Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

Laaja valikoima huippulaatuisia kasvonaamioita, jotka on suunniteltu erityisesti kauneudenhoidon ammattilaisille. Olipa tarpeesi sitten kosteuttava, kiinteyttävä, puhdistava tai anti-aging -vaikutteinen naamio, meiltä löydät kaiken tarvittavan. Jokainen naamio on kehitetty tarjoamaan parhaat mahdolliset tulokset.

Ammattikäyttöön

 • "tuhkimotippa"naamio
 • Sisältää hyaluronihappoa
 • Rauhoittaa tulehduksia
 • Myös mesoterapiahoitojen jälkeen
CLINICCARE EGF REFRESH/TIGHT mask Anti-Aging

CLINICCARE EGF REFRESH/TIGHT mask Anti-Aging

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Anna iholle Tuhkimotippa –tyyppinen virkistyshetki CLINICCARE EGF Refresh/Tight –naamion avulla. Tämä innovatiivinen kangasnaamio sisältää runsaasti ihoa kosteuttavaa, matalamolekyylistä hyaluronihappoa. Sen lisäksi naamiossa on ihoa kiinteyttäviä ja ryppyjä täyttäviä ainesosia, kuten Argirelineä ja DMAE:tä. Huolella valitut kasviuutteet rauhoittavat stressaantunutta ihoa ja rauhoittavat tulehduksia. Iho näyttää raikkaalta, elpyneeltä ja nuorekkaalta. Sopii kaikille ihotyypeille, jopa kaikkein herkimmille. Käyttö: Aseta naamio puhtaalle iholle ja anna vaikuttaa 15-20 minuuttia. Yhtä naamiota käytetään vain yhden kerran. Hyaluronihappo on yksi hyödyllisimmistä ainesosista tämän päivän ihonhoidossa. Maailmalla menestynyt ruotsalainen ihonhoitosarja Cliniccare tietää tämän paremmin kuin kukaan. Jokainen CLINICCARE –tuote sisältää tätä kosmetiikan ihmeainetta. Se auttaa erilaisissa iho-ongelmissa aknesta ikääntymiseen. Tavallisen hyaluronihappoatomin koko on n. 3000 nanometriä. Solujen välinen tila on puolestaan n. 100 nanometriä. Tästä syystä perinteinen hyaluronihappo jää ihon pintakerroksiin eikä pysty vaikuttamaan sen syvemmällä. CLINICCARE on ratkaissut ongelman tuottamalla hyvin matalamolekyylistä hyaluronihappoa; sen halkaisija on ainoastaan 5 nanometriä! Tästä syystä CLINICCARE –tuotteet imeytyvät syvemmälle ihon kerroksiin ja saavat aikaan hämmästyttäviä tuloksia.
Lue lisää
 • Rauhoittava ja korjaava vaikutus 
 • Stressaantuneelle iholle
 • Myös mesoterapiahoitojen jälkeen
CLINICCARE EGF PURE mask

CLINICCARE EGF PURE mask

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
CLINICCARE EGF Pure –naamiolla on välitön rauhoittava ja korjaava vaikutus stressaantuneelle iholle. Tämä ongelmaihon naamio sisältää ihoa kosteuttavaa, matalamolekyylistä hyaluronihappoa. Lisäksi naamiossa on niasiiniamidia, joka korjaa ihon kosteustasapainoa sekä ihoa pehmentävää aloe veraa. Lopputuloksena on rauhallisempi ja harmonisempi iho. Raaka-aineet jatkavat vaikutustaan ihossa pitkäkestoisesti naamion poistamisen jälkeenkin, joten ongelmaiho saa tämän naamion avulla pitkäaikaisen avun. Sopii lähes kaikille ihotyypeille, erityisesti herkälle ja akneen taipuvaiselle iholle. Käyttö: Aseta naamio puhtaalle iholle ja anna vaikuttaa 15-20 minuuttia. Yhtä naamiota käytetään vain yhden kerran. Hyaluronihappo on yksi hyödyllisimmistä ainesosista tämän päivän ihonhoidossa. Maailmalla menestynyt ruotsalainen ihonhoitosarja CLINICCARE tietää tämän paremmin kuin kukaan. Jokainen CLINICCARE –tuote sisältää tätä kosmetiikan ihmeainetta. Se auttaa erilaisissa iho-ongelmissa aknesta ikääntymiseen. Tavallisen hyaluronihappoatomin koko on n. 3000 nanometriä. Solujen välinen tila on puolestaan n. 100 nanometriä. Tästä syystä perinteinen hyaluronihappo jää ihon pintakerroksiin eikä pysty vaikuttamaan sen syvemmällä. CLINICCARE on ratkaissut ongelman tuottamalla hyvin matalamolekyylistä hyaluronihappoa; sen halkaisija on ainoastaan 5 nanometriä! Tästä syystä CLINICCARE –tuotteet imeytyvät syvemmälle ihon kerroksiin ja on ratkaissut ongelman tuottamalla hyvin matalamolekyylistä hyaluronihappoa; sen halkaisija on ainoastaan 5 nanometriä! Tästä syystä CLINICCARE –tuotteet imeytyvät syvemmälle ihon kerroksiin ja saavat aikaan hämmästyttäviä tuloksia.
Lue lisää
 • Kirkastava naamio
 • Tasoittaa ihon pigmenttimuutoksia- sisältää hyaluronihappoa 
 • Myös mesoterapiahoitojen jälkeen
CLINICCARE EGF GLOW mask

CLINICCARE EGF GLOW mask

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
CLINICCARE EGF Glow –naamio on tarkoitettu ihon pigmenttihäiriöiden tasoittamiseen sekä ikääntymisen merkkien pehmentämiseen. Tämä ravitseva kangasnaamio sisältää sekoituksen matalamolekyylistä hyaluronihappoa, arbutinia ja argirelineä, jotka yhdessä kosteuttavat ihoa tehokkaasti sekä kirkastavat auringon vahingoittamaa ihoa. Naamioon lisätyt kasviuutteet pehmentävät ja tasoittavat kuivuudesta kärsivää ihoa. Tulokset säilyvät vielä pitkään naamion poistamisen jälkeen. Sopii lähes kaikille ihotyypeille, erityisesti pigmenttihäiriöistä ja aurinkovaurioista kärsiville. Käyttö: Aseta naamio puhtaalle iholle ja anna vaikuttaa 15-20 minuuttia. Yhtä naamiota käytetään vain yhden kerran. Hyaluronihappo on yksi hyödyllisimmistä ainesosista tämän päivän ihonhoidossa. Maailmalla menestynyt ruotsalainen ihonhoitosarja CLINICCARE tietää tämän paremmin kuin kukaan. Jokainen CLINICCARE –tuote sisältää tätä kosmetiikan ihmeainetta. Se auttaa erilaisissa iho-ongelmissa aknesta ikääntymiseen. Tavallisen hyaluronihappoatomin koko on n. 3000 nanometriä. Solujen välinen tila on puolestaan n. 100 nanometriä. Tästä syystä perinteinen hyaluronihappo jää ihon pintakerroksiin eikä pysty vaikuttamaan sen syvemmällä. CLINICCARE on ratkaissut ongelman tuottamalla hyvin matalamolekyylistä hyaluronihappoa; sen halkaisija on ainoastaan 5 nanometriä! Tästä syystä CLINICCARE –tuotteet imeytyvät syvemmälle ihon kerroksiin ja saavat aikaan hämmästyttäviä tuloksia.
Lue lisää
 • Valmis harsonaamio
 • Kaikille ihotyypeille 
Ale
Skin Candy Perfect Mask - 1 kpl

Skin Candy Perfect Mask – 1 kpl

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Ylellinen harsonaamio kasvoille sisältää rauhoittavia ja kosteuttavia ainesosia.  Sopii kaikille ihotyypeille. Sisältää oligopeptidejä (STGF), jotka toimivat solujen kasvutekijöinä. Iho tuntuu pehmeältä ja täydellisesti kosteutetulta. Käytä Skin Candy -kasvohoidon yhteydessä tai minkä tahansa kasvohoidon yhteydessä.   Vinkki! Pussin pohjalle jäävä neste on täynnä vaikuttavia aineita, hyödynnä neste ja imeytä se vaikka kaulalle. Käyttö: Avaa pakkaus ja ota naamio ulos. Levitä kasvoille ja irrota jäykempi tausta. Anna vaikuttaa 20 minuuttia.
Lue lisää
 • Käytä naamiona tai voiteena 
CLINICCARE 2-in-1 Gel Vitamin-C 500 ml

CLINICCARE 2-in-1 Gel Vitamin-C 500 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Silky 2 in 1 Gel “Vitamin-C” tuotetta voidaan käyttää geelimäisenä voiteena tai kosteuttavana naamiona. Tutkimuksissa on todettu C-vitamiinin vähentävän hienoja juonteita, arpia ja ryppyjä sekä kiihdyttävän kollageenisynteesiä. Ihon rakenne silottuu, raikkaus ja hehku säilyvät ihossa pitkään. Geelissä yhdistyvät stressinpoisto- ja antioksidanttiset vaikutukset. Geeli takaa tehokkaan ihon nuorentumisen; se vahvistaa ihoa antaen sille suojan sekä ulkoisia että sisäisiä haittatekijöitä vastaan. Se myös pitää solut aktiivisena ja säilyttää aineenvaihdunnassa syntynyttä energiaa. Geeli soveltuu ihon valmistelemiseen seuraavaan hoitoon tukemalla solun aineenvaihduntaa, se elvyttää ihoa ja antaa parhaan mahdollisen perustan tuleville hoidoille. Hyaluronihappo on yksi hyödyllisimmistä ainesosista tämän päivän ihonhoidossa. Maailmalla menestynyt ruotsalainen ihonhoitosarja CLINICCARE tietää tämän paremmin kuin kukaan. Jokainen CLINICCARE –tuote sisältää tätä kosmetiikan ihmeainetta. Se auttaa erilaisissa iho-ongelmissa aknesta ikääntymiseen. Tavallisen hyaluronihappoatomin koko on n. 3000 nanometriä. Solujen välinen tila on puolestaan n. 100 nanometriä. Tästä syystä perinteinen hyaluronihappo jää ihon pintakerroksiin eikä pysty vaikuttamaan sen syvemmällä. CLINICCARE on ratkaissut ongelman tuottamalla hyvin matalamolekyylistä hyaluronihappoa; sen halkaisija on ainoastaan 5 nanometriä! Tästä syystä CLINICCARE –tuotteet imeytyvät syvemmälle ihon kerroksiin ja saavat aikaan hämmästyttäviä tuloksia.
Lue lisää
 • Karboksihoidolla tehokkaita kasvohoitoja
CLINICCARE Carboxytherapy Activ. Face mask 20 kpl

CLINICCARE Carboxytherapy Activ. Face mask 20 kpl

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Karboksiterapia kasvonaamio. Levitä karboksigeeliä koko kasvoille runsaasti, naamio päälle ja painele, kunnes kaasua ei enää vapaudu. Karboksiterapia on tehokkaaksi todettu hoitomuoto ihon uudistamiseen. Hoitotulokset ovat nähtävillä jo heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen.
Lue lisää
 • Kestosuosikki!
 • Monikäyttöinen naamio
Mustikkanaamio peel-off 5 kpl/pss

Mustikkanaamio peel-off 5 kpl/pss

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Helppokäyttöinen peel off -levänaamio. Mustikkanaamio sopii erityisen hyvin herkälle iholle ja couperosan hoitoon. Mustikan antosyaanit parantavat ääreisverenkiertoa ja vahvistavat hiusverisuonia. C-vitamiini ja flavonoidit suojaavat ihosoluja rappeutumiselta. Käyttöohje: Sekoita kulhossa pussillinen naamiojauhetta ja huoneenlämpöinen vesi. Levitä heti kasvoille ja kaulalle. Anna vaikuttaa 10-15 minuuttia. Poista kokonaisena nostamalla. Tee kasvohieronta Irione-öljyllä, koodi 0893069. Peel-off -naamio tehostaa öljyn ravitsevaa, rauhoittavaa ja silottavaa vaikutusta. Laadukas öljy pehmittää myös talin kovettaman ihon!
Lue lisää
 • Kosteutta merilevistä
 • Herkkä iho, anti-age
 • Helppokäyttöinen
Karpalonaamio peel-off 5 kpl/pss

Karpalonaamio peel-off 5 kpl/pss

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Karpalonaamiosta löydät nopean avun ärtyneelle talvi-iholle! Karpalo-alginaattinaamio rauhoittaa ja kosteuttaa herkän ja ohuen ihon hyvin. Se sopii myös kiinteyttäviin anti-age -hoitoihin ja punoittavalle iholle. Karpalon polyfenolit suojaavat ihoa ennenaikaiselta vanhenemiselta. Parhaan lopputuloksen saat, kun imeytät iholle naamion alle tehotipaksi seerumin tai öljyn, ks. esim. 0893162 Serum hydratant tai 0893069 Irione-öljy. KÄYTTÖ: Sekoita kulhossa pussillinen naamiojauhetta ja huoneenlämpöinen vesi. Levitä heti kasvoille ja kaulalle, tarvittaessa myös silmien päälle. Vaikutusaika n. 15 minuuttia. Poista kokonaisena nostamalla. HUOM. Karpalonaamion valmistamiseen käytettävän veden määrä on eri kuin Mustikkanaamiossa. Käyttöohje on pakkauksessa.
Lue lisää
 • Käytä naamiona tai voiteena
CLINICCARE 2-in-1 Gel Ceramide 500 ml

CLINICCARE 2-in-1 Gel Ceramide 500 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Silky 2 in 1 Gel “Ceramide” tuotetta voidaan käyttää geelimäisenä voiteena tai kosteuttavana naamiona. Tutkimukset ovat osoittaneet, että ihon kuivuus ja vauriot ovat verrannollisia ihon keramidipitoisuuden kanssa. Tämä geeli pureutuu kuivuuden syihin vahvistaen ihon kosteudensitomiskykyä. Ihon rakenne silottuu, raikkaus ja hehku säilyvät ihossa pitkään. Geelissä yhdistyvät stressinpoisto- ja antioksidanttiset vaikutukset. Se takaa tehokkaan ihon nuorentumisen, vahvistaen ihoa ja antaen sille suojan ulkoisia ja sisäisiä haittatekijöitä vastaan. Se pitää solut aktiivisena ja säilyttää aineenvaihdunnassa syntynyttä energiaa. Se soveltuu ihon valmistelemiseen seuraavaan hoitoon tukemalla solun aineenvaihduntaa, se elvyttää ihoa ja antaa parhaan mahdollisen perustan tuleville hoidoille. Vain ammattikäyttöön.
Lue lisää
 • Kangasnaamio
 • Syväpuhdistava
 • Ihohuokosia supistava
CLINICCARE X3M PURE Pore Minimizer O2 Mask 5 x25ml

CLINICCARE X3M PURE Pore Minimizer O2 Mask 5 x25ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Aktiivihiilinaamio, joka auttaa poistamaan iholta haitallisia bakteereja, ympäristön epäpuhtauksia, likaa ja liiallista talia, jotka voivat tukkia ihohuokosia ja tehdä ihosta samean näköisen. Naamion käytön jälkeen huokoset näyttävät puhtaammilta ja pienemmiltä sekä iho kauttaaltaan kirkkaammalta, raikkaammalta ja terveemmän näköiseltä. Naamion pääraaka-aine, aktiivihiili, toimii kuin magneetin tavoin, vetäen likaa ja talia ulos huokosista. Naamio lisäksi poistaa iholta liiallista talia ja tasapainottaa talin tuotantoa, jonka vuoksi se on täydellinen tuote epäpuhtauksiin ja akneen taipuvaiselle iholle. – Aktiivihiilinaamio 5 naamion pakkauksessa. – Poistaa haitallisia bakteereja ja ympäristön epäpuhtauksia. – Poistaa liiallista talia tehden ihosta puhtaan ja raikkaan Käyttö: Asettele kangasnaamio puhtaalle iholle. Tehosta naamion vaikutusta kevyellä hieronnalla, jolloin naamio vaahtoaa. Suojaa silmät, ettei vaahto kulkeudu silmiin. Anna vaikuttaa 15 min ja poista naamio. Puhdista iho huolellisesti.
Lue lisää
 • Kosteuttava kasvonaamio
 • Suojaava
 • Normaalille ja kuivalle iholle
Aquasense Maschera Viso -naamio 250 ml

Aquasense Maschera Viso -naamio 250 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s AQUASENSE Maschera Viso, superkosteuttava, ihon pintavaurioita korjaava hoitonaamio. Hoitaa kuivimpiakin ihotyyppejä, auttaa ihoa säilyttämään luontaisen suojansa ja tekee ihosta samettisen pehmeän. KENELLE: Normaalille ja kuivalle iholle. VAIKUTTAVAT AINEET: 3 % Coriufill – on vihreiden merilevien, polysakkaridien ja omenahapon seos, joka toimii luonnollisena kosteustekijänä sekä ihon ikääntymistä hidastavana uuteyhdistelmänä. Puuvillaöljy, sheavoi ja kehäkukka – pehmittävät kuivaa ihoa ja tekevät ihosta joustavan ja kestävän. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Levitä kasvoille ja kaulalle reilu kerros naamiota. Anna vaikuttaa noin 5 min jonka jälkeen levitä vielä naamion päälle kostea Eau Thermalilla kosteutettu sideharso, joka pitää naamion kosteana ja auttaa naamion poistamisessa. Anna vaikuttaa yhteensä noin 15 min. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Suojaava geelinaamio
 • Rauhoittaa herkästi reagoivaa ihoa
 • Couperoottiselle iholle
Calmsense Viso Dermorigenera -naamio 250ml

Calmsense Viso Dermorigenera -naamio 250ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s CALMSENSE Viso Dermorigenerante -geelinaamio, ammattikäyttöön. Rauhoittaa herkkää ja reagoivaa ihoa syvältä, ehkäisee polttelun tunnetta, punaisuutta, kutinaa ja pistelyä. Palauttaa ihon luontaisen suojan ja tasoittaa ihon väriä, palauttaen kauneuden ja hehkun iholle. KENELLE: Herkästi reagoiva iho, ärsyyntynyt iho, couperoottinen iho, ihon mekaanisen puhdistuksen jälkeen. VAIKUTTAVAT AINEET: 2 % codiufil complex – joka on peräisin vihreästä levästä, auttaa palauttamaan iholle optimaalisen ihon kosteuden, 2 % sepicalm™ s – erityinen yhdistelmä aminohappoja ja mineraaleja, joilla on tehokas ja monipuolinen anti-stress vaikutus herkälle iholle. Koostumusta on rikastettu 2 % couperine™- erityinen ainesosa, joka perustuu rucolan ja Intian fiikuksen entsyymi uutteisiin auttavat ehkäisemään punaisuutta ja couperosaa, parantavat ihon ulkonäköä. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Käytä yhdessä Calmsense Instant Relief Face Serumin kanssa, koodi: 54816398, tehokkaissa punaisuutta rauhoittavissa hoidoissa. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Suojaava
 • Kosteuttava
 • Kasvonaamio muistuttaa koostumukseltaan sorbettia
Well-Being Magic Honey -kasvonaamio 250 ml

Well-Being Magic Honey -kasvonaamio 250 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s WELL-BEING Magic Honey -naamio. Syväkosteuttava ja ravitseva naamio. KENELLE: Ohuelle, kuivalle, herkälle iholle. VAIKUTTAVAT AINEET: Hunaja (10 %) – ravitsee ja kosteuttaa erittäin kuivaa ihoa, pehmittää, palauttaa ihon kimmoisuuden. Riisitärkkelys (2,5 %) – vahvistaa ihokudosta ja antaa kasvoille välittömästi pehmeän, heleän ja nuorekkaan yleisilmeen. Herkkä, kukkainen tuoksu. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Palauttaa iholle elastisuuden, kirkkauden ja hyvinvoinnin. Kevyt pehmeä rakenne tuntuu iholla kuin sorbetilta joka imeytyy helposti ja saa ihon tuntumaan uudistetulta kiinteältä. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Peel-off naamio
 • Puhdistava ja kirkastava
Puhdistava Dead Sea salt -naamio 5 kpl/pss

Puhdistava Dead Sea salt -naamio 5 kpl/pss

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
HELPPOKÄYTTÖISET PEEL-OFF -ALGINAATTINAAMIOT Naamiot kosteuttavat, pehmittävät ja rauhoittavat ihon n. 15 minuutissa. Teet niillä myös ylellisiä erikoishoitoja. Leväuute, Kuolleenmeren suola, sitruunan ja tea-treen eteeriset öljyt. Hyvä naamio epäpuhtaalle iholle ja aikuisiän akneen. Sopii myös normaalisti toimivan ihon hemmottelu-hoitoihin. Mineraalirikas suola poistaa elottomia ihosoluja ja pehmittää. Sitruuna puhdistaa ja kirkastaa. Myös antiseptisella teepuuöljyllä on puhdistava vaikutus. Mieto, miellyttävä tuoksu. Tee kasvohieronta Irione-öljyllä, koodi 0893069. Peel-off -naamio tehostaa öljyn ravitsevaa, rauhoittavaa ja silottavaa vaikutusta. Laadukas öljy pehmittää myös talin kovettaman ihon!
Lue lisää
 • Korjaava
 • Kohottava vaikutus
 • Stressaantuneelle iholle
Must-Have Viso Miracle Skin -naamio 250 ml

Must-Have Viso Miracle Skin -naamio 250 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s MUST-HAVE Viso Miracle Skin -naamio kosteuttaa ja ravitsee ihoa syvästi, aikaansaaden välittömästi kohottavan vaikutuksen. Naamio poistaa nopeasti stressin ja väsymyksen vaikutukset myös nuoremmalta iholta. KENELLE: Aikuiselle, liftausta kaipaavalle iholle. Iholle jossa on näkyvissä ensimmäiset ikääntymisen merkit. VAIKUTTAVAT AINEET: Innovatiivinen teknologinen kompleksi Dermolift – sisältää korkean molekyylipainon 3 % hyaluronihappoa ja biomimeettisiä peptidejä. Dermolift – stimuloi kollageenin ja elastiinin synteesiä, jotka jäljittelevät Botoxin toimintaa. Näin saadaan välitön kohottava vaikutus. Punainen savi – kosteuttaa ihoa tehden siitä joustavamman ja kimmoisamman stimuloiden nuorentamisprosesseja. Kaikki nämä yhdessä tasoittavat nasolabiaalisia juonteita ja parantavat ihon väriä. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Elvyttäviin kasvohoitoihin. Sopii myös nuoren, mutta jo stressaantuneen ihon pika-avuksi, syväkosteuttaen ja raviten ihoa. Häivyttää myös ihon ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä tasoittaen ilmejuonteita ja nasolabiaalisia poimuja sekä ehkäisee kasvojen ääriviivojen heikkenemistä. Levitä reilu kerros naamiota puhdistetuille kasvoille, kaulalle ja dekolteelle, lukuun ottamatta silmänympärysaluetta. Anna vaikuttaa 10-15 minuuttia ja huuhtele pois lämpimällä vedellä. Tilattavissa myös myyntikoossa 50ml koodilla:54816020 Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Kiinteyttävä
 • Kirkastava
 • Uudistava
Phyt's Masque Vitalite 200 g

Phyt’s Masque Vitalite 200 g

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Phyt’s Masque Vitalite on kiinteyttävä, uudistava ja ravitseva voidemainen hoitonaamio ikääntyvälle iholle. Käytetään Soin oligo Vital hoitokokonaisuuden (604344) kanssa tai missä tahansa ikääntyvän ihon kosteuttavassa ja ravitsevassa hoidossa. Käyttö: levitetään koko kasvoille tasainen kerros ja annetaan vaikuttaa 15-20 minuuttia. Poista lämpimällä kasvopuhdistusliinalla. Vinkki: Levitä alle kiinteyttävä hoitoseerumi ja päälle naamio. Parantaa tehoseerumin imeytymistä ja kirkastaa ihoa. 100 % luonnonmukainen Tärkeimmät vaikuttavat aineet: Auringonkukkaöljy, olusöljy, palmuöljy, helokkiöljy, ruusuhydrolaatti, malvauute
Lue lisää
 • Kosteuttava ja kiinteyttävä vaikutus
 • Uudistava
Shor Vitamin C Remodeling Algae mask 1000ml

Shor Vitamin C Remodeling Algae mask 1000ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Vitamin C Remodeling Algae Mask with Blackcurrant Uudistava mustaherukka merilevänaamio voimakkaalla kosteuttavalla ja kiinteyttävällä vaikutuksella. C-vitamiinista ja mustaherukasta saatavat antioksidanttivaikutukset auttavat ratkaisemaan ikään liittyviä ongelmia. Kasvoja kohottava ominaisuus muotoilee ja saa näyttämään nuorekkaammalta. Saa ihon näyttämään sileältä, säteilevältä, puhtaalta ja uudistuneelta. Käyttö: sekoita jauhe veteen suhteessa 1: 3. Levitä kasvoille ja kaulalle ja anna kuivua 15 min. Poista yhtenä kappaleena ja puhdista kasvot vedellä tai kasvovedellä. Vaikuttavat aineet: Kversetiini auttaa vähentämään kapillaarien läpäisevyyttä ja haurautta sekä parantaa mikroverenkiertoa. C-vitamiini parantaa verisuonten kimmoisuutta, stimuloi kollageenisynteesiä, uudistaa ihoa, tehostaa veren mikroverenkiertoa, ehkäisee ikääntymistä, vahvistaa kudoksia, antaa iholle kimmoisuutta, sillä on tulehdusta ja allergiaa ehkäiseviä vaikutuksia. Diatomiitti puhdistaa ihon hyvin kuolleista soluista, kiristää huokosia, ehkäisee aknea. Naamio sopii seuraaviin hoitoihin: ReAL-C – Anti-Aging – nuorentava hoito 30+ Sensocalm – hoito herkälle ja couperosa-iholle Fotorejuvenaatio, laserbiorevitalisaatio, Dermapen, kohotushoidot 50+ 
Lue lisää
 • Liftaava ja täyttävä harsonaamio
 • Vaikuttaa tehokkaasti syviin ryppyihin
Platinum Mask -naamio

Platinum Mask -naamio

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s Platinum mask -hopeinen kuitukangasnaamio. Liftaava kuitukangasnaamio ainutlaatuisella intensiivisellä kohottavalla ja juonteita täyttävällä vaikutuksella. Naamio vaikuttaa tehokkaasti syviin ryppyihin ja ensimmäisiin ikääntymisen merkkeihin. KENELLE: Aikuiselle iholle, ihon täyteläisyyttä korostamaan. VAIKUTTAVAT AINEET: Okinacean – ihon pigmentaatiota vaalentava,ikääntymistä estävä aine, merirypäleuute yhdistettynä hydrolysoituihin riisiproteiineihin – kosteuttaa ihoa, estää ihon ikääntymistä ja ihon pintakuivuutta, mustikoiden ja syklodeksteriinien (satabilointiaine) synergistisen uudistavan ja antioksidanttiyhdistelmän ansiosta. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Ennen meikkiä, elvyttäviin, liftaaviin kasvohoitoihin. Iho on näkyvästi kohonnut, ääriviivat ovat täyteläisempiä/kiinteämpiä, rypyt tasaisempia ja ihon sävy hehkuu. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Erinomainen rauhoittava ja kosteuttava vaikutus
 • Sopii herkälle iholle
Shor Moist Retinol Algae Mask 1000 ml

Shor Moist Retinol Algae Mask 1000 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Moist Retention Algae Mask Kosteuttava merileväalginaattinaamio Helposti kuivuva peel off -naamio. Erinomainen rauhoittava ja kosteuttava vaikutus. Ei sisällä väriaineita eikä tuoksuja. Sopii herkälle iholle. Käyttö: sekoita jauhe veteen suhteessa 1: 3. Levitä kasvoille ja kaulalle ja anna kuivua 15 min. Poista yhtenä kappaleena ja puhdista kasvot vedellä tai kasvovedellä. Vaikuttavat aineet: Diatomiittilla on antibakteerinen vaikutus, normalisoi ihon mineraalikoostumusta, aktivoi aineenvaihduntaprosesseja. Palauttaa vesitasapainon, parantaa ihon sävyä, aktivoi mikroverenkiertoa Ksantaanikumi on luonnollinen polysakkaridi. Edistää ihon tasoittumista ja muodostaa sen pinnalle suojakalvon. Palauttaa ihon elastisuuden. Kalsiumsulfaatti ja magnesiumoksidi auttavat muotoilemaan kasvojen soikion, tasoittavat hienoja ryppyjä. Naamio sopii seuraaviin hoitoihin: HydroProtect – syväkosteutushoito Stressiä ehkäisevä hoito ja ihon elvyttäminen (HydroProtect ja ReAL-C) Lymfapoistohoito – SPA-hoito Hollywoodin syväpuhdistavahoito – vacuum hydropeeling and hydrodermabrasion Ainesosat: ks. Ingredients
Lue lisää
 • Kosteuttava
 • Imeyttävä
 • Turvotusta vähentävä
Phyt's Soin Aqua Okluusionaamio 320 g

Phyt’s Soin Aqua Okluusionaamio 320 g

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Phyts Soin Aqua-okkluusionaamio tehostaa kosteuttavien tehoaineiden imeytymistä. Antaa iholle kosteutta, kuulakkuutta sekä pehmeyttä. Vähentää kasvoista turvotuksen tunnetta ja väsyneisyyttä. Tämä naamio kuuluu Soin Aqua hoitoon ja on mukana 604339 tukkupakkauksessa. Sopii käytettäväksi kaikissa kasvohoidoissa, jossa halutaan lisätä ihon kosteuspitoisuutta. Sekoita kaksi mittalusikallista naamiojauhetta 50 ml viileää vettä. Levitä naamiomassa viivyttelemättä koko kasvoille leveän spaattelin avulla ja anna vaikuttaa 20 min. Poista kokonaisena. 100 % luonnonmukainen. Tärkeimmät vaikuttavat aineet: Piimaa, levä, maissitärkkelys, savi, aloe vera, rosmariini, palmarosa
Lue lisää
 • Helposti kuivuva
 • Kosteuttaa ja ravitsee
Shor Antioxidant Sugar Peel-off mask 500ml

Shor Antioxidant Sugar Peel-off mask 500ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Antioxidant Sugar Peel-off mask with forest berries Antioksidantti sokerinaamio- metsämarja peel-off Helposti kuivuva peel off -naamio kosteuttaa ja ravitsee iho. Antioksidanttinen ja puhdistava ominaisuus naamioon saadaan metsämarjojen uutteista. Käyttö: sekoita jauhe veteen suhteessa 1: 3. Levitä kasvoille ja kaulalle ja anna kuivua 15 min. Poista yhtenä kappaleena ja puhdista kasvot vedellä tai kasvovedellä. Vaikuttavat aineet: C-vitamiini – vadelmauutteen korkean C-vitamiini- ja hedelmähappopitoisuutensa ansiosta naamio uudistaa ihoa, vähentää stressin vaikutusta, edistää kollageenin tuotantoa ja suojaa ihosoluja vapaiden radikaalien haitallisilta vaikutuksilta. Mansikkauute sisältää suuren prosenttiosuuden sokereita, jotka auttavat säilyttämään kosteuden orvaskedessä. Polyfenolit ja C-vitamiini antavat uutteelle antioksidanttisia ominaisuuksia. Flavonoidit vähentävät veren kapillaarien haurautta, lisäävät niiden elastisuutta ja vaikuttavat suotuisasti verenkiertojärjestelmään. Villimarjauutteiden sisältämät hivenaineet auttavat palauttamaan sidekudoksen rakenteen, tarjoavat ihon elintärkeitä toimintoja (este-, suoja-, hengitys-, aineenvaihdunta- jne.). Naamio sopii seuraaviin hoitoihin: ReAL-C – Anti-Aging – nuorentava hoito 30+ Sensocalm – hoito herkälle ja couperosa-iholle HydroProtect – syväkosteutushoito Stressiä ehkäisevä hoito ja ihon elvyttäminen (HydroProtect ja ReAL-C) Ainesosat: ks. Ingredients
Lue lisää
 • Tuotteita ammattikäyttöön
 • Valmis aloituspaketti
Ale
CLINICCARE ihonhoitopaketti

CLINICCARE ihonhoitopaketti

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Pitkäkestoista ihon kosteutta pienimolekylisellä hyaluronihapolla. CLINICCARE on korkean teknologian kosmeseuttinen sarja, joka takaa välittömät ja näkyvät tulokset. CLINICCAREN tuotekehitys perustuu ikääntymistä estäviin ja hidastaviin hoitoihin ja tuotteisiin, tarjoten vahvan kliinisen osaamisen kauenudenhoitoalan lääkäreille, hoitajille ja kosmetologeille. Valmiin aloituspaketin avulla saat tuotteita CLINICCARE hoitojen tekemiseen. Paketti sisältää seuraavat tuotteet: 1 kpl CLINICCARE Silky Cleansing Lotion 500 ml 1 kpl CLINICCARE Silky Lip & Eye Make-up Remover 500 ml 1 kpl CLINICCARE Instatnt Painless Peel 250 ml 3 kpl CLINICCARE EGF REFRESH/TIGHT mask Anti-Aging 3 kpl CLINICCARE EGF PURE mask 3 kpl CLINICCARE EGF GLOW mask 1 kpl CLINICCARE Moisturizing Essence with Hyaluron 500 ml 1 kpl CLINICCARE Silky Moisturizing Lotion 2in1 500 ml 1 kpl CLINICCARE Lip & Eye Renewal Cream 50 ml
Lue lisää
 • Vaalentava
 • Kirkastava
 • Tasoittava
Phyt's Masque Peel Off White Bio Active 320 g

Phyt’s Masque Peel Off White Bio Active 320 g

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Phyts Masque Peel Off White Bio Active on vaalentava ja kirkastava occluusio naamio pigmenttiongelmaiselle iholle. Kirkastaa ja vaalentaa ihoa tehokkaasti, parantaa muiden hoitotuotteiden imeytyvyyttä. Voidaan käyttää muissakin kasvohoidoissa kun haluataan tasoittaa ihon liiallista punakkuutta. Ammattikäyttöön. Tärkeimmät vaikuttavat aineet: Pii, kalsium,savi, levä, maltodekstriini, aloe vera, rosmariini, palmarosa
Lue lisää
 • Itsestään lämpenevä kangasnaamio
 • Auttaa rentoutumaan
 • Väsyneille silmille
 • Hieronnan ajaksi!
 • 100 % vegaaninen
Uutuus
+maskology Thermotherapy Eye Mask 1 kpl

+maskology Thermotherapy Eye Mask 1 kpl

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Auta asiakkaitasi kokemaan rauhallinen hetki +maskology THERMOTHERAPY Professional -itsestään lämpenevällä silmänympärysnaamiolla. Tämä rentouttava hoito rauhoittaa silmiä lämmittämällä aluetta varovasti, jolloin asiakkaasi on helpompi rentoutua.  Kamomillan tuoksuinen Itsestään lämpenevä Hiljaisuuden hetki Rauhoittavalta kamomillalta tuoksuva kangasnaamio auttaa asiakkaitasi rentoutumaan. 15 minuutin naamio on täydellinen valinta, kun silmät ovat väsyneet, jännittyneet tai ovat viettäneet liikaa aikaa näyttöpäätteen edessä. Täydellinen käytettäväksi hierontahoitojen aikana! Ei samanaikaisesti piilolinssien kanssa. THERMOTHERAPY Heated Eye Mask -naamio on voittanut arvostetun vuoden 2023 Global Green Beauty Awards -palkinnon. Tämä palkinto myönnetään vain korkealaatuisimmille ja ympäristöystävällisimmille tuotteille, ja se on osoitus tuotteen erinomaisuudesta sekä tehokkuudessa että kestävän kehityksen huomioimisessa.
Lue lisää
 • Ikääntyvälle, epäpuhtaalle ja isohuokoiselle iholle
 • Tasapainottava
 • Kiinteyttävä 
Phyt's Soin D´O Masque 280 g

Phyt’s Soin D´O Masque 280 g

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Phyt’s Soin D’o Masque peel off on ikääntyvälle, epäpuhtaalle ja isohuokoiselle iholle tasapainottava occluusionaamio. Käytetään Soin D’o hoitokokonaisuuden(604343) kanssa tai missä tahansa ikääntyvän ihon hoidossa naamiona tasapainottamaan talineritystä sekä kiinteyttämään ihoa. Käyttö: sekoita kaksi mitallista naamiojauhetta 50 ml viileään veteen. Levitä viivyttelemättä koko kasvoille leveän spaattelin avulla. Vaikutusaika 20 min. poistetaan yhtenä kappaleena. Tärkeimmät vaikuttavat aineet: Levä, rosmariini, pelargonia, maltodekstriini
Lue lisää
 • Tasapainottava ja puhdistava naamioampulli
 • Seka-ja rasvaiselle iholle
 • Normalisoi talineritystä
Phyt's Masque Purete 6 x 10 ml

Phyt’s Masque Purete 6 x 10 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Phyts Masque Purete on tasapainottava ja puhdistava naamioampulli seka-rasvaiselle iholle. Ehkäisee tulehduksia, normalisoi talineritystä ja supistaa ihohuokosia. Virkistää ja viilentää kuumottavaa ihoa. Ei suositella käytettäväksi raskaana olevalle tai imettävälle äidille. Ammattikäyttöön. Tarvitsee pumpun ampullien tyhjentämiseen 6041302 100 % luonnonmukainen Tärkeimmät vaikuttavat aineet: Auringonkukkaöljy, palmuöljy, kamferi, rosmariini, pomeranssi, piparminttu, valkoinen savi
Lue lisää
 • Naamio
 • Anti-age
Shor Golden Tense Mask 250ml

Shor Golden Tense Mask 250ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Antioksidanttinen geelinaamio, jolla on kasvoja kohottava vaikutus. Se korjaa ihon epätasaisuudet hellävaraisesti ja miellyttävästi lämmittäen ihoa. Naamio kohottaa kasvojen ihoa ja tasoittaa ryppyjä. Iho näyttää raikkaalta ja kirkkaalta. Naamio suojaa ja nopeuttaa kollageenin kuitujen kasvua, parantaa ihon kosteustasapainoa, kimmoisuutta ja kiinteyttä sekä ihonväriä. Käyttö: levitetään kasvoille mukaan lukien silmien ja kaulan alueelle. Huuhtele lämpimällä vedellä 10-20 minuutin kuluttua. Naamion päällä voidaan tehdä kevyttä hierontaa. Suosittelemme käyttämään 2-4 kertaa viikossa iltaisin. Vaikuttavat aineet: Idealift™, Tens’Up™, C- ja A-vitamiinit, Polyplant Fruits™, hyaluronihappo. Tens’Up ™ – innovatiivinen vaikuttava aine, jolla on voimakas kasvoja kohottava vaikutus. Kollageenin synteesin lisääntymisellä on kaksinkertainen vaikutus eli ihon ulkonäön välitön parantaminen ja pitkän aikavälin nuorentava vaikutus. Idealift ™– lipopeptidi taistelee ihon veltostumista vastaan sekä lisää vastustuskykyä painovoimaa kohtaan. Se stimuloi elastiinin synteesiä ja edistää elastisten kuitujen oikeaa ja toimivaa rakennetta.
Lue lisää
 • Tehokosteuttaja
 • Sis. merilevää ja kollageenia
 • Helppokäyttöinen
Comfort Cream Mask 200ml

Comfort Cream Mask 200ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Erittäin kosteuttava, heleyttävä ja ihon luontaista suojaa vahvistava voidenaamio helppokäyttöisessä tuubissa. Vaikuttavat aineet: – Oligogeline® on uutettu Irlanninsammal-punalevästä. Se mm. vahvistaa ihon luontaista suojaa, pehmittää ihoa ja tasapainottaa talineritystä. – Merellinen kollageeni lisää ihon elastisuuta ja kestävyyttä. – Laminaria on mineraali- ja vitamiinipitoinen ruskolevä, joka stimuloi ja uudistaa ihoa. – E-vitamiini, kasviglyseriini. Käyttö: Levitä voidenaamio hyvin puhdistetulle iholle. Ei silmänympärysalueelle. Anna vaikuttaa n. 15 min. Pese pois haalealla tai lämpimällä vedellä.
Lue lisää
 • Naamio
 • Kuivalle ja herkälle iholle
 • Kotihoito
Shor Hydrolactate Mask 100ml

Shor Hydrolactate Mask 100ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Lempeä kosteuttava naamio pehmentää ryppyjä, poistaa turvotusta, takaa ihon syvän nesteytyksen ja sisäisen nuorentumisen. Käyttö: Levitä tiheää kerrosta naamiota koko kasvoille, odota 5-8 minuuttia, sitten pyyhi kostealla pyyhkeellä. Ainesosat: ks. Ingredients. Vaikuttavat aineet: maitohappo, jojobaöljy, urea, hyaluronihappo, Polyplant Moisturizing™ -kosteuttavia Etelänarnikin, Muratin, Seljan, Kiiltomalvan, Kurkun, Rentomuuriyrtin ja Lehmuksen uutteita
Lue lisää
 • Naamio
 • Rasvaiselle ja sekaiholle
 • Ihonpuhdistuksen jälkeen
Shor Astringent Mask 250ml

Shor Astringent Mask 250ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Naamio on tehokas rasvaisen ihon ja mustapäiden hoidossa, sillä on voimakas anti-inflammatorinen vaikutus. Se auttaa puhdistamaan huokosia, vähentää talirauhasten aktiivisuutta, rauhoittaa, supistaa huokoset, jäättää ihon puhtaan ja kirkkaan näköiseksi. Käyttö: Levitä tiheä kerros koko kasvoille 5-8 minuutiksi, huuhtele vedellä. Ainesosat: ks. Ingredients. Vaikuttavat aineet: sinkkioksidi, kalamiini, Nelupure™ – aktiivinen uute Egyptiläistä ja Pyhää lootusta ja flavonoideilla rikas buchu-kasvin uute Affipore™, kasviuutteiden yhdistelmä (Siankärsämö, Peltokorte, Koivun lehdet, Nokkonen, Rosmariini, Salvia, Lehmus).
Lue lisää
 • Vahvistava
 • Suojaava
 • Rauhoittava
Phytssima Masque Nutrition Extréme 100 g

Phytssima Masque Nutrition Extréme 100 g

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Phytssima Masque Douceur on korjaava, suojaava ja ravitseva naamio kuivalle atooppiselle iholle. Rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja lievittää kuivaa kiristävää tunnetta. Sisältää ihoa vahvistavaa ja suojaavaa omega 3- ja 6 rasvahappoa. 100 % luonnonmukainen Tärkeimmät vaikuttavat aineet: Arganöljy, hamppuöljy, laventeli, sheavoi, ho-wood, aloe vera, e-vitamiini, omega 3-6
Lue lisää
 • Ikääntyvälle iholle
 • Syväkosteuttaa
 • Ravitsee
CLINICCARE Premium Time Reverse Face Mask 3*25ml

CLINICCARE Premium Time Reverse Face Mask 3*25ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Ruotsalainen, täydelliseen ihonhoitoon erikoistunut CLINICCARE-sarja on kasvanut uudella hyrdogeelinaamiolla. Matalamolekyylistä hyaluronihappoa, vitamiineja, kivennäisaineita sekä ihoa vahvistavia aminohappoja sisältävä naamio antaa välittömän ihoa uudistavan vaikutuksen. Naamio ei ainoastaan sisällä kaikkea mitä iho tarvitsee, vaan se myös parantaa ihon hyvinvointia välittömästi. Se on kuivan ihon pelastus ja jättää ihon virkeän raikkaaksi. Naamion ideana on antaa kiireiselle henkilölle mahdollisuus tehokkaaseen kotihoitoon hoitolahoitojen välissä. EDUT • Vähentää näkyviä ikääntymisen merkkejä ja antaa liftaavan vaikutuksen • Syväkosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti • Ravitsee ihoa mineraaleilla ja vitamiineilla sekä toimii antioksidanttisesti • Stimuloi ihon kollageenisynteesiä ja nopeuttaa fibroblast-solujen kasvua KÄYTTÖ Levitä puhtaalle iholle. Anna vaikuttaa kasvoilla 20-40 minuuttia, kunnes naamio kuivahtaa hiukan.
Lue lisää
 • Virkistää stressaantunutta ja elotonta ihoa
 • Nuorentaa ihoa
 • Ikääntyneelle iholle
Soysoy Jaluractive Vitaminic Mask 6 kpl

Soysoy Jaluractive Vitaminic Mask 6 kpl

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s SOYSOY JALURACTIVE Vitaminic Mask, elvyttävä alginaattinaamio. Naamio neutraloi vapaiden radikaalien haitallisia vaikutuksia, stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa, jättää ihon joustavaksi ja kiinteäksi. KENELLE: Iholle joka kaipaa kosteutusta, kirkastusta ja elinvoimaa. VAIKUTTAVAT AINEET: 1 % Acerola – tunnetaan nimellä Barbados-kirsikka, neutraloi vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita korkean C-vitamiinipitoisuutensa ansiosta. 1% A-vitamiinia sisältävä mustikka – stimuloi ihon pintaveren kiertoa, parantaa soluhengitystä ja jättää ihon säteileväksi, 1 % Kaura – sisältää runsaasti proteiineja ja linolihappoja, vahvistaa ihon suojakerrosta ja uudistaa ihoa. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Kaada 30 g jauhetta (1 pussi) kulhoon ja lisää hitaasti 100 ml Eau Thermale -hoitovettä, joka on n. 20°C ja sekoita hyvin tasaiseksi. Levitä seos kasvoille, anna vaikuttaa 20 minuuttia. Sopii käytettäväksi kasvohoidoissa, joissa kaivataan erityisesti ihoa ravitsevia tuotteita, sekä on Glyco Peel kemiallisen kuorinnan kanssa käytettävä naamio. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Tasapainottava
 • Ravitseva
 • Pehmittävä
Phyt's Masque Confort 6 x 10 ml

Phyt’s Masque Confort 6 x 10 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Phyts Masque Confort on pintakuivaa ja kuivaa ihoa tasapainottava ja ravitseva naamio. Normalisoi ihon kosteuspitoisuutta ja ylläpitää ihon pehmeyttä. Ammattikäyttöön. Tarvitsee pumpun ampullien tyhjentämiseen 6041302 100 % luonnonmukainen Tärkeimmät vaikuttavat aineet: Auringonkukkaöljy, palmuöljy, piparminttu, aloe vera, rosmariini, sypressi, frankinsense
Lue lisää
 • Naamio
 • Rasvaiselle ja sekaiholle
 • Kotihoito
Shor Astringent Mask 100ml

Shor Astringent Mask 100ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Naamio on tehokas rasvaisen ihon ja mustapäiden hoidossa, sillä on voimakas anti-inflammatorinen vaikutus. Se auttaa puhdistamaan huokosia, vähentää talirauhasten aktiivisuutta, rauhoittaa, supistaa huokoset, jäättää ihon puhtaan ja kirkkaan näköiseksi. Käyttö: Levitä tiheä kerros koko kasvoille 5-8 minuutiksi, huuhtele vedellä. Ainesosat: ks. Ingredients. Vaikuttavat aineet: sinkkioksidi, kalamiini, Nelupure™ – aktiivinen uute Egyptiläistä ja Pyhää lootusta ja flavonoideilla rikas buchu-kasvin uute Affipore™, kasviuutteiden yhdistelmä (Siankärsämö, Peltokorte, Koivun lehdet, Nokkonen, Rosmariini, Salvia, Lehmus).
Lue lisää
 • Naamio
 • Anti-age
Shor Golden Tense Mask 100ml

Shor Golden Tense Mask 100ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Antioksidanttinen geelinaamio, jolla on kasvoja kohottava vaikutus. Se korjaa ihon epätasaisuudet hellävaraisesti ja miellyttävästi lämmittäen ihoa. Naamio kohottaa kasvojen ihoa ja tasoittaa ryppyjä. Iho näyttää raikkaalta ja kirkkaalta. Naamio suojaa ja nopeuttaa kollageenin kuitujen kasvua, parantaa ihon kosteustasapainoa, kimmoisuutta ja kiinteyttä sekä ihonväriä. Käyttö: levitetään kasvoille mukaan lukien silmien ja kaulan alueelle. Huuhtele lämpimällä vedellä 10-20 minuutin kuluttua. Naamion päällä voidaan tehdä kevyttä hierontaa. Suosittelemme käyttämään 2-4 kertaa viikossa iltaisin. Vaikuttavat aineet: Idealift™, Tens’Up™, C- ja A-vitamiinit, Polyplant Fruits™, hyaluronihappo. Tens’Up ™ – innovatiivinen vaikuttava aine, jolla on voimakas kasvoja kohottava vaikutus. Kollageenin synteesin lisääntymisellä on kaksinkertainen vaikutus eli ihon ulkonäön välitön parantaminen ja pitkän aikavälin nuorentava vaikutus. Idealift ™– lipopeptidi taistelee ihon veltostumista vastaan sekä lisää vastustuskykyä painovoimaa kohtaan. Se stimuloi elastiinin synteesiä ja edistää elastisten kuitujen oikeaa ja toimivaa rakennetta.
Lue lisää
 • Epäpuhtaalle, rasvaiselle ja akneiholle
 • Tasoittaa ihonväriä
Must-Have Viso Pure & Mat -naamio 250 ml

Must-Have Viso Pure & Mat -naamio 250 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s Must-Have Viso Pure & Mat -naamio. Korjaa epäpuhtaan, rasvaisen ja akneihon ongelmia tehokkaasti. Poistaa iholta epäpuhtaudet ja liiallisen talin. Pehmittää ihoa, tasoittaa sen väriä, sekä korjaa epätasaisuutta. VAIKUTTAVAT AINEET: Katajanmarjojen, rosmariinin ja laventelin innovatiivinen yhdistelmä sekä Nio-Sebactive -seerumi puhdistaa ihon näkyvästi muutamassa sekunnissa jättäen ihon tasaiseksi ja minimoi pieniä epätasaisuuksia. HOITOLA KÄYTTÖ: Levitä reilu kerros naamiota puhdistetuille kasvoille ja kaulalle. Anna vaikuttaa 10-15 minuuttia ja huuhtele pois, ei silmänympärysiholle. Tilattavissa myös kuluttajakoossa 50 ml koodilla: 54816021. KULUTTAJAKÄYTTÖ: Levitä reilu kerros naamiota puhdistetuille kasvoille ja kaulalle. Anna vaikuttaa 10-15 minuuttia ja huuhtele pois, ei silmänympärysiholle. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Valmistettu 100 %:sta luonnollisesta bambuhiilikuidusta
 • Vähentää talin eritystä
 • Säätelee solujen kasvua ja estää tulehduksia
Gerard's Coal-Black -naamio

Gerard’s Coal-Black -naamio

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s Coal-Black -detox-naamio, puhdistaa, elvyttää ja kirkastaa ihoa. KENELLE: Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti samealle, elottomalle iholle. VAIKUTTAVAT AINEET: Naamio valmistetaan 100 % luonnollisista bambuhiilikuiduista, jolla on voimakkaita puhdistavia ja tasapainottavia ominaisuuksia. Oliiviuutteesta valmistettu osmoottinen geeli vähentää talin eritystä, hyperseborreaa ja tasapainottaa solujen kasvua, estäen hyperkeratoosia ja tulehdusta. Mastiksi -hartsilla, jota saadaan mastiksipuusta (Pistacia lentiscus), tunnetaan myös nimellä Khioksen kyynel (Kreikan saari), on terapeuttinen ja talin eritystä säätelevä vaikutus. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Levitä puhdistetulle ja kuivalle iholle ja anna vaikuttaa noin 15 minuuttia. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200. –
Lue lisää
 • Naamio
 • Ongelmaiholle
 • Kotihoito
Shor Relax Mask for problematic skin 100ml

Shor Relax Mask for problematic skin 100ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Aktiivinen, rauhoittava ja parantava naamio, jonka tehokkuus perustuu sinkkioksidiin, rikkiin vihreään saviin, kamferiin ja kasviuutteiden seokseen, joka on tarkoitettu erityisesti rasvaisen ja ongelmaihon hoitoon. Käyttö: Levitä tiheä kerros koko kasvoille 5-8 minuuttiksi, huuhtele vedellä. Ainesosat: ks. Ingredients. Vaikuttavat aineet: sinkkioksidi, rikki, Polyplant Oily Skin™ – kasviuutteiden seos (Rakkolevät, Isotakiainen, Isovesikrassi, Muratti, Sitruuna, Salvia, Suopayrtit), aktiivinen Keto-orvokin uute, geraniumöljy
Lue lisää