Designer 2.0:n nopeusalue on 100-200, ja se kattaa kaikki vaaditut hoidot. Nopeuden säätö tehdään yksinkertaisesti painamalla + tai – painiketta. Kestopigmentointi sopii mm: – huulten- ja silmänrajauksiin sekä sävyttämiseen – hiusten ja kulmien uudelleen muotoiluun – kauneuspilkun muodostamiseen – luomivärien kestopigmentointiin Scandinavian Skin Top Designerin avulla voit tehdä paljon enemmän kuin pigmentointia. Pysyvä meikki korostaa kaikkien parhaita ominaisuuksia tavalla, jota ei aikaisemmin olisi voitu edes kuvitella. Yhdellä koneella voit lääketieteellisen, korjaavan pigmentoinnin lisäksi muotoilla kulmakarvat, täydelliset huulet, upeat luomet tai loihtia luonnollisen näköisiä hiusnystyjä. Skandinavian Skin pigmentit ovat korkealaatuisia ja kestävät pidempään ihossa. Laaja valikoima värejä sopii kaikille ihotyypeille ja ihon väreille. Meillä on myös laaja valikoima erilaisia ​​neuloja, jotka sopivat kaikkiin tekniikoihin sekä huippuluokan rulla, joka on suunniteltu erityisesti karvatupen simulointiin! Kosmeettinen tatuointi sopii mm: – valkopälven uudelleen pigmentointiin – arpien ja ihon pienten virheiden peittämiseen – nännipihan rekonstruktioon – hiusrajan siirtämiseen
Lue lisää
 • Tehokkaita hoitotuloksia
 • Veitsetön hoitomuoto 
Scandinavian Skin 5D Hifu

Scandinavian Skin 5D Hifu

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
5D HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) on veitsetön, ei-invasiivinen hoitomuoto, jonka avulla saadaan tehtyä kulmakarvojen kohotusta, korjata leukalinjaa, madaltaa nasolabiaalijuonteita, tehdä silmänympäryshoitoja ja ylipäätään kiristää ihoa ja parantaa sen rakennetta. Keskittynyt akustinen ultraäänienergia koaguloituu täsmälleen haluttuun syvyyteen käynnistäen elimistön oman traumankorjausmekanismin, johon liittyy huomattava kollageeni- ja elastaanituotannon korostuminen. Tämä korjaa ja kiristää ihoa vielä 6–8 viikkoa hoidon jälkeen. Hoidon jälkeen on odotettavissa vain pientä punotusta, joka sekin laskee huomattavan nopeasti. Tulokset voivat pysyä jopa 18 kuukautta. HIFU on hyvä ratkaisu ihon velttouden ja ryppyjen hoitoon. Sitä voidaan käyttää myös yhdessä muiden hoitomenetelmien yhteydessä (esimerkiksi RF ja elektroporaatiohoidot Dual Injektorilla). Edistyneen huipputeknologian antamien mahdollisuuksien myötä täsmällisellä ultraäänen kohdistamisella syvälle ihon dermis- ja SMAS-kerroksiin saadaan aikaan jopa tuhansia pieniä tehopisteitä, jotka aktivoivat kollageenisäikeiden ja elastaanin välitöntä kiristymistä, sekä aktivoivat niiden luontaista tuotantoa pitkäkestoisesti. HIFU vaikuttaa suoraan dermikseen ja SMAS-kerroksiin aktivoiden ihon toimintaa, joka näkyy ryppyjen pienenemisenä. HIFU hoidon tulokset ovat usein jopa välittömiä, joskin hoidon lopulliset vaikutukset näkyvät usein vasta kuukausien kuluttua hoidon teon jälkeen. Hoitotulokset ovat myös erittäin pitkäkestoisia, jo yhden hoitokerran tulokset pysyvät jopa vuosia. 5D HIFU ei polta tai kuumenna ihon pintaa. Hoidon kontraindikaatiot: Sydämen tahdistin tai vastaava elimistössä oleva elektroninen laite Raskaus Suun kautta nautittu isotretinonilääkitys Täyteainehoidot tai implantit kasvoissa Sydänsairaudet tai kilpirauhassairaudet Rikkoontunut iho tai ihosairaudet Avohaavat tai leikkaushaavat, jotka eivät ole täysin parantuneita Epilepsia, syöpäsairaudet. Mikäli et ole varma sopiiko hoito asiakkaalle, pyydä asiakasta tarkistamaan se hoitavalta lääkäriltä ja noudata lääkärin ohjeita. Kysy lisää laitteesta tai koulutuksesta asiakaspalvelustamme soittamalla: 02 21 22 200 tai sähköpostilla: info@hoitolatukku.fi Rahoita laitehankinta Hoitolatukun rahoituksella! Tarjoamme joustavaa ratkaisua yrityksenne hankinnoille. Voit vähentää vuokrakulut verotuksessa ja saat huippuluokan laitteet ja kalusteet edullisella kuukausimaksulla. https://www.hoitolatukku.fi/rahoitussopimus/ Soita ja kysy lisää: p. 02 212 2200
Lue lisää
 • Kiinteytykseen
 • Arpien hoitoon
 • Lisää kollageenin tuotantoa 
CUBE MESO RF-mikroneulain

CUBE MESO RF-mikroneulain

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
CUBE MESO-RF on helppokäyttöinen ja tehokas laite, jossa yhdistyy mikroneulauksen ja radiofrekvenssihoitojen parhaat puolet.  RF-mikroneulaus lisää monopolaarisen radiofrekvenssin energian perinteiseen mikroneulaukseen. RF-energia johdetaan kudokseen erittäin ohuiden neulojen avulla. Perinteisen, mikroneulauksella ihon pintaan aiheutetun “trauman” lisäksi radiofrekvenssi edistää ihon kiristymistä sekä napakoitumista ja parantaa arpikudosta. RF-energia lämmittää ihon sisempiä kerroksia, jolloin kollageenin ja elastiinin tuotanto lisääntyy, samalla kun ihossa oleva oleva kollageeni virkistyy ja aktivoituu. RF-mikroneulaus sopii lähes kaikille asiakkaille ja ihotyypeille. Hoito on nopeaa ja iho rauhoittuu sen jälkeen pikaisesti, eli toipumisaikaa tai puudutteita ei tarvita. Hoidon aikana ihossa voi tuntua pientä pistelyä ja lämpöä, mutta prosessi on kokonaisuudessaan lähes kivuton.Hoidon ansiosta ihon yleiskunto paranee, kollageenin tuotanto lisääntyy, ihon väri tasoittuu ja aktiivisia ainesosia saadaan vietyä ihoon tehokkaammin. RF-Meso on ehdottomasti tarkin mikroneulausmenetelmä, jonka avulla tiedät, miten syvälle neulat menevät. Syvyyden vaihtaminen kesken hoidon eri hoitoalueille on helppoa.  Käyttökohteet: ihon kiinteytys ihon rakenteen ja värin paraneminen arvet, kuten kuoppa- ja aknearvet kollageeni- ja elastaanituotannon kiihtyminen veltostunut iho pienet pintarypyt ja juonteet liikapigmentoituminen, maksaläiskät ja ikäläiskät kosteusköyhä iho laajentuneet ihohuokoset Takuu 12kk. Rahoita laitehankinta Hoitolatukun rahoituksella! Tarjoamme joustavaa ratkaisua yrityksenne hankinnoille. Voit vähentää vuokrakulut verotuksessa ja saat huippuluokan laitteet ja kalusteet edullisella kuukausimaksulla. https://www.hoitolatukku.fi/rahoitussopimus/ Soita ja kysy lisää: p. 02 212 2200
Lue lisää
 • Sisältää koulutuksen
 • Kysy lisää RoyalCosmed Oy 045 128 0714
 • Myös Hoitolatukun rahoituksella!
PLASMA PEN BY LOUISE WALSH

PLASMA PEN BY LOUISE WALSH

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
LWI advanced koulutuksessa opit erityisesti vartalon arpien ja luomien hoidosta.Koulutus on OCN kreditoitu UK normien mukaisesti.Sama koulutusohjelma koulutetaan maailmanlaajuisesti sekä kosmetologeille ja sairaanhoitajille.  KOULUTUKSEN SISÄLTÖ PlasmaPen -esittely Tekniikat Spray Hyperpigmentaatio Raskausarvet RasvaluometLuomet Tekniikkaharjoittelu Kontraindikaatiot Hoitosuunnittelu ja hinnoittelu Mallille harjoittelu Kysymykset & vastaukset Sertifiointi PlasmaPen by Louise Walsh kynää käytetään maailmanlaajuisesti sekä salongeissa, että medikaalipuolella. Plasmakynämme toimii verkkovirralla, joten työn jälki pysyy tasalaatuisena hoidon kestosta riippumatta. Se on valmistettu Saksassa ja on CE-sertifioitu. Plasmapen tarjoaa erilaisia hoitoja kuten arpikorjausta, ihon kiinteytystä ja luomien ja syylien poistoa. Laitteemme on suunniteltu ja valmistettu loppuasiakasta silmällä pitäen, mikä varmistaa sujuvan hoitoprosessin. Hoitolatukun rahoituksella noin 150 €/ kk. Kysy lisää 02- 21 22 200. MITÄ ON PLASMA? Plasmasalama syntyy, kun Ihon kosteus yhdessä energian ja hapen kanssa muodostaa höyrystymispisteen tuottaen ns. plasmaa, joka välittömästi supistaa ja kiinteyttää ihoa. Plasmasalamasta ihon pintaan muodostuu lämpöpiste, joka vapauttaa lämpöä syvemmälle ihoon, aina dermikseen saakka. Tämä käynnistää ihon luonnollisen kiinteytymisreaktion, joka jatkuu kuukausia itse hoidon jälkeen. MIKÄ ON PLASMAPEN HOITO? Hoidossa muodostetaan iholle pieniä mikrotraumoja plasmalla. Laitteen hoitopää ei kosketa ihoa vaan trauman tekee plasmasalama. Tämä mikrotrauma stimuloi uutta kollageenia ja auttaa aktivoimaan kasvu-tekijöitä, eli fibroblasteja Iholle. Hoidon jälkeen jäljet näkyvät iholla n. 5-10 päivää, jonka jälkeen iho jatkaa vielä uudistumista ja kiinteytymistä jopa 12-viikkoa. Hoito on turvallinen, vähäriskinen ihokudokselle sekä lähes kivuton. Plasmalla voidaan poistaa iholta mm. raskausarpia, maksaläiskiä sekä kiristää huomattavasti kasvojen, kaulan ja vartalon ihoa. Sillä voidaan tehdä myös ihoa erittäin tehokkaasti uudistavia spray-hoitoja kasvojen alueelle. Jos olet kosmetologi tai sairaanhoitoalan ammattilainen,suosittelen tätä hoitomuotoa lisäpalveluksi salonkiisi. HUOM! PLASMAPEN BY LWI- KOULUTUS ON TARKOITETTU VAIN SALONGISSA/HOITOLASSA TYÖSKENTELEVILLE TAI ALALLA ALOITTAMASSA OLEVILLE HENKILÖILLE. Koulutuksemme jakautuu 3 osaan eli koulutuksemme alkaa n. kaksi viikkoa ennen ilmoitettua lähipäivää. • Materiaalin lähetys • Materiaalin läpikäynti Online ja plasma pisteytys harjoitukset • Lähipäivä Sairaanhoitajan kanssa jossa pääsette tekemään useampaa mallia Sisältääkö tuotteita: KYLLÄ, koulutushinta sisältää tuotepaketin • Plasmakynä salkussa • 10 x plasmakynän steriili vaihtokärki • 1 x plasmakynän jälkihoitovoide • 1 x plasma kynä-teline • 1 x virtajohto • Koulutusmateriaali, joka lähetetään ennakkoon koulutukseen saapuville. Jo koulutettu? Aloitussalku pitää ostaa erikseen koulutuksen yhteyteen, vaikka olisi käynyt toisen valmistajan PlasmaPen-koulutuksen. Apu ja tuki Harjoittelun jälkeen tarjoamme (RoyalCosmed Oy) jatkuvaa etätukea. Voit ottaa yhteyttä johonkin kouluttajaamme tai toimistollemme. Tarjoamme tukea puhelimitse tai koulutuspaikassa sovitusti. Koulutus: • Tekniikat • Ennen – jälkeen kuvamateriaali • Tekniikkaharjoittelu • Ihon rakenne • Kontraindikaatiot • Hoitosuunnittelu ja hinnoittelu • Mallille harjoittelu • Kysymykset ja vastaukset Sertifiointi
Lue lisää
 • Hinta sisältää koulutuksen
 • Kysy lisää Royal Pink Oy 045 128 0714
 • Myös Hoitolatukun rahoituksella!
HyapenPro

HyapenPro

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
HUOM! HyapenPro – KOULUTUS ON TARKOITETTU VAIN KAUNEUDENHOITOALAN/ SAIRAANHOITOALAN AMMATTILAISILLE. HyapenPro kynää käytetään maailmanlaajuisesti sekä salongeissa, että medikaalipuolella. HyapenPro on valmistettu Saksassa ja on CE-sertifioitu, FDA:n rekisteröimä, OCN:n ja UCAS -testattu laite. HyapenPro on ensimmäinen markkinoilla oleva laite, jossa on syvyys-säätömahdollisuus. Sen ansiosta voit tehdä täyteainehoitoja turvallisesti. Hoitolatukun rahoituksella noin 125 €/ kk. Kysy lisää 02- 21 22 200. Kouluttajin toimii injektiosairaan-hoitajat, joilla on vuosien kokemus huulten täytöstä ja muotoilusta. KOULUTUS   Ryhmä 1.9 materiaalin lähetys   8.9 lähipäivä Cryo21  Helsinki Ryhmä 29.9 materiaalin lähetys 6.10 lähipäivä Cryo21 Helsinki Ryhmä 3.11 materiaalin lähetys 10.11 lähipäivä Cryo21 Helsinki   Tekniikka HyapenPro kynää käytetään maailmanlaajuisesti sekä salongeissa, että medikaalipuolella. HyapenPro on valmistettu Saksassa ja on CE-sertifioitu, FDA:n rekisteröimä, OCN:n ja UCAS -testattu laite. HyapenPro on ensimmäinen markkinoilla oleva laite, jossa on syvyyssäätömahdollisuus. Sen ansiosta voit tehdä täyteainehoitoja turvallisesti. Järjestämme (Royal Pink Oy) suomenkielisiä koulutuksia: Kouluttajana Sairaanhoitaja Satu Merivirta. Peruskoulutuksessa harjoittelemme huulten turvallisen täytön ja muotoilun sairaanhoitajamme ohjaamana. Koulutuksemme jakautuu 2 osaan. Materiaalin lähetys Materiaalin läpikäynti Sairaanhoitajan kanssa jossa pääsette tekemään/näkemään useat erilaiset täytöt   Sisältääkö tuotteita: KYLLÄ. Aloituspaketin ostaneille kuuluu kattava HyapenPro salkku, jolla pääset helposti alkuun. Salkku sisältää: Hyapen Pro- kynä Hopeinen salkku 2 ml Crystal HYDRO PLUS 5 kpl steriilejä hoitokärkiä. 12 kk valmistaja takuu (alkaen laitteen ostopäivästä) Jo koulutettu? Vaikka olisit käynyt koulutuksen aikaisemmin, vaadimme HyapenPro-  koulutuksen pohjalle ennen kynän ostoa. Apu ja tuki Harjoittelun jälkeen tarjoamme (Royal Pink Oy) jatkuvaa etätukea – voit ottaa yhteyttä kouluttajaasi tai toimistollemme. Tarjoamme harjoittelijoillemme tukea puhelimitse tai koulutuspaikassa sovitusti. Sertifiointi: Saat Sertifikaatin välittömästi koulutuspäivän päätyttyä. Kaikki sertifikaatit ovat linketettynä laitteeseen ja tilataan suoraan uk:sta. KURSSIT 1-PÄIVÄ klo 10.00-16.00 KOULUTUS SISÄLTÄÄ: HyapenPro-hoitomenettely Asiakaskonsultaatio huulien eri muodot Hyaluron HyapenPro – tekniika Hygienia ja turvallisuus Kontraindikaatiot Anatomia ja fysiologia
Lue lisää