Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

Mesoterapia / mikroneulaus

AneStop-geeli. AN 40 gr

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Esivalmisteleva kosteusvoide. Parantaa ihon kykyä vastaanottaa hoidon ja käytettävien aineiden vaikutus. Hoidon jälkeen rauhoittaa ja suojaa ihoa. Vaikutusaika n. 15 min.
Lue Lisää
 • Steriili ampulli
 • Tehokas ja turvallinen
 • Neulaushoitoihin

Cliniccare EGF Refresh 10 x 8 ml seerumi, 2% HA

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Ampulli ihon ravitsemiseen ja nuorentamiseen sekä tehokkaaseen ryppyjen ja juonteiden ennalta ehkäisyyn. EGF REFRESH ampullissa on sekoitus kosteuttavia, kiinteyttäviä, napakoittavia ja antioksidanttisia raaka-aineita, joita iho on menettänyt hyaluronihapon ja kollageenisäikeiden vähenemisen myötä. Palauttavat ihoon kosteutta ja kiinteyttä. Sisältää 2 % (20mg/ml) hyaluronihappoa. Uuden sukupolven CLINICCARE -ampullit ovat steriilejä ja sisältävät erittäin suuren pitoisuuden tehokkaita aktiiviaineita kuten argireliinia, arbutinia, betaglukaania, DMAE:ta, oligopeptidejä-1 (EGF), hyaluronihappoa, kiinanginsengjuurta ja palmitoyl oliopeptidejä. Käytä ampulleja mikroneulauksessa, mesoterapiassa tai imeytä ne käsin.
Lue Lisää
 • Steriili ampulli
 • Tehokas ja turvallinen
 • Neulaushoitoihin

Cliniccare EGF Tight 10 x 8 ml seerumi, 2% HA

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Ihoa tehokkaasti nuorentava ampulli erityisesti veltostuneelle iholle. Kohottaa kasvojen piirteitä ja madaltaa tehokkaasti ryppyjä ja juonteita. EGF TIGHT ampullissa on ihoa nuorentavien ja kosteuttavien ainesosien lisäksi erityisen runsaasti ihoa kiinteyttäviä raaka-aineita, kuten DMAE:ta ja ginsengiä. Sisältää 2 % (20mg/ml) hyaluronihappoa. Uuden sukupolven CLINICCARE -ampullit ovat steriilejä ja sisältävät erittäin suuren pitoisuuden tehokkaita aktiiviaineita kuten argireliinia, arbutinia, betaglukaania, DMAE:ta, oligopeptidejä-1 (EGF), hyaluronihappoa, kiinanginsengjuurta ja palmitoyl oliopeptidejä. Käytä ampulleja mikroneulauksessa, mesoterapiassa tai imeytä ne käsin.
Lue Lisää
 • Steriili ampulli
 • Tehokas ja turvallinen
 • Neulaushoitoihin

Cliniccare EGF Glow 10 x 8 ml seerumi, sis 2% HA

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Ampulli ihon nuorentamiseen ja vaalentamiseen. Hoitaa samalla tehokkaasti ihon juonteita. Ampullissa sekoitus vaalentavia, kosteuttavia, kiinteyttäviä ja antioksidanttisia raaka-aineita, joita iho on menettänyt liiallisen auringon, hyaluronihapon ja kollageenisäikeiden vanhenemisen myötä, tasoittaen ihon väriä ja palauttaen iholle kosteutta ja kiinteyttä. Lisäksi vaikuttavana aineena on 2 % arbutiini. Uuden sukupolven CLINICCARE -ampullit ovat steriilejä ja sisältävät erittäin suuren pitoisuuden tehokkaita aktiiviaineita kuten argireliinia, arbutinia, betaglukaania, DMAE:ta, oligopeptidejä-1 (EGF), hyaluronihappoa, kiinanginsengjuurta ja palmitoyl oliopeptidejä. Käytä ampulleja mikroneulauksessa, mesoterapiassa tai imeytä ne käsin.
Lue Lisää
 • Kirkastava naamio

Cliniccare EGF GLOW mask

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Cliniccare EGF Glow –naamio on tarkoitettu ihon pigmenttihäiriöiden tasoittamiseen sekä ikääntymisen merkkien pehmentämiseen. Tämä ravitseva kangasnaamio sisältää sekoituksen matalamolekyylistä hyaluronihappoa, arbutinia ja argirelineä, jotka yhdessä kosteuttavat ihoa tehokkaasti sekä kirkastavat auringon vahingoittamaa ihoa. Naamioon lisätyt kasviuutteet pehmentävät ja tasoittavat kuivuudesta kärsivää ihoa. Tulokset säilyvät vielä pitkään naamion poistamisen jälkeen. Sopii lähes kaikille ihotyypeille, erityisesti pigmenttihäiriöistä ja aurinkovaurioista kärsiville. Käyttö: Aseta naamio puhtaalle iholle ja anna vaikuttaa 15-20 minuuttia. Yhtä naamiota käytetään vain yhden kerran. Hyaluronihappo on yksi hyödyllisimmistä ainesosista tämän päivän ihonhoidossa. Maailmalla menestynyt ruotsalainen ihonhoitosarja Cliniccare tietää tämän paremmin kuin kukaan. Jokainen Cliniccare –tuote sisältää tätä kosmetiikan ihmeainetta. Se auttaa erilaisissa iho-ongelmissa aknesta ikääntymiseen. Tavallisen hyaluronihappoatomin koko on n. 3000 nanometriä. Solujen välinen tila on puolestaan n. 100 nanometriä. Tästä syystä perinteinen hyaluronihappo jää ihon pintakerroksiin eikä pysty vaikuttamaan sen syvemmällä. Cliniccare on ratkaissut ongelman tuottamalla hyvin matalamolekyylistä hyaluronihappoa; sen halkaisija on ainoastaan 5 nanometriä! Tästä syystä Cliniccare –tuotteet imeytyvät syvemmälle ihon kerroksiin ja saavat aikaan hämmästyttäviä tuloksia.
Lue Lisää
 • Stressaantuneelle iholle
 • Myös mesoterapiahoitojen jälkeen

Cliniccare EGF PURE mask

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Cliniccare EGF Pure –naamiolla on välitön rauhoittava ja korjaava vaikutus stressaantuneelle iholle. Tämä ongelmaihon naamio sisältää ihoa kosteuttavaa, matalamolekyylistä hyaluronihappoa. Lisäksi naamiossa on niasiiniamidia, joka korjaa ihon kosteustasapainoa sekä ihoa pehmentävää aloe veraa. Lopputuloksena on rauhallisempi ja harmonisempi iho. Raaka-aineet jatkavat vaikutustaan ihossa pitkäkestoisesti naamion poistamisen jälkeenkin, joten ongelmaiho saa tämän naamion avulla pitkäaikaisen avun. Sopii lähes kaikille ihotyypeille, erityisesti herkälle ja akneen taipuvaiselle iholle. Käyttö: Aseta naamio puhtaalle iholle ja anna vaikuttaa 15-20 minuuttia. Yhtä naamiota käytetään vain yhden kerran. Hyaluronihappo on yksi hyödyllisimmistä ainesosista tämän päivän ihonhoidossa. Maailmalla menestynyt ruotsalainen ihonhoitosarja Cliniccare tietää tämän paremmin kuin kukaan. Jokainen Cliniccare –tuote sisältää tätä kosmetiikan ihmeainetta. Se auttaa erilaisissa iho-ongelmissa aknesta ikääntymiseen. Tavallisen hyaluronihappoatomin koko on n. 3000 nanometriä. Solujen välinen tila on puolestaan n. 100 nanometriä. Tästä syystä perinteinen hyaluronihappo jää ihon pintakerroksiin eikä pysty vaikuttamaan sen syvemmällä. Cliniccare on ratkaissut ongelman tuottamalla hyvin matalamolekyylistä hyaluronihappoa; sen halkaisija on ainoastaan 5 nanometriä! Tästä syystä Cliniccare –tuotteet imeytyvät syvemmälle ihon kerroksiin ja saavat aikaan hämmästyttäviä tuloksia.
Lue Lisää
 • "tuhkimotippa"naamio

Cliniccare EGF REFRESH/TIGHT mask Anti-Aging

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Anna iholle Tuhkimotippa –tyyppinen virkistyshetki Cliniccaren EGF Refresh/Tight –naamion avulla. Tämä innovatiivinen kangasnaamio sisältää runsaasti ihoa kosteuttavaa, matalamolekyylistä hyaluronihappoa. Sen lisäksi naamiossa on ihoa kiinteyttäviä ja ryppyjä täyttäviä ainesosia, kuten Argirelineä ja DMAE:tä. Huolella valitut kasviuutteet rauhoittavat stressaantunutta ihoa ja rauhoittavat tulehduksia. Iho näyttää raikkaalta, elpyneeltä ja nuorekkaalta. Sopii kaikille ihotyypeille, jopa kaikkein herkimmille. Käyttö: Aseta naamio puhtaalle iholle ja anna vaikuttaa 15-20 minuuttia. Yhtä naamiota käytetään vain yhden kerran. Hyaluronihappo on yksi hyödyllisimmistä ainesosista tämän päivän ihonhoidossa. Maailmalla menestynyt ruotsalainen ihonhoitosarja Cliniccare tietää tämän paremmin kuin kukaan. Jokainen Cliniccare –tuote sisältää tätä kosmetiikan ihmeainetta. Se auttaa erilaisissa iho-ongelmissa aknesta ikääntymiseen. Tavallisen hyaluronihappoatomin koko on n. 3000 nanometriä. Solujen välinen tila on puolestaan n. 100 nanometriä. Tästä syystä perinteinen hyaluronihappo jää ihon pintakerroksiin eikä pysty vaikuttamaan sen syvemmällä. Cliniccare on ratkaissut ongelman tuottamalla hyvin matalamolekyylistä hyaluronihappoa; sen halkaisija on ainoastaan 5 nanometriä! Tästä syystä Cliniccare –tuotteet imeytyvät syvemmälle ihon kerroksiin ja saavat aikaan hämmästyttäviä tuloksia.
Lue Lisää

Kausijuliste Mesoterapia, koko 50×70 cm

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Kausijuliste Mesoterapia, koko 50×70 cm, materiaali julistepaperi.
Lue Lisää

Kausijuliste Mikroneulaus, koko 50×70 cm

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Kausijuliste Uudista ihosi – mikroneulaus, koko 50×70 cm, materiaali julistepaperi.
Lue Lisää
 • Mikroneulauskynä

Micro Injector My Lithium+

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Micro Injector Lithium + on johdoton, akkukäyttöinen viimeisintä teknologiaa hyväksikäyttävä mikroneulauskynä. Vähemmällä kivulla ja vähemmin arvin parempi lopputulos! Tällä uudella mikroneulauskynällä saavutetaan 90 – 170 iskua sekunnissa (5 eri nopeutta). Akun kesto noin 1,5 – 2 tuntia, latausaika noin 1 tunti. Paketissa mukana 2 akkua. Muista tilata Micro Injector tuotealoituspakkaus 4942099 Käyttäjäkomentti: Voiko mikroneulaus tosiaan olla näin helppoa ja nopeaa?!
Lue Lisää

Micro Injectorin neulasarjat, 4 kpl UUTEEN MALLIIN

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
SOPII MICRO INJECTOR LITHIUM 49420298 Materiaali: medickaalilaatuinen, nikkelitön ruostumaton teräs.
Lue Lisää
Paikanvaraus

Mikroneulaus-aloituspaketti, iso

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Sisältää rullia: 4 x 0,5 mm, 4x 1,0 mm sekä 4 x 1,5mm Lisäksi 1 x Anestop puuduttavaa geeliä, puhdistusaine iholle sekä rullille, ruiskuja 10kpl, keittosuolaliuosta 1 pkt, naamioita yht. 30kpl, sekä Sun Block Silky Cream 50 ml, Sensitive Serum 50 ml, Skin Rejuvenation10* 5 ml pakkaus.
Lue Lisää
 • Mikroneulaushoitoon
Paikanvaraus

Mikroneulaus:Titanium Medi 0,5 mm rulla

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Mikroneulausrulla, jossa 540 kpl 0,5 mm titaanineulaa. SGS sertifioitu.
Lue Lisää
 • Mikroneulaushoitoon
Paikanvaraus

Mikroneulaus:Titanium Medi 1,0 mm rulla

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Mikroneulausrulla, jossa 540 kpl 1,0 mm titaanineulaa. SGS sertifioitu.
Lue Lisää
 • Mikroneulaushoitoon
Paikanvaraus

Mikroneulaus:Titanium Medi 1,5 mm rulla

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Mikroneulausrulla, jossa 540 kpl 1,5 mm titaanineulaa. SGS sertifioitu.
Lue Lisää
 • Mikroneulaushoitoon
Paikanvaraus

Mikroneulaus:Titanium Medi 2,0 mm rulla

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Mikroneulausrulla, jossa 540 kpl 2,0 mm titaanineulaa. SGS sertifioitu.
Lue Lisää
 • Mikroneulaushoitoon
Paikanvaraus

Mikroneulaus:Titanium Medi 2,5 mm rulla

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Mikroneulausrulla, jossa 540 kpl 2,5 mm titaanineulaa. SGS sertifioitu.
Lue Lisää
 • Ihon desinfiointiin ennen mikroneulausta

Mikroneulaus:Vitasept 150 ml puhdistusspray iholle

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Antiseptinen puhdistusaine iholle. Käytetään ihon puhdistamiseen ennen mikroneulausta. 150 ml spraypullo.
Lue Lisää

Mikroneulausjuliste 50×70 cm

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Mikroneulausjuliste- kutsuu asiakkaitasi hoitoon. Hoitolan ikkunaan tai seinälle, koko 50x70cm.
Lue Lisää
Ale

Vital Injector

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Laitekampanjahinta voimassa 2019! Rahoituksella 144 e /kk, 3 vuoden sopimuksella. Kysy lisää 02- 21 22 200. Skin booster on maailman kehittynein tapa injektoida erilaisia aineita ihoon, tarkalleen haluttuun syvyyteen. Skin boosterin vakuumi nostaa injektoitavan osan ihoa, tämän jälkeen se antaa 5 injektiota kerrallaan täsmälleen haluttuun syvyyteen. Vakuumi vähentää dramaattisesti toimenpiteen aiheuttamaa kipua. Koko kasvojen käsittely kestää noin 15 minuuttia. Skin Boosterilla voidaan injektoida esimerkiksi steriileitä mesoterapia ampulleja, erityisesti huarolonihappofillereitä. Sen avulla voidaan jakaa 1 ml filleri jopa tuhanteen pisaraan, jotka injektoidaan 2 – 2,5 millimetrin syvyyteen, nämä kosteuttavat ihoa altapäin 6-12 kuukauden ajan. Kuvan laitekärry tilattavissa erikseen! Tämän laitteen voit saada käyttöösi Hoitolatukun Pay by Use-sopimuksella, jolloin sinun ei tarvitse ostaa laitetta, vaan maksat vain käytöstä. Soita ja kysy lisää – 02- 21 22 200
Lue Lisää