Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

Mesoterapia / mikroneulaus

 • Steriili ampulli
 • Tehokas ja turvallinen
 • Neulaushoitoihin
Cliniccare EGF Tight -ampulli 10 x 8 ml 2% HA

Cliniccare EGF Tight -ampulli 10 x 8 ml 2% HA

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Ihoa tehokkaasti nuorentava ampulli erityisesti veltostuneelle iholle. Kohottaa kasvojen piirteitä ja madaltaa tehokkaasti ryppyjä ja juonteita. EGF TIGHT ampullissa on ihoa nuorentavien ja kosteuttavien ainesosien lisäksi erityisen runsaasti ihoa kiinteyttäviä raaka-aineita, kuten DMAE:ta ja ginsengiä. Sisältää 2 % (20mg/ml) hyaluronihappoa. Uuden sukupolven CLINICCARE -ampullit ovat steriilejä ja sisältävät erittäin suuren pitoisuuden tehokkaita aktiiviaineita kuten argireliinia, arbutinia, betaglukaania, DMAE:ta, oligopeptidejä-1 (EGF), hyaluronihappoa, kiinanginsengjuurta ja palmitoyl oliopeptidejä. Käytä ampulleja mikroneulauksessa, mesoterapiassa tai imeytä ne käsin.
Lue Lisää
 • Steriili ampulli
 • Tehokas ja turvallinen
 • Neulaushoitoihin
Cliniccare EGF Glow -ampulli 10 x 8 ml 2% HA

Cliniccare EGF Glow -ampulli 10 x 8 ml 2% HA

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Ampulli ihon nuorentamiseen ja vaalentamiseen. Hoitaa samalla tehokkaasti ihon juonteita. Ampullissa sekoitus vaalentavia, kosteuttavia, kiinteyttäviä ja antioksidanttisia raaka-aineita, joita iho on menettänyt liiallisen auringon, hyaluronihapon ja kollageenisäikeiden vanhenemisen myötä, tasoittaen ihon väriä ja palauttaen iholle kosteutta ja kiinteyttä. Lisäksi vaikuttavana aineena on 2 % arbutiini. Uuden sukupolven CLINICCARE -ampullit ovat steriilejä ja sisältävät erittäin suuren pitoisuuden tehokkaita aktiiviaineita kuten argireliinia, arbutinia, betaglukaania, DMAE:ta, oligopeptidejä-1 (EGF), hyaluronihappoa, kiinanginsengjuurta ja palmitoyl oliopeptidejä. Käytä ampulleja mikroneulauksessa, mesoterapiassa tai imeytä ne käsin.
Lue Lisää
 • Kirkastava naamio
 • Tasoittaa ihon pigmenttimuutoksia- sisältää hyaluronihappoa 
 • Myös mesoterapiahoitojen jälkeen
Cliniccare EGF GLOW mask

Cliniccare EGF GLOW mask

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Cliniccare EGF Glow –naamio on tarkoitettu ihon pigmenttihäiriöiden tasoittamiseen sekä ikääntymisen merkkien pehmentämiseen. Tämä ravitseva kangasnaamio sisältää sekoituksen matalamolekyylistä hyaluronihappoa, arbutinia ja argirelineä, jotka yhdessä kosteuttavat ihoa tehokkaasti sekä kirkastavat auringon vahingoittamaa ihoa. Naamioon lisätyt kasviuutteet pehmentävät ja tasoittavat kuivuudesta kärsivää ihoa. Tulokset säilyvät vielä pitkään naamion poistamisen jälkeen. Sopii lähes kaikille ihotyypeille, erityisesti pigmenttihäiriöistä ja aurinkovaurioista kärsiville. Käyttö: Aseta naamio puhtaalle iholle ja anna vaikuttaa 15-20 minuuttia. Yhtä naamiota käytetään vain yhden kerran. Hyaluronihappo on yksi hyödyllisimmistä ainesosista tämän päivän ihonhoidossa. Maailmalla menestynyt ruotsalainen ihonhoitosarja Cliniccare tietää tämän paremmin kuin kukaan. Jokainen Cliniccare –tuote sisältää tätä kosmetiikan ihmeainetta. Se auttaa erilaisissa iho-ongelmissa aknesta ikääntymiseen. Tavallisen hyaluronihappoatomin koko on n. 3000 nanometriä. Solujen välinen tila on puolestaan n. 100 nanometriä. Tästä syystä perinteinen hyaluronihappo jää ihon pintakerroksiin eikä pysty vaikuttamaan sen syvemmällä. Cliniccare on ratkaissut ongelman tuottamalla hyvin matalamolekyylistä hyaluronihappoa; sen halkaisija on ainoastaan 5 nanometriä! Tästä syystä Cliniccare –tuotteet imeytyvät syvemmälle ihon kerroksiin ja saavat aikaan hämmästyttäviä tuloksia.
Lue Lisää
 • Rauhoittava ja korjaava vaikutus 
 • Stressaantuneelle iholle
 • Myös mesoterapiahoitojen jälkeen
Cliniccare EGF PURE mask

Cliniccare EGF PURE mask

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Cliniccare EGF Pure –naamiolla on välitön rauhoittava ja korjaava vaikutus stressaantuneelle iholle. Tämä ongelmaihon naamio sisältää ihoa kosteuttavaa, matalamolekyylistä hyaluronihappoa. Lisäksi naamiossa on niasiiniamidia, joka korjaa ihon kosteustasapainoa sekä ihoa pehmentävää aloe veraa. Lopputuloksena on rauhallisempi ja harmonisempi iho. Raaka-aineet jatkavat vaikutustaan ihossa pitkäkestoisesti naamion poistamisen jälkeenkin, joten ongelmaiho saa tämän naamion avulla pitkäaikaisen avun. Sopii lähes kaikille ihotyypeille, erityisesti herkälle ja akneen taipuvaiselle iholle. Käyttö: Aseta naamio puhtaalle iholle ja anna vaikuttaa 15-20 minuuttia. Yhtä naamiota käytetään vain yhden kerran. Hyaluronihappo on yksi hyödyllisimmistä ainesosista tämän päivän ihonhoidossa. Maailmalla menestynyt ruotsalainen ihonhoitosarja Cliniccare tietää tämän paremmin kuin kukaan. Jokainen Cliniccare –tuote sisältää tätä kosmetiikan ihmeainetta. Se auttaa erilaisissa iho-ongelmissa aknesta ikääntymiseen. Tavallisen hyaluronihappoatomin koko on n. 3000 nanometriä. Solujen välinen tila on puolestaan n. 100 nanometriä. Tästä syystä perinteinen hyaluronihappo jää ihon pintakerroksiin eikä pysty vaikuttamaan sen syvemmällä. Cliniccare on ratkaissut ongelman tuottamalla hyvin matalamolekyylistä hyaluronihappoa; sen halkaisija on ainoastaan 5 nanometriä! Tästä syystä Cliniccare –tuotteet imeytyvät syvemmälle ihon kerroksiin ja saavat aikaan hämmästyttäviä tuloksia.
Lue Lisää
 • Steriili ampulli
 • Tehokas ja turvallinen
 • Neulaushoitoihin
Cliniccare EGF Refresh -ampulli 10 x 8 ml 2% HA

Cliniccare EGF Refresh -ampulli 10 x 8 ml 2% HA

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Ampulli ihon ravitsemiseen ja nuorentamiseen sekä tehokkaaseen ryppyjen ja juonteiden ennalta ehkäisyyn. EGF REFRESH ampullissa on sekoitus kosteuttavia, kiinteyttäviä, napakoittavia ja antioksidanttisia raaka-aineita, joita iho on menettänyt hyaluronihapon ja kollageenisäikeiden vähenemisen myötä. Palauttavat ihoon kosteutta ja kiinteyttä. Sisältää 2 % (20mg/ml) hyaluronihappoa. Uuden sukupolven CLINICCARE -ampullit ovat steriilejä ja sisältävät erittäin suuren pitoisuuden tehokkaita aktiiviaineita kuten argireliinia, arbutinia, betaglukaania, DMAE:ta, oligopeptidejä-1 (EGF), hyaluronihappoa, kiinanginsengjuurta ja palmitoyl oliopeptidejä. Käytä ampulleja mikroneulauksessa, mesoterapiassa tai imeytä ne käsin.
Lue Lisää
 • "tuhkimotippa"naamio
 • Sisältää hyaluronihappoa
 • Rauhoittaa tulehduksia
 • Myös mesoterapiahoitojen jälkeen
Cliniccare EGF REFRESH/TIGHT mask Anti-Aging

Cliniccare EGF REFRESH/TIGHT mask Anti-Aging

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Anna iholle Tuhkimotippa –tyyppinen virkistyshetki Cliniccaren EGF Refresh/Tight –naamion avulla. Tämä innovatiivinen kangasnaamio sisältää runsaasti ihoa kosteuttavaa, matalamolekyylistä hyaluronihappoa. Sen lisäksi naamiossa on ihoa kiinteyttäviä ja ryppyjä täyttäviä ainesosia, kuten Argirelineä ja DMAE:tä. Huolella valitut kasviuutteet rauhoittavat stressaantunutta ihoa ja rauhoittavat tulehduksia. Iho näyttää raikkaalta, elpyneeltä ja nuorekkaalta. Sopii kaikille ihotyypeille, jopa kaikkein herkimmille. Käyttö: Aseta naamio puhtaalle iholle ja anna vaikuttaa 15-20 minuuttia. Yhtä naamiota käytetään vain yhden kerran. Hyaluronihappo on yksi hyödyllisimmistä ainesosista tämän päivän ihonhoidossa. Maailmalla menestynyt ruotsalainen ihonhoitosarja Cliniccare tietää tämän paremmin kuin kukaan. Jokainen Cliniccare –tuote sisältää tätä kosmetiikan ihmeainetta. Se auttaa erilaisissa iho-ongelmissa aknesta ikääntymiseen. Tavallisen hyaluronihappoatomin koko on n. 3000 nanometriä. Solujen välinen tila on puolestaan n. 100 nanometriä. Tästä syystä perinteinen hyaluronihappo jää ihon pintakerroksiin eikä pysty vaikuttamaan sen syvemmällä. Cliniccare on ratkaissut ongelman tuottamalla hyvin matalamolekyylistä hyaluronihappoa; sen halkaisija on ainoastaan 5 nanometriä! Tästä syystä Cliniccare –tuotteet imeytyvät syvemmälle ihon kerroksiin ja saavat aikaan hämmästyttäviä tuloksia.
Lue Lisää
 • Myyntiin
 • Ammattikäyttöön
 • Tehokosteuttaja
Ale
HA-X Vials, 10 x2ml ampulli EXP 5/21

HA-X Vials, 10 x2ml ampulli EXP 5/21

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Tehokosteuttava ampulli, pakkauksessa 10 kpl 2 ml ampullia. Soveltuu myös jälleenmyyntiin! Xylitolin ja hyaluronihapon yhdistelmä takaa entistä tehokkaamman kosteutuksen ja parantaa ihon kimmoisuutta. Xylitoli on luonnollinen kosteuttaja, se kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa tehokkaasti.Sopii kaikille ihotyypeille. Käyttö: Levitä puhtaille kasvoille kevyesti taputtaen kunnes tuote on imeytynyt. Lopuksi voit levittää haluamaasi kosteusvoidetta iholle. Ammattikäyttöön: Sopii käytettäväksi mikroneulauksessa ja seerumina minkä tahansa naamion alla. EXP. 05/2021.
Lue Lisää
 • Läpinäkyvä ruisku
 • Steriili
 • Pysäytysrenkaalla
Injektioruisku 5 ml

Injektioruisku 5 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
5 ml injektioruisku esimerkiksi steriilin nesteen annosteluun tai levittämiseen. Steriili, läpinäkyvä ja kertakäyttöinen ruisku synteettisellä männällä. Läpinäkyvä sylinteri maksimoi tarkkuuden ja turvallisuuden. Pysäytysrengas estää männän tahattoman pois vetämisen. Pakkaus ei sisällä neulaa.
Lue Lisää
Kausijuliste Mesoterapia, koko 50x70 cm

Kausijuliste Mesoterapia, koko 50×70 cm

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Kausijuliste Mesoterapia, koko 50×70 cm, materiaali julistepaperi.
Lue Lisää
Kausijuliste Mikroneulaus, koko 50x70 cm

Kausijuliste Mikroneulaus, koko 50×70 cm

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Kausijuliste Uudista ihosi – mikroneulaus, koko 50×70 cm, materiaali julistepaperi.
Lue Lisää
 • Kätevät pipettipullot
Ale
Keittosuolaliuos 0,9%, 20x2 ml EXP 3/21

Keittosuolaliuos 0,9%, 20×2 ml EXP 3/21

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
HUOM! EXP 3/21 Steriili, fysiologinen keittosuolaliuos, käytettävä laimentamattomana ja heti pakkauksen avaamisen jälkeen. Käyttö: haavojen yms. ihovaurioiden puhdistaminen tai silmien huuhtominen ripsien kestovärjäyksen, mikroneulauksen jne. yhteydessä.
Lue Lisää
 • Selluliittihoitoihin
 • Lymfakiertoa parantava
Mesotherapy Artichoke 2 % 5 ml selluliittiseerumi

Mesotherapy Artichoke 2 % 5 ml selluliittiseerumi

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Salaisuus tehokkaisiin selluliittihoitoihin. Artisokka ja sen kuona-aineita poistava ja lymfanestekiertoa parantava vaikutus takaavat loistavat tulokset selluliittihoidoissa.
Lue Lisää
 • Liftaaviin hoitoihin
Mesotherapy DMAE 3 % 5 ml kiinteyttävä ampulli

Mesotherapy DMAE 3 % 5 ml kiinteyttävä ampulli

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Välitön kasvoja ja vartaloa liftaava vaikutus suojaa elastiini ja kollageenisäikeitä ristiinlinkittymiseltä. Seerumi kosteuttaa ihoa ja suojaa vapailta radikaaleilta.
Lue Lisää
 • Vartaloa muokkaaviin hoitoihin
Mesotherapy L-Carnitine 5 ml, rasvaa polttava

Mesotherapy L-Carnitine 5 ml, rasvaa polttava

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
L-Carnitine on ihossa luonnostaan oleva aminohappo, joka vastaa rasva-aineenvaihdunnasta. Rasvan hajoittamisen jälkeen se kuljettaa rasvan soluihin, jotka muuttavat pilkotun rasvan energiaksi. Tehokas rasvanpolttaja-ampulli.
Lue Lisää
 • Vartaloa muokkaaviin hoitoihin
Ale
Mesotherapy Phosphatidylcholine 5 % 10 ml

Mesotherapy Phosphatidylcholine 5 % 10 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Fosfolipidi, jota esiintyy luonnostaan solukalvossa, vähentää rasvojen kertymistä rasvasoluihin. Tämä seerumi emulgoi rasvan ja edistää sen poistumista kehosta. Se tekeekin ampullista ideaalin hajoittamaan paikallisia rasvakertymiä.
Lue Lisää
Mesotherapy Vitamin C ampulli 5 ml

Mesotherapy Vitamin C ampulli 5 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Erittäin tehokas antioksidantti, joka neutralisoi ihoa ennenaikaisesti vanhentavia vapaita radikaaleja. Ampulli ehkäisee melaniinin liikatuotantoa, stimuloi ihoa suojaavaa hydrolipidikalvoa ja parantaa kollageenisynteesiä. Kollageeni on tärkeä ihon proteiini, joka vahvistaa sen rakennetta ja ylläpitää ihon elastisuutta.
Lue Lisää
 • Mikroneulauskynä
Micro Injector My Lithium+

Micro Injector My Lithium+

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Micro Injector Lithium + on johdoton, akkukäyttöinen viimeisintä teknologiaa hyväksikäyttävä mikroneulauskynä. Vähemmällä kivulla ja vähemmin arvin parempi lopputulos! Tällä uudella mikroneulauskynällä saavutetaan 90 – 170 iskua sekunnissa (5 eri nopeutta). Akun kesto noin 1,5 – 2 tuntia, latausaika noin 1 tunti. Paketissa mukana 2 akkua. Käyttäjäkomentti: Voiko mikroneulaus tosiaan olla näin helppoa ja nopeaa?!
Lue Lisää
Micro Injectorin neulasarjat, 4 kpl UUTEEN MALLIIN

Micro Injectorin neulasarjat, 4 kpl UUTEEN MALLIIN

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
SOPII MICRO INJECTOR LITHIUM 49420298 Materiaali: medickaalilaatuinen, nikkelitön ruostumaton teräs.
Lue Lisää
 • Mikroneulaushoitoon
Mikroneulaus:Titanium Medi 0,5 mm rulla

Mikroneulaus:Titanium Medi 0,5 mm rulla

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Mikroneulausrulla, jossa 540 kpl 0,5 mm titaanineulaa. SGS sertifioitu.
Lue Lisää
 • Mikroneulaushoitoon
Mikroneulaus:Titanium Medi 1,0 mm rulla

Mikroneulaus:Titanium Medi 1,0 mm rulla

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Mikroneulausrulla, jossa 540 kpl 1,0 mm titaanineulaa. SGS sertifioitu.
Lue Lisää
 • Mikroneulaushoitoon
Mikroneulaus:Titanium Medi 1,5 mm rulla

Mikroneulaus:Titanium Medi 1,5 mm rulla

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Mikroneulausrulla, jossa 540 kpl 1,5 mm titaanineulaa. SGS sertifioitu.
Lue Lisää
 • Mikroneulaushoitoon
Mikroneulaus:Titanium Medi 2,0 mm rulla

Mikroneulaus:Titanium Medi 2,0 mm rulla

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Mikroneulausrulla, jossa 540 kpl 2,0 mm titaanineulaa. SGS sertifioitu.
Lue Lisää
 • Mikroneulaushoitoon
Mikroneulaus:Titanium Medi 2,5 mm rulla

Mikroneulaus:Titanium Medi 2,5 mm rulla

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Mikroneulausrulla, jossa 540 kpl 2,5 mm titaanineulaa. SGS sertifioitu.
Lue Lisää
 • Ihon desinfiointiin ennen mikroneulausta
Mikroneulaus:Vitasept 150 ml puhdistusspray iholle

Mikroneulaus:Vitasept 150 ml puhdistusspray iholle

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Antiseptinen puhdistusaine iholle. Käytetään ihon puhdistamiseen ennen mikroneulausta. 150 ml spraypullo.
Lue Lisää
Mikroneulausjuliste 50x70 cm

Mikroneulausjuliste 50×70 cm

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Mikroneulausjuliste- kutsuu asiakkaitasi hoitoon. Hoitolan ikkunaan tai seinälle, koko 50x70cm.
Lue Lisää